Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 ώρες πριν, gangel είπε

Το ότι σε έβαλαν στη ρύθμιση να υπογράψεις τέτοιον όρο περί ότι αποδέχεσαι τη ρήτρα και δεν έχεις δικαίωμα προσφυγής είναι και αυτό παράνομο.

15 ώρες πριν, gangel είπε

Και εγώ πάω παρακάτω αν και το παραπάνω σχόλιό σου, δεν βοήθησε ιδιαίτερα επί της ουσίας του θέματος...

Δεν είχα ρήτρα ούτε αποδέχτηκα να πληρώσω καμιά ρήτρα. Απλός διακανονισμός ήταν... απλά ανέφερα ότι υπήρχε γραμμένο το συγκεκριμένο εδάφιο. Παράνομο ή μη, οι περισσότεροι υπογράφουν με κλειστά μάτια και θα δυσκολευτούν πολύ περισσότερο σε περίπτωση αμφισβήτησης γιατί πρώτα απ'όλα θα πρέπει να αναιρέσουν την υπογεγραμμένη αποδοχή οφειλών... κι αυτό απαιτεί μια ορισμένη διαδικασία που φτάνει στο δικαστήριο (απαιτεί δηλαδή λεφτά για εκπροσώπηση δικηγόρου). Γι'αυτό είπε προσοχή τι υπογράφετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έκανα αίτηση 13 Φεβρουαρίου για Ελίν. Ήρθε σήμερα 16 ο δεδδηε να πάρει ενδείξη.

ΥΓ. Είχε έρθει και στις 8 Φεβρουαρίου για την προγραμματισμένη.

3 λεπτά πριν, παπι είπε

Με το που μου ήρθε ο τελικός της ΕΛΠΕ, με πήρε και το δικηγορικό γραφείο. Μακράν η χειρότερη εταιρεία.

Στα υπόψιν, να μην πάμε.

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έκανα αίτηση 13 Φεβρουαρίου για Ελίν. Ήρθε σήμερα 16 ο δεδδηε να πάρει ενδείξη.

ΥΓ. Είχε έρθει και στις 8 Φεβρουαρίου για την προγραμματισμένη.

Στα υπόψιν, να μην πάμε.

Καλημέρα... Ναι... Έτσι περίπου γίνεται.. Γιατί κάποιοι λένε ότι δεν έρχεται ο Δεδδηε.. Για την αλλαγή παροχου.. 

• Like 1

14 λεπτά πριν, παπι είπε

Με το που μου ήρθε ο τελικός της ΕΛΠΕ, με πήρε και το δικηγορικό γραφείο. Μακράν η χειρότερη εταιρεία.

Γιατί σε πήρανε τηλέφωνο; Είχες προηγούμενο πόσο ανεξοφλητο.

5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Ναι... Έτσι περίπου γίνεται.. Γιατί κάποιοι λένε ότι δεν έρχεται ο Δεδδηε.. Για την αλλαγή παροχου.. 

Τα'χουμε πει... η αλλαγή παρόχου γίνεται κανονικα με την ένδειξη του πελάτη σύμφωνα με τον ΚΠΗΕ.

Τον Νόμο που ορισμένα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια για να βγαίνει έξτρα μεροκάματο από έκτακτες καταμετρησεις. 

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Γιατί σε πήρανε τηλέφωνο; Είχες προηγούμενο πόσο ανεξοφλητο.

Τα'χουμε πει... η αλλαγή παρόχου γίνεται κανονικα με την ένδειξη του πελάτη σύμφωνα με τον ΚΠΗΕ.

Τον Νόμο που ορισμένα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια για να βγαίνει έξτρα μεροκάματο από έκτακτες καταμετρησεις. 

Εδώ δεν προλαβαίνουν τις υπάρχουσες.

Έκτακτες θα κάνουν?

• Like 1

19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Γιατί σε πήρανε τηλέφωνο; Είχες προηγούμενο πόσο ανεξοφλητο

Σε ρύθμιση έχω. Η οποία εξαφανίστηκε με τον τελικό. Για την ιστορία 40 σεντς μέσο όρο μου βγήκε η κιλοβατώρα για Μάρτιο-Δεκέμβριο. 

9 λεπτά πριν, παπι είπε

Σε ρύθμιση έχω. Η οποία εξαφανίστηκε με τον τελικό. Για την ιστορία 40 σεντς μέσο όρο μου βγήκε η κιλοβατώρα για Μάρτιο-Δεκέμβριο. 

Υπέγραψες πουθενά ότι χάνεις τη ρύθμιση σε περίπτωση αποχώρησης (καταγγελίας σύμβασης);

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Υπέγραψες πουθενά ότι χάνεις τη ρύθμιση σε περίπτωση αποχώρησης (καταγγελίας σύμβασης);

Κοιτά να δεις, αν μου περισσεύανε, θα το πήγαινα δικαστικά μόνο και μόνο για για τη τιμή. Τώρα θα τους τα δώσω και απλά δεν θα ξανασχοληθω με εναλλακτικούς. 

36 λεπτά πριν, παπι είπε

Κρατική επιδότηση πήρες?

Καλησπέρα παιδιά, μου ηρθε διορθωτικός τελικός λογαριασμός στην ηρων με την κρατικη επιδότηση του Δεκεμβρίου που δεν υπήρχε. Έστειλα  Mail μετά από αυτό και ζήτησα να μου βάλουν και την έκπτωση συνέπειας καθώς εκδοσαν λογαριασμό και μετά τον τελικό και σήμερα με πήραν για να μου πουν ότι δεν δικαιούμαι την έκπτωση αφού έφυγα και δεν θα βγει επόμενο λογαριασμός. Στους όρους συμβολαίου δεν αναφέρεται κάτι και έστειλα το τυποποιημένο κείμενο που εχουν ανεβάσει τα παιδιά και περιμένω. Υπάρχει κάποιος που είχε εξέλιξη με αυτήν την διαδικασία; 

διάβασα πολλές σελίδες στο παρόν νήμμα, για άλλη μια φορά..., για να βγάλω και εγώ άκρη με τη ζούγκλα που ζούμε και ευγνωμοσύνη στα παιδιά που συνεισφέρουν... είμαι (και εγώ) πελάτης της ΗΡΩΝ σε επαγγελματικό πρόγραμμα από 11ο του 2021... ερωτήσεις κυρίως όσον αφορά το θέμα με τη μη απόδοση της κρατικής επιδότησης ΤΕΜ, το οποίο παρόλο που βλέπω σαν ζήτημα στο excel της 1ης σελίδας του νήμματος, δεν εχω βρει (ακομα) τις απαντήσεις σε απορίες που εχω στις τελευταίες σελίδες.

1. το να μην έχει αποδώσει σε άλλους μήνες καθόλου ΤΕΜ και σε άλλους για λιγότερες kwh ΤΕΜ το κάνουν και άλλοι πάροχοι ή μόνο ο ΗΡΩΝ;

2. έχουν στείλει λοιπόν αυτό το μεηλ στις 23.1.23 οτι δικαιούμαι "πρόσθετη επιδότηση" για περίοδο κατανάλωσης Φεβρ. 22 ως και Νοε. 22, η οποία δεν έχει αποδοθεί ακόμα, ελπίζω στον επόμενο λογαριασμό. αυτό που βλέπω στους δικούς μου αναλυτικούς λογαριασμούς ως τώρα είναι συνοπτικά 0 ΤΕΜ για 4 λογαριασμούς σε περιόδους κατανάλωσης από 21.01.22 ως 18.05.22 και στο επόμενο διάστημα 19.05.22 ως 14.09.22 οι επιδοτούμενες kwh TEM είναι λιγότερες από αυτές που κατανάλωσα (όπως και στο διάστημα 21.09.21 ως 20.01.22, δεν ειναι ακριβές το άθροισμα, το οποίο είναι είτε "περασμένα ξεχασμένα" είτε κάτι βλέπω λάθος). Κοινώς, το άθροισμα των επιδοτούμενων kwh TEM πρέπει να είναι ίσο με το συνολικό άθροισμα καταναλωσης; αν ναι, αυτο βλεπω να ισχυει στους λογαριασμους μου μονο από το λογαριασμό μου που βγηκε 16.11.22 για κατανάλωση από 15.09.22 και μετά....

2 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

1. το να μην έχει αποδώσει σε άλλους μήνες καθόλου ΤΕΜ και σε άλλους για λιγότερες kwh ΤΕΜ το κάνουν και άλλοι πάροχοι ή μόνο ο ΗΡΩΝ;

μέχρι Δεκέμβριο μόνο ο Ηρών και όπως αποδείχτηκε καλά έκανε και έγραψε το ΥΠΕΝ μιας και επικρατεί χάος

διάβασε το άλλο νήμα σε αφορά άμεσα

πλέον κόβουνε και οι υπόλοιποι , μέχρι στιγμής ΔΕΗ και WE δίνουν , παρακολούθα να δεις ποιοι συνεχίζουν να δίνουν και ποιοι κόψανε

4 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

2. έχουν στείλει λοιπόν αυτό το μεηλ στις 23.1.23 οτι δικαιούμαι "πρόσθετη επιδότηση" για περίοδο κατανάλωσης Φεβρ. 22 ως και Νοε. 22, η οποία δεν έχει αποδοθεί ακόμα, ελπίζω στον επόμενο λογαριασμό. αυτό που βλέπω στους δικούς μου αναλυτικούς λογαριασμούς ως τώρα είναι συνοπτικά 0 ΤΕΜ για 4 λογαριασμούς σε περιόδους κατανάλωσης από 21.01.22 ως 18.05.22 και στο επόμενο διάστημα 19.05.22 ως 14.09.22 οι επιδοτούμενες kwh TEM είναι λιγότερες από αυτές που κατανάλωσα (όπως και στο διάστημα 21.09.21 ως 20.01.22, δεν ειναι ακριβές το άθροισμα, το οποίο είναι είτε "περασμένα ξεχασμένα" είτε κάτι βλέπω λάθος). Κοινώς, το άθροισμα των επιδοτούμενων kwh TEM πρέπει να είναι ίσο με το συνολικό άθροισμα καταναλωσης; αν ναι, αυτο βλεπω να ισχυει στους λογαριασμους μου μονο από το λογαριασμό μου που βγηκε 16.11.22 για κατανάλωση από 15.09.22 και μετά....

λεπτομέρειες εκεί:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/791952-αναδρομικά-έξτρα-επιδοτήσεων-μικρομεσαίων-επιχειρήσεων-φούρνων-αγροτικών-τιμολογίων-φεβρουάριος-νοέμβριος-2022/?do=getNewComment

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...