Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι την αλλαγή προγράμματος στην Ελιν από Home Comfort σε Ηome Bonus. 

Τιμή Ιουνίου στο Home Comfort 0,11 με 4.90 πάγιο. 

Τιμή Ιουνίου στο Home Bonus 0,18 ή 0,11 με έκπτωση συνέπειας και -1ευρώ πάγιο.

Τους ρωτησα αν η έκπτωση συνέπειας αποδίδεται και σε πελάτες που αλλάζουν πρόγραμμα ή αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με λίγα λόγια αν θα χρεωθώ με 0,18 ή 0,11 τον Ιούνιο. 

Στους όρους αναφέρει "Οι εκπτώσεις συνέπειας αποδίδονται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ENANTI ή/και ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ, από τον λογαριασμό κατανάλωσης που εξοφλήθηκε εμπρόθεσμα και θα εμφανίζονται ως διακριτές εγγραφές στους λογαριασμούς κατανάλωσης που θα αποστέλλει ο Προμηθευτής στον Πελάτη"

Συνεπώς το ερώτημα είναι αν ως λογαριασμό κατανάλωσης ορίζει λογαριασμό του συγκεκριμένου προγράμματος ή οποιουδήποτε προγράμματος. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 ώρες πριν, theoapo είπε

Για όσους είναι στον ΗΡΩΝ και θέλουν να αλλάξουν στο simply generous, υπάρχει η δυνατότητα μέσα από το myheron να το κάνουν.

Πηγαίνετε πάνω πάνω στο SHOP και επιλέξτε το simply. Στο κάτω θα σας δώσει την επιλογή να κάνετε αλλαγή του προγράμματός σας.

Υποτίθεται ότι θα καλέσει και κάποιος από την εξυπηρέτηση, οπότε περιμένω κι εγώ...

:)

Καλημέρα! Να ενημερώσω ότι με κάλεσαν ήδη και άλλαξα το συμβόλαιο.

Ενημερωτικά: δεν υπάρχει χρονική δέσμευση και δεν χάνεις τυχόν έκπτωση συνέπειας.

• Like 3

Εγώ έκανα αίτημα για αλλαγή από generous σε solar. Περιμένω τηλεφώνημα. 

Σου είπαν αν το πρόγραμμα θα ισχύσει κατευθείαν ή από τον επόμενο εκκαθαριστικό; Γιατί όταν πάτησα για αλλαγή προγράμματος, έλεγε ότι η αλλαγή θα γίνει στον επόμενο εκκαθαριστικό. 

2 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Σου είπαν αν το πρόγραμμα θα ισχύσει κατευθείαν ή από τον επόμενο εκκαθαριστικό; Γιατί όταν πάτησα για αλλαγή προγράμματος, έλεγε ότι η αλλαγή θα γίνει στον επόμενο εκκαθαριστικό. 

αν τυχών πάει στον επόμενο εκκαθαριστικό δώσε καταχώρηση μέσω ΔΕΔΔΗΕ στο δίμηνο

• Like 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

αν τυχών πάει στον επόμενο εκκαθαριστικό δώσε καταχώρηση μέσω ΔΕΔΔΗΕ στο δίμηνο

Είναι ακριβώς στο δίμηνο η δήλωση; Εγώ δηλαδή που είχα τελευταία καταμέτρηση 20/4, πρέπει να δώσω 20/6; Από όταν άλλαξαν το σύστημα και άφησαν ανοιχτές τις μετρήσεις μπερδεύτηκα λίγο. 

1 λεπτό πριν, dasnowy είπε

Είναι ακριβώς στο δίμηνο η δήλωση; Εγώ δηλαδή που είχα τελευταία καταμέτρηση 20/4, πρέπει να δώσω 20/6; Από όταν άλλαξαν το σύστημα και άφησαν ανοιχτές τις μετρήσεις μπερδεύτηκα λίγο. 

ψάξου πότε είναι η επόμενη καταμέτρηση , θα το αναφέρει στο λογαριασμό σου και δώσε 2 μήνες πριν

στη χειρότερη τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Μου είπαν από αύριο 24/5.

• Thanks 1

20 ώρες πριν, korakios είπε

έχει κυμαινόμενη έκπτωση , αρχικά 30% μετά μικραίνει .....

έσφαξε η Ζενίθ στο παλίοτερο νέο (power now) και έβγαλε καινούριο νέο

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-day-night/

το νου σας όσοι είστε στο now να ζητήσετε να πάτε στο νέο-νέο

😛

Σε λίγο καιρό θα βγάλουν το νέο-νέο-νέο😂

Σχετικά με τα νέα προγράμματα της Elin, η απάντηση της εταιρίας είναι πως η έκπτωση αποδίδεται στο νέο πρόγραμμα. 

Δηλαδή ο 1ος λογαριασμός Home Bonus Θα είναι ΧΩΡΙΣ έκπτωση συνέπειας. 

Προσωπικά δεν με συμφέρει να φύγω από το Home Comfort του 0,11 και να πάω στο Bonus τον Ιούνιο με 0,18. Το βλέπω ξανά με τις τιμές Ιουλίου. 

5 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Σχετικά με τα νέα προγράμματα της Elin, η απάντηση της εταιρίας είναι πως η έκπτωση αποδίδεται στο νέο πρόγραμμα. 

Δηλαδή ο 1ος λογαριασμός Home Bonus Θα είναι ΧΩΡΙΣ έκπτωση συνέπειας. 

Προσωπικά δεν με συμφέρει να φύγω από το Home Comfort του 0,11 και να πάω στο Bonus τον Ιούνιο με 0,18. Το βλέπω ξανά με τις τιμές Ιουλίου. 

Υπάρχει και το home bonus + και με βάση το excel δείχνει να είναι το πιο οικονομικό πρόγραμμα από τα τέσσερα που προσφέρει η Elin. Εγώ είμαι στο home comfort τώρα και σκέφτομαι να πάω στο home bonus +. Η εξοικονόμηση για τις καταναλώσεις μου είναι €120 το χρόνο. Υπάρχει κάποια φάκα?

6 λεπτά πριν, walex είπε

Εγώ είμαι στο home comfort τώρα και σκέφτομαι να πάω στο home bonus +.

Τον Ιούνιο θα χρεωθείς με 0.165 και από τον Ιούλιο και μετά θα λαμβάνεις τη συνέπεια. 

Αρα τον Ιούνιο: 

Με Comfort 4.90 πάγιο+0,11 χρέωση

Με Bonus+ 5 πάγιο + 0,16 χρέωση

Από Ιούλιο θα λαμβάνεις την έκπτωση συνέπειας στο Bonus+

4 λεπτά πριν, walex είπε

Υπάρχει και το home bonus + και με βάση το excel δείχνει να είναι το πιο οικονομικό πρόγραμμα από τα τέσσερα που προσφέρει η Elin. Εγώ είμαι στο home comfort τώρα και σκέφτομαι να πάω στο home bonus +. Η εξοικονόμηση για τις καταναλώσεις μου είναι €120 το χρόνο. Υπάρχει κάποια φάκα?

το 120€ είναι σχετικό μιας και αλλάζουν οι τιμές κάθε μήνα

• Like 1

1 λεπτό πριν, CHRISpros είπε

Τον Ιούνιο θα χρεωθείς με 0.165 και από τον Ιούλιο και μετά θα λαμβάνεις τη συνέπεια. 

Αρα τον Ιούνιο: 

Με Comfort 4.90 πάγιο+0,11 χρέωση

Με Bonus+ 5 πάγιο + 0,16 χρέωση

Από Ιούλιο θα λαμβάνεις την έκπτωση συνέπειας στο Bonus+

και λες ότι δεν συμφέρει?

1 λεπτό πριν, korakios είπε

το 120€ είναι σχετικό μιας και αλλάζουν οι τιμές κάθε μήνα

Φυσικά, απλά το ανέφερα με τα σημερινά δεδομένα. Ποια είναι η γνώμη σου να πάω στο bonus + ή να μείνω στο comfort? Δεν θέλω να αλλάξω πάροχο.

10 λεπτά πριν, walex είπε

Φυσικά, απλά το ανέφερα με τα σημερινά δεδομένα. Ποια είναι η γνώμη σου να πάω στο bonus + ή να μείνω στο comfort? Δεν θέλω να αλλάξω πάροχο.

το νέο είναι φθηνότερο , απλά τη συνέπεια θα την πάρεις στον επόμενο , δλδ ο 1ος λογαριασμός θα είναι τσιμπημένος .... όπως όλα δλδ που έχουν έκπτωση συνέπειας

Και εγω το σκέφτομαι απο home comfort  να παω σε bonus+! 

Απο την μια σκέφτομαι οτι θα πληρώσω λίγο παραπάνω τον Ιούνιο, αλλα ειναι ενας μήνας που συνήθως δεν έχω μεγάλη κατανάλωση και θα εχω έκπτωση συνέπειας Ιουλιο και Αύγουστο που έχω κατανάλωση... Βεβαια Αύγουστο λείπω στο εξοχικό για 2-3 εβδομαδες οποτε ουτε τοτε θα έχω κατανάλωση και λεω μήπως εκανα τοτε την μετάβαση αν ειναι ιδιες οι τιμες... Δεν ξερω... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...