Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, korakios είπε

δε δινανε τα 30€ κάρτας ή έστω κανα κουπόνι Σκλαβενίτη επιπλέον ?

τα σημείωσα, μόνο το 20αρι αν προτείνω κάποιον...κάτσε να έρθει και το συμβόλαιο...

Επεξ/σία από kokos23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, korakios είπε

όντως κάηκα , κομπλέ είναι @lacta13 o λογαριασμός σου .

ειδα εσβησες το 2ο 50αρι....δεν το πηρα τελικα; 🤪

1 ώρα πριν, korakios είπε

σωατά μιας και είναι εκκαθαριστικός , πάντα έτσι γινόταν και έτσι γίνεται

απο το έναντι αφαιρείται μόνο η χρέωση ενέργειας και όχι τα υπόλοιπα...

ουσιαστικά πήρες 2 φορές το 50άρι

edit μπορεί και να κάηκα , αν είναι ας βοηθήσει κάποιος άλλος

7 λεπτά πριν, lacta13 είπε

ειδα εσβησες το 2ο 50αρι....δεν το πηρα τελικα; 🤪

ότι πλήρωσες/πιστώθηκες απο τον έναντι   πατσίστηκε στον εκκαθαριστικό , απλά είναι σωστός και δε χρεώθηκες κάτι παραπάνω

Καλησπέρα αγαπητοι, συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον korakios για την πολύτιμη βοήθεια

Πρίν λίγο μιλησα και εγω με elpedison για το green και τους ζητησα περα απο τα 80 ευρω και το 30αρι που δίνεται στα καταστήματα.Περιμένω απάντηση και απο οτι βλεπω αφηνω την Δεη να πάω προς τα εκει.

Korakios τι αλλο πρέπει να προσεξω πριν υπογράψω με την συγκεκριμένη εταιρία;

4 λεπτά πριν, kokos23 είπε

τα σημείωσα, μόνο το 20αρι αν προτείνω κάποιον...κάτσε να έρθει και το συμβόλαιο...

12 λεπτά πριν, kokos23 είπε

κατάστημα δεν έπαιζε να πας να πάρεις το 30άρι ?

μπορούσες τουλάχιστον να ζητήσεις απο κάποιον να κάνεις αίτηση "συστημένος" ώστε να έπαιρνε το 20ρικο (ο άλλος) .

Καλησπέρα παιδιά. Καταρχάς να τονίσω πως δεν καταλαβαίνω και πολλά με το ρεύμα οπότε συγχωρέστε με αν γράψω κάτι λάθος.

Έχω heron generous και με πήραν από τον heron ξανά αν θέλω να αλλάξω το πρόγραμμα μου σε heron fix με σταθερή τιμή 0,016. 

Από ότι κατάλαβα θα είναι με δέσμευση 12μηνου άρα αν θέλω να φύγω θα υπάρχει κάποια ρήτρα και δεν θα υφίσταται επίσης κρατική επιχορήγηση και έκπτωση συνέπειας 20%.

Είναι συμφέρον να το αλλάξω το πρόγραμμα; γιατί μου φαίνεται λίγο σαν τζόγος σαν χρηματιστήριο αυτό γιατί δεν ξέρω που θα κυμανθεί η τιμή.

Σας ευχαριστώ πολύ. 

1 λεπτό πριν, iliast33 είπε

Πρίν λίγο μιλησα και εγω με elpedison για το green και τους ζητησα περα απο τα 80 ευρω και το 30αρι που δίνεται στα καταστήματα.Περιμένω απάντηση και απο οτι βλεπω αφηνω την Δεη να πάω προς τα εκει.

καλά κάνεις , μπορεί με πίεση να δίνουν και το έξτρα 30άρι

2 λεπτά πριν, iliast33 είπε

Korakios τι αλλο πρέπει να προσεξω πριν υπογράψω με την συγκεκριμένη εταιρία;

κλασσικά τους όρους , αν γράφει πχ επιστροφές εκπτώσεων , αν και οι όροι που στέλνουν είναι ίδιοι με απο αυτούς στο site

Μόλις τώρα, bisbael1 είπε

Είναι συμφέρον να το αλλάξω το πρόγραμμα; γιατί μου φαίνεται λίγο σαν τζόγος σαν χρηματιστήριο αυτό γιατί δεν ξέρω που θα κυμανθεί η τιμή.

εξαρτάται απο το τι πιστεύεις εσύ οτι θα είναι οι τιμές το χειμώνα (με τυχών επιδοτήσεις)

το να σου πει κάποιος πήγαινε σταθερό ή πήγαινε κυμαινόμενο δεν έχει και πολύ νόημα μιας και εσύ πληρώνεις :)

Σε ευχαριστώ πολύ απλά ήθελα να σιγουρεψω ότι δεν είναι κάτι εξωφθαλμο που εγώ δεν μπορώ να δω.

4 λεπτά πριν, korakios είπε

καλά κάνεις , μπορεί με πίεση να δίνουν και το έξτρα 30άρι

κλασσικά τους όρους , αν γράφει πχ επιστροφές εκπτώσεων , αν και οι όροι που στέλνουν είναι ίδιοι με απο αυτούς στο site

εξαρτάται απο το τι πιστεύεις εσύ οτι θα είναι οι τιμές το χειμώνα (με τυχών επιδοτήσεις)

το να σου πει κάποιος πήγαινε σταθερό ή πήγαινε κυμαινόμενο δεν έχει και πολύ νόημα μιας και εσύ πληρώνεις :)

32 λεπτά πριν, kokos23 είπε

λοιπόν

μίλησα με ελπέντισον

μου είπαν για το 80αρι και

ακόμα για 400 ευρώ ασφαλιστική κάλυψη για 5 επισκέψεις των 80 ευρώ από τεχνικούς ηλεκτρολόγο υδραυλικό κλπ

επίσης αν κάνω πάγια εντολή μέσω τραπέζης ή κάρτας δεν πλερώ την εγγύηση των 50ευρώ

ενώ αν δεν, την βάζουν στον πρώτο λογαριασμο...

περιμένω το συμβόλαιο για τα περαιτέρω...

ααα και αν προτείνω κάποιον 20 ευρά σκλαβενίτη

πουθενά δεν μου είπαν για το 30αρι...

υγ. το όνομα δηλώθηκε alexander098   δεν χρειάζεται να πάω σε κατάστημα, αρκεί να υπογράψω..

Αν πηγαινες σε καταστημα θα σου εδιναν και 30€ σε δωροκαρτα edenred.

Σε ευχαριστω!

10 λεπτά πριν, korakios είπε

μπορούσες τουλάχιστον να ζητήσεις απο κάποιον να κάνεις αίτηση "συστημένος" ώστε να έπαιρνε το 20ρικο (ο άλλος) .

Συσταση μεχρι και πριν τη συναψη συμβολαιου νομιζω γινεται

9 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν υπάρχει κατάστημα κόντα στην περιοχή που μένω σην επαρχία.

δεν εχω κάνει ακομα την αίτηση ουτε εχω υπογράψει κάτι αν υπάρχει κάποιος που να μπορω να συστήσω βεβαίως να το κάνω.

9 λεπτά πριν, bisbael1 είπε

Μεχρι να μαθουμε πως θα γινεται η τιμολογηση με το νεο συστημα μαλλον δεν μπορουμε να σου δωσουμε μια αξιοπιστη απαντηση. Υπομονη μεχρι τελος του χρονου που θα ανακοινωθουν τα "νεα".

δεν εχω κάνει ακομα την αίτηση ουτε εχω υπογράψει κάτι αν υπάρχει κάποιος που να μπορω να συστήσω βεβαίως να το κάνω.

Αν θες μπορεις να αναφερεις εμενα.

Μόλις τώρα, iliast33 είπε

ανάποδα το κατάλαβες , άλλος σε συστήνει για να πάρει 20€ (ο άλλος , όχι εσύ)

ακόμα ένας λόγος να ζητήσεις τα 30€ 😛

• Like 1

32 λεπτά πριν, korakios είπε

ανάποδα το κατάλαβες , άλλος σε συστήνει για να πάρει 20€ (ο άλλος , όχι εσύ)

ακόμα ένας λόγος να ζητήσεις τα 30€ 😛

Δεν το κατάλαβα όντως οτι πρεπει να με συστήσει κάποιος, σημερα με πηραν και περιμένω την σύμβαση.

Τα 30 θα μου τα΄δωσουν ειπαν ακομη δεν ξέρω τον τρόπο...

Στην Δεη αυτη την στιγμη ειμαι στο Γ1 απο τον Ιανουάριο, φανταζομαι δεν θα εχω πρόβλημα με την αποχώρηση, εχουν καταργηθεί οι ποινές ετσι δν ειναι;

1 ώρα πριν, kokos23 είπε

λοιπόν

μίλησα με ελπέντισον

μου είπαν για το 80αρι και

ακόμα για 400 ευρώ ασφαλιστική κάλυψη για 5 επισκέψεις των 80 ευρώ από τεχνικούς ηλεκτρολόγο υδραυλικό κλπ

επίσης αν κάνω πάγια εντολή μέσω τραπέζης ή κάρτας δεν πλερώ την εγγύηση των 50ευρώ

ενώ αν δεν, την βάζουν στον πρώτο λογαριασμο...

περιμένω το συμβόλαιο για τα περαιτέρω...

ααα και αν προτείνω κάποιον 20 ευρά σκλαβενίτη

πουθενά δεν μου είπαν για το 30αρι...

υγ. το όνομα δηλώθηκε alexander098   δεν χρειάζεται να πάω σε κατάστημα, αρκεί να υπογράψω..

Τηλεφωνικά?

• Like 1

Δεν το κατάλαβα όντως οτι πρεπει να με συστήσει κάποιος, σημερα με πηραν και περιμένω την σύμβαση.

Τα 30 θα μου τα΄δωσουν ειπαν ακομη δεν ξέρω τον τρόπο...

Στην Δεη αυτη την στιγμη ειμαι στο Γ1 απο τον Ιανουάριο, φανταζομαι δεν θα εχω πρόβλημα με την αποχώρηση, εχουν καταργηθεί οι ποινές ετσι δν ειναι;

Το γ1 νομιζω δεν ειχε ποτε ποινη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...