Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, livornian7 είπε

Καλησπερα θα ηθελα ττις γνωσεις σας,εχω κοινωνικο τιμολογιο στο φυσικο αεριο λογω ανεργιας προηγουμενους μηνες εχει συγκεντρωθει οφειλη 870ε..Τους ζητησα διακανονισμο και μου κανουν 12 δοσεις(δεν εχω ξανακανει διακανονισμο).Τους απαντω οτι βασει νομου διακιουμαι ευνοικο διακανονισμο με καθε δοση να μην υπρεβαινει το 50% της μηνιαιας καταναλωσης για να λαβω την απαντηση οτι μου κανουν μεχρι 12 μηνες χωρις καν να απαντησουν για https://ypen.gov.gr/energeia/ilektriki-energeia/lianiki-agora/eidikes-katigories-katanaloton/

πως κινουμαι τωρα??

Στείλε  email και στην ΡΑΕ αυτό που ζητάς.. Και στο υπουργείο.. Απλα μην ξεφύγει το χρέος... Και ζητήσουν διακοπή.. Γιατί είναι μεγάλο το ποσο.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

θελω να μου πειτε λιγακι στην προηγουμενη αναρτηση μου αν φαιντε ο λογαριασμος ρευματος η αν χρειαστει να το ξαναανεβασω,γιατι σε εμενα δεν μεγεθυνετε δυστηχως

Ερώτηση, γιατί ώρες-ώρες κάπου χάνω:

Έστω πάω πρωτέργεια, που δείχνει να έχει καλή τιμή. Το MVP reward, λοιπόν, λέει ένα ωραιότατο "Οι εκπτώσεις παρέχονται κατά τη διάρκεια της σύμβασης, στους εκκαθαριστικούς". Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώνω την τιμή καταλόγου για το ρεύμα μέχρι την έκδοση του εκάστοτε εκκαθαριστικού, οπότε και θα μπει η έκπτωση, κι αν τυχόν αλλάξω εκ νέου εταιρεία, θα περιμένω τον τελικό; Έπιασα κάτι λάθος;

1 ώρα πριν, Orestis_G είπε

Ερώτηση, γιατί ώρες-ώρες κάπου χάνω:

Έστω πάω πρωτέργεια, που δείχνει να έχει καλή τιμή. Το MVP reward, λοιπόν, λέει ένα ωραιότατο "Οι εκπτώσεις παρέχονται κατά τη διάρκεια της σύμβασης, στους εκκαθαριστικούς". Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώνω την τιμή καταλόγου για το ρεύμα μέχρι την έκδοση του εκάστοτε εκκαθαριστικού, οπότε και θα μπει η έκπτωση, κι αν τυχόν αλλάξω εκ νέου εταιρεία, θα περιμένω τον τελικό; Έπιασα κάτι λάθος;

Ωραίος , δυσνόητο είναι, έχει και αλλα άρα στείλε email , αν σε πάρουν τηλ το κλείνεις 

Παντως δε θα έχεις ανάλυση χρεώσεων (ψάξε πίσω το νήμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, makrixeris είπε

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον Ήρων. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το πρόβλημα που μου δημιούργησαν κ μου έστειλαν τελικό λογαριασμό ενώ εγώ δεν έχω ζητήσει εκπροσώπηση από άλλον πάροχο. Έχω μιλήσει μαζί τους όλο μ λένε θα δώσουμε το θέμα στο αρμόδιο τμήμα κ με γράφουν στα @@ τους. Στο τέλος θα μείνω χωρίς ρεύμα δεν βγάζω καμία άκρη. Ο δεδδηε συνεχίζει να μου λέει οτι φαίνεται οτι ανήκω στον Ήρων.

Ανοίξε την εφαρμογή myheron και πάτα νέο αίτημα -- βεβαίωση εκπροσώπησης. Δες ποιος είναι ο αριθμός παροχής και πότε ξεκίνησε η εκπροσώπηση.

Αντιστοίχως πήγαινε στη καρτέλα 'προφίλ' - οι παροχές μου για να δεις το ιστορικό παροχών στον ηρων. Επίσης στο προφίλ φαίνεται πιο συμβόλαιο είναι ενεργό.

Μετά τσεκαρε το ΥΔΕ στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ και δες τι αριθμό παροχής έχεις τώρα. 

Σύγκρινε τα με τον αριθμό παροχής που αναγράφεται στον τελικό.

Πες μας ένα ένα τα παραπάνω μήπως και βγάλουμε άκρη.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε κομμένη παροχή λόγω οφειλών (ΔΕΗ) έγινε υπογραφή συμβολαίου στην ηρών. Ήρθε το συμβόλαιο και υπογράφηκε κανονικά και στάλθηκε μηνυμα ότι έχει σταλεί το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ.

θα φάμε άκυρο λέτε?

Επεξ/σία από valadsk

2 λεπτά πριν, valadsk είπε

σε κομμένη παροχή λόγω οφειλών (ΔΕΗ) έγινε υπογραφή συμβολαίου στην ηρών. Ήρθε το συμβόλαιο και υπογράφηκε κανονικά και στάλθηκε μηνυμα ότι έχει σταλεί το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ.

θα φάμε άκυρο λέτε?

αν δεν είχε πρόβλημα ο Ηρών δεν παίζει ρόλο ο προηγούμενος πάροχος στη διαδικασία

τα προηγούμενα χρέη δεν νομίζω να διαγράφτηκαν όπως είχε γίνει παλιότερα

Μόλις τώρα, korakios είπε

αν δεν είχε πρόβλημα ο Ηρών δεν παίζει ρόλο ο προηγούμενος πάροχος στη διαδικασία

τα προηγούμενα χρέη δεν νομίζω να διαγράφτηκαν όπως είχε γίνει παλιότερα

ναι αλλά το ρολόι έχει την ετικέτα την κόκκινη που το είχε κόψει η δεή. Θα την βγάλει ο άνθρωπος του ΔΕΔΔΗΕ? γιατί δεν καταχώρησα και ενδείξεις άρα αναγκαστικά θα περάσει. (δεν είχα λογαριασμό, αλλά ούτε και πρόσβαση στο ebill γιατί είναι άλλου τα στοιχεία)

Επίσης, εδώ δεν άλλαξει το όνομα της παροχης, παραμένει το ίδιο με την ΔΕΗ, απλά τώρα είναι στην Ηρών (αν όλα πάνε καλά τελικά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Βγήκε καμία τιμουλα;

H Elpedison κλασικά... ετοιμάζει τη βιτρίνα https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/reuma-gia-to-spiti-sas/elpedison-economy/

https://www.elpedison.gr/files/1/Τιμοκατάλογοι_Μάρτιος_2023.pdf

Επεξ/σία από ekrepali

20 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Νωρίς είναι αν δεν βγουν οι βρυκόλακες δεν βγαίνουν κι αυτές

ειναι το πρεστιζ που μας πουλανε απο την μια και ξεφτιλιζονται απο την αλλη περιμενουν αλληλους παιζοντας την κολοκυθια...πως να τους παρεις στα σοβαρα λοιπον? απατεωνισκοι και παπατζηδες που βρηκαν εδαφος και εγιναν μεγαλοι!

• Sad 1

Στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις οι ΥΚΩ σε εκκαθαριστικό με ένδειξη πελατη(ΦΑΕ) τιμολογουνται οι συγκεκριμένες kwh του λογαριασμου ή ανάγονται σε βάθος τετραμήνου;;

16 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις οι ΥΚΩ σε εκκαθαριστικό με ένδειξη πελατη(ΦΑΕ) τιμολογουνται οι συγκεκριμένες kwh του λογαριασμου ή ανάγονται σε βάθος τετραμήνου;;

Τιμολογούνται οι συγκεκριμένες kwh του λογαριασμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...