Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή βέβαια η απότομη αλλαγή από 0.08 σε 0.13 δεν είναι καλό σημάδι στο economy.

εχει όμως μηδενικό πάγιο το νέο πρόγραμμα και το 80άρι.

Θα προτιμούσα περισσότερη συνέπεια όπως έχει π.χ η nrg και η elin τους τελευταίους μήνες.

Επεξ/σία από The_Judas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, touristas1985 είπε

Καλημερα ομαδα. Εγω που μολις πηγα Ηρων Simply Generous λετε να μπορω να το αλλαξω σε Guarantee? 

Εγω εχω δυο μηνες στο Ηρων Simply Generous και εχω παρει την εκπτωση των 50ε στον πρωτο λογαριασμο

Αν παμε σε Guarantee σαν ηδη πελατες δε θα δικαιουμαστε άλλα 50ε ετσι?

Με καταναλωση 500kw βλεπω οτι υπαρχει μια διαφορα 14,35€

TIMH KW ΠΑΓΙΟ ΠΑΓΙΟ εξτρα ΤΟΤAL
0,1332 500 66,6 3,5   70,1
0,0855 500 42,75 5 8 55,75
        ΔΙΑΦΟΡΑ 14,35

Λεει  To πρόγραμμα διατίθεται και χωρίς την εξασφάλιση ανώτατης τιμής GUARANTEE. Σε αυτήν την περίπτωση δεν εφαρμόζεται η μηνιαία χρέωση GUARANTEE.

Οποτε γλιτωνουμε και τα 8 και αν θελουμε φευγουμε γι αλλου

ΥΓ elpe δεν ξαναπαω 3η φορα 

Ακομα περιμενω την επιταγη Σκλαβενιτη

Επεξ/σία από adi32

13 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αυτή βέβαια η απότομη αλλαγή από 0.08 σε 0.13 δεν είναι καλό σημάδι στο economy.

εχει όμως μηδενικό πάγιο το νέο πρόγραμμα και το 80άρι.

Θα προτιμούσα περισσότερη συνέπεια όπως έχει π.χ η nrg και η elin τους τελευταίους μήνες.

Σιγά τα νέα, αυτά τα ξέραμε και πήγαμε εν γνωση, όσοι πήγαμε, ότι το 0.08 ήταν τυράκι και αναμενόταν αύξηση στον επόμενο. Γι' αυτό ήμαστε και είμαστε, έτοιμοι να την κάνουμε! 
Τις προσεχείς ημέρες/ώρες, αναμένεται καταιγισμός πώς αλλάζουμε πρόγραμμα στην ελπέντισον! Εγώ παίρνω τηλεφωνάκι τώρα...

• Like 2

16 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Σιγά τα νέα, αυτά τα ξέραμε και πήγαμε εν γνωση, όσοι πήγαμε, ότι το 0.08 ήταν τυράκι και αναμενόταν αύξηση στον επόμενο. Γι' αυτό ήμαστε και είμαστε, έτοιμοι να την κάνουμε! 
Τις προσεχείς ημέρες/ώρες, αναμένεται καταιγισμός πώς αλλάζουμε πρόγραμμα στην ελπέντισον! Εγώ παίρνω τηλεφωνάκι τώρα...

πες μας τι θα σου πουν για τη μετάβαση

• Like 1

1 ώρα πριν, atpanos είπε

αν αλλαξεις απο green economy σε value ίσως χάσεις το υπόλοιπο του 80 €

Το φοβάμαι κι εγώ αυτό για την ελπε... Δεν το λέει πουθενά στους όρους αλλά την ξέρουμε τη συγκεκριμένη. Τί λες εσύ @korakios ;

Επίσης θα έχουμε πάλι το ίδιο θέμα με την προηγούμενη φορά, δεν θα πηγαίνουνε τον κόσμο από το green στο value αν δεν πάει 1/10, οπότε ουσιαστικά 7-8/10.

Τι πράγμα είναι αυτό κάθε μήνα, δεν έχουν καταλάβει ότι τους έχουμε καταλάβει; 

Μόλις τώρα, Inler είπε

Από 1/10 θα εφαρμοστεί μου είπαν η αλλαγή στο Value.

Να τα, τα γνωστά. Καταλαβαίνω ότι τελικά πάνε για αυτό το 7ημερο-8ημερο μέχρι και καλά να 'ολοκληρώσουν' τη μετάβαση... Ότι προλάβουν να αρπαξουν από το προηγούμενο πρόγραμμα..

Μεγάλες γάτες.

51 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Και πως θα βγουν οι δωροεπιταγες; 😅

• Like 1

για τα 20 ευρω της συστασης στην ελπε, πρεπει να εχω περασει και τυπικα στην ελπε για να την παρω?

ή μπορω να κανω αιτηση σημερα εγω (απο ηρων σε ελπε) και αυριο να κανω συσταση για αλλο λογαριασμο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...