Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ρωτησα στο live chat και μου ειπαν για 2η παροχη δινουν 20€ επιπλεον + οτι δωρα ισχυουν απο τρεχουσες προσφορες

Μακάρι.

Αλλά ο καθένας εκεί στην ελπεντισον λέει και άλλα.

4 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ρωτησα στο live chat και μου ειπαν για 2η παροχη δινουν 20€ επιπλεον + οτι δωρα ισχυουν απο τρεχουσες προσφορες

Εγω έχω πάει 2 παροχές και έχω κάνει και 2 συστάσεις.

Θα πάρω τηλέφωνο από εβδομάδα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μακάρι.

Αλλά ο καθένας εκεί στην ελπεντισον λέει και άλλα.

Εγω έχω πάει 2 παροχές και έχω κάνει και 2 συστάσεις.

Θα πάρω τηλέφωνο από εβδομάδα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα 

Μαλλον και εγω θα τους ενοχλησω να μαθω που βρισκονται τα δωρα.

21 ώρες πριν, Greg29M είπε

Ναι αλλα αυτό θα το κανεις 2 φορές το πολύ ακόμα γιατί τέλος του έτους λήγει αυτό το ευνοϊκό καθεστώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα. 

κατσε λιγο γιατι εχω μπερδευτει.καθε μηνα θα κανω και αιτηση αλλου μεχρι το δεκεμβριο?αυτο μου λες?ειναι ανοικτα τα συμβολαια?δεν εχουν ρητρα αποχωρησης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gponiris είπε

κατσε λιγο γιατι εχω μπερδευτει.καθε μηνα θα κανω και αιτηση αλλου μεχρι το δεκεμβριο?αυτο μου λες?ειναι ανοικτα τα συμβολαια?δεν εχουν ρητρα αποχωρησης?

Αν το πρόγραμμα που βρίσκεσαι κάθε αφορά τον επόμενο μήνα κρίνεται ασύμφορο ναι αλλάζεις και πάροχο αν χρειαστεί. 
Δεν ισχύει η ρήτρα αποχώρησης μέχρι τέλος του έτους. 

Επεξ/σία από Greg29M

καθε ποτε του μηνα να αλλαζω παροχο παιδια; απ' οταν εκανα το συμβολαιο μου με τον καθεναν; ή οποτε αλλαζουν οι τιμες; Παιζει ρολο δηλαδη αν κανω αιτηση για αλλαγη νωριτερα ή αργοτερα;

33 λεπτά πριν, niaou13 είπε

καθε ποτε του μηνα να αλλαζω παροχο παιδια; απ' οταν εκανα το συμβολαιο μου με τον καθεναν; ή οποτε αλλαζουν οι τιμες; Παιζει ρολο δηλαδη αν κανω αιτηση για αλλαγη νωριτερα ή αργοτερα;

όποτε θες εσύ κάνεις αλλαγή

να αλλάξεις πάροχο νωρίτερα απο ότι έκανες το συμβόλαιο δεν παίζει γιατί δημιουργείται παράδοξο στο χωροχρόνο

• Thanks 1

Παιδιά καλησπέρα . Διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και βλέπω οτι υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με τα δώρα . Νομίζω οτι αν φύγεις πριν το χρόνο , το χάνεις . Ας το επιβεβαιώσει κάποιος ή το διαψεύσει .

9 λεπτά πριν, alekout είπε

Παιδιά καλησπέρα . Διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και βλέπω οτι υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με τα δώρα . Νομίζω οτι αν φύγεις πριν το χρόνο , το χάνεις . Ας το επιβεβαιώσει κάποιος ή το διαψεύσει .

Όσον αφορά την elpedison δεν ισχύει τίποτα τέτοιο… δεν υπάρχει κανένας ειδικός όρος δέσμευσης…

1 ώρα πριν, korakios είπε

όποτε θες εσύ κάνεις αλλαγή

να αλλάξεις πάροχο νωρίτερα απο ότι έκανες το συμβόλαιο δεν παίζει γιατί δημιουργείται παράδοξο στο χωροχρόνο

Χαχα εννοούσα πριν κλείσω μηνα στο νωρίτερα. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, niaou13 είπε

Χαχα εννοούσα πριν κλείσω μηνα στο νωρίτερα. Ευχαριστώ πολύ!!

ναι γίνεται , απλά αν δεν έχει εκδώσει λογαριασμό ο πάροχος που είσαι , παίζει έντονα να χρειαστεί να σου βγάλει βεβαίωση εκπροσώπησης (για να τη δώσεις στην αίτηση για τον επόμενο καινούριο)

Επεξ/σία από korakios

3 ώρες πριν, Greg29M είπε

Όσον αφορά την elpedison δεν ισχύει τίποτα τέτοιο… δεν υπάρχει κανένας ειδικός όρος δέσμευσης…

Διαβαζώντας αυτό που έγραψες μου φαίνετε πολύ "σπασμένο". Από την άλλη όμως χέρομαι που θα συνεχίσουμε να έχουμε το πάνω χέρι εμείς η καταναλωτές μέχρι το τέλους του 23.

Εμένα στης 16 Οκτωμβρίου μου τελειώνει το παλίο MyHomeOnline (0,096/kWh) και έτσι στα καλά καθούμενα μου ήρθε να μπω στο νήμα εδώ για να δω τι γίνεται τελευταία μιας που έχω καραβολευτεί με αυτό το πρόγραμμα (σε ευχαρίστω φίλε @korakios, μας εξοικοινώμησες τρελά χρήματα σε όλη την οικογένεια). 

Με αυτά που δίαβασα, αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την Elpedison και συζητήσαμε για το πρόγραμμα "Elpedison Green Economy". Η κλήση είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Σήμερα με τον κολλητό απαντήσαμε στα Email που μας στείλανε για να ξεκινήσουμε την διαδικασία αλλαγής παρόχου. Αν μας δώσουν και αυτά που μας υποσχέθηκαν θα κάτσει πολύ ωραία η φάση και θα σας ενημερώσω και εδώ για το τι παίχτικε. 

• Like 1

Στις 15/9/2023 στις 4:01 ΜΜ, alexander098 είπε

Τα 20€ δωροεπιταγη στον σκλαβενιτη στα εδωσαν επιπλεον με το συμβολαιο σαν δωρο;

Απο ότι κατάλαβα, από αυτά που διαβάζω, μάλλον είναι δώρο σύστασης. Δεν μου είπε κανείς από ελπε κάτι. 

Απλά η πραγματικότητα είναι ότι είχα πει του αδερφού μου κανε και εσύ μια αίτηση, για σένα με μια μέρα διαφορά.

Σε αυτή που με πήρε τηλέφωνο να κλείσουμε το συμβόλαιο, της είπα δεν παίρνετε και τον αδερφό μου που έχει κάνει αίτηση πριν από εμένα αλλά δεν τον έχει καλέσει κάποιος; Ε τον πήρε αργότερα. Δεν αναφέρθηκε ποτέ 20ευρο, αλλά υποθέτω αυτή το πέρασε έτσι. 

• Like 1

7 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Διαβαζώντας αυτό που έγραψες μου φαίνετε πολύ "σπασμένο". Από την άλλη όμως χέρομαι που θα συνεχίσουμε να έχουμε το πάνω χέρι εμείς η καταναλωτές μέχρι το τέλους του 23.

Εμένα στης 16 Οκτωμβρίου μου τελειώνει το παλίο MyHomeOnline (0,096/kWh) και έτσι στα καλά καθούμενα μου ήρθε να μπω στο νήμα εδώ για να δω τι γίνεται τελευταία μιας που έχω καραβολευτεί με αυτό το πρόγραμμα (σε ευχαρίστω φίλε @korakios, μας εξοικοινώμησες τρελά χρήματα σε όλη την οικογένεια). 

Με αυτά που δίαβασα, αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την Elpedison και συζητήσαμε για το πρόγραμμα "Elpedison Green Economy". Η κλήση είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Σήμερα με τον κολλητό απαντήσαμε στα Email που μας στείλανε για να ξεκινήσουμε την διαδικασία αλλαγής παρόχου. Αν μας δώσουν και αυτά που μας υποσχέθηκαν θα κάτσει πολύ ωραία η φάση και θα σας ενημερώσω και εδώ για το τι παίχτικε. 

εχω ακριβως το ιδιο προγραμμα με σενα (μου το προτεινε ο σωτηρας @korakios πριν δυο χρονια), ληγει στις 6/10 και σκεφτομαι να παω στην Ελπε.
πες μου τι ειπατε στο τηλ, τι πρεπει να προσεξω και τι σας υποσχεθηκαν αν δεν σου κανει κοπο.

ο Κορακιος μου ειχε πει να περιμενω μεχρι τις 20 Σεπτ πριν φυγω, οπότε ηρθε η μερα..

Οι πάροχοι έχουν την υποχρέωση μέχρι τις 20 κάθε μήνα να ανακοινώνουν τις τιμές του επόμενου. Επειδή όμως είναι μεγάλες κουφάλες, περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή και ανακοινώνονται μετά τις 12 το βράδυ οπότε απ΄αύριο θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για να δούμε αν θα εξακολουθήσει να έχει η elpedison το φθηνότερο ρεύμα.

Ποντάρω πως τελικά θα κρατήσει και τον Οκτώβριο χαμηλή τιμή για να τραβήξει πάρα πολύ κόσμο με το 80άρι. Βλέπω συνεχίστηκε πάρα πολύ ο κόσμος να πηγαίνει εκεί. Από Νοέμβριο όμως που θα σφίξουν τα γάλατα θα προτείνω να έχετε όλοι προσοχή.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...