Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, iliast33 είπε

Τα 30 θα μου τα΄δωσουν ειπαν ακομη δεν ξέρω τον τρόπο...

είναι προπληρωμένη κάρτα απο όσο έχω καταλάβει και θα πρέπει να αναφέρεται στους όρους που περιγράφουν το δώρο με τα επιπλέον 80€

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, korakios είπε

είναι προπληρωμένη κάρτα απο όσο έχω καταλάβει και θα πρέπει να αναφέρεται στους όρους που περιγράφουν το δώρο με τα επιπλέον 80€

ναι ετσι μου ειπαν και θα μου σταλει με courier στο σπιτι

Έχω Protergia Οικιακό και παρατηρώ οτι οι τιμές του ειναι τσιμπημένες σε σχέση με άλλα προγράμματα, είδα το excel και βλέπω ότι σε όλα τα προγραμματά της Protergia γράφει προσοχή ασάφεια χρεώσεων. Αξίζει αλλαγή προγράμματος στη Protergia ή γενική αλλαγή παρόχου ?

5 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

βλέπω ότι σε όλα τα προγραμματά της Protergia γράφει προσοχή ασάφεια χρεώσεων

αφού έχεις Protergia Οικιακό δεν παρατήρησες οτι βάζει τις τιμές κιλοβατώρας σαν μέσο όρο και όχι ανα μήνα σύμφωνα με τις δημοσιευμένες ?

6 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Αξίζει αλλαγή προγράμματος στη Protergia ή γενική αλλαγή παρόχου ?

η τσέπη σου το ξέρει καθώς και ο χρόνος να παρακολουθείς όσο μπορείς το νήμα ....

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αφού έχεις Protergia Οικιακό δεν παρατήρησες οτι βάζει τις τιμές κιλοβατώρας σαν μέσο όρο και όχι ανα μήνα σύμφωνα με τις δημοσιευμένες ?

η τσέπη σου το ξέρει καθώς και ο χρόνος να παρακολουθείς όσο μπορείς το νήμα ....

Είμαι φοιτητής και επειδή ο λογαριασμός του ρεύματος είναι για 3 φοιτητικά σπίτια μαζί ( έχουμε ξεχωριστούς μετρητές για το καθένα ) δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα με τους λογαριασμούς, απλά μοιράζαμε με βάση την κατανάλωση του καθενός. 

Σήμερα είπα να δω τις τιμές, για να κάνω μια σύγκριση και να καταλάβω εάν είναι καλές ή οχι οι τιμές και προβληματίστηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Είμαι φοιτητής και επειδή ο λογαριασμός του ρεύματος είναι για 3 φοιτητικά σπίτια μαζί ( έχουμε ξεχωριστούς μετρητές για το καθένα ) δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα με τους λογαριασμούς, απλά μοιράζαμε με βάση την κατανάλωση του καθενός. 

Spoiler

αν η κατανάλωσή σας ξεπερνά συνολικά τα 500kw/μήνα δε σας συμφέρει το κοινό ρολόι γιατί χρεώνεστε παραπάνω ρυθμιζόμενες (και ξεπερνάτε το όριο των επιδοτήσεων)

η απάντηση παραμένει η ίδια, για το αν αξίζει ,

δες διαφορά τιμής για Σεπ του Protergia Οικιακό με άλλο φθηνότερο πρόγραμμα και πολλαπλασιάζεις με kw που καις το μήνα  (συν τυχών δώρα δια τρία)

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, korakios είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

αν η κατανάλωσή σας ξεπερνά συνολικά τα 500kw/μήνα δε σας συμφέρει το κοινό ρολόι γιατί χρεώνεστε παρπαάνω ρυθμιζόμενες (και ξεπερνάτε το όριο των επιδοτήσεων)

η απάντηση παραμένει η ίδια, για το αν αξίζει ,

δες διαφορά τιμής για Σεπ του Protergia Οικιακό με άλλο φθηνότερο πρόγραμμα και πολλαπλασιάζεις με kw που καις το μήνα  (συν τυχών δώρα δια τρία)

Δεν νόμιζω να ξεπερνάμε τις 500 κυμαινόμαστε στις 400 νομίζω και λείπουμε Χριστούγεννα, Πάσχα και 2 μήνες το καλοκαίρι οπότε πιστεύω οτι μπορούμε να είμαστε κάτω των 500/μήνα.

Απλά δεν θέλω να αλλάξω πρόγραμμα και να έχει τίποτα κρυφές χρεώσεις και γενικά προσπαθώ να καταλάβω όλες τις χρεώσεις.

Για ποίο λόγο έχεις προσθέσει το προσοχή ασάφεια χρεώσεων στα προγράμματα της Protergia?
Ευχαριστώ πολύ πάντως, για όλη την προσπάθεια που καταβάλεις σε αυτό το thread.

Βλέπω για τον Σεπτέμβριο το Protergia Οικιακό Value+ έχει 0.07960 σε σχέση με το αυτό που έχω που έχει 0.19031

Επεξ/σία από dimitrisg55

12 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Για ποίο λόγο έχεις προσθέσει το προσοχή ασάφεια χρεώσεων στα προγράμματα της Protergia?

32 λεπτά πριν, korakios είπε

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Όχι δεν το είχα παρατηρήσει και δεν έχω στη διάθεση μου τους λογαριασμούς αυτή την στιγμή, θα τους πάρω και θα το δω. Εάν δίνεται η καταμέτρηση του μετρήτη κάθε μήνα στο myProtergia έτσι δεν λύνεται αυτό το πρόβλημα?

16 ώρες πριν, bisbael1 είπε

Έχω heron generous και με πήραν από τον heron ξανά αν θέλω να αλλάξω το πρόγραμμα μου σε heron fix με σταθερή τιμή 0,016. 

δεν πρεπει να ειναι 0,016 αλλα 0,16 προσεχε εχει μεγαλη διαφορα 

νεότερα,

τους είπα ότι αυτός που με πρότεινε (alexander098) μου είπε ότι του δώσατε δωροεπιταγή 30€, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο τώρα μου λέει, μετά από κανένα 2ωρο με πήραν πίσω και μου είπαν για δωροεπιταγή 40€ στον σκλαβενίτη...😉

δεν αναφέρεται όμως πουθενά στην επίσημη προσφορά του 80 είναι προφορική...

οπότε μάλλον σήμερα θα τους στείλω την αίτηση με την επιβεβαίωση...

• Like 2

Καλημέρα, για μικρή κατανάλωση μέχρι 200 kwh ανά μηνα, ποια ετειρία προτείνετε κυρίως απο άποψη αξιοπιστίας και μικρής σχετικά μεταβολής εύρους τιμών; Με το xls οι τιμές είναι σαφείς, ωστόσο παίζουν και άλλα πράγματα που βλέπω ότι ίσως είναι πιο σημαντικά.. 

25 λεπτά πριν, cbol είπε

Καλημέρα, για μικρή κατανάλωση μέχρι 200 kwh ανά μηνα, ποια ετειρία προτείνετε κυρίως απο άποψη αξιοπιστίας και μικρής σχετικά μεταβολής εύρους τιμών; Με το xls οι τιμές είναι σαφείς, ωστόσο παίζουν και άλλα πράγματα που βλέπω ότι ίσως είναι πιο σημαντικά.. 

Καλημέρα.. Να περιμένεις τις νέες τιμές.. 20/9

Αλλά δεν θα δεις μεγάλη διαφορά.. 

δηλαδη ρε παιδια ειστε καθε μηνα στις 20, στο περιμενε για να δειτε αν συμφαιρει και μετα αν δεν, να αλλαξετε παροχο; 

Δηλαδη θεωρητικα και καθε μηνα (αν αντεχαν τα νευρα σας) θα αλλαζατε παροχο;

Δεν το λεω ειρωνικα, να καταλαβω προσπαθω

5 minutes ago, jimmysss! said:

δηλαδη ρε παιδια ειστε καθε μηνα στις 20, στο περιμενε για να δειτε αν συμφαιρει και μετα αν δεν, να αλλαξετε παροχο; 

Δηλαδη θεωρητικα και καθε μηνα (αν αντεχαν τα νευρα σας) θα αλλαζατε παροχο;

Δεν το λεω ειρωνικα, να καταλαβω προσπαθω

Αν η διαφορά τιμής ειναι καλή ναι γιατί όχι,  είναι πολύ εύκολο πράγμα να αλλάξεις πλέον, το πιο κουραστικό είναι να πας στο υπόγειο να βγάλεις φώτο τον μετρητή.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...