Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

εχμμμ, το excel ????

δες πρόγραμμα της fisiko aerio, όλοι οι άλλοι κάνουνε νέα προγράμματα ή δε συμφέρουν καθόλου

και το Elin Power On! Home Bonus + εχει μεσο ορο 0,098/kwh απο οταν εχει κυκλοφορησει.

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

εχμμμ, το excel ????

δες πρόγραμμα της fisiko aerio, όλοι οι άλλοι κάνουνε νέα προγράμματα ή δε συμφέρουν καθόλου

αυτη κοιταω να σου πω την αληθεια. 

θα κατεβασω το excel να το δω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η elpe στο excel εχει 0.80 αλλα στο site εχει το παρακάτω..

δεν εχω ιδεα αν για τον Οκτώβριο ισχυεί το Εκτός περιόδου ισχύος άρθρου...

αν γνωριζει καποιος ας μας επιβεβαιώσει.

image_2023-09-21_162710196.png

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

η elpe στο excel εχει 0.80 αλλα στο site εχει το παρακάτω..

δεν εχω ιδεα αν για τον Οκτώβριο ισχυεί το Εκτός περιόδου ισχύος άρθρου...

αν γνωριζει καποιος ας μας επιβεβαιώσει.

image_2023-09-21_162710196.png

Αυτο ειναι για το νεο συστημα, ακομη δεν μας αφορα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Τα επαγγελματικά ανακοινώνονται σε άλλη ημερομηνία;

όχι , όλα μαζί , στο excel πάντως είναι έτοιμα στη δίπλα καρτέλα

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

όχι , όλα μαζί , στο excel πάντως είναι έτοιμα στη δίπλα καρτέλα

Πχ στο elpedison business value λέει 0.08 ενώ στο site λέει 0.078:

image.png.b58f028e77c3526e27104c8b9fb2303b.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Πχ στο elpedison business value λέει 0.08 ενώ στο site λέει 0.078:

image.png.b58f028e77c3526e27104c8b9fb2303b.png

Αυτη η τιμη, οπως προειπαμε, ειναι για το νεο συστημα. Οτι λεει το αρχειο τιμων της εταιριας ισχυει, το pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, alexander098 said:

Αυτη η τιμη, οπως προειπαμε, ειναι για το νεο συστημα. Οτι λεει το αρχειο τιμων της εταιριας ισχυει, το pdf

τι ακριβως ειναι το νεο συστημα;

υπαρχει καποιο λινκ να ενημερωθούμε;

ειμαι Ηρων απο τον Ιουλιο και ακομα δεν εχει βγει λογαριασμος, μονο ενας που ηταν για 8 μερες (28/07 με 04/08) και ειχε πιστωτικο λογο του 50ε δωρο.. μπορω να φύγω για elpedison value for Business που βλεπω ειναι τωρα το φθηνότερο ή θα πρεπει πρωτα να περιμένω να βγει ο λογαριασμός απο Ηρων..

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MICHAILKON είπε

Γνωρίζετε ότι όσοι έχουν Eurobank έχουν και αυτή την επιλογή??  Προνόμια στην ELPEDISON | Eurobank

1% επιστροφη στο προγραμμα της eurobank  ; . πανε καλα; . απο 3% και για ποσα εως 500 ευρω το μειωσαν στο 1%  και για ποσα εως 300 ευρω . Τραγικοι τελειως. 

Επισης η eurobank εχει δημοσιευσει χρεωση 0,50 ευρω για το προγραμμα επιστροφη για νεους συνδρομητες . Οποτε μπορει και να μην συμφερει το προγραμμα . 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Άρα πχ για elpedison τα στοιχεία στο excel είναι από εδώ σωστά; https://www.elpedison.gr/uploads/132996/a663_τιμοκατάλογοι_οκτώβριος_2023.pdf

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prefuse είπε

τι ακριβως ειναι το νεο συστημα;

υπαρχει καποιο λινκ να ενημερωθούμε;

Απο 1/1/2024 επανερχεται η ρητρα. Δηλαδη η τιμη του ρευματος θα υπολογιζεται βασει ΤΕΑ. Αλλα απο το υπουργειο λενε για μεγαλυτερη διαφανεια(ασχολιαστο) θα ανακοινωνεται παλι τιμη καθε 1η του μηνα

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Άρα πχ για elpedison τα στοιχεία στο excel είναι από εδώ σωστά; https://www.elpedison.gr/uploads/132996/a663_τιμοκατάλογοι_οκτώβριος_2023.pdf

Ακριβως!

2 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

1% επιστροφη στο προγραμμα της eurobank  ; . πανε καλα; . απο 3% και για ποσα εως 500 ευρω το μειωσαν στο 1%  και για ποσα εως 300 ευρω . Τραγικοι τελειως. 

Επισης η eurobank εχει δημοσιευσει χρεωση 0,50 ευρω για το προγραμμα επιστροφη για νεους συνδρομητες . Οποτε μπορει και να μην συμφερει το προγραμμα . 

Περιμενεις καλοσυνη απο τις τραπεζες;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Sovjohn είπε

Για νέους πελάτες, τo elpedison value είναι διαθέσιμο από 01/10 ή γίνεται και νωρίτερα αίτηση;  Σκέφτομαι να πάω να κάνω 2-3 παροχές σε ένα κατάστημα στην περιοχή, ειδικά αν παίζει να δίνουν και πρόσθετα δώρα εκτός από τα 50 € που λέει το site...

Με ορίζοντα διμήνου βέβαια. Ακολούθως, βλέπουμε, γιατί περιμένω και το νέο πλαίσιο για το ρεύμα (έχει πάει για 01/24 αν δε με απατά η μνήμη μου; Μέχρι τότε θα ανακοινώνουν τιμές μηνιαία; )

απο 1/10 μπορουμε να μπουμε δεν ειναι ακομα ενεργο για αιτησεις αλλά μονο φαινεται εικονικα . 

Δημοσ.
Στις 28/8/2023 στις 1:04 ΜΜ, sosias είπε

Τελειώνει το παλιό καλό my home on line στις 19/10, με πήραν τηλεφωνο σήμερα από γραφείο της elpedison από Θεσσαλονίκη ( εγώ μένω Χαλκιδα) και μου είπαν για το value με 50€ δώρο στο λογαριασμό και από πλευρά τους 40€ επιταγή Σκλαβενίτη μονο αν κάνω την αίτηση σήμερα!!! Για τις επιταγές εννοεί το σήμερα!!! Λέτε να τις δώσουν ή θα φάω φόλα;;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DinoSOS είπε

Τελειώνει το παλιό καλό my home on line στις 19/10, με πήραν τηλεφωνο σήμερα από γραφείο της elpedison από Θεσσαλονίκη ( εγώ μένω Χαλκιδα) και μου είπαν για το value με 50€ δώρο στο λογαριασμό και από πλευρά τους 40€ επιταγή Σκλαβενίτη μονο αν κάνω την αίτηση σήμερα!!! Για τις επιταγές εννοεί το σήμερα!!! Λέτε να τις δώσουν ή θα φάω φόλα;;;

αν πάρεις γραπτώς την προσφορά , μαζί με ημερομηνια παραλαβής της επιταγής , κομπλέ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...