Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, stefanidisg said:

Είμαι στον ηρων και είχα βάλει πάγια εντολή εξόφλησης μέσω συνδέσμου Μπάνερ που είχε εμφανιστεί στην εφαρμογή, πώς μπορώ να την καταργήσω και να την βάλω εγώ μέσω τράπεζας; θα υπάρχει επίπτωση από μεριά του ηρων;

Πρέπει να τους στείλεις με μέιλ μια συμπληρωμένη φόρμα. Μίλα μαζί τους στο τσατ για να στην στείλουν. 

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην Elpedison τινάζουν τη μπανγκα στον αέρα.

Μου είπαν σήμερα σε κατάστημα νέα προσφορά που ισχύει από σήμερα 80 ευρώ + 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό + 30 ευρώ δωροκάρτα για κάθε νέα παροχή. Κι αν συστήσεις εννοείται παίρνεις το 20αρικο για Σκλαβενίτη. Προφανώς μόνο σε κατάστημα προς το παρόν τουλάχιστον.

• Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Greg29M είπε

Μου είπαν σήμερα σε κατάστημα νέα προσφορά που ισχύει από σήμερα 80 ευρώ + 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό + 30 ευρώ δωροκάρτα για κάθε νέα παροχή. Κι αν συστήσεις εννοείται παίρνεις το 20αρικο για Σκλαβενίτη. Προφανώς μόνο σε κατάστημα προς το παρόν τουλάχιστον.

καλή φάση , πάω για 50ρικο Ηρών και μετά κατάστημα ελπέ 😁

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

καλή φάση , πάω για 50ρικο Ηρών και μετά κατάστημα ελπέ 😁

κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά λες να έχουμε θέμα με τις δωροεπιταγές που ήδη μας χρωστάνε?

και όσον αφορά το πιστωτικό υπόλοιπο που θα δημιουργηθεί στον ΗΡΩΝ θα το αφήσουμε έτσι η θα το διεκδικήσουμε σε IBAN ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά λες να έχουμε θέμα με τις δωροεπιταγές που ήδη μας χρωστάνε?

μπορεί όντως

4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

και όσον αφορά το πιστωτικό υπόλοιπο που θα δημιουργηθεί στον ΗΡΩΝ θα το αφήσουμε έτσι η θα το διεκδικήσουμε σε IBAN ;

προλαβαίνουμε για άλλη μία γύρα , το αφήνουμε για το 2ο 50ρι , ότι προλάβουμε να μαζέψουμε 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

μπορεί όντως

προλαβαίνουμε για άλλη μία γύρα , το αφήνουμε για το 2ο 50ρι , ότι προλάβουμε να μαζέψουμε 😁

σκεφτομαι να περιμένω λίγο μέχρι αρχές Οκτώβρη να μου τις δώσουν και μετά απευθείας να το κάνω

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ξεβρακωμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Σε ποιό κατάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Έχουμε σε σπίτι με περίπου 380kWh/μήνα, το online της ΔΕΗ με το 0,096€ / kWh. Λήγει τέλη Νοέμβρη, οπότε και είμαι σε αναζήτηση προγράμματος. Είδα στο excel της Ζενιθ το home4all. Γράφει ότι ισχύει για 12μηνη δέσμευση όμως. Η τιμή στο 12μηνο είναι fix ή είναι κυμαινόμενο?  

Άκυρο, μόλις είδα ότι αλλάζει κάθε μήνα..! 

Επεξ/σία από Agmourk
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Τι εννοεί με αυτό? 

οτι έχει διάρκεια και όχι δέσμευση , δλδ δεν πληρώνεις κάτι αν φύγεις , αυτονόητο απο τη στιγμή που δεν προβλέπεται ρήτρα αποχώρησης :)

Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

οτι έχει διάρκεια και όχι δέσμευση , δλδ δεν πληρώνεις κάτι αν φύγεις , αυτονόητο απο τη στιγμή που δεν προβλέπεται ρήτρα αποχώρησης :)

Οκ, γιατί μπερδεύτηκα προς στιγμήν.

Ευχαριστώ..! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...