Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, danielo67000 είπε

Πήγα στο green προς τα τέλη Αυγούστου, πήρα τα 80αρια και τις 20ευρες επιταγές (ψέματα μου είπαν σήμερα σε ένα τρίμηνο για τις επιταγές)

3μηνο !! Αυτες τις επιταγες τις εχει παρει κανεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 minutes ago, alexander098 said:

Μακαρι να ισχυει, σε αλλο μελος αλλα ειπαν. Δεν πανε καλα εκει περα.

Οταν θα αρχισει το νεο συστημα θα αρχισουν τα οργανα

τώρα με ξαναπήρανε και μου ειπανε οτι αν παω σε αυτούς θα με βάλουν τώρα στο green και μετά θα με μεταφέρουν στο value με το 80ρι κανονικά.

• Like 1

Για νέους πελάτες, τo elpedison value είναι διαθέσιμο από 01/10 ή γίνεται και νωρίτερα αίτηση;  Σκέφτομαι να πάω να κάνω 2-3 παροχές σε ένα κατάστημα στην περιοχή, ειδικά αν παίζει να δίνουν και πρόσθετα δώρα εκτός από τα 50 € που λέει το site...

Με ορίζοντα διμήνου βέβαια. Ακολούθως, βλέπουμε, γιατί περιμένω και το νέο πλαίσιο για το ρεύμα (έχει πάει για 01/24 αν δε με απατά η μνήμη μου; Μέχρι τότε θα ανακοινώνουν τιμές μηνιαία; )

1 ώρα πριν, korakios είπε

αν εννοείς στα αιτήματα απόδοσης έκπτωσης στον τελικό , οκ , αλλά στο site/ορους απλά αναφέρεται έκπτωση και όχι συνέπεια

Α ειναι το ιδιο που εχει και στο simply που δινει εκπτωση τους πρωτους 6 μηνες (ασχετως συνεπειας) και μετα σου την αυξανει την εκπτωση... τωρα καταλαβα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, danielo67000 είπε

Όχι οι 20ρες Σκλαβενίτη 

Σημερα που ρωτησα σε καταστημα δεν ειναι απο Σκλαβενιτη μου ειπαν, μηπως τελειωσαν αυτες απο Σκλαβενιτη ;

Παντως αν κανουν 3μηνες να δωσουν τις επιταγες.....

Επεξ/σία από Sheriff

1 hour ago, korakios said:

για μένα κακώς , ειδικά απο τη στιγμή που έχουν χαμηλή κατανάλωση , χεράκι κατάστημα ελπέ για 80+ ότι δίνουν εκεί (30 ή 50)

επίσης Ηρών σε ΚΟΤ έχει δώσει 100ευρω ανεπίσημα

Ola τα τρεχω εγω ηλεκτρονικα...ειναι κ μεγαλοι ανθρωποι, απλα μαλλον θα κανω εξουσιοδοτησεις μεσω gov για οτι ειναι που αξιζει , αλλα αυτο με τους αλλους δεν μπορω να το κανω ανα μηνα, γιαυτο κ παντα κοιταζω μονο σε online τι μπορω να εξυπηρετησω.

Στο δια ταυτα, εγω με τις μεγαλες καταναλωσεις αλλα και ΚΟΤ  να παω Zenith power home for all ?

@Kzaxas Δε πρόλαβες να κλείσεις μια βδομάδα στην πράσινη ομάδα και γ...... τι σύμπαν. Εσύ είσαι στη χειρότερη φάση γιατί αν το σύστημα της elpedison δε βλέπει ακόμα ότι είσαι πελάτης, δε θα μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα. 

3 λεπτά πριν, Specs είπε

Ola τα τρεχω εγω ηλεκτρονικα...ειναι κ μεγαλοι ανθρωποι, απλα μαλλον θα κανω εξουσιοδοτησεις μεσω gov για οτι ειναι που αξιζει , αλλα αυτο με τους αλλους δεν μπορω να το κανω ανα μηνα, γιαυτο κ παντα κοιταζω μονο σε online τι μπορω να εξυπηρετησω.

τότε κακώς μπλέκεσαι και θα βρεις και το μπελά σου 😁

άστους σε αυτή που ξέρανε ....

3 λεπτά πριν, Specs είπε

Στο δια ταυτα, εγω με τις μεγαλες καταναλωσεις αλλα και ΚΟΤ  να παω Zenith power home for all ?

κομπλέ αλλά και η Ζενιθ είχε αλλάξει πρόγραμμα με νέο φθηνότερο παλιότερα οπότε γενικά κάθε 21 του μηνός να τσεκάρεις τι παίζει

Spoiler

κατέβασε και το excel και δες το 3ο φύλλο

λόγω της τεράστιας αύξησης παγίου του ΔΕΔΔΗΕ ειδικά σε τριφασικές με μεγάλη ισχύς έχω 2 επιλογές , με ή χωρίς το πάγιο για το τελικο κόστος κιλοβατώρας με ρυθμιζόμενες και ΦΠΑ

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@Kzaxas Δε πρόλαβες να κλείσεις μια βδομάδα στην πράσινη ομάδα και γ...... τι σύμπαν. Εσύ είσαι στη χειρότερη φάση γιατί αν το σύστημα της elpedison δε βλέπει ακόμα ότι είσαι πελάτης, δε θα μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα. 

θα πάρει καμια βεβαίωση εκπροσώπησης στην τελική αν θέλει να την κάνει

• Like 1
  • Thanks 1

2 minutes ago, korakios said:

κομπλέ αλλά και η Ζενιθ είχε αλλάξει πρόγραμμα με νέο φθηνότερο παλιότερα οπότε γενικά κάθε 21 του μηνός να τσεκάρεις τι παίζει

εχουν θεματα με τις εκδοσεις λογαριασμων στην ωρα τους  καποια απο τις Zenith, Ηρων k Elpedison ?

Θυμαμαι που Ηρων δεν ειχε καν μηχανογραφικο καποια στιγμη απο φιλο πελατη τους.

υπάρχουν κάπου οι τιμές των παροχων ανα μήνα?

Spoiler

θα ήθελα να δω η να φτιάξω ενα γράφημα με τις τιμες (ανα μήνα) για να δω ποιοι ειναι σταθεροι και ποιοι πανε πανω κατω καθε μηνα. ουσιαστικά με ενδιάφερει η σταθεροτητα τιμων παρα η απολυτη οικονομία για να αποφασίσω παροχο. δεν θελω να αλλαζω καθε μηνα. 

Μόλις τώρα, Specs είπε

εχουν θεματα με τις εκδοσεις λογαριασμων στην ωρα τους  καποια απο τις Zenith, Ηρων k Elpedison ?

Ηρών καθυστερούσε 40+ μέρες να βγάλει τον 1ο , μέλη όμως αναφέρανε οτι έβγαλε πολύ νωρίτερα έναντι , ίσως φτιάξανε τη μηχανογράφηση

• Like 1

βλεπω γινεται μπαχαλο ακομα με το πότε ξεκινανε τα φτηνά της Ελπε,

και σκεφτομαι

αφου το my home online που εχω ληξει στις 6 /10

υπαρχει κανενας λογος να βιαστω να παω στην Ελπε τωρα; ή να περιμενω 1τη οκτωβρη;

αφου οπως λετε θελει μια - δυο μερες να ολοκληρωθει η αλλαγη παροχου, υπαρχει λογος να παω τωρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

υπάρχουν κάπου οι τιμές των παροχων ανα μήνα?

εχμμμ, το excel ????

4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

θα ήθελα να δω η να φτιάξω ενα γράφημα με τις τιμες (ανα μήνα) για να δω ποιοι ειναι σταθεροι και ποιοι πανε πανω κατω καθε μηνα. ουσιαστικά με ενδιάφερει η σταθεροτητα τιμων παρα η απολυτη οικονομία για να αποφασίσω παροχο. δεν θελω να αλλαζω καθε μηνα. 

δες πρόγραμμα της fisiko aerio, όλοι οι άλλοι κάνουνε νέα προγράμματα ή δε συμφέρουν καθόλου

2 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

βλεπω γινεται μπαχαλο ακομα με το πότε ξεκινανε τα φτηνά της Ελπε,

και σκεφτομαι

αφου το my home online που εχω ληξει στις 6 /10

υπαρχει κανενας λογος να βιαστω να παω στην Ελπε τωρα; ή να περιμενω 1τη οκτωβρη;

αφου οπως λετε θελει μια - δυο μερες να ολοκληρωθει η αλλαγη παροχου, υπαρχει λογος να παω τωρα;

πχ αν θες να προλάβεις τα 80€ αντί των 50 (αν μειώθηκε)  και φυσικά αν το παλιότερο 80αρι  πρόγραμμα δε σου ροκανίσει τη διαφορά τιμής για τη δική σου κατανάλωση

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...