Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

ικανοί είναι να εκδίδουν κάθε μήνα τελικό για να αποφεύγουν τη συνέπεια 😂

Κι ότι σκεφτόμουνα τι λαμογιά θα κάνουν για να απαλλαγούν απο τους παλιούς όρους χωρίς να περιμένουν το 6μηνο και χωρίς να στείλουν τροποποίηση... θα μπορούσαν για παράδειγμα να βγάλουν νέο πρόγραμμα 'very generous' με χαμηλότερες τιμές απ'το generous και το protect, ώστε να υπογράψουν όλοι οι πελάτες τους νέους όρους.

Αυτό με το τελικό λογαριασμό δεν το σκέφτηκα... σατανικό. 😅

Επεξ/σία από ekrepali
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Αν ο 2ος λογαριασμός ήταν έναντι, κι αυτός εκκαθαριστικός... τότε μία φορά πήρες το 50άρικο (έγινε χρεοπίστωση)

213 033 3000  ΗΡΩΝ

211 1900 500 ΔΕΔΔΗΕ

Μήπως είχες κάνει αίτηση σε κάποιον άλλο πάροχο και μετά υπαναχώρησες;

edit:  Aν δε φταίει κανένας άλλος πάροχος και είναι σίγουρα πατάτα του ΗΡΩΝ, πρέπει να τσεκάρεις τους όρους του ισχύοντος συμβολαίου δηλαδή α) αν είναι το generous και β) αν έχεις τους παλιούς ή τους νέους όρους σχετικά με την έκπτωση συνέπειας (η οποία πλέον δε πιστώνεται μετά το τελικό λογαριασμό)

Πατάτα του Ήρων είναι ξεκάθαρα αφού μου το είπαν. Εγώ δεν μίλησα με κανέναν άλλον πάροχο 

Screenshot_2023-02-15-20-28-36-864_cn.wps.moffice_eng.jpg

Επεξ/σία από makrixeris
Προσθήκη εικόνας

μολις ενεργοποιησα στην Εθνικη παγια εντολη.τυπος συναλλαγης επαναλαμβανομενη.Να υποθεσω οτι αυτο σημαινει οτι στην ημερομηνια ληξης του λογαριασμου,θα μου κρατανε το ποσο.σωστα;η εκανα κατι λαθος;Για ηρωνα μιλαω παντα

Καλησπέρα, και εγώ μόλις πήρα τον πρώτο λογαριασμό και ενεργοποίησα πάγια εντολή χθές.

Σήμερα πήγα στο my heron για να δώ αν εχουν ενημερώσει το προφίλ μου με την πάγια εντολή αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Εκανα chat σρο support και δεν με βοήθησαν πολύ, δείτε παρακάτω το τσατ με αλλαγμένα τα στοιχεία μου και το ονομα του υπαλλήλου.

https://socialminerb.heron.gr/ccp/ui/BubbleChat.html?host=Socialminerb.heron.gr&wid=4&injectedFormData={"PhoneNumber":"2101234567","Name":"name","LastName":"name"}

Customer Care

υπάλληλος has joined

Καλώς ήρθατε στο chat της ΗΡΩΝ. Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;
υπάλληλος  | 20:24

γειά σας, έκανα χθες επιτυχή ενεργοποίηση πάγιας εντολής, αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι που το επιβεβαιώνει στο my heron
20:25

Καλησπέρα σας
υπάλληλος  | 20:25

Ποιο είναι το ΑΦΜ σας παρακαλώ;
υπάλληλος  | 20:26

123456789
20:26

Σας ευχαριστώ

Έχει ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή με κάρτα (ο αριθμός τελειώνει σε 1234)

στο my heron που πρέπει να πάω για να το δώ ?
20:27

Ενδέχεται να μην εμφανιστεί στο MyΗΡΩΝ
υπάλληλος  | 20:28

Παρόλα αυτά σας επιβεβαιώνω ότι έχει ενεργοποιηθεί
υπάλληλος  | 20:28

ενδέχεται ή σίγουρα δεν εμφανίζεται ?
20:29

Λυπάμαι, δεν έχω εικόνα του τί βλέπετε στο MyΗΡΩΝ
υπάλληλος  | 20:32

ok thanks
20:33

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας και παραμένουμε στην διάθεση σας.
υπάλληλος  | 20:33

Αν κάποιος ειναι πιο παλιός πελάτης ΗΡΩΝ με πάγια εντολή,

ισχύει οτι δεν αναφέρουν κάπου στο my heron οτι υπάρχει πάγια εντολή ?

7 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

Iσχυει, δεν το βλεπω καπου! Η παγια εντολη φαινεται στον καθε λογαριασμο που θα σου στελνουν, το γραφει εκει!

• Like 1

35 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

Ναι ισχύει δεν φαίνεται στο myheron,στους λογαριασμους  αναγράφεται ότι έχεις ενεργοποιήσει την πάγια εντολή.

• Like 1

1 ώρα πριν, makrixeris είπε

Πατάτα του Ήρων είναι ξεκάθαρα αφού μου το είπαν. Εγώ δεν μίλησα με κανέναν άλλον πάροχο 

OK. Φρόντισε να ακυρωθεί ο τελικός, και να γίνει σκέτο εκκαθαριστικός... ώστε να είσαι 100% σίγουρος ότι ισχύουν οι όροι που ανέβασες. Διότι αν έγινε συστεμικό μπέρδεμα και τερματίστηκε η σύμβαση και μετά ξαναενεργοποιήθηκε, τότε είναι σε ισχύ όροι που δεν έχεις υπογράψει.

4 λεπτά πριν, fysikos είπε

Πρώτος λογαριασμός elpe συνεπεια για 24-31/1 ολα καλα; Μου αφαιρεσαν 50ε ως xmass gift 

Screenshot_20230215_171520_myelpedison.jpg

ναι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις σωστές είναι αν το είχες απορία 😂

αν μπορείς βάλε τη φωτό μέσα σε spoiler

• Like 1

9 ώρες πριν, makrixeris είπε

θα πληρώσω 50ε στα τηλέφωνα

Από κινητό μιλάς ή δεν έχεις απεριόριστα στο σταθερό. Γιατί αν έχεις απεριόριστα προς σταθερά κακώς καλείς 5ψήφια. Όλοι οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν 10ψήφιο αριθμό. π.χ. ο Ηρών έχει το 2130333000.

10 ώρες πριν, geiannis είπε

γνωρίζεις τα τραπεζικά

Δεν δηλώνω γνώστης, απλά τυγχάνει να ήμουν από 3/19 στην ελπε και πλήρωνα με eurobank (δεν έχω ''my advantage'')
Σημαντικότερο είναι το πρόγραμμα βέβαια σαν κριτήριο επιλογής κι αν υπάρχει και κάποιο ''μπόνους'' από κάρτες κλπ καλοδεχούμενο κι υπολογίσιμο στο συνολικό κόστος.

Spoiler

Δεν δηλώνω γνώστης, απλά κάποια πολυετή εμπειρία από κάρτες την έχω, χρόνια πριν γίνουν ''υποχρεωτικές'', γι αυτό κι είχα πολλαπλό όφελος παλιότερα που κυνηγούσαν για πελάτη. Τώρα που σε θεωρούν δεδομένο έχουν πέσει και τα κίνητρα/δολώματα. Δολώματα είναι βέβαια για όσους δεν ασχολούνται ή αφήνουν απλήρωτη τη κάρτα.
Η ''πιστροφή'' για μένα δίνει τις πιο τίμιες αποδώσεις. Τώρα λόγω Ήρων περιμένω από Πειραιώς για τα ''yellows'' αν και δε βλέπω να παραμένω... 

4 ώρες πριν, korakios είπε

ο ΟΠΑΠ δίνει καλές αποδόσεις

Ακόμα να 'ρχίσουν τα όργανα (προβλέψεις/στανταράκια) για Μάρτη/Γδάρτη ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...