Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

29 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Όταν πρωτοβγήκε το green economy έδινε 40 ευρώ εγώ βιάστηκα και πήγα την πρώτη μέρα κατευθείαν στις 21Αυγουστου  και πήρα 40 ευρώ μετά από δυο-τρεις μέρες  το 40 το εκαναν 80 οπότε περιμένετε λίγο για το value μήπως το 50 γίνει 80.

Επίσης τις πρώτες μέρες λένε ότι δεν μπορεί να γίνει μεταβαση πριν την πρώτη του μήνα περνώντας όμως 4-5 μέρες το κάνουν για να μη σε χάσουν από πελάτη εφόσον απειλείς ότι θα φύγεις έχει ξανασυμβεί και με τον ΗΡΩΝ αυτό και με την elpedison.

Είναι άλλη φάση.

Όσο economy και value, είχαν την ίδια τιμή 80€, μπορούσες να ζητήσεις αλλαγή προγράμματος.

ΤΩΡΑ πως θα γίνει? Θα σου πάρουν τα 80 για να σου δώσουν 50 ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι άλλη φάση.

Όσο economy και value, είχαν την ίδια τιμή 80€, μπορούσες να ζητήσεις αλλαγή προγράμματος.

ΤΩΡΑ πως θα γίνει? Θα σου πάρουν τα 80 για να σου δώσουν 50 ?

υποτιθεται οσοι πηγαμε τελη αυγουστου ελπε economy,τωρα σε λιγο θα βγει ο πρωτος λογαριασμος με το 80αρι για τον μηνα Σεπτεμβριο. φανταζομαι αν ζητησουμε να παμε value απο Οκτωβριο ,θα βγει καινουργιος λογαριασμος σαν 2ος μηνας στην εταιρεια με αλλαγη προγραμματος.οποτε απλα δεν θα υπαρχει εκει ουτε 50ορικο,ουτε 80αρι.αρα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν τω μεταξύ αν κάνεις κλικ εκεί που λέει δώρο 50 ευρω... το pdf μέσα γράφει 80

Επεξ/σία από The_Judas

Τηλεφωνάκι να αλλάξουμε στο value και μόλις εξαντηθει το 80αρι, φύγαμε για Ηρων gar. για κανα μηνα εκει να πάρουμε το 50αρι ξανα.

Τα 'ξερα ότι θα γίνει αυτό με το 80άρι. Αν πάει πιο ψηλά η τιμή, αν θα πρέπει να φύγουμε ή να το πάρουμε και μετά να φύγουμε κλπ κλπ. Τώρα δημιουργείται θέμα αν θα το δώσουν, αν θα πάμε στο value. Εγώ δεν νομίζω να το δώσουν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν τα έχω βάλει κάτω αλλά δεν νομίζω η διαφορά τιμής value-green αξίζει, αν χαθούν έστω και 30 ευρώ οφειλόμενα από το green.

Στο πρόγραμμα της Ηρων η τιμή της kwh είναι 0,095 ή 0,0855? Γιατι η δεύτερη ειναι με συνέπεια που σημαίνει από τον 2ο λογαριασμο και μετα! 

Επισης αν εγώ ειμαι συνεπείς στο simply generous και αλλαξω στο guarantee πιάνεται ως συνέπεια οπότε θα έχω χρέωση 0,0855 απο τον πρώτο λογαριασμο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις πηρα τηλεφωνο,με ειπαν (κλασικα) εμπορικα θα ειναι απο 1 του μηνος,τοτε να παρω τηλεφωνο για αλλαγη προγραμματος...

ως τοτε θα εχει βγει ο πρωτος λογαριασμος του λογικα,οποτε θα εχει μπει το 80αρι( ή μερος αυτου...) οποτε να δουμε τι θα γινει με το υπολοιπο...φανταζομαι θα μπει στον επομενο,ασχετως αλλαγης προγραμματος....

Επεξ/σία από lacta13
  • Like 1

Το σκέφτηκα λίγο να πάρω τηλέφωνο για αλλαγή από green σε value, αλλά βλέπω ότι δεδομένου ότι το 80αρι δεν θα έχει εξαντληθεί στον 1ο λογαριασμό του Σεπτεμβρίου, άρα θα υπάρχει και υπόλοιπο για τον επόμενο λογαριασμό, ίσως τελικά δεν συμφέρει η μετάβαση καθώς στο νέο πρόγραμμα σου δίνουν λιγότερο βonus με λιγότερη χρέωση βέβαια στην κατανάλωση. Άρα μάλλον το ίδιο θα βγαίνει πάνω κάτω και για τον Οκτώβριο, που δεν θα είναι τρομερές οι καταναλώσεις. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, θα το σκεφτώ λίγο ακομα και θα αποφασίσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, lacta13 είπε

μολις πηρα τηλεφωνο,με ειπαν (κλασικα) εμπορικα θα ειναι απο 1 του μηνος,τοτε να παρω τηλεφωνο για αλλαγη προγραμματος...

ως τοτε θα εχει βγει ο πρωτος λογαριασμος του λογικα,οποτε θα εχει μπει το 80αρι( ή μερος αυτου...) οποτε να δουμε τι θα γινει με το υπολοιπο...φανταζομαι θα μπει στον επομενο,ασχετως αλλαγης προγραμματος....

Ποιο πρόγραμμα ; το elpedison value;

Επεξ/σία από The_Judas

11 minutes ago, jasonas21 said:

Στο πρόγραμμα της Ηρων η τιμή της kwh είναι 0,095 ή 0,0855? Γιατι η δεύτερη ειναι με συνέπεια που σημαίνει από τον 2ο λογαριασμο και μετα! 

Επισης αν εγώ ειμαι συνεπείς στο simply generous και αλλαξω στο guarantee πιάνεται ως συνέπεια οπότε θα έχω χρέωση 0,0855 απο τον πρώτο λογαριασμο?

η συνεπεια μπαινει και στον πρωτο λογαριασμο.

2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Οπότε δεν είναι ακόμη διαθέσιμο. Καλά που το είπες γιατί σήμερα θα πήγαινα σε κατάστημα να βάλω το value...

ετσι ειχε γινει οταν πρωτοβαλαν το green...τοτε ημασταν στο απλο economy που το ανεβασαν στο θεο και βαλαν σφηνα το green,ετσι και τωρα με το value...απο 20-τελη του μηνος λεγαν δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο,αφου ειναι καινουργιο προγραμμα της εταιρειας για Οκτωβριο...

τωρα δεν θυμαμαι αν κανενας τοτε ειχε καταφερει απο εδω να κανει μεταβαση ή νεα εγγραφη πριν τις 1 του μηνος...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...