Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νομίζω ότι η elpedison έγινε πολύ δελεαστική. Σε αντίθεση με τον Ήρων που για δεύτερο συνεχόμενο μήνα κρατάει ακριβές τιμές. Και με συνέπεια που αργεί να έρθει. Έχω ενάμιση μήνα στον Ήρων ούτε λογαριασμό δεν έχω πάρει.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, than06 είπε

Είμαι στον ΗΡΩΝ και ο εκκαθαριστικός θα πιάνει εως 15/2 αλλά δεν έχει βγει ακόμα. Αν φύγω σήμερα, θα έχω έκπτωση συνέπειας? Θα βγουν 2 λογαριασμοί, ένας έως 15/2 εκκαθαριστικός (με συνέπεια) και ένας τελικός έως σήμερα (λίγες μέρες, λίγο μαγείρεμα όλα καλά) ή ένας μοναδικός που θα μας καταστρέψει?

Ο εκκαθαριστικός θα περιλαμβάνει τη συνέπεια του έναντι.

Ο τελικός δε θα περιλαμβάνει τη συνέπεια εκκαθαριστικού, και θα σου χρωστάνε επιπλέον και τη συνέπεια του τελικού.

Mέχρι και πριν 1 μήνα μ'αυτό το τρόπο ζητούσες να βγάλουν έκτακτο λογαριασμό για να δώσουν τη συνέπεια που χρωστάνε... έστω και με αίτημα στη ΡΑΕ συμμορφώνονταν. Πλέον δεν απαντάνε καθόλου... λένε ότι δε παίρνεις συνέπεια και τέλος. Ίσως χρειαστεί να το τραβήξεις μετά παραπέρα πχ Συνήγορο του Καταναλωτή.

Εάν δε έχεις υπογράψει τους νέους ειδικούς όρους που γράφουν ξεκάθαρα ότι δε μπαίνει συνέπεια μετά το τελικό, τότε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το πράγμα.

Το'χα πει εδώ και καιρό να φύγετε απ'τα λαμόγια...

1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε

Το elpedison economy έχει κανένα μπόνους αν γίνει ηλεκτρονικά ή πάμε από κατάστημα να ξεμπερδεύουμε?

Σε κατάστημα που πήγα τέλος Γενάρη,έδιναν δώρο 20 ευρώ επιταγές Σκλαβενίτη ή σετ πετσέτες αξίας 100 ευρώ cocomat (σίγουρα η πραγματική αξία είναι κάνα 20άρικο). Η προσφορά αυτή δεν αποτυπώνεται πουθενά στη σύμβαση... απλά κάποια στιγμή θα πάρουν τηλέφωνο να πάω να παραλάβω. Πριν λίγες μέρες που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω μου είπανε ότι δεν έχουν φτάσει ακόμα οι λίστες απ'τα κεντρικά για το μήνα Γενάρη, κι ότι το Φλεβάρη έδιναν τα δώρα για αυτούς που υπέγραψαν το Δεκέμβρη.

Το πιο βασικό ανεξαρτήτως πώς θα κάνετε την αίτηση... είναι να δώσετε ένδειξη του μετρητή. Η Elpedison δεν έχει στη σύμβαση ειδικό κουτάκι για την ένδειξη, το γράφουν χύμα πάνω αριστερά στην 1η σελίδα της αίτησης. Φροντίστε λοιπόν να αναγράφεται εκεί η ένδειξη, διαφορετικά θα περιμένετε τον ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια.

59 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

2ος μήνας η Ελιν σταθερή.

Αξίζει τον κόπο να πάμε προς Elpedison στο 0,14€ ;

Διαφορά 0.04 από Ελίν, είναι 40 ευρώ ανά 1000kw. Και στο επαγγελματικό (για παροχές ως 25kva) είναι φτηνότερη η Elpedison με 0.157.

56 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Χαχα δηλαδή πρέπει να πληρώσουμε 5ψήφιο? Σίγουρα δε γίνεται από κατάστημα?

@S90Για νέες συμβάσεις είναι το 2112117300

Για εξυπηρέτηση υφιστάμενων πελατών 210 7104852

• Like 2

26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

θεωρεις,δεν ξερω αν το δοκιμασες εσυ,αυτο που καποιος ειχε προτεινει για το θεμα επιστροφης απο eurobank και επιστροφη της εγγυησης,αν το βαλουμε στο σαιτ και απλα πριν ληξει ο λογαριασμος πληρωσουμε εμεις ,θα οφεληθουμε και απο την επιστροφη της εγγυησης και του 3%;

αλλιως το αφηνουμε χωρις παγια και απλα πληρωνουμε οποτε θελουμε μονοι μας και περνουμε το 3%

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ανοίξε την εφαρμογή myheron και πάτα νέο αίτημα -- βεβαίωση εκπροσώπησης. Δες ποιος είναι ο αριθμός παροχής και πότε ξεκίνησε η εκπροσώπηση.

Αντιστοίχως πήγαινε στη καρτέλα 'προφίλ' - οι παροχές μου για να δεις το ιστορικό παροχών στον ηρων. Επίσης στο προφίλ φαίνεται πιο συμβόλαιο είναι ενεργό.

Μετά τσεκαρε το ΥΔΕ στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ και δες τι αριθμό παροχής έχεις τώρα. 

Σύγκρινε τα με τον αριθμό παροχής που αναγράφεται στον τελικό.

Πες μας ένα ένα τα παραπάνω μήπως και βγάλουμε άκρη.

----Στις βεβαιώσεις μου έχει μόνο βεβαίωση λήξης εκπροσώπησης

------Δεν υπάρχει διαθέσιμη παροχή μέχρι στιγμής μου λέει κ στο συμβόλαιο λέει δεν υπάρχει διαθέσιμο συμβόλαιο μέχρι στιγμής.

----Πάτησα τον αριθμό μου στον ΥΔΕ που είχε πάνω το τιμολόγιο βγάζει κανονικά το ονοματεπώνυμο μου διεύθυνση χρήση συμφωνημένη ισχύ.

Αφού μου είπαν οτι είμαι εκτός Ήρων λογικό να μην έχει τίποτα το myhrwn

Επεξ/σία από makrixeris

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφερομαι να μεταφερω το κοινοχρηστο επαγγελματικο μου προγραμμα απο ΗΡΩΝ σε αλλη εταιρεια, τι πρεπει να προσεξω? αποσα διαβασα, πρεπει να σημειωσω τον μετρητη μου και να προσεξω με την εκπτωση συνεπειας στον τελικο λογαριασμο της ΗΡΩΝ. αυτες τις μερες περιμενω να βγει εκκαθαριστικος λογαριασμος 4μηνου, υπάρχει κάποιο ταίμινγκ για τη φορητοτητα ιδανικο οσον αφορα λιγοτερο μπλεξιμο?

συμπληρωνω εδω για τους πιθανους προορισμους:

elpe: λογω τρεχουσας τιμης, αλλα με προβληματικο ιστορικο και σημειωση για φευγιό τον Ιούλη

protergia: το θεωρώ λήξαν μετά από αυτό Σας διευκρινίζουμε πως η έκπτωση συνέπειας αποδίδεται στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς και οι έναντι εκδίδονται με τις βασικές τιμές.

Επεξ/σία από mindscape2
  • Like 1

29 λεπτά πριν, makrixeris είπε

1) Στις βεβαιώσεις μου έχει μόνο βεβαίωση λήξης εκπροσώπησης

2) Δεν υπάρχει διαθέσιμη παροχή μέχρι στιγμής μου λέει κ στο συμβόλαιο λέει δεν υπάρχει διαθέσιμο συμβόλαιο μέχρι στιγμής.

3) Πάτησα τον αριθμό μου στον ΥΔΕ που είχε πάνω το τιμολόγιο βγάζει κανονικά το ονοματεπώνυμο μου διεύθυνση χρήση συμφωνημένη ισχύ.

1) Η ημερομηνία λήξης εκπροσώπησης συμβαδίσει με την τελική ημερομηνί του Τελικού λογαριασμού, σωστά;

2) ΟΚ

3) Το πιο βασικό δεν απάντησες. Ο αριθμός παροχής που εμφανίζεται στο πράσινο πεδίο του ΥΔΕ, είναι ίδιος με τον αριθμό παροχής του τελικού λογαριασμού και της βεβαίωσης λήξης εκπροσώπησης; Ή έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο +1;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakiosφαίνεται να τα δίνει όλα η πράσινη, προφανώς λόγω αιμορραγίας φυσικά.. Και αυτή τη φορά δεν βλέπω και τη φάκα (μέχρι στιγμής). Ο Ήρων τέρμα πλέον οριστικά, δείχνει ξεκάθαρα προθέσεις.  Λες ότι αξίζει να το σκεφτούμε, έστω δοκιμαστικά; Εγώ εκεί για πάντα βέβαια δεν κάθομαι με τίποτα...

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 1

1 λεπτό πριν, tryfos είπε

@korakiosφαίνεται να τα δίνει όλα η πράσινη, προφανώς λόγω αιμορραγίας φυσικά.. Και αυτή τη φορά δεν βλέπω και τη φάκα (μέχρι στιγμής). Ο Ήρων τέρμα πλέον οριστικά, δείχνει ξεκάθαρα προθέσεις.  Λες ότι αξίζει να το σκεφτούμε, έστω δοκιμαστικά; Εγώ εκεί για πάντα βέβαια δεν κάθομαι με τίποτα...

και εγώ για ελπε είμαι , αλλά πάλι πρέπει να την κάνεις λίγο πριν λήξει ο μηχανισμός

δε δείχνει να έχει κάποια παγίδα το economy

• Like 1

Εγώ είχα πάει στην WE τον Ιανουάριου αλλά μόλις είδα το 0,24 αμέσως έφυγα στην Elpedison. Οπότε θα παραμείνω μέχρι να σταματήσουν οι παροχές του κράτους,,Μετά βλέπουμε!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...