Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν καποιος θελει να μεινει 1 μηνα πχ elpedison αξιζει να παει στο value με το 50+30 - χωρις παγιο και τιμη 0,0800 ή αξιζει να παει στο green economy με 80+30 και τιμή 0,1350 και παγιο 3.5 ??

Για 500 ωρες πχ τον μήνα ειναι σχεδον το ιδιο :

0.055 (0,1350-0,080) * 500 ωρες = 27.5 + 3.5(παγιο) =31 ευρω ?

σωστα?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sotiriadisc είπε

εαν καποιος θελει να μεινει 1 μηνα πχ elpedison αξιζει να παει στο value με το 50+30 - χωρις παγιο και τιμη 0,0800 ή αξιζει να παει στο green economy με 80+30 και τιμή 0,1350 και παγιο 3.5 ??

Για 500 ωρες πχ τον μήνα ειναι σχεδον το ιδιο :

0.055 (0,1350-0,080) * 500 ωρες = 27.5 + 3.5(παγιο) =31 ευρω ?

σωστα?

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Η αλλαγή απο generous στο καινούργιο μπορεί να γίνει και online?

Ναι, στην εφαρμογή, ενότητα shop, απο 1/10/23 θα υπάρχει δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και επιλογής

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να πας green economy και ακριβως την επομενη μερα να πεις βαλτε με value; Απλα πρεπει να επιβεβαιωσουμε οτι κατοχυρωνεται το 80€αρι

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

Ναι, στην εφαρμογή, ενότητα shop, απο 1/10/23 θα υπάρχει δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και επιλογής

Για να παρω και τα 50 θα φυγω για λιγες μερες και θα ξαναρθω 😁

Δημοσ.

Καλησπέρα!2 ερωτησεις κι ενώ ειμαι στο economy green:

1)Εάν συνεχίσω ελπε και απλά μεταβώ στο value παίρνω το 50αρι κι ας μην ειμαι νέος πελάτης?

2)Στον ΗΡΩΝΑ το πακέτο ειναι επισης διαθέσιμο απο 1η Οκτώβρη ή μπορώ να αλλάξω κι απο τώρα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aldim είπε

Καλησπέρα!2 ερωτησεις κι ενώ ειμαι στο economy green:

1)Εάν συνεχίσω ελπε και απλά μεταβώ στο value παίρνω το 50αρι κι ας μην ειμαι νέος πελάτης?

2)Στον ΗΡΩΝΑ το πακέτο ειναι επισης διαθέσιμο απο 1η Οκτώβρη ή μπορώ να αλλάξω κι απο τώρα?

Μαλλον οχι γιατι ειναι για νεους πελατες. Αλλα θα το μαθουμε αν ισχυει το αντιθετο(μακαρι). Μαλλον απο 1/10. Ριχτους ενα τηλεφωνο, μηπως μπορεις να κανεις "προεγγραφη"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναλαμβάνω μου φαίνεται απίθανο σε μετάβαση από green προς value (αν και όταν γίνει) να δοθεί όλο το 80άρι του green . Ό,τι έχουμε κάψει μέχρι τη μετάβαση θα δοθεί. Μετά θα ισχύσουν τα του value. Και μην χαθεί και το 50άρι του value κιόλας, γιατί σε απλή μετάβαση δεν θεωρείσαι νέος πελάτης.

Δημιουργούνται πολλά προβλήματα.

Το θέμα είναι αν αξίζει γενικότερα να γίνει η μετάβαση για αυτούς που δεν έχουν πάρει όλο το 80άρι με τον πρώτο λογαριασμό (που θα είναι και οι περισσότεροι). Ή ακόμα καλύτερα: Από τα πόσα Ευρώ από τα 80 που δεν έχεις πάρει από το green αξίζει να πας στο value; Δύσκολη εξίσωση.

Επίσης ένα άλλο θέμα είναι πως και πότε θα γίνει η μετάβαση από το green στο value. Το ίδιο θέμα είχε δημιουργηθεί και όταν βγήκε το green και δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας παλιός που το πήρε από την 1η του μηνός εκείνου.

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tryfos είπε

Επαναλαμβάνω μου φαίνεται απίθανο σε μετάβαση από green προς value (αν και όταν γίνει) να δοθεί όλο το 80άρι του green . Ό,τι έχουμε κάψει μέχρι τη μετάβαση θα δοθεί. Μετά θα ισχύσουν τα του value. Και μην χαθεί και το 50άρι του value κιόλας, γιατί σε απλή μετάβαση δεν θεωρείσαι νέος πελάτης.

Δημιουργούνται πολλά προβλήματα.

Το θέμα είναι αν αξίζει γενικότερα να γίνει η μετάβαση για αυτούς που δεν έχουν πάρει όλο το 80άρι με τον πρώτο λογαριασμό (που θα είναι και οι περισσότεροι). Ή ακόμα καλύτερα: Από τα πόσα Ευρώ από τα 80 που δεν έχεις πάρει από το green αξίζει να πας στο value; Δύσκολη εξίσωση.

Επίσης ένα άλλο θέμα είναι πως και πότε θα γίνει η μετάβαση από το green στο value. Το ίδιο θέμα είχε δημιουργηθεί και όταν βγήκε το green και δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας παλιός που το πήρε από την 1η του μηνός εκείνου.

οσο και να παρει η μεταβαση στο value μεσα στον Οκτωβριο,θα εχουμε καλυψη απο το υπολοιπο του 80ριου που θα βγει τον Σεπτεμβριο,θεωρω...και οποτε κανουν συστεμικα την αλλαγη προγραμματος,θα κανουν και τις αναλογες χρεωσεις-πιστωσεις.

ισως θα πρεπει ο καθενας να περιμενει λιγο μεχρι να του βγει ο 1ος λογαριασμος ,να δει ποσο απο το 80αρι του βαλαν,να υπολογισει μετα αν τον συμφερει..θα ειναι οντως δυσκολη η φαση..ξερουν τι κανουν αυτοι...εχουν καταλαβει τον ενεργειακο τουρισμο που πεφτει,θεωρω οτι εχουν και ατομα εδω μεσα και ισως και σε αλλα φορουν και ενεργουν αναλογως...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lacta13 είπε

θεωρω οτι εχουν και ατομα εδω μεσα και ισως και σε αλλα φορουν και ενεργουν αναλογως...

Ναι αυτό είναι σίγουρο. Φυσικά το άτομο δεν τους δίνει τις κατάλληλες συμβουλές από ό,τι βλέπω.

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, δεν είναι τόσο απλή η εξίσωση αυτή τη φορά. Θα πρέπει να δούμε με ποιους όρους μπορεί να γίνει η μετάβαση, τί γίνεται με το 80άρι και πότε. Πάντως, όσο το σκέφτομαι, το 50άρι του value για απλή μετάβαση αποκλείεται να δοθεί, θα πούνε είναι μόνο για νέους πελάτες. Από green σε value νέος πελάτης δεν είσαι για αυτούς (αυτούς τους νοιάζει κυρίως να παίρνουν από άλλους παρόχους και να κλέβουν τους υπάρχοντες πελάτες, αποκλείεται να θεωρηθείς καινούριος).

Οπότε ουσιαστικά θα παραιτηθεί κάποιος από το υπόλοιπο του 80αριού του green, θα χάσει το 50άρικο του value, απλά και μόνο για να πάρει τη μειωμένη τιμή του value. Για όσους έχουν μεγάλο υπόλοιπο από τα 80, δεν νομίζω ότι βγαίνουν τα νούμερα, χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος βέβαια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ναι αυτό είναι σίγουρο. Φυσικά το άτομο δεν τους δίνει τις κατάλληλες συμβουλές από ό,τι βλέπω.

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, δεν είναι τόσο απλή η εξίσωση αυτή τη φορά. Θα πρέπει να δούμε με ποιους όρους μπορεί να γίνει η μετάβαση, τί γίνεται με το 80άρι και πότε. Πάντως, όσο το σκέφτομαι, το 50άρι του value για απλή μετάβαση αποκλείεται να δοθεί, θα πούνε είναι μόνο για νέους πελάτες. Από green σε value νέος πελάτης δεν είσαι για αυτούς (αυτούς τους νοιάζει κυρίως να παίρνουν από άλλους παρόχους και να κλέβουν τους υπάρχοντες πελάτες, αποκλείεται να θεωρηθείς καινούριος).

Οπότε ουσιαστικά θα παραιτηθεί κάποιος από το υπόλοιπο του 80αριού του green, θα χάσει το 50άρικο του value, απλά και μόνο για να πάρει τη μειωμένη τιμή του value. Για όσους έχουν μεγάλο υπόλοιπο από τα 80, δεν νομίζω ότι βγαίνουν τα νούμερα, χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος βέβαια.

Δεν νομιζω να χανεται το 80αρι οσο μενεις πελατης τους. Αν το χανεις μεγαλη αλητεια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Δεν νομιζω να χανεται το 80αρι οσο μενεις πελατης τους. Αν το χανεις μεγαλη αλητεια.

Το 80άρι (θεωρητικά) είναι για όσους έχουν τα προγράμματα που το δίνουν (πχ. green), όχι γενικώς και αορίστως όσο μένεις στην Ελπέ. Ελπίζω να διαψευστώ αλλά είμαι σίγουρος ότι έτσι θα το πάνε, γνωρίζοντας το ποιόν της συγκεκριμένης εταιρίας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, razkal είπε

η συνεπεια μπαινει και στον πρωτο λογαριασμο.

Αυτο πως γίνεται χωρις συνέπεια (πρακτικη)? Προκαταβολικά την βάζουν? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...