Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 hours ago, Greg29M said:

Δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης τουλάχιστον μέχρι τις 31/12/2023.

Ναι μας συμφέρει ο ενεργειακός τουρισμός εδώ και μήνες παρακολουθώντας κάθε 20 του μήνα ποιο πρόγραμμα είναι φτηνότερο και σε ποια εταιρεία και ανάλογα φυσικά και τις προωθητικές ενέργειες (δώρα) προσφέρονται.

Η ΔΕΗ διατηρεί σταθερό το τιμολόγιο της εδώ και μήνες στα 0,15/kwh και παραμένει με διαφορά η πρωταθλήτρια σε ακρίβεια μεταξύ των παρόχων ενέργειας.

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ!!

12 hours ago, yazidis said:

Αυτό ας πούμε από που το συμπέρανες;

Καλημέρα. 

Ήμουν από τους τυχερούς που είχα προλάβει να κάνω το ΔΕΗ homeonline πριν ανεβάσουν τις τιμές και είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια. Από Οκτώβρη του 2021 δε ξανά ασχολήθηκα με χρεώσεις κτλ. 

Τώρα που λήγει είπα να μπω να δω τι γίνεται και διαβάζω αυτό για κάθε μήνα να φεύγουμε και να πηγαίνουμε όπου μας συμφέρει κτλ. 

Έτσι είπα να ρωτήσω αν υπάρχει ρήτρα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης στα κυμαινόμενα προγράμματα του ρεύματος, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου που υπάρχει η ειδική οδηγία, εκτός και αν πάρει παράταση.
Ακόμα και μετά από τότε θα δούμε τι προγράμματα και τι όρους θα βγάλει η κάθε εταιρία.

Όπως και να'χει:
- Διαβάζουμε τους ειδικούς όρους των προγραμμάτων που υπογράφουμε
- Έχουμε το νου μας μην υπάρχουν ειδικοί όροι που να έχει κάποια τύπου "συνδρομή" ή αν υπάρχουν ειδικοί όροι για μετά από την 1/1/2024
- Προσέχουμε και διαβάζουμε τον κάθε ένα λογαριασμό που βγαίνει για να δούμε αν στα ψηλά γράμματα μας ενημερώνουν για επερχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμά μας. Υπάρχει υποχρέωση από τους παρόχους να ενημερώσουν 60 ημέρες πριν τις όποιες αλλαγές, οπότε προσέχουμε εκεί από το τέλος Οκτωβρίου και μετά για τυχόν αλλαγές
- Μέχρι το τέλος του έτους μπαίνουμε κάθε 20 του μήνα και βλέπουμε τις όποιες ανακοινώσεις των παρόχων σχετικά με τις τιμές του επόμενου μήνα, ή πολύ απλά μπαίνουμε εδώ και χιλιοευχαριστούμε τον @korakios που δημιουργεί το περιβόητο excel για να βλέπουμε τις τιμές όλων των προγραμμάτων μαζεμένες

• Like 1

Στις 17/9/2023 στις 1:39 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Έστειλα γνωστό μου σε κατάστημα ελπεντισον για να κάνει πρόγραμμα και να με ΣΥΣΤΗΣΕΙ.

Του είπαν ότι η σύσταση έχει και καλα ανασταλεί προσωρινά (ίσως λόγω 80€), αλλά αφού είδαν για τι πελάτη πρόκειται (έχω πάει 2 παροχές), του έδωσαν (για να μου δώσει ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ 50€ δώρο επιταγή coco mat.

Eγω σήμερα πάντως που πήγα σε κατάστημα και σύστησα κανονικά νέο πελάτη μου είπαν ότι ισχύει η 20ευρη Σκλαβενίτη.

• Like 1

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Eγω σήμερα πάντως που πήγα σε κατάστημα και σύστησα κανονικά νέο πελάτη μου είπαν ότι ισχύει η 20ευρη Σκλαβενίτη.

Σε ποιο κατάστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σε ποιο κατάστημα?

Δεν θα ήθελα να αναφέρω αλλά πάντως εκτός Αττικής, στην επαρχία. 

Επεξ/σία από Greg29M

49 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Δεν θα ήθελα να αναφέρω αλλά πάντως εκτός Αττικής, στην επαρχία. 

Στο κατάστημα έδωσαν εκείνη την στιγμή την δώρο επιταγή coco mat.

Την επιταγή Σκλαβενίτη, την έδωσαν η θα την δώσουν?

9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στο κατάστημα έδωσαν εκείνη την στιγμή την δώρο επιταγή coco mat.

Την επιταγή Σκλαβενίτη, την έδωσαν η θα την δώσουν?

ΘΑ την δώσουν…

5 λεπτά πριν, gponiris είπε

καλησπερα.τελειωνει η 2ετια και σε μενα.εχω μπερδευτει.για σταθερα προγραμμα που κοιταω?

Τα σταθερά προγράμματα είναι εντελώς ασύμφορα και επισφαλή. 
Δες το excel του @korakios και τις τελευταίες 10-15 σελίδες του φόρουμ και επέλεξε το κατάλληλο κυμαινόμενο. 
Το πιο αξιοσημείωτο αυτή την περίοδο πάντως είναι το Elpedison green economy σε κατάστημα με 80€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και 30€ δωροκάρτα. 
Αν θες για να είσαι σίγουρος ανέμενε μέχρι την Τετάρτη βράδυ για να δεις τις τιμές που θα ανακοινωθούν για τον μήνα Οκτώβριο. 

8 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Τα σταθερά προγράμματα είναι εντελώς ασύμφορα και επισφαλή. 
Δες το excel του @korakios και τις τελευταίες 10-15 σελίδες του φόρουμ και επέλεξε το κατάλληλο κυμαινόμενο. 
Το πιο αξιοσημείωτο αυτή την περίοδο πάντως είναι το Elpedison green economy σε κατάστημα με 80€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και 30€ δωροκάρτα. 
Αν θες για να είσαι σίγουρος ανέμενε μέχρι την Τετάρτη βράδυ για να δεις τις τιμές που θα ανακοινωθούν για τον μήνα Οκτώβριο. 

αν επιλεξω κυμαινομενο ,καθε μηνα αυτο θα κανω?θα πρεπει να βλεπω αν με συμφερει?και μετα να αλλαζω?

1 λεπτό πριν, gponiris είπε

αν επιλεξω κυμαινομενο ,καθε μηνα αυτο θα κανω?θα πρεπει να βλεπω αν με συμφερει?και μετα να αλλαζω?

Ναι αλλα αυτό θα το κανεις 2 φορές το πολύ ακόμα γιατί τέλος του έτους λήγει αυτό το ευνοϊκό καθεστώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα. 

Μίλησα σήμερα με Elin, έχουν πρόβλημα στην έκδοση λογαριασμών. Το πρόβλημα αφορά τη σωστή εφαρμογή της συνέπειας στους λογαριασμούς. 

Ηλπιζαν να λυθεί αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά παραμένει ακόμη. 

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Μίλησα σήμερα με Elin, έχουν πρόβλημα στην έκδοση λογαριασμών. Το πρόβλημα αφορά τη σωστή εφαρμογή της συνέπειας στους λογαριασμούς. 

Ηλπιζαν να λυθεί αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά παραμένει ακόμη. 

ελπίζω μην κάτσει όπως πριν 2 χρόνια που έφαγε εμπλοκή και βγαίναν έναντι/εκκαθαριστικοί στα καπάκια και δεν έβγαινε άκρη με τη συνέπεια (συν προηγούμενα ποσά που φαινόταν ανεξόφλητα).

Τους πήρε κανα 6μηνο+ να το φτιάξουν . Το μόνο καλό ήταν οτι δε χρέωναν παραπάνω αλλά ήταν σπαζοκεφαλιά η επαλήθευση

Έστειλα email και στη Ζενίθ για την καθυστέρηση του τελικού , με πήραν τηλ και μου είπαν οτι επειδή είναι τελικός θα καθυστερήσει παραπάνω , με το που βγει θα έρθει email ( παλιότερα κλείνανε την καρτέλα πελάτη στο ebill και δε φαινόταν)

Εγώ που βρίσκομαι εδώ και κάποιους μήνες στο ζενίθ Power home now μπορώ με επικοινωνία μαζί τους να με γυρίσουν στο Power home for all που έχει αρκετά χαμηλή χρέωση ή θα φάω άκυρο λόγω ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον; 

3 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Εγώ που βρίσκομαι εδώ και κάποιους μήνες στο ζενίθ Power home now μπορώ με επικοινωνία μαζί τους να με γυρίσουν στο Power home for all που έχει αρκετά χαμηλή χρέωση ή θα φάω άκυρο λόγω ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον; 

δε μπορούν να ρίξουν άκυρο λόγω του οτι αυτό που ήσουν καταργήθηκε ούτε παίζει δικαιολογία νέου πελάτη μόνο

το πολύ-πολύ πήγαινε να πάρεις κανα δώρο απο ελπέ και ηρών

• Like 2

31 λεπτά πριν, korakios είπε

δε μπορούν να ρίξουν άκυρο λόγω του οτι αυτό που ήσουν καταργήθηκε ούτε παίζει δικαιολογία νέου πελάτη μόνο

το πολύ-πολύ πήγαινε να πάρεις κανα δώρο απο ελπέ και ηρών

Μη εμπορικά διαθεσιμο εννοώ για το for all. Δεν το βλέπω πλέον στη σελίδα τους... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...