Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, aris2022k είπε

Κι εγώ στην ίδια φάση, ήμουν ελπε economy, εφυγα κ πηγα nrg simple, τωρα ξαναπάω ελπε green economy. Την προηγούμενη φορά είχα κάνει την αίτηση στο κατάστημα και μου έδωσε κ δωροεπιταγή 50€ cocomat, τώρα ξερετε αν δίνει κάτι;

Δίνει 40 ευρω έκπτωση στην προμήθεια ρεύματος https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-green-economy_132935/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Δίνει 40 ευρω έκπτωση στην προμήθεια ρεύματος https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-green-economy_132935/

Παραπάνω κάποιος λέει ότι ισχύει για Αύγουστο μόνο... Λέει πουθενά ότι ισχύει και για Σεπτέμβρη;

Επίσης θυμάμαι πριν κάνα δίμηνο που κοίταζα πάλι, υπήρχε μια κουβέντα ότι παντρεύεσαι τα 3,5 ευρώ πάγιο για το green, για 1 χρόνο έστω και αν φύγεις, ισχύει αυτό ή τα έχω μπερδέψει;

Επεξ/σία από tryfos

Να ρωτησω κάτι αν αυτο το δώρο των 40, 50 ευρω που λέτε οτι δίνουν οι εταιρειες, το δίνουν ανα παροχή ή ανα λογαριασμό, δηλαδη αν μεταφέρω σε αυτούς 2-3 παροχές θα πάρω και τα αντίστοιχα ποσά επι δυο ή επί τρία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, tryfos είπε

Παραπάνω κάποιος λέει ότι ισχύει για Αύγουστο μόνο... Λέει πουθενά ότι ισχύει και για Σεπτέμβρη;

Επίσης θυμάμαι πριν κάνα δίμηνο που κοίταζα πάλι, υπήρχε μια κουβέντα ότι παντρεύεσαι τα 3,5 ευρώ πάγιο για το green, για 1 χρόνο έστω και αν φύγεις, ισχύει αυτό ή τα έχω μπερδέψει;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59914810

Πράγματι δημιουργεί μια σύγχυση αλλά στους ειδικούς όρους αναφέρει ότι ειναι ενεργοποιημένο όσο παραμένεις στο πρόγραμμα.Αν φύγεις παύει και αυτό.

12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ελπεντισον economy πήγες?

Elpedison Green economy 0,08

15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να ρωτησω κάτι αν αυτο το δώρο των 40, 50 ευρω που λέτε οτι δίνουν οι εταιρειες, το δίνουν ανα παροχή ή ανα λογαριασμό, δηλαδη αν μεταφέρω σε αυτούς 2-3 παροχές θα πάρω και τα αντίστοιχα ποσά επι δυο ή επί τρία;

Δεν παίρνεις ποσά αλλά εκπτωση ανα παροχη.Για να το σιγουρεψεις 100% ρώτα το πριν προχωρήσεις  

Επεξ/σία από favou2000

14 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Δεν παίρνεις ποσά αλλά εκπτωση ανα παροχη.Για να το σιγουρεψεις 100% ρώτα το πριν προχωρήσεις  

Εεε ναι εντάξει εννοείται οτι δεν θα μου βάλουν 50€ στην τράπεζα 😁

32 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Πράγματι δημιουργεί μια σύγχυση αλλά στους ειδικούς όρους αναφέρει ότι ειναι ενεργοποιημένο όσο παραμένεις στο πρόγραμμα.Αν φύγεις παύει και αυτό.

Τα 40 ισχύουν και για Σεπτέμβρη;

16 λεπτά πριν, tryfos είπε

Τα 40 ισχύουν και για Σεπτέμβρη;

Στο συμβόλαιο που μου ήρθε πριν από λίγο μου το αναφέρει ως δώρο 40 ευρώ δεν αναφέρει κανένα μήνα  οπότε λογικά θα ισχύει.

• Thanks 1

Καλησπέρα σε όλους.

Καθώς το πρόγραμμα μου στην ZeniΘ (Day & Nigth) ξέφυγε πλέον, θα το ψάξω για το νέο που έβγαλε, αλλά βλέπω ότι το ποιο συμ΄φερον πλέον είναι το green της Elpedison.

Το θέμα είναι ότι θυμάμαι τόσους μήνες στις κουβέντες που είχαμε εδώ, πάντα υπήρξε η προτροπή-συμβουλή να αποφεύγουμε την συγκεκριμένη εταιρία (για το αμαρτωλό  της παρελθόν 🤣). Τελικά έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και θα μπορούσα να τους εμπιστευθώ, υπάρχει πλέον αξιοπιστία και θα μπορούσα να ασχοληθώ μαζί τους;.... 

Έκανα αίτηση μέσω του site για το Elpedison economy, με καλεσαν πριν απο λίγο και μου ανέφεραν ότι η προωθητική ενέργεια είναι 80€ απο σήμερα.

Περιμένω αύριο το συμβόλαιο.

• Like 1

Απο οτι βλεπω, αυξησεις αρκετες σε ολους τους παροχους! Καλη επιλογη να μην παω Ζενιθ μιας και βγαινει πιο ακριβη απο την Ηρων ειδικα με το 50αρικο μπονους! Θα μπορουσα να παω βεβαια στην Ελιν το Bonus + που θα μου εβγαινε πιο φθηνο τον Σεπτεμβρη! 

@korakios θα κανεις και το excelακι αυτου του μηνα να το περιμενουμε ή τελος?

40 λεπτά πριν, Angeldust είπε

Έκανα αίτηση μέσω του site για το Elpedison economy, με καλεσαν πριν απο λίγο και μου ανέφεραν ότι η προωθητική ενέργεια είναι 80€ απο σήμερα.

Περιμένω αύριο το συμβόλαιο.

80€;;; Παω να κανω αιτηση. Ημουν καιρο ελιν αλλα και αυτη δεν θελει να μας κρατησει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...