Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από επικοινωνία με Elpedison για το Green Economy η τιμή είναι 0.08€ άνευ ΦΠΑ και κρατικής επιδότησης με 80€ δώρο(όχι 90€) 40€ στον 1ο και 40€ στους επόμενους αν θυμάμαι καλά και χωρίς χρονική διάρκεια δέσμευσης(στο site βέβαια λέει για 12 μήνες).

Οπότε με βλέπω για εκεί(αν και σκεφτόμουν και το σταθερό Ήρων στα 0.16€-αν ήταν φθηνότερο π.χ στα 0.13€ θα το είχα βάλει ήδη) και βλέπουμε σε λίγους μήνες.

Επεξ/σία από Inler
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, Myname55555 είπε

Ήμουν σε ένα πρόγραμμα παλιό της Elpedison '24 Νυχτερινό ' για αρκετό καιρό, τον προηγούμενο μήνα έκανα αίτηση για 'Ηρων Simply'.

Με παίρνουν τηλέφωνο μετά από δύο ημέρες από την Elpedison και μου αναφέρουν, ότι αν παραμείνω στην Elpedison, θα με μεταφέρουν στο πρόγραμμα Green + 100 έκπτωση στο ρεύμα (20€ κάθε μήνα για 5 μήνες) + 40€ δώρο επιταγή Σκλαβενίτης. Αποδέχομαι την προσφορά και με παίρνουν την επόμενη ημέρα από τον Ήρων, για να μου πουν , ότι αν προχωρήσω το συμβόλαιο μαζί τους, θα μου κάνουν τα 50€ του e- contract 100€.

Δεν δέχτηκα και βλέποντας τις νέες τιμές του Ήρων Simply, πάλι καλά.

Aλήθεια σου είπαν για διπλασιασμό του δώρου του e-contract από ΗΡΩΝ στον 1ο λογαριασμό 100 ευρώ?

Κι αρνήθηκες; 

45 λεπτά πριν, Inler είπε

Μετά από επικοινωνία με Elpedison για το Green Economy η τιμή είναι 0.08€ άνευ ΦΠΑ και κρατικής επιδότησης με 80€ δώρο(όχι 90€) 40€ στον 1ο και 40€ στους επόμενους αν θυμάμαι καλά και χωρίς χρονική διάρκεια δέσμευσης.

Οπότε με βλέπω για εκεί(αν και σκεφτόμουν και το σταθερό Ήρων στα 0.16€-αν ήταν φθηνότερο π.χ στα 0.13€ θα το είχα βάλει ήδη) και βλέπουμε σε λίγους μήνες.

Το υπόλοιπο 40αρι σε πόσες δόσεις ; Σου διευκρίνισαν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου είπε αν έχεις χαμηλή κατανάλωση λογικά θα σου πάρει για όλο το 80€ κάνα 2-3 μήνες πράγμα λογικό.

Αλλά θα ξαναμιλήσω σήμερα γιατί στο site βλέπω και 12-24 μήνες διάρκεια συμβολαίου εκτός αν είναι τυπικό.

Θέλω να δοκιμάσω και με Ήρων μήπως υπάρξει κάποια καλύτερη προσφορά στο σταθερό πακέτο που έχουν πράγμα χλωμό.

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
  • Thanks 1

παιδιά μόλις ρώτησα και εγώ για elpedison green economy business  και μου είπε για 40ευρώ στον πρώτο λογαριασμό χωρίς δέσμευση (και τα υπόλοιπα 50 όπως είπατε σε βάθος 24μηνου) και πάγιο 5 ευρώ

να προχωρήσω σε συμβόλαιο λέτε?? Δεν ήξερα ότι εχει πάγιο αλλά μου είπε και τα οικιακά έχουν 3.5ευρώ

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, gunman είπε

παιδιά μόλις ρώτησα και εγώ για elpedison green economy business  και μου είπε για 40ευρώ στον πρώτο λογαριασμό χωρίς δέσμευση (και τα υπόλοιπα 50 όπως είπατε σε βάθος 24μηνου) και πάγιο 5 ευρώ

να προχωρήσω σε συμβόλαιο λέτε?? Δεν ήξερα ότι εχει πάγιο αλλά μου είπε και τα οικιακά έχουν 3.5ευρώ

ευχαριστώ

To ''green'' economy συνδεεται με παγιο 3,5 ευρώ. Ότι και να υπογράψεις δεν έχει δέσμευση λογω του υφισταμενου πλαισιου που εχει ψηφιστει μεχρι τελος του ετους. Οποτε προχώρα. Απλα να υπογράψεις ξεχωριστά από το συμβόλαιο και το έντυπο με τα 40 ευρώ δωρο στον 1ο λογαριασμο.

3 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Βλέπω τόσο πολυ κόσμο να πηγαίνει στην ελπε με το 0,08 που τον Οκτώβριο θα το πάνε 20 σεντς😁

Η elpe ζημιώνεται μήνες τώρα, διότι στρατηγική της είναι να φτιάξει μέχρι την λήξη των μέτρων στήριξης ένα ισχυρό πελατολόγιο μεταξύ των ιδιωτών παροχών.

Επεξ/σία από Greg29M

6 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ότι και να υπογράψεις δεν έχει δέσμευση λογω του υφισταμενου πλαισιου που εχει ψηφιστει μεχρι τελος του ετους.

Βασικά, δεν έχει ψηφιστεί τίποτα. 

7 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Η elpe ζημιώνεται μήνες τώρα, διότι στρατηγική της είναι να φτιάξει μέχρι την λήξη των μέτρων στήριξης ένα ισχυρό πελατολόγιο μεταξύ των ιδιωτών παροχών.

Τους καημένους. 😂

17 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Βλέπω τόσο πολυ κόσμο να πηγαίνει στην ελπε με το 0,08 που τον Οκτώβριο θα το πάνε 20 σεντς😁

Όχι ρε συ, 1 μήνα διακοπές θα πάμε ΕΛΠΕ

27 λεπτά πριν, motoboots είπε

Βασικά, δεν έχει ψηφιστεί τίποτα. 

Εντάξει με βάση τις ανακοινώσεις της πολιτείας... αυτό είναι το τυπικό κομμάτι που αναφέρεις σωστά...

Εκανα και εγώ πριν λίγο αιτηση εκδηλωσης ενδιαφεροντος για το ELPEDISON Green Economy. Σε 2 λεπτά  με πηραν τηλεφωνο.   Το δωρο ειναι 40 ευρώ στον πρωτο λογαριασμό σε αξία ρευματος. το δευτερο 40αρι μου ειπαν δεν ισχυει αφου ηταν προωθητική ενεργεια Ιουνίου. Οτι θελει λεει η κάθε πωλήτρια τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Greg29M said:

Aλήθεια σου είπαν για διπλασιασμό του δώρου του e-contract από ΗΡΩΝ στον 1ο λογαριασμό 100 ευρώ?

Κι αρνήθηκες; 

Πράγματι 1η φορά ακούγεται ο διπλασιασμός του e-contract..

Επεξ/σία από geodimis

ειμαι στο value της protergia.

Τον Σεπτεμβριο εν τω μεσω αυξησεων δημιουργει το value+ με τιμη οσο ειχε τον Αυγουστο το value μειωνοντας και κατα 0,50€ το παγιο. Την ιδια στιγμη αυξανει την τιμη στο υπαρχον value (το οποιο και καταργει εμπορικα, αν καταλαβαινω καλα).

Ποια η λογικη σε κατι τετοιο και που ειναι η φακα αν αλλαξω το προγραμμα σε value+ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, skiace είπε

Τον Σεπτεμβριο εν τω μεσω αυξησεων δημιουργει το value+ με τιμη οσο ειχε τον Αυγουστο το value μειωνοντας και κατα 0,50€ το παγιο. Την ιδια στιγμη αυξανει την τιμη στο υπαρχον value (το οποιο και καταργει εμπορικα, αν καταλαβαινω καλα).

Ποια η λογικη σε κατι τετοιο και που ειναι η φακα αν αλλαξω το προγραμμα σε value+ ;

Η λογική που έχουν αρκετοί πάροχοι μήνες τώρα. Νέο εμπορικό πρόγραμμα-δόλωμα για να προσελκύσουν νέους πελάτες, το οποίο κρατούν ανταγωνιστικό 1-2 μήνες και μετά το αυξάνουν, περνώντας το υφιστάμενο πελατολόγιο στο αυξημένο και διαθέτοντας κάποιο νέο πρόγραμμα εμπορικά για προσέλκυση νέων, το οποίο βαφτίζουν κατά το δοκούν.

-> Μίλησα με ELPE, μου είπαν σου στέλνουμε ένα email και απλά απαντάτε "συναινώ και αποδέχομαι", για να μην χαλάμε σελίδες.. 
Εμένα αυτά δεν μου πολυαρέσουν, τους είπα ότι θα το υπογράψω κανονικά. (κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για την ψηφιακή υπογραφή μέσω gov αν είναι να μην χαλάμε σελίδες).
Περιμένω mail με τα δικαιολογητικά, να τα δω αναλυτικά πριν βάλω υπογραφή.

Επεξ/σία από mechpanos
  • Like 4

13 minutes ago, skiace said:

εγώ έχω ζητήσει να με καλέσουν για να περάσω(;) στο value+

Βάζω το ερωτηματικό γιατί πιστεύω ότι θα μου πουν ότι είναι για νέους πελάτες κλπ...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...