Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και οπως προεβλεψα διορθωθηκε και αυτο, πιο γρηγορα απ οτι περιμενα
απλα τα παραβλεπω νωρις στο myheron
κοντευω να μεινω χωρις αιτηματα στο myrae και ανησυχω!

image.jpeg.348ba0157c02c211560e4df6a748962d.jpeg

Επεξ/σία από akaloith
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 26/10/2022 στις 12:01 ΜΜ, takoulou είπε

Καλημέρα... Δεν μπορείς να δίνεις τις ενδείξεις στον Δεδδηε.. Πότε δεν είναι κάθε μήνα  ο λογαριασμός.. 

Για την Γ21 πρεπει να παίρνω τηλ τον ΔΕΔΗΕ.

Επισης ο λογαριασμός της ειναι δημηνου Δεν γινεται λεει να ειναι μηνιαύος

1 ώρα πριν, Jason13 είπε

Σχετικα με ΗΡΩΝ και επαγγελματικα τιμολόγια για το μήνα Σεπτέμβρη με μιση επιδοτηση εβγαλε κανεισ ακρη;

Δες πιο πίσω, απαντάνε επίσημα ότι δεν έχει βγει ακόμα ΦΕΚ και ότι ότνα βγει θα την πιστώσουν κανονικά.

1 ώρα πριν, Iannis_3 είπε

Για την Γ21 πρεπει να παίρνω τηλ τον ΔΕΔΗΕ.

Επισης ο λογαριασμός της ειναι δημηνου Δεν γινεται λεει να ειναι μηνιαύος

Άρα είναι επαγγελματικός χώρος εκεί; Για να έχεις Γ21.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, guest8888 είπε

Καλησπέρα. Είμαι κι εγώ στον ΉΡΩΝ κι είχα το ίδιο πρόβλημα και το έχω ποστάρει εδώ πριν λίγες μέρες, που δεν μου έδωσαν το ΤΕΜ Αυγούστου για τις 126 KWh που δήλωσα μόνος μου την ένδειξη , ούτε τα 50 ευρώ δώρο για το e-contract. Έκανα τηλεφωνική παρέμβαση και βγήκε διορθωτικός ο οποίος τελικά είναι πιο ακριβός κατά 5 ευρώ, διότι ναι μεν μου έδωσαν πίσω το ΤΕΜ Αυγούστου αλλά με χρέωσαν με ΕΓΓΥΗΣΗ 50 ευρώ επιπλέον επειδή ο διορθωτικός λογαριασμός κατ'αυτούς είναι ο 2ος λογαριασμός και επειδή είναι δέυτερος μπαίνει μέσα και η εγγύηση. Μου είπαν να μην ανησυχώ, να πληρώσω τον αυξημένο αυτό λογαριασμό και μόλις βάλω πάγια εντολή θα που επιστραφεί το 50ρικο. Ο αρχικός λογαριασμός μου εκδόθηκε 14/10 και έληγε 14/11 και ο διορθωτικός εκδόθηκε 31/10 και μου έβαλαν νέα ημερομηνία λήξης 23/11. Υπόψιν δεν μπορώ να δω ανάλυση του διορθωτικού, μου είπαν στο τηλέφωνο ότι μπορεί να περάσουν 14 μέρες να δω αναλυτικά το pdf. Είναι όμως σωστό να μου βάλουν να πληρώσω την εγγύηση; Προσπαθούν δλδ εμάς τους νέους πελάτες με τέτοια κόλπα να μας κρατήσουν  πολλούς μήνες όμηρους να περιμένουμε σαν ζητιάνοι τα 50ευρα της εγγύησης και το 50ρικο δώρο;

ARXIKOS-HRON.jpg

DIORTHOTIKOS-HRON.jpg

arxikOTIKOS-HRON.jpg

Ακριβώς για όλους τους παραπάνω λόγους αποφεύγεις ήρωνα και τον κάθε ήρωνα....ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αξιολογεί όχι μόνο την τελική τιμή αλλά όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε πάροχος (εξυπηρέτηση, συχνότητα λαθών, διαφάνεια στις χρεώσεις, πόσο χρειάζεται να ασχολείται με το να κυνηγάει το κάθετι κτλ κτλ).

Επεξ/σία από balarinio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παμε στην εγγυηση
"Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων για την παροχή σας η εγγύηση είναι μηδενική (0). Ο πάροχος δεν διαμορφώνει το ποσό της εγγύησης καθώς η πληροφορία αντλείται από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)."

παμε στο λογαριασμο
"Επισυνάπεται η λογιστική καρτελα που αποτυπώνει το υπόλοιπο της παροχής μετά την έκδοση διορθωτικού λογαριασμού ο οποίος θα είναι σύντομα συστημικά διαθέσιμος."
image.jpeg.c09be2557d955cb42ddd8d75792b1c2d.jpeg
το ποσο φυσικα φαινεται και στο myheron
image.jpeg.3cb25100de3a28dfdcdaf84d802fdd4e.jpeg

1 ώρα πριν, balarinio είπε

Ακριβώς για όλους τους παραπάνω λόγους αποφεύγεις ήρωνα και τον κάθε ήρωνα....ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αξιολογεί όχι μόνο την τελική τιμή αλλά όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε πάροχος (εξυπηρέτηση, συχνότητα λαθών, διαφάνεια στις χρεώσεις, πόσο χρειάζεται να ασχολείται με το να κυνηγάει το κάθετι κτλ κτλ).

οσο για το φιλο που μαλλον του χρεωθηκε η εγγυηση στο διορθωτικο (τυπικα 2ο λογαριασμο)
εφοσον εχει οντως εγγυηση θα χρεωνοταν ετσι κ αλλιως
δεκαετιες στη δεη πληρωνουμε εγγυηση κανεις δε γκρινιαξε γι αυτο
και τωρα ακριβως το ιδιο κανει αλλωστε
οταν εψαχνα παροχο στη ΔΕΗ μου παν ενα τεραστιο ποσο (100 νομιζω) και οτι θα μου επιστραφει ΑΝ βαλω παγια
εκει θεωρειται αψογη εξυπηρετηση στον ηρωνα κλεψια....

δεν ειναι κατι τραγικο και η κατασταση δεν ειναι για παγιες σε ΚΑΝΕΝΑ παροχο στη παρουσα φαση
προφανως δε μπορουν να φανε την εγγυηση

εδω ειμαι να λεω τα κακα και τα καλα οχι απο αυτα που εχω ακουσει αλλα απο τη προσωπικη μου εμπειρια & παντα με αποδειξεις
οποιος δε θελει να ασχοληθει με kwh, ΤΕΜ να βαλει ηλιακα πανελ στη ταρατσα του
στο συστημα των παροχων εχει σαπισει to the core, ΟΛΩΝ

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 2

18 ώρες πριν, geodimis είπε

Ναι και τώρα σκέφτομαι ΡΑΕ τηλ ή ΥΠΕΝ για το υποτιθέμενο ΦΕΚ...

Μην μπεις στον κόπο. Δεν απαντάνε στα email. Έστειλα τη μέρα που βγήκε το ΦΕΚ.

13 ώρες πριν, akaloith είπε

Μου φαγαν την τεμ αυγουστου και το 50αρι
περιοδο καταναλωσης 

Α μάλιστα. Ξέραμε για ΤΕΜ στα επαγγελματικά ότι την τρώει. Για το 50αρι ασχολίαστο. Τώρα όμως φαίνεται ότι τρώει και ΤΕΜ στα οικιακά.... Τουλάχιστον εσύ βρήκες άκρη γιατί οι φίλοι με τα επαγγελματικά δεν θα βρουν! Ως τώρα πάντως δεν εχουν βρει!

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μην μπεις στον κόπο. Δεν απαντάνε στα email. Έστειλα τη μέρα που βγήκε το ΦΕΚ.

Α μάλιστα. Ξέραμε για ΤΕΜ στα επαγγελματικά ότι την τρώει. Για το 50αρι ασχολίαστο. Τώρα όμως φαίνεται ότι τρώει και ΤΕΜ στα οικιακά.... Τουλάχιστον εσύ βρήκες άκρη γιατί οι φίλοι με τα επαγγελματικά δεν θα βρουν! Ως τώρα πάντως δεν εχουν βρει!

ειπαμε βγηκε διορθωτικος και με την τεμ αυγουστου και το 50αρι (ναι αυτοι που δε βγαινουν κατα καποιους εδω μεσα) και μαλιστα εντος 5 ημερων απο τα παραπονα μου 26/10 -> 31/10, με το που ειδα δηλαδη το pdf
η τεμ αυγουστου θεωρω οτι εγινε η μαλακια επειδη ο αυγουστος ηταν μισος (ηταν ο μηνας της αλλαγης παροχου), του σεπτεμβρη μπηκε κανονικα
οσο για το 50αρι επισης ΟΚ

image.jpeg.b98784d9330cdff087af6b1eba54b0ac.jpeg

image.jpeg.b7719612385b9e27c29b80005290cd9c.jpeg

εγω προσωπικα στα αιτηματα μου
τους εγραψα και επ ακριβως ποσο παρακατω επρεπε να ειναι ο λογαριασμος με τους υπολογισμους
πχ 105*0,337*1,06 + 50 = 87,5
βεβαια μου στειλαν λιγοτερο αλλα ετσι δειχνεις οτι δεν εισαι κανα χαπατο που δεν καταλαβαινει τι του χρεωνουν
και φυσικα ολα τα παραπανω χωρις καταθεση kwh πανε περιπατο που ειναι και το πιο σημαντικο

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 1

Παιδιά, τελικά ο φόβος μου ότι η ΗΡΩΝ θα τα κάνει π@@ανα όλα τελικά επιβεβαιώθηκε.

21/9 φαινεται ενεργοποιημένη η παροχή.

3/10 καταχωρώ κανονικά την ένδειξη στο μέτρα μόνο σου

9/10 αλλάζω σε ηλέκτρονικό μετρητή

3/11 (σήμερα) πάω να καταχωρήσω ένδειξη από τον ηλεκτρονικό μετρητή, 109 kw και μου λέει η ένδειξη είναι λανθασμένη.

τι κάνω? λογαριασμός κανένας μέχρι τώρα. παροχή Κοινωνικού τιμολογίου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, valadsk είπε

Παιδιά, τελικά ο φόβος μου ότι η ΗΡΩΝ θα τα κάνει π@@ανα όλα τελικά επιβεβαιώθηκε.

21/9 φαινεται ενεργοποιημένη η παροχή.

3/10 καταχωρώ κανονικά την ένδειξη στο μέτρα μόνο σου

9/10 αλλάζω σε ηλέκτρονικό μετρητή

3/11 (σήμερα) πάω να καταχωρήσω ένδειξη από τον ηλεκτρονικό μετρητή, 109 kw και μου λέει η ένδειξη είναι λανθασμένη.

τι κάνω? λογαριασμός κανένας μέχρι τώρα. παροχή Κοινωνικού τιμολογίου

καλα κρασα
εμπλεξες με την αλλαγη ρολογιου
στη ΔΕΗ καναν 3 μηνες ΑΦΟΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ να εμφανισουν τη νυχτερινη χρεωση
το δε ebill ειχε παθει τιλτ
κανεις δε κατεγραψε τιποτα
και ηρθαν 4 μηνες σε ενα λογαριασμο.... με καταχωρηση απο το ebill οταν επιτελους εμφανιστηκε

η αλλαγη μετρητη ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ even for δεη, με ή χωρις νυχτερινο

Επεξ/σία από akaloith

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akaloith είπε

καλα κρασα
εμπλεξες με την αλλαγη ρολογιου
στη δεη καναν 3 μηνες ΑΦΟΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ να εμφανισουν τη νυχτερινη χρεωση
κανεις δε κατεγραψε τιποτα
και ηρθαν 4 μηνες σε ενα λογαριασμο.... με καταχωρηση απο το ebill οταν επιτελους εμφανιστηκε

η αλλαγη μετρητη ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

και τι να κάνω. έρχονταν 200kw/250kw το μήνα χωρίς να καίω τίποτα, και επιβεβαιώθηκα από το νέο μετρητή, που χωρίς να αλλάξω καθόλου συνήθειες έγραψε μόνο 109 το διάστημα 9/10 -3/11. Ο προηγούμενος ήταν 50 χρόνων

σκέφτομαι για αλλαγή παρόχου πάλι μπας και ξεμπλέξω. δεν ξέρω τι να κάνω ...

Επεξ/σία από valadsk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, valadsk είπε

και τι να κάνω. έρχονταν 200kw/250kw το μήνα χωρίς να καίω τίποτα, και επιβεβαιώθηκα από το νέο μετρητή, που χωρίς να αλλάξω καθόλου συνήθειες έγραψε μόνο 109 το διάστημα 9/10 -3/11.

σκέφτομαι για αλλαγή παρόχου πάλι μπας και ξεμπλέξω. δεν ξέρω τι να κάνω ...

θα τα κανεις πιο πουτανα & νεο ρολοι νεος παροχος
σου πα και στη δεη ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ το ebill με την αλλαγη ρολογιου

τοσο εκτος ηταν ο παλιος μετρητης; επισης μη συγκρινεις καλοκαιρι με τωρα... ολοι ειχαν αυξημενες kwh

τουλαχιστον εχει φωτιζομενη οθονη; αυτον που βαλαν στη κυρια που ξερω ειναι ενα χρεπι με μια γραμμη και δεν φαινεται ΤΙΠΟΤΑ εκει που ειναι ο μετρητης

Επεξ/σία από akaloith

Σε περίπτωση προσθήκης νυκτερινού σε παροχή συγγενών, αλλάχτηκε ο μετρητής και κάνα μήνα μετά τους καταχώρησα ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ όπου η προηγούμενη ήταν 0 και στις 2 κλίμακες, οπότε σε ένα μήνα μέσα είχε φανεί η αλλαγή του μετρητή.., μάλλον είναι ανάλογα την περιοχή και το εκάστοτε κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι μιλαω για παγκρατι εγω που πληρωσε 1 χρονο το μετρητη
δεν μπηκε επι 1 χρονο
και ηθελε και αλλους 3 μηνες να στρωσει το ebill της ΔΕΗ ετσι πηρε ωραιοτατους 4 μηνες σε 1 λογαριασμο
τραγικη κατασταση, αν ημουν εγω θα τους ειχα ταραξει στις καταγγελιες

τουλαχιστον εχουν φωτιζομενη οθονη; αυτον που βαλαν στη κυρια που ξερω ειναι ενα χρεπι με μια γραμμη και δεν φαινεται ΤΙΠΟΤΑ εκει που ειναι ο μετρητης στο υπογειο

Επεξ/σία από akaloith

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...