Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Δεν έχω λάβει sms αλλά κι εσύ φαντάζομαι δεν έχεις λάβει πρώτο λογαριασμό.

δεν έχω λάβει 1ο λογαριασμό , αλλά μετά το sms έκανα εγγραφή

6 λεπτά πριν, vasilhsstr είπε

Καλημέρα σε όλους. Να κάνω μια ερώτηση, στην περίπτωση όπου ένας πάροχος (ΗΡ**) αρνηθεί (με email) την απόδοση έκπτωσης συνέπειας τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού ενώ τους έστειλα το γνωστό κείμενο (<<Ο ΚΠΗΕ αναφέρει...) υπάρχει κάποια επόμενη κίνηση στην οποία προχωράμε? Σας ευχαριστώ.

μέσω myrae και αν σου απαντήσουν το ίδιο σπας τα τηλ και σπαμάρεις σε email τη ΡΑΕ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά μέχρι σήμερα στις 12 το βράδυ ανακοινώνονται οι τιμές Οκτωβρίου. Οι τιμές αυτές θα ισχύουν από αύριο; ή από 1η Οκτωβρίου; δηλαδή αίτηση για αλλαγή παρόχου πότε κάνουμε; 

Ευχαριστώ και πάλι!!

1 λεπτό πριν, niaou13 είπε

Οι τιμές αυτές θα ισχύουν από αύριο; ή από 1η Οκτωβρίου;

1η Οκτωβρίου

1 λεπτό πριν, niaou13 είπε

αίτηση για αλλαγή παρόχου πότε κάνουμε;

όποτε θες , υπο φυσιολογικές συνθήκες παίρνει 2-3 εργάσιμες απο την υπογραφή

1 ώρα πριν, vasilhsstr είπε

Καλημέρα σε όλους. Να κάνω μια ερώτηση, στην περίπτωση όπου ένας πάροχος (ΗΡ**) αρνηθεί (με email) την απόδοση έκπτωσης συνέπειας τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού ενώ τους έστειλα το γνωστό κείμενο (<<Ο ΚΠΗΕ αναφέρει...) υπάρχει κάποια επόμενη κίνηση στην οποία προχωράμε? Σας ευχαριστώ.

Πάντως και για αυτές τις βλακείες, είναι ένας βασικός λόγος να επιλέξω έναν πάροχο που θα μου δώσει απευθείας τελική τιμή στο ρεύμα και όχι τιμές με εκπτώσεις συνέπειας μεταφράζοντας όπως θέλουν και μετά τρέχα να δικαιωθείς.

2 hours ago, SofoS@ said:

Έχει αλλάξει το νούμερο της παροχής από 01/09 κι έχει εκδοθεί τελικός από τον προηγούμενο πάροχο (πολύ γρήγοροι!) αλλά ακόμα ενώ βρίσκει το ΑΦΜ δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή.

Αν για κάποιο λόγο το σύστημα της elpedison δε βλέπει ακόμα πως είσαι πελάτης τους, τότε δε μπορείς να γραφτείς.

3 ώρες πριν, vasilhsstr είπε

Γι' αυτό και γω πριν 2 μήνες εβαλα μέτρηση δική μου για έναντι, υπολογίζοντας ολη την κατανάλωση του 4μήνου. Και τώρα στον τελικό να χάσω μικρό ποσό συνέπειας.

33 λεπτά πριν, Giorgis4 είπε

Γι' αυτό και γω πριν 2 μήνες εβαλα μέτρηση δική μου για έναντι, υπολογίζοντας ολη την κατανάλωση του 4μήνου. Και τώρα στον τελικό να χάσω μικρό ποσό συνέπειας.

Κι αν στο ενδιάμεσο περάσει ΔΕΔΔΗΕ και δώσει ένδειξη μικρότερη από αυτή που έχεις δώσει εσύ, τί κάνεις; Θέλει μια ψιλοπροσοχή αυτός ο τρόπος χειρισμού των μετρήσεων (εν τω μεταξύ η ΕΛΙΝ πχ θέλει φωτογραφία μετρητή για να περάσει ένδειξη και εδώ που τα λέμε μάλλον καλά κάνει :) )

6 hours ago, takoulou said:

Εχει ξαναμπεί πολλές φορές,  αφορά τους κακοπληρώτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, favou2000 είπε

Από 1/09 είναι πολλές μέρες μάλλον σε ξέχασε το σύστημα συμβαίνει καμιά φορά Θα έπρεπε να σου έχει έρθει μνμ και να είχε ανοίξει το myelpedison.Παρτους τηλέφωνο και πες τους ότι σε ξεχάσανε θα στο φτιάξουν άμεσα.

Σε μένα πάντως ενεργοποιήθηκε, σε 5 μέρες από την αίτηση, χωρίς να έχω λάβει ποτέ sms.

@korakios σου έχει έρθει ο 1ος λογαριασμός, καθώς ενώ έχει γίνει μέτρηση απο ΔΕΔΔΗΕ, από 04.09 (28.09 είχα δώσει εγώ μέτρηση όταν πήγα στην εταιρία), δεν έχει εκδοθεί ακόμα λογαριασμός. Μήπως το αφήνουν για μετά γιατί βλέπω ότι από 02.10 μου δίνουν ξανά την δυνατότητα να καταχωρίσω μετρήσεις...

Επεξ/σία από akisdg

2 ώρες πριν, Giorgis4 είπε

Ποιός πάροχος?

Δεν θέλει φωτογραφία?

4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ποιός πάροχος?

Δεν θέλει φωτογραφία?

όχι πάντα , αλλά μπορείς να κρατήσεις και καμιά παλιά φωτό 😛

το νου σας πάντως μην ξεφύγετε με τις ΥΚΩ και τις επιδοτήσεις αν φουσκώσετε εικονικά ή δώσετε λίγες και μετά μαζευτούν

4 ώρες πριν, yazidis είπε

Πάντως και για αυτές τις βλακείες, είναι ένας βασικός λόγος να επιλέξω έναν πάροχο που θα μου δώσει απευθείας τελική τιμή στο ρεύμα και όχι τιμές με εκπτώσεις συνέπειας μεταφράζοντας όπως θέλουν και μετά τρέχα να δικαιωθείς.

Και να φανταστείτε ότι δεν άλλαξα πάροχο, σπίτι άλλαξα και έκανα διακοπή στο ένα ρολόι και έναρξη στο άλλο.Δεν βλέπουν τίποτα ούτε αν είσαι πελάτης....

Στην απάντηση τους γράφουν ότι να ναι... για γέλια 

30 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι πάντα , αλλά μπορείς να κρατήσεις και καμιά παλιά φωτό 😛

το νου σας πάντως μην ξεφύγετε με τις ΥΚΩ και τις επιδοτήσεις αν φουσκώσετε εικονικά ή δώσετε λίγες και μετά μαζευτούν

@korakios το βράδυ πως θα κινηθούμε; Θα βάλεις από τώρα στήλη Οκτώβριος για να προσθέτουμε όπως την προηγούμενη φορά;

13 λεπτά πριν, yazidis είπε

@korakios το βράδυ πως θα κινηθούμε; Θα βάλεις από τώρα στήλη Οκτώβριος για να προσθέτουμε όπως την προηγούμενη φορά;

ναι σε λίγο  και θα βγάλω προς το παρών το φιλτράρισμα ανα τιμή ωστε να είναι μαζεμένα τα προγράμματα για καλύτερη ευκολία συμπλήρωσης ανα πάροχο

όποιος βιάζεται και θέλει ταξινόμηση ανα τιμή ας το κατεβάσει πρώτα και μετά κάνει ότι θέλει 😛

(θα ξαναμπει η ταξινόμηση αύριο)

κλασσικά να υπενθυμίσω οτι αν παίζει έκπτωση να μπει σαν μαθηματικός τύπος , πχ 0,10 βασική και 20% έκπτωση το κελί να είναι =0,10*0,8

• Thanks 1

Είμαι στον ηρων και είχα βάλει πάγια εντολή εξόφλησης μέσω συνδέσμου Μπάνερ που είχε εμφανιστεί στην εφαρμογή, πώς μπορώ να την καταργήσω και να την βάλω εγώ μέσω τράπεζας; θα υπάρχει επίπτωση από μεριά του ηρων;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...