Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος μου, είχα αποθηκεύσει 2 φορές το διορθωτικό. Πάντως μπήκε κανονικά στο διορθωτικό η συνέπεια μόνο με τη πάγια εντολή, χωρίς να πληρωθεί δηλαδή ο πρώτος έναντι, οπότε όλα καλά.

Spoiler

Αρχικός

image.png.f1654f8500f603f58c12d060854243be.png

Διορθωτικός

image.png.18b9c433bda833dd574c1dcb5963f3ce.png

Επεξ/σία από Dimitris156
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα Κοράκιε και σε όλους σας. Μου ήρθε σήμερα από την ΔΕΗ ότι τελειώνει το πρόγραμμα που είχα εδώ κι ένα χρόνο my home enter+ σταθερο με 0,2450 και 0,18 νυχτερινό. Δεν μου έχει έρθει ακόμα ο εκαθαρσιτικός Μαρτίου αλλά υπολογίζω τον χρόνο ότι καίω γύρω στις 6000- 7000 kwh . Θα με πάει αυτόματα στο ΔΕΗ MYHOME OPEN κυμαινόμενο η ΔΕΗ. Εγώ έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω εκεί ή να ανανεώσω πάλι στο my home enter σταθερό που είχα. Από ότι βλέπω δεν υπάρχουν πια οι τιμές που είχα πριν, έχουν ανέβει. Η protergia δείχνει καλύτερη  στο εξελάλι αν το κάνω σωστά αλλά δεν εμπιστεύομαι έυκολα τις υπόλοιπες εταιρίες για να φύγω. Τι προτείνεις εσύ ή κάποιος άλλος αν έχει κάποια ιδέα σύμφωνα με αυτά που καίω? Ευχαριστώ.

5 λεπτά πριν, takotime4 είπε

Η protergia δείχνει καλύτερη  στο εξελάλι αν το κάνω σωστά

δες και τη στήλη σχόλια

5 λεπτά πριν, takotime4 είπε

Τι προτείνεις εσύ ή κάποιος άλλος αν έχει κάποια ιδέα σύμφωνα με αυτά που καίω? Ευχαριστώ.

αύριο θα έχουν βγει οι νέες τιμές για Μάρτιο οπότε το βραδάκι ξανακοιτάς

6 λεπτά πριν, takotime4 είπε

. Από ότι βλέπω δεν υπάρχουν πια οι τιμές που είχα πριν, έχουν ανέβει.

ναι όλα τα σταθερά είναι φαρμάκι

Σε ευχαριστώ πολύ Κοράκιε.! Καλή συνέχεια , αύριο θα ξανά κοιτάξω, οπότε στο εξελάκι θα έχει πάρει να υποθέσω αυτόματα τις τιμές Μαρτίου ή πρέπει να τις βάλω εγώ ?

25 λεπτά πριν, takotime4 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ Κοράκιε.! Καλή συνέχεια , αύριο θα ξανά κοιτάξω, οπότε στο εξελάκι θα έχει πάρει να υποθέσω αυτόματα τις τιμές Μαρτίου ή πρέπει να τις βάλω εγώ ?

αύριο βράδυ θα τις έχω περάσει

• Like 1

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον Ήρων. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το πρόβλημα που μου δημιούργησαν κ μου έστειλαν τελικό λογαριασμό ενώ εγώ δεν έχω ζητήσει εκπροσώπηση από άλλον πάροχο. Έχω μιλήσει μαζί τους όλο μ λένε θα δώσουμε το θέμα στο αρμόδιο τμήμα κ με γράφουν στα @@ τους. Στο τέλος θα μείνω χωρίς ρεύμα δεν βγάζω καμία άκρη. Ο δεδδηε συνεχίζει να μου λέει οτι φαίνεται οτι ανήκω στον Ήρων.

8 λεπτά πριν, makrixeris είπε

Ο δεδδηε συνεχίζει να μου λέει οτι φαίνεται οτι ανήκω στον Ήρων.

άρα εκεί είσαι

8 λεπτά πριν, makrixeris είπε

Έχω μιλήσει μαζί τους όλο μ λένε θα δώσουμε το θέμα στο αρμόδιο τμήμα κ με γράφουν στα @@ τους.

αίτημα στο myrae

Στις 16/2/2023 στις 9:15 ΜΜ, ekrepali είπε

Όπως νομίζεις... αν μπορείς πάντως απάντησε σ'αυτό που σε ρώτησα. Ο διακανονισμός έγινε γραπτώς με υπογραφή ή "στο μιλητό"; Γιατί μου φαίνεται περίεργο που σε πήρανε τηλέφωνο αν δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Στο μιλητο.

15 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

θελω  να αναρτησω τον πρωτο μου λογαριασμο εδω.με ποιον τροπο να το κανω;με screenshot;

ναι , με σβησμένα προσωπικά στοιχεία και αν μπορείς μέσα σε spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, παπι είπε

Στο μιλητο.

Διακανονισμός στο μιλητό δεν υφίσταται, δεν έχει καμία απολύτως ισχύ. Ας πούμε ότι σου έκαναν μια 'διευκόλυνση' την οποία μπορούν να αναιρέσουν όποτε θέλουν. Διότι αν είχες υπογράψει διακανονισμό θα αναγράφονταν αναλυτικά οι δόσεις με ημερομηνία λήξης... και δε θα σε έπαιρναν τηλέφωνο απ'το δικηγορικό γραφείο γιατί δε θα ήσουν ληξιπρόθεσμος.

Στα υπόψιν πάντως αυτή η λαμογιά της Elpedison, γιατί αν ποτέ χρειαστώ να κάνω διακανονισμό και δε στέλνουν εγγράφως, τότε υπάρχει πρόβλημα. Επίσης δεν απαντάνε στα αιτήματα στο myrae! Ζήτησα εδώ και 10 μέρες βεβαίωση εκπροσώπης και δεν έχουν τσεκάρει καν την αναφορά.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@iliata2410Αφου ανοιξει το πλαισιο που θα γραψεις , κανεις κλικ στο ματακι που δειχνει το πρασινο βελος

Μολις ανοιξει το πλαισιο που γραφει spoiler , κανεις κλικ εκει που ειναι το πρασινο βελος

Μετα πατας Συρετε για να τα επισυναψετε η επιλεξτε αρχεια

Μετα αφου ανεβει το αρχειο πατας εισαγωγη

202202313654_bmp.jpg.3ccbc2dbf143cc7076d172ec54d26e95.jpg202202313717_bmp.jpg.98d62f23d1b768847e010989b8f7ca6c.jpg

202202315221.jpg.b76eedc2d81e92389d68a2d0a99e982b.jpg202202315240.jpg.4d35dadbcd750002cf9c64898d48acdf.jpg

Επεξ/σία από Specs
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω ο πρωτος λογαριασμος,δεν εχει βεβαια εκτωση συνεπειας. δυστηχως δεν μεγεθυνει η εικονα δεν ξερω γιατι

Spoiler

1551751022_.jpg.44bb2b32382c2bb50dd89edd4a19b461.jpg

Επεξ/σία από iliata2410

Καλησπερα θα ηθελα ττις γνωσεις σας,εχω κοινωνικο τιμολογιο στο φυσικο αεριο λογω ανεργιας προηγουμενους μηνες εχει συγκεντρωθει οφειλη 870ε..Τους ζητησα διακανονισμο και μου κανουν 12 δοσεις(δεν εχω ξανακανει διακανονισμο).Τους απαντω οτι βασει νομου διακιουμαι ευνοικο διακανονισμο με καθε δοση να μην υπρεβαινει το 50% της μηνιαιας καταναλωσης για να λαβω την απαντηση οτι μου κανουν μεχρι 12 μηνες χωρις καν να απαντησουν για https://ypen.gov.gr/energeia/ilektriki-energeia/lianiki-agora/eidikes-katigories-katanaloton/

πως κινουμαι τωρα??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...