Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβαίνει δυνατά η πράσινη με το green στα 0,08 (από 0,111). Για να δούμε το simply simple, γιατί μυρίζομαι πάλι νείλα εν μέσω θέρους, δύσκολο να πέσει τόσο, εγώ πίστευα ότι θα ανέβει από το 0,0855.

Επεξ/σία από tryfos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, tryfos είπε

Κατεβαίνει δυνατά η πράσινη με το green στα 0,08 (από 0,111). Για να δούμε το simply simple, γιατί μυρίζομαι πάλι νείλα εν μέσω θέρους, δύσκολο να πέσει τόσο, εγώ πίστευα ότι θα ανέβει από το 0,0855.

0,095 simply αμετάβλητο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, favou2000 είπε

0,095 simply αμετάβλητο 

Πού το είδες; Δεν έχει ανακοινώσει Αύγουστο ακόμα.

Edit: Τώρα το είδα, έβλεπα στο pdf και αυτοί απλά πετάξανε ένα Αύγουστος 2023 στο site. 0,0855 με συνέπεια το simply, οπότε η πράσινη για Αύγουστο είναι φτηνότερη.

Edit2: Φυσικά για τέτοια διαφορά δεν πας πράσινη ούτε για πλάκα.

Επεξ/σία από tryfos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Πού το είδες; Δεν έχει ανακοινώσει Αύγουστο ακόμα.

Έχει ανακοινωσει 0,0855 με την έκπτωση Screenshot_2023-07-21-00-22-28-833_com.android.chrome.png.749f7c485ac70f2f5d7fb6725365d886.png

Επεξ/σία από favou2000

0.098 το nrg simple με 2€ πάγιο κ το κεφάλι μου ήσυχο από τα σκαμπανεβάσματα κ τις αυξήσεις των ισχυόντων προγραμμάτων προς όφελος των καινούργιων, πχ elpe, Ήρων

14 λεπτά πριν, aris2022k είπε

0.098 το nrg simple με 2€ πάγιο κ το κεφάλι μου ήσυχο από τα σκαμπανεβάσματα κ τις αυξήσεις των ισχυόντων προγραμμάτων προς όφελος των καινούργιων, πχ elpe, Ήρων

γιατι? που ξερεις αν τον αλλο μηνα δεν θα ειναι 0.12? ειναι σταθερο αυτο?

Ψου ψου σατανάδες!

666

9 hours ago, tryfos said:

@HERTHAN που έχεις το ίδιο πρόγραμμα Γ22 στην WE ή @korakios , πώς ακριβώς υπολογίζεται εδώ η (αστεία) έκπτωση συνέπειας από την We; Με όποιον τρόπο κι αν το κάνω δεν μου βγαίνει από το 0,14 το 0,12 που είναι η τιμή Ιουλίου (και Ιουνίου), που έχει δημοσιεύσει:

Hide contents

WE_Page_1.jpg.714526ee6220cbf0f4d149f9724f5324.jpg

WE_Page_2.jpg.134ff0fd6f23c54ecaf76b82614ac130.jpg

Εαν ψάξεις πολλές σελίδες πίσω, εχω ανεβάσει και εγώ λογαριασμό από blue αλλά για Γ21. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, από βδομάδα μπορώ να ανεβάσω και τον νέο.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Ψου ψου σατανάδες!

666

Εαν ψάξεις πολλές σελίδες πίσω, εχω ανεβάσει και εγώ λογαριασμό από blue αλλά για Γ21. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, από βδομάδα μπορώ να ανεβάσω και τον νέο.

καλημερα σας , για τιμολογιο δεη με γ22 55kva , βλεπω οτι για 3 συνεχομενο μηνα εχει τιμη 0,152ευρω την κιλοβατωρα. Βλεπω ενα green economy business 2 στην elpedison πιο φθηνο απο το business 2 . Αλλα δεν την εμπιστευομαι πια . Αξιζει να παραμεινω στην δεη; ή οχι; nrg που ειδα παλι ακριβο τιμολογιο εχει 0,17 ευρω την κιλοβατωρα. 

Οσο για το οικιακο ειμαι στο elpedison economy βλεπω οτι υπαρχει και το green στα 0,08 ευρω , τι κατασταση ειναι αυτη; στην αρχη μου ελεγαν θα ειναι το πιο φθηνο προγραμμα το economy και τωρα βγαζουνε αλλο προγραμμα πανε καλα; .Αμα κανω εγραφη στο green εχω καποιο θεμα; το σπιτι δεν κατοικειται αυτον τον μηνα λογω διακοπων και η μετρηση που δινω ειναι η ιδια . 

3 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

Οσο για το οικιακο ειμαι στο elpedison economy βλεπω οτι υπαρχει και το green

απο Ιούλιο ισχύει

4 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

τι κατασταση ειναι αυτη; στην αρχη μου ελεγαν θα ειναι το πιο φθηνο προγραμμα το economy

ο πωλητής κάθε εταιρίας αυτό ισχυρίζεται για το πρόγραμμα που πάει να πλασάρει

4 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

και τωρα βγαζουνε αλλο προγραμμα πανε καλα;

καλά πάνε μιας και πιάνει το κόλπο

διάβασε προηγούμενες σελίδες ειδικά σε περίπτωση που (παράνομα) σου πούνε μπούρδες "μονο για νέους" πελάτες

γενικά να παρακολουθείς το excel , ειδικά το φύλλο για οικιακά με το "ιστορικό τιμών" , εύκολο είναι

6 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

καλημερα σας , για τιμολογιο δεη με γ22 55kva , βλεπω οτι για 3 συνεχομενο μηνα εχει τιμη 0,152ευρω την κιλοβατωρα. Βλεπω ενα green economy business 2 στην elpedison πιο φθηνο απο το business 2 . Αλλα δεν την εμπιστευομαι πια . Αξιζει να παραμεινω στην δεη; ή οχι; nrg που ειδα παλι ακριβο τιμολογιο εχει 0,17 ευρω την κιλοβατωρα. 

δες της we το blue (χωρις χρέωση ισχύος) όταν ανακοινώσει για Αύγουστο ή Elin Power On! Business Bonus + με καλή τελική αλλά τσουχτερή σρχική χωρίς τη συνέπεια

δες το excel αύριο βράδυ στα επαγγελματικά κυμαινόμενα που θα έχω τιμές Αυγούστου

2 ώρες πριν, aris2022k είπε

και το simple ήταν καινούριο εις βάρος των παλιών ontime και κλασσικών prime/adapt

o Ηρών το παράκανε με αυτόματη μετάβαση στο πανάκριβο Protect , πάσαρε Generous , μετά Solar Generous (E.NA) και μετά simply Generous

Απλά η elpe το τερμάτισε 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, στο simply generous η έκπτωση συνέπειας δίνεται στον τρέχων λογαριασμό? δηλαδή ο λογαρισμος εμφανίζει δυο τιμές, μια αν τον πληρώσεις εμπρόθεσμα και μια αν τον πληρώσεις εκπρόθεσμα? εγώ είχα φύγει απο τον ηρων γιατι εδινε την συνέπεια στον επόμενο λογαριασμό αλλα τωρα το λιγουρεύομαι το 50αρικο.

Επεξ/σία από NickTheMeat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ZENITH DAY&NIGHT:

0.089 Ημερήσιο 

0.069 Νυχτερινό. 

Χωρίς συνέπεια και χωρίς όριο κατανάλωσης. 

Μόνο τα 5 € του παγίου με χαλάνε.

Αυτά πριν πουν ακόμα γιά  την επιδότηση που νομίζω ότι πάλι θα είναι 0.015 λεπτά/KWH.

Επεξ/σία από revmatopliktos

Είμαι ΔΕΗ και θέλω να αλλάξω σε κάτι φθηνότερο για το χειμώνα χωρίς όριο κατανάλωσης, υπάρχει κάποια σοβαρή εταιρία να προτείνετε από την εμπειρία σας?

Δε με νοιάζει τόσο άν είναι 0.01 πάνω ή κάτω από τους άλλους όσο να είναι σοβαρή και να έχει και νυχτερινό.

Όποιος  έχει κουράγιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...