Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, sosias είπε

Eλαβε κάποιος ηλεκτρονικό λογαριασμό για ελιν για το μήνα Μάρτιο; 

2 ώρες πριν, xsaviola28 είπε

ούτε εγώ έχω λάβει ακόμα από Ελίν.

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Όχι, ακόμα.

Περίεργο 

Μόλις παρέλαβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Είχες δώσει ενδείξη ?

Και αν ναι, ποια ημερομηνία?

Είχα δώσει, και μάλιστα την τελευταία στιγμή, γιατί σκόπευα να την δώσω στις 24 και μου απάντησαν στο τηλέφωνο, ότι τις κοιτάζουν 25 με 28 (αν θυμάμαι καλά!), οπότε έστειλα στις... 28, το βράδυ!!! Την πέρασαν μια χαρά...

12 λεπτά πριν, Greg29M είπε

ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ από 1ης ΜΑΪ́ΟΥ υπέρ ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε η ΡΑΕ… 😡  
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/424604/afksimenes-oi-xreoseis-reymatos-apo-tin-1i-maiou

Νοικοκυριό με 3φασικο ρεύμα και μέση κατανάλωση 300kw το μήνα θα πληρώσει 75 ευρώ παραπάνω το χρόνο. Περιμένουμε να δούμε κάποια στιγμή και αναπροσαρμογή προς τα κάτω...

36 λεπτά πριν, Greg29M είπε

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/424604/afksimenes-oi-xreoseis-reymatos-apo-tin-1i-maiou

Στη ΡΑΕ που κοιταξα δεν υπαρχει τετοια αποφαση.

1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Είχα δώσει, και μάλιστα την τελευταία στιγμή, γιατί σκόπευα να την δώσω στις 24 και μου απάντησαν στο τηλέφωνο, ότι τις κοιτάζουν 25 με 28 (αν θυμάμαι καλά!), οπότε έστειλα στις... 28, το βράδυ!!! Την πέρασαν μια χαρά...

27 πρωί 

Στις 3/4/2023 στις 4:16 ΜΜ, korakios είπε

ωραίος , το έβαλα στο excel

βάλε νυχτερινό αν δεν έχεις ήδη

Ρίξε μια ματιά στο excel και δες το φύλλο με ιστορικό τιμών που είναι μαζεμένες οι τιμές

excel σύγκρισης προγραμμάτων (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

edit έβγαλα και απο τη Φυσικό Αέριο τη συνδρομή απο τον υπολογισμό μιας και στους ειδικούς όρους τα έχουν διαγραμμένα , φυσικά παίρνετε γραπτώς οτι δεν θα εφαρμοστεί αργότερα

Στη Watt & Wolt στο πρόγραμμα value γιατί στο excel έχεις βάλει πάγιο 0; Έχει 3Ε το μήνα πάγιο. Σκέφτομαι να πάω εκεί τώρα. Ουσιαστικά είναι το ίδιο πρόγραμμα με την πρωτέργεια, έχει μπει και αυτή στο group της Μυτιληναίος.

• Like 1

Ενώ έχω περάσει σε elpedison κάνα 2 βδομάδες τώρα (τσέκαρα μέσω της ΥΔΕ και έχω ανοίξει λογαριασμό στο myelpedison), ο ήρων όχι μόνο δεν έχει βγάλει τελικό, αλλά μου έβγαλε και έναντι. Λειτουργούν με τους ρυθμούς τους ή κάτι πάει λάθος?

• Thanks 1

10 hours ago, Greg29M said:

Μπορεί κάποιος να μας πει την διαδικασία και το κόστος μετατροπής από τριφασικό σε μονοφασικό? Ευχαριστώ.

6 λεπτά πριν, doll είπε

Μπορεί κάποιος να μας πει την διαδικασία και το κόστος μετατροπής από τριφασικό σε μονοφασικό? Ευχαριστώ.

σε άλλο νήμα , όχι σε αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες, έχω δύο συνδέσεις τριφασικές στην εταιρία μου με την Protergia στα προγράμματα "Protergia Επαγγελματικό 1" τα οποία έχουν λήξει εδώ και 3 χρόνια. 

Στη μία σύνδεση έχω κατανάλωση ±650ΚWh/έτος και στην άλλη ±100KWh/έτος. 

Επισυνάπτω και 2 .pdf από τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς μήπως βοηθούν κάπου.

Που με συμφέρει να πάω; Να μείνω εδώ που είμαι; Από την Protergia μου πρότειναν κάποιο καινούριο πρόγραμμα με 5€ πάγιο/μήνα και τιμή KWh για το τρέχον μήνα ±0.15€. 
Να πάω στη Δ.Ε.Η.; Να πάω σε άλλο εναλλακτικό πάροχο;

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 😊

Bill_12210273357083543.pdf Bill_12302253369461848.pdf

Επεξ/σία από bill_viper
  • Like 1

32 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Επισυνάπτω και 2 .pdf από τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς μήπως βοηθούν κάπου.

Που με συμφέρει να πάω; Bill_12210273357083543.pdf

1.15 MB · 0 downloads Bill_12302253369461848.pdf 851.8 kB · 0 downloads

Εlpedison economy, αλλά με τόσο μικρές καταναλώσεις δεν αξίζει καν ο κόπος. Τι να κερδίσεις... κάνα 20αρικο.

• Thanks 1

11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εlpedison economy, αλλά με τόσο μικρές καταναλώσεις δεν αξίζει καν ο κόπος. Τι να κερδίσεις... κάνα 20αρικο.

Ααα οκ, αν είναι για τόσο μικρές διαφορές δεν αξίζει τον κόπο. Σύμφωνα με το allazorevma.gr είδα το κάτωθι για αυτό αναρωτήθηκα περισσότερο.

image.png.420e1cb8e8e7077f7ce8e117b84366f4.png

Και αυτό που μου πρότειναν από την Protergia (επειδή ουσιαστικά το συμβόλαιο μου έχει λήξει από τον Απρίλιο του 2020 όπως φαίνεται και στα .pdf που ανέβασα στο προηγούμενο μήνυμα) και δεν υπάρχει πλέον αυτό που έχω.

Αναφορά σε κείμενο

Καλημέρα σας,

Σε συνέχεια της προφορικής επικοινωνία μας θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την ανανέωση της παροχής σας, το πρόγραμμα επαγγελματικό ΜVP 1 REWARD για τον μήνα Aπρίλιο:

· Πιο αναλυτικά όσον αφορά την επαγγελματική σας παροχή , σας προσφέρουμε:

· Για καταναλώσεις Απριλίου , Τελική τιμή Χρέωσης Προμήθειας Ενέργειας μετά την έκπτωση συνέπειας Απριλίου : 0,13994€/kWh .

Η τιμή διαμορφώνεται από τον παρακάτω υπολογισμό :

0,19994€/kwh (Χρέωση Ενέργειας Ημέρας)-έκπτωση συνέπειας Απριλίου 0,06 €/kwh =0,13994 €/kWh .

· Μηνιαίο Πάγιο 5€

· Έκπτωση συνέπειας (€/kWh)στις μηνιαίες τιμές η οποία ανακοινώνεται στο protergia.gr

· Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής

· Χωρίς δέσμευση παραμονής

· Χωρίς πρόσθετη Συνδρομή

· Μετά το τέλος της περιόδου Αναστολής (ν.4951): Κυμαινόμενη Χρέωση βάσει Κόστους

· Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής (ακόμη και μετά το τέλος της Αναστολής Ρήτρας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...