Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, DinoSOS είπε

Μπαίνω στο φόρουμ από κινητό, πατάω στην υπογραφή του korakios αλλά το excel δεν το βλέπω πουθενά καρφιτσωμένο ούτε στην αρχή πάνω πάνω!! 😣😣😣

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59917021

Μπες και στο νήμα με κλιματιστικά και δες αν εκεί φαίνεται η αντίστοιχη καρφιτσωμένη ανάρτηση , αν όχι πόσταρε στα bugs με την έκδοση ios/android & browser που χρησιμοποιείς , να το κοιτάξουν οι διαχειριστές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλησπέρα σας. Εχω στο σπιτι θερμοσυσσωρευτες για θερμανση και 2 κλιματιστικα επομενως η θερμανση μου τον χειμωνα θα γινετε αποκλειστικα με ρευμα. Ειμαι στην δεη αυτη την στιγμη και θελω να αλλαξω πάροχο για κατι πιο οικονομικο. Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας. Εχω χαθει με τους αριθμους και τις χρεωσεις και δεν ξερω τι να διαλεξω. Στον ηρων που ημουν παλια ημουν σχετικα ικανοποιημενος. Καμια καλη προταση;

2 λεπτά πριν, zakinet είπε

Εχω χαθει με τους αριθμους και τις χρεωσεις και δεν ξερω τι να διαλεξω.

καρφιτσωμένη ανάρτηση , θα δεις ένα excel , έχει τα προγράμματα ανα τιμή, πιο απλό δε γίνεται
διαβάζεις και τελευταίες 20+ σελίδες εδώ του νήματος

Spoiler

3 λεπτά πριν, zakinet είπε

Εχω στο σπιτι θερμοσυσσωρευτες για θερμανση και 2 κλιματιστικα επομενως η θερμανση μου τον χειμωνα θα γινετε αποκλειστικα με ρευμα.

άμεσα απαλλαγή , φθηνιάρικο κλιματιστικό με δόσεις , δες το άλλο νήμα

• Like 1

4 λεπτά πριν, zakinet είπε

καλησπέρα σας. Εχω στο σπιτι θερμοσυσσωρευτες για θερμανση και 2 κλιματιστικα επομενως η θερμανση μου τον χειμωνα θα γινετε αποκλειστικα με ρευμα. Ειμαι στην δεη αυτη την στιγμη και θελω να αλλαξω πάροχο για κατι πιο οικονομικο. Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας. Εχω χαθει με τους αριθμους και τις χρεωσεις και δεν ξερω τι να διαλεξω. Στον ηρων που ημουν παλια ημουν σχετικα ικανοποιημενος. Καμια καλη προταση;

Δες το excel του korakios και καθε μήνα ενημέρωση εδώ για το τι παίζει. Πολλή προσοχή την περίοδο του Δεκεμβρίου, γιατί τελειώνει η παράταση του προσωρινού μέτρου που επιβάλει την δημοσίευση τιμών ανά μήνα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και χωρίς ποινή αλλαγής προμηθευτή.

Επίσης, ξήλωσε τους θερμοσυσσωρευτές όσο πιο σύντομα μπορείς και βάλε κλιματιστικά.

Στο allazorevma που είδα λίγο, δείχνει ότι το fisiko aerio maxi free plus είναι το φθηνότερο αυτή τη στιγμή; ισχύει @korakios? Πρέπει να προσέξω κάτι; ποιο είναι το φθηνότερο αλλά και πιο τίμιο το τελευταίο καιρό; σε ποιο θα πήγαινες εσύ μέγα από το online της ΔΕΗ; 

13 λεπτά πριν, DjTony είπε

Στο allazorevma που είδα λίγο, δείχνει ότι το fisiko aerio maxi free plus είναι το φθηνότερο αυτή τη στιγμή; ισχύει @korakios?

όχι

14 λεπτά πριν, DjTony είπε

Πρέπει να προσέξω κάτι;

τυχών συνδρομή

15 λεπτά πριν, DjTony είπε

ποιο είναι το φθηνότερο

δες το excel στην καρφιτσωμένη ανάρτηση

16 λεπτά πριν, DjTony είπε

αλλά και πιο τίμιο το τελευταίο καιρό;

δεν υπάρχει κανένα , πλην προγράμματα εταιριών που παρέμειναν και οι εταιρίες δεν έβγαλαν νέα κάθε 3 και λίγο

πχ της solar, we , αλλά δεν είναι και τόσο φθηνά

17 λεπτά πριν, DjTony είπε

σε ποιο θα πήγαινες εσύ μετά από το online της ΔΕΗ; 

τουρισμό , 80€ green ελπε , μετά 50€ simply Ηρών κτλ

Spoiler

αν πας ελπέ ζήτα να σου στείλει κάποιος λινκ να πάρει 20€ σε κάρτα Σκλαβενίτη

4 ώρες πριν, korakios είπε

άρα στο σύνολο πάει ,τουλάχιστον στο σκέτο economy, καλή φάση

με τριφασικό και υψηλά δημοτικά τέλη , λουκούμι είναι

πάρτους τηλ , στη χειρότερη ζήτα κάρτα Σκλαβενίτη 40€

ναι αλλά αντί ΔΕΗ πήγαινε Ηρών ξανά για λίγες μέρες  😂

Είδες που στα έλεγα ?

Απλή λογική ήταν.

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Τρίτη 14.00 έκλεισε η συμφωνία με ελπεντισον και βλέπω ΤΩΡΑ στο ΥΔΕ ότι άλλαξε το τελευταίο ψηφίο.

Το απόγευμα της Τρίτης έκλεισα τη συμφωνία και εγώ με elpe και σήμερα μου άλλαξε το τελευταίο ψηφιο στην  ΥΔΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, libera είπε

Το απόγευμα της Τρίτης έκλεισα τη συμφωνία και εγώ με elpe και σήμερα μου άλλαξε το τελευταίο ψηφιο στην  ΥΔΕ.

Εγγραφή στο myelpedison έκανες ?

Εμένα μου λέει (ενώ βάζω τον σωστό κωδικό) ότι είναι ΛΑΘΟΣ !

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το ίδιο λέμε 

Το κατάλαβα, για επιβεβαίωση το έγραψα

16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εγγραφή στο myelpedison έκανες ?

Εμένα μου λέει (ενώ βάζω τον σωστό κωδικό) ότι είναι ΛΑΘΟΣ !

Δεν μου επιτρέπει ακόμη, λαμβάνω την ίδια απάντηση

Επεξ/σία από libera

Ερώτηση για όσους είναι στη Ζενίθ και πήραν τηλέφωνο για αλλαγή του προγράμματος τους στο Power Home For All:

Το νέο συμβόλαιο με το νέο πρόγραμμα σας ήρθε στο email;

Δεν έχει έρθει κάτι. Προχτές μίλησα μαζί τους (και έγινε η ανανέωση με προφορικό "ναι"), έκτοτε τίποτα νεότερο, ούτε mail ούτε viber, ουτε στο site...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...