Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

11 είναι τα ψηφία. Κι εμένα άργησε να ανοίξει η εγγραφή, δε θυμάμαι αν έπιασε μετά το mail εκπροσώπησης ή μετά την έκδοση του 1ου λογαριασμού

Η ανακοίνωση τροποποίησης του Only Business ήρθε στις 6/4/22... και η εφαρμογή ρήτρας αναπροσαρμογής έγινε μετά από 60 μέρες. Λογικό είναι λοιπόν να μην έχεις πάρει ΤΕΜ απ΄τον Ιανουάριο ως το Μάιο, καθώς οι επιδοτήσεις των σταθερών τιμολογίων (0.02Ε/kwh) ίσχυαν μεχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Το email εκπροσώπησης ήρθε.

10 ψηφία γράφει, χωρίς το 1' που αφήνει κενό. Έβαλα και 11 αλλά τίποτα.

ΠΩΣ θα μου έρθει ο 1' λογαριασμός ?

Στο email?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το email εκπροσώπησης ήρθε.

10 ψηφία γράφει, χωρίς το 1' που αφήνει κενό. Έβαλα και 11 αλλά τίποτα.

ΠΩΣ θα μου έρθει ο 1' λογαριασμός ?

Στο email?

Nαι στέλνουν με email

Koίταξα τη δική μου βεβαίωση εκπροσώπησης... μου είχαν στείλει 9 ψήφιο.

Τέσπα, κοίταξε τον 11ψήφιο του τελευταίου παρόχου και άλλαξε το τελευταίο ψηφίο (+1)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Nαι στέλνουν με email

Koίταξα τη δική μου βεβαίωση εκπροσώπησης... μου είχαν στείλει 9 ψήφιο.

Τέσπα, κοίταξε τον 11ψήφιο του τελευταίου παρόχου και άλλαξε το τελευταίο ψηφίο (+1)

Το email δεν γράφει κάτι τέτοιο.

Μπήκα στο ΥΔΕ και είδα την αλλαγή από 01 σε 02.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Το email δεν γράφει κάτι τέτοιο.

Μπήκα στο ΥΔΕ και είδα την αλλαγή από 01 σε 02.

Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Κάνε copy - paste τον 11ψήφιο που σου εμφανίζει στο ΥΔΕ. Αυτός είναι ο αριθμός παροχής σου τώρα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Κάνε copy - paste τον 11ψήφιο που σου εμφανίζει στο ΥΔΕ. Αυτός είναι ο αριθμός παροχής σου τώρα.

Το ξέρω!!!

Αυτό βάζω αλλά τίποτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Το ξέρω!!!

Αυτό βάζω αλλά τίποτα.

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

11 είναι τα ψηφία. Κι εμένα άργησε να ανοίξει η εγγραφή, δε θυμάμαι αν έπιασε μετά το mail εκπροσώπησης ή μετά την έκδοση του 1ου λογαριασμού

Δημοσ.

Είμαι στον ηρων και έχω ενεργή πάγια εντολή. Εάν πληρώσω χειροκίνητα τώρα το λογαριασμό πριν τραβήξουν τα λεφτά με πάγια στην λήξη του λογαριασμού θα με χρεώσουν και στην πάγια ; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, korakios είπε

τα γράφει αναλυτικά

https://www.protergia.gr/media/0dvpmcud/kymainomeni_xreosi.pdf

όπου έχει το λινκ για ΑΔΜΗΕ

https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras

και κατεβάζεις το πιο πρόσφατο κοιτώντας τη στήλη "Σύνολο" για το ΜΤΑ

Δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα συγκριτικά μεταξύ των παρόχων. Θα κάτσω να τους ψάξω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Η Ελίν λέει : δώσε ενδείξη 25 έως 28.

Και ποτέ τιμολογει?

Μετά από μερικές μέρες η οπότε της έρθει?

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Greg29M είπε

Είμαι στον ηρων και έχω ενεργή πάγια εντολή. Εάν πληρώσω χειροκίνητα τώρα το λογαριασμό πριν τραβήξουν τα λεφτά με πάγια στην λήξη του λογαριασμού θα με χρεώσουν και στην πάγια ; 

Εγώ το έπαθα αυτό με άλλη εταιρία. Να πληρώσεις τουλάχιστον 10-15 μέρες πριν σε συμβουλεύω. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Greg29M είπε

Πληρωμή τουλάχιστον 6 εργάσιμες νωρίτερα. Και πάλι όμως εγώ δε θα το ρίσκαρα με τον ΗΡΩΝ... 

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Η Ελίν λέει : δώσε ενδείξη 25 έως 28.

Και ποτέ τιμολογει?

Μετά από μερικές μέρες η οπότε της έρθει?

Πρόσεχε δεν αρκεί η ένδειξη... ζητανε φωτογραφία. Επίσης ο λογαριασμός που θα βγει θα είναι εκκαθαριστικός, προσοχή στις κλίμακες 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πληρωμή τουλάχιστον 6 εργάσιμες νωρίτερα. Και πάλι όμως εγώ δε θα το ρίσκαρα με τον ΗΡΩΝ... 

Πρόσεχε δεν αρκεί η ένδειξη... ζητανε φωτογραφία. Επίσης ο λογαριασμός που θα βγει θα είναι εκκαθαριστικός, προσοχή στις κλίμακες 

Το έχω ακούσει 

Δημοσ.

Σε λογαριασμό 49 ημερών (Ήρων) με 5638 kWh η επιδότηση ΤΕΜ πηγαίνει στην δεύτερη βαθμίδα όπου είναι κατανάλωση>2.000 kWh σε ολόκληρο τον λογαριασμό? Γιατί παρακάτω καταλαβαίνω ότι μέχρι και τον 3ο μήνα που έχει 244kWh τον έχουν χρεώσει με την μικρότερη επιδότηση ΤΕΜ άνω των 2000kWh.

Screenshot 2023-02-18 112143.jpg

Screenshot 2023-02-18 112031.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...