Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Μη εμπορικά διαθεσιμο εννοώ για το for all. Δεν το βλέπω πλέον στη σελίδα τους... 

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/

δεν ξέρω γιατί δε το βλέπεις, 2ο πρόγραμμα είναι

Spoiler

image.png.da04d8c834f37bef62e45b4bd5290060.png

αντίθετα παρατήρησα οτι καταργήθηκε εμπορικά το day&night άρα θα φύγει απο το excel 21 του μηνός

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ πάνω που θα έκανα edit το post μου ότι υπάρχει κανονικά.. Μπερδεψα τα εμπορικά με τα μη διαθέσιμα

Με συγχωρείς 

Επεξ/σία από Mule206
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την NRG και την Elin ποια είναι η γνώμη σας ως εταιρείες;

Γιατί βλέπω ότι η ΔΕΗ είναι αρκετά ακριβή στο ρεύμα και ψάχνομαι για αλλαγή στο nrg simple ή το elin power on.

Ζενιθ δεν θέλω να ξαναγυρίσω.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Για την NRG ποια είναι η γνώμη σας ως εταιρεία;

Γιατί βλέπω ότι η ΔΕΗ είναι αρκετά ακριβή στο ρεύμα και ψάχνομαι για αλλαγή στο nrg simple. Ζενιθ δεν θέλω να ξαναγυρίσω.

Δες το excel του @korakios και τις τελευταίες 10-15 σελίδες του φόρουμ και επέλεξε το κατάλληλο κυμαινόμενο. 
Το πιο αξιοσημείωτο αυτή την περίοδο πάντως είναι το Elpedison green economy σε κατάστημα με 80€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και 30€ δωροκάρτα. Eπίσης, το simply generous του ΗΡΩΝ μεσω econtract προσφερει 50€ δωρο εγγραφης στην χρεωση προμηθειας ενεργειας.
Αν θες για να είσαι σίγουρος ανέμενε μέχρι την Τετάρτη βράδυ για να δεις τις τιμές που θα ανακοινωθούν για τον μήνα Οκτώβριο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2023 στις 1:39 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Έστειλα γνωστό μου σε κατάστημα ελπεντισον για να κάνει πρόγραμμα και να με ΣΥΣΤΗΣΕΙ.

Του είπαν ότι η σύσταση έχει και καλα ανασταλεί προσωρινά (ίσως λόγω 80€), αλλά αφού είδαν για τι πελάτη πρόκειται (έχω πάει 2 παροχές), του έδωσαν (για να μου δώσει ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ 50€ δώρο επιταγή coco mat.

Να επιβεβαιώσω ότι ισχύει η δωροεπιταγή 50 ευρώ για cocomat. Συστησα κι αλλον πελατη και μου την προσφερε τηλεφωνικα πωλητης. Θα μου την στειλουν στο mail μου τις επομενες ημερες μου ειπε.

1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Στο οικιακό ρεύμα έχει καταργηθεί το το τέλος πρόωρης αποχώρησης;

Ναι μέχρι τέλος του έτους τουλάχιστον 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Στο οικιακό ρεύμα έχει καταργηθεί το το τέλος πρόωρης αποχώρησης;

στα κυμαινόμενα έχει καταργηθεί  , φυσικά μετά το νέο έτος μπορεί να ξεκινήσουν παραθύρια πχ επιστροφή εκπτώσεων , συνδρομές , δώρα που τα χρυσοπληρώνεις αν φύγεις κτλ ,

αν υπάρξουν τέτοιες παγίδες θα αναγράφονται στη στήλη σχόλια του excel

προς το παρών η volton έχει ένα προαιρετικό δώρο το οποίο πληρώνεις αν φύγεις

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Για την NRG και την Elin ποια είναι η γνώμη σας ως εταιρείες;

Γιατί βλέπω ότι η ΔΕΗ είναι αρκετά ακριβή στο ρεύμα και ψάχνομαι για αλλαγή στο nrg simple ή το elin power on.

Ζενιθ δεν θέλω να ξαναγυρίσω.

Για την Ελίν στην διάρκεια που παρέμεινα, πολύ καλή άποψη. Από άποψης χρεώσεων ΟΚ παίζουν από μήνα σε μήνα και καλύτερες αλλά κατά τους προηγούμενους μήνες είχε σχεδόν σταθερά το οικονομικότερο πρόγραμμα σε επαγγελματικό χωρίς την έκπτωση συνέπειας.
Εκεί που την εκτίμησα ήταν στο θέμα εξυπηρέτησης, άμεση ανταπόκριση σε ότι χρειάστηκε, εκκαθαριστικός κάθε μήνα με αποστολή μετρήσεων από εμένα, και την ευγένεια της αντιμετώπισης (μή πρήξιμο δηλαδή!) όταν έφυγα για Ελπε, που μου είπαν καλά έκανες και έφυγες, τον άλλο μήνα ελπίζουμε να ξαναγυρίσεις :) 

Δημοσ.

Είχα πάει Elpedison Green Economy γύρω στις 25 Αυγούστου και είχα πάρει τα 80€.

Θα πάω και 2η παροχή οπότε τι δικαιούμαι 80€+30€ δωροκάρτα η νέα παροχή και 20€ εγώ για νέα σύσταση? 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Inler είπε

Είχα πάει Elpedison Green Economy γύρω στις 25 Αυγούστου και είχα πάρει τα 80€.

Θα πάω και 2η παροχή οπότε τι δικαιούμαι 80€+30€ δωροκάρτα η νέα παροχή και 20€ εγώ για νέα σύσταση? 

Τα 20€ δεν ειναι συσταση αμα φερεις 2η παροχη στο ονομα σου, απλα επιβραβευση που εφερες νεα παροχη. Ναι, συγκεντρωτικα δικαιουσαι 80+30+20. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ούτε ένα άρθρο δεν είδα για τις τιμές που θα ανακοινωθούν αύριο, Άκρα του τάφου σιωπή.😁

μέχρι και τα ΜΜΕ βαρέθηκαν 😂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ούτε ένα άρθρο δεν είδα για τις τιμές που θα ανακοινωθούν αύριο, Άκρα του τάφου σιωπή.😁

Πιστεύω θα είμαστε στα ίδια. Θα βάλουν ταμείο τα χαμηλά τιμολόγια χονδρεμπορικής Σεπτεμβρίου και θα πάνε στα ίδια για Οκτώβρη.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Τα 20€ δεν ειναι συσταση αμα φερεις 2η παροχη στο ονομα σου, απλα επιβραβευση που εφερες νεα παροχη. Ναι, συγκεντρωτικα δικαιουσαι 80+30+20. 

Σίγουρα?

Το έχεις πάρει?

38 λεπτά πριν, korakios είπε

μέχρι και τα ΜΜΕ βαρέθηκαν 😂

Κασσελακης 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σίγουρα?

Το έχεις πάρει?

Κασσελακης 

Ρωτησα στο live chat και μου ειπαν για 2η παροχη δινουν 20€ επιπλεον + οτι δωρα ισχυουν απο τρεχουσες προσφορες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...