Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, motoboots είπε

Να ενημερώσω ότι στην Αίτηση Σύμβασης Προμήθειας  Ηλεκτρικής Ενέργειας της εταιρείας Φυσικό Αέριο έχουν γίνει αλλαγές, ώστε να μην υπάρχει πέναλτι - συνδρομή από δέσμευση συμβολαίου, μετά τη λήξη των έκτακτων ρυθμίσεων.

το screenshot δεν αναφέρει κάτι τέτοιο πάντως , βασικά είναι τα ίδια με πριν, δλδ χρεώσεις προμήθειας , πάγια και συνδρομή , ότι γράφει

edit στραβωμάρα , διαγράψανε τη συνδρομη

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, korakios είπε

το screenshot δεν αναφέρει κάτι τέτοιο πάντως , βασικά είναι τα ίδια με πριν, δλδ χρεώσεις προμήθειας , πάγια και συνδρομή , ότι γράφει

και αυτό πάντα ίσχυε , το θέμα είναι όπως με όλους τους παρόχους , να πιστώνουν και την έκπτωση συνέπειας της κατανάλωσης του τελικού

Αν προσέξεις, στο πεδίο ΣΥΝΔΡΟΜΗ (€) τα ποσά είναι διαγραμμένα (δεν ήταν έτσι παλιότερα). Επίσης, όταν αναφέρεται σαφώς στο συμβόλαιο το θέμα της χρέωσης συνέπειας και παίρνω και διαβεβαίωση τηλεφωνικά, θα πάρω το ρίσκο και θα πράξω αναλόγως αν έτσι πάνε να φάνε ~15€ στο τέλος.

3 λεπτά πριν, motoboots είπε

Αν προσέξεις, στο πεδίο ΣΥΝΔΡΟΜΗ (€) τα ποσά είναι διαγραμμένα (δεν ήταν έτσι παλιότερα).

όντως , δεν το πρόσεξα , κάνω edit

34 λεπτά πριν, motoboots είπε

πίσης, στο τμήμα ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ αναφέρεται σαφώς ότι "κατά την περίοδο των Έκτακτων Ρυθμίσεων, όλοι οι πελάτες με πρόγραμμα Ρεύμα Οικιακό MAXI Free+ λαμβάνουν 25% “Έκπτωσης Συνέπειας” επί της αξίας της Χρέωσης Ενέργειας στον επόμενο λογαριασμό, εφόσον εξοφλούν το σύνολο του προηγούμενου λογαριασμού τους μέχρι και την καθορισμένη ημερομηνία λήξης."

Οπότε, σε περίπτωση αποχώρησης, η έκπτωση συνέπειας του τελευταίου μήνα χρεώνεται στον τελικό λογαριασμό.

το συμπέρασμα οτι χρεώνεται η έκπτωση συνέπειας απο που βγαίνει ?

@korakios παρακαλώ μπορείς να μου πεις τώρα που έκανα αλλαγή προμηθευτή σε ελπεντισον εκονομυ από 15/03/23 μου βγάζει να βάλω ενδείξεις στις 03/04/23. Με τι τιμή θα βγει ο λογαριασμός? Με του Μαρτίου 0,145 η με του Απριλίου 0,125?

2 λεπτά πριν, markosmiro είπε

@korakios παρακαλώ μπορείς να μου πεις τώρα που έκανα αλλαγή προμηθευτή σε ελπεντισον εκονομυ από 15/03/23 μου βγάζει να βάλω ενδείξεις στις 03/04/23. Με τι τιμή θα βγει ο λογαριασμός? Με του Μαρτίου 0,145 η με του Απριλίου 0,125?

αναλογικά θα σπάσει , κάποιες κιλοβατώρες με τιμές Μαρτίου , κάποιες με Απριλίου , πως και μπερδεύεσαι ? πάντα έτσι ήταν ανεξάρτητα απο πάροχο / πρόγραμμα

το νου σου στην ένδειξη , να μην ξεπεράσεις αναλογικά τα 500kw/μήνα για την περίοδο κατανάλωσης

Μου απάντησαν άμεσα από τον Ηρων για την απόδοση της έκπτωσης συνέπειας για τον τελικό λογαριασμό με το παρακάτω μήνυμα. Να τον πληρώσω ; Και τα χρήματα που λέει πως θα τα πάρω ; 

0AE5DDE0-DFC0-4AA6-BDA8-E989D4F50A93.jpeg

37 λεπτά πριν, korakios είπε

το νου σου στην ένδειξη , να μην ξεπεράσεις αναλογικά τα 500kw/μήνα για την περίοδο κατανάλωσης

Τι εννοείς? Εγώ είχα μεγάλη κατανάλωση περίπου 1000κw λόγο θέρμανσης τι να κάνω να μην τις βάλω. Επίσης παρατήρησα ότι ο Δεδδηε μου έχει βάλει λιγότερες στον τελικό λογαριασμό της ΔΕΗ, άρα δεν είναι καλύτερα που θα χρεωθώ με ελπεντισον 0,145 αντί για 0,179? Δηλαδή τώρα με την ένδειξη του Δεδδηε δείχνει κοντά στις 1800κιλοβατωρες και όταν θα πρέπει να βάλω ενδείξεις θα έχει φτάσει 2000 kw . Στην ΔΕΗ ο τελικός βέβαια μου ήρθε πιστωτικός 5ευρο. Δηλαδή αυτή η ένδειξη που θα βάλω αρχές απριλιου θα είναι για 2 μήνες στην ουσία. Ο Δεδδηε περνάει για μέτρηση αρχές τον Μάιο. Οπότε σκεφτόμουνα άμα ήταν να μην έβαζα όλες μαζί τις κανονικές ενδείξεις τώρα αφού πέφτει και η κατανάλωση μου λόγο άνοιξης και καλύτερου καιρου. Και να τις έσπαγα σε δύο ίσα μέρη πάνω κάτω η ότι με συμφέρει να τιμολογηθω καλύτερα. Εσύ έχεις να μου προτείνεις κάτι?

10 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Μου απάντησαν άμεσα από τον Ηρων για την απόδοση της έκπτωσης συνέπειας για τον τελικό λογαριασμό με το παρακάτω μήνυμα. Να τον πληρώσω ; Και τα χρήματα που λέει πως θα τα πάρω ; 

0AE5DDE0-DFC0-4AA6-BDA8-E989D4F50A93.jpeg

Εφόσον είναι πρόθυμοι να σου τα δώσουν θα σου ζητήσουν IBAN 

1 ώρα πριν, markosmiro είπε

Τι εννοείς?

οι επιδοτήσεις είναι μέχρι 500kw/μήνα ή 30 μέρες , δλδ για πχ 15 μέρες είναι μέχρι 250kw κοκ

αν μπορείς να την απλώσεις ,οκ , γλυτώνεις βαρβάτα έναντι , έτσι κι αλλιώς ο Ηρών θα τη σπάσει αναλογικά στην εκκαθάριση του ΔΕΔΔΗΕ άρα δεν έχει μεγάλη σημασία

4 ώρες πριν, korakios είπε

οι επιδοτήσεις είναι μέχρι 500kw/μήνα ή 30 μέρες , δλδ για πχ 15 μέρες είναι μέχρι 250kw κοκ

αν μπορείς να την απλώσεις ,οκ , γλυτώνεις βαρβάτα έναντι , έτσι κι αλλιώς ο Ηρών θα τη σπάσει αναλογικά στην εκκαθάριση του ΔΕΔΔΗΕ άρα δεν έχει μεγάλη σημασία

Έγινε! Μια μικρή διόρθωση ελπεντισον εκονομυ έχω τώρα, ΔΕΗ myhone on-line είχα πρίν.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε @korakios

Καλησπερα. Με 1500 περιπου το διμηνο, ποιο προγραμμα με συμφερει; Εχω χαθει με τοσα παροχους και προγραμματα.. στα συγκριτικα μου βγαζει ενα του ΗΡΩΝ με 0€ απο τις 500 και πανω; Κατι δεν καταλαβαινω μαλλον

7 λεπτά πριν, foufoutios είπε

Καλησπερα. Με 1500 περιπου το διμηνο, ποιο προγραμμα με συμφερει; Εχω χαθει με τοσα παροχους και προγραμματα.. στα συγκριτικα μου βγαζει ενα του ΗΡΩΝ με 0€ απο τις 500 και πανω; Κατι δεν καταλαβαινω μαλλον

τα 0€ απο τις 500 και πανω είναι οι επιδοτήσεις ΤΕΜ (μηδέν)

δες στήλη "Ιστορικό Τιμών" στο excel σύγκρισης προγραμμάτων (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

8 ώρες πριν, Greg29M είπε

Βγάζουν έκτακτο λογαριασμό και τους δίνεις IBAN. Αν έχεις ΙBAN στη Πειραιώς θα πάρεις όλο το ποσό, αλλιώς στις υπολοιπες τράπεζες θα χρεωθείς 3 ευρώ εισερχόμενο έμβασμα.

• Like 1
  • Thanks 1

Ερώτηση στο εξελ τ προτεργια plus mvp λέει 0,198 και απο ότι είδα της δεη είναι πιο κάτω . Αρα δεβ θα έχει κάποια επιδότηση ο Απρίλιος σωστά; Το 0,198 είναι τελική η με συνέπεια πέφτει ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...