Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, geopro είπε

Πελάτης στην ελπέ από 15 Μαίου αλλά οι διατακτικές Σκλαβενίτη άφαντες παρόλες τις οχλήσεις στο πωλητή της μπεφόν.

Τίς έχει πάρει κανείς από 15 Μαίου και μετά εκπροσώπηση;

Εγώ τις έχω πάρει, με αίτηση (όχι εκπροσώπηση) στις 18 Μαϊου. Ήρθαν την Δευτέρα (προχθές). Πρωτύτερα είχα ενοχλήσει την πωλήτρια της teleraise με email. Ντεμεκ ήταν να της στείλουν νωρίτερα αλλα η αρμόδια υπάλληλος ήταν σε άδεια 🤔

Επεξ/σία από gpapas640
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, maglor1981 είπε

Εγώ λέω πάντως να την κάνω από το Elpedison smart day/night και να πάω στο σταθερό Bright Up μέχρι το Δεκέμβρη αν μου δώσουν 50άρι ή το συνεχίσουν από το υπόλοιπο που έχω λόγω Smart.

Μου φαίνεται καλό και χαλαρώνουμε και λίγο από το συνεχόμενο τουρισμό. Με τον νέο έτος βλέπω

Το 50€ ήταν μέχρι την Παρακευή. Τώρα το Bright up έχει μόνο public 35€. Περίμενε μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα δίνονται και νέα δώρα. Αν έχεις τμηματική προσφορά όπως το 30€ καταργείται αν αλλάξεις πρόγραμμα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, maglor1981 είπε

Εγώ λέω πάντως να την κάνω από το Elpedison smart day/night και να πάω στο σταθερό Bright Up μέχρι το Δεκέμβρη αν μου δώσουν 50άρι ή το συνεχίσουν από το υπόλοιπο που έχω λόγω Smart (καταναλώσεις 250-350kWh/μήνα)

Μου φαίνεται καλό και χαλαρώνουμε και λίγο από το συνεχόμενο τουρισμό. Με τον νέο έτος βλέπω.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι τέλη Σεπτέμβρη οι τιμές θα πάρουν την κατιούσα, εκτός αν γίνει κανένας πόλεμος ή από τον απόλυτο καύσωνα πάμε στο απόλυτο ψύχος.

Βέβαια η πιθανότητα να έχουμε δύο σερί ζεστούς χειμώνες είναι μικρή, άρα τιμές σαν τις περσινές δηλαδή πολύ κάτω των 0,10 δύσκολα θα δούμε (ειδικά τώρα που έχουν κοπεί και οι εκπτώσεις).

Νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τουρισμό ως επιδοτούμενη πρακτική παρατήρησης και κατανόησης της αγοράς. Ξέρουμε ότι δε θα κρατήσει για πάντα. Ήδη ξεψυχάει.

Επεξ/σία από gpapas640
  • Like 1

43 λεπτά πριν, geopro είπε

Πελάτης στην ελπέ από 15 Μαίου αλλά οι διατακτικές Σκλαβενίτη άφαντες παρόλες τις οχλήσεις στο πωλητή της μπεφόν.

Από 15 Μαϊου κι εγώ της πήρα με δύο οχλήσεις στην πωλήτρια και δύο οχλήσεις μέσω myrae  Παρέλαβα σήμερα .

• Like 1

20 minutes ago, maglor1981 said:

Εγώ λέω πάντως να την κάνω από το Elpedison smart day/night και να πάω στο σταθερό Bright Up μέχρι το Δεκέμβρη αν μου δώσουν 50άρι ή το συνεχίσουν από το υπόλοιπο που έχω λόγω Smart (καταναλώσεις 250-350kWh/μήνα)

Μου φαίνεται καλό και χαλαρώνουμε και λίγο από το συνεχόμενο τουρισμό. Με τον νέο έτος βλέπω.

Καλύτερα να βγάλεις το καλοκαίρι στο protect της Volton & να δεις από Σεπτέμβρη τι και πως. Ετσί κι αλλιώς αν δούνε οι πάροχοι ότι δεν βγαίνουν με τα σταθερά στα 9 λεπτά, θα τα καταργήσουν όπως έκαναν και πριν 2 χρόνια (εκτός από τη ΔΕΗ)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα η γνώμη μου είναι για μικρές έως μεσαίες καταναλώσεις καλό είναι να μη βιαστεί κανείς να κάνει επιλογή μπλε. Πάντα υπάρχει και η δυνατότητα τουρισμού. Φυσικά για μεγάλες καταναλώσεις πχ 400+ ανά μήνα η επιλογή σταθερού είναι μια καλή πρακτική για να γνωρίζει κανείς τι θα πληρώνει και να μείνει ήσυχος για ένα εύλογο διάστημα, γιατί η αγορά πάει όπως πηγαίνει το χρηματιστήριο δυστυχώς, ανεξάρτητα που το πραγματικό κόστος παραγωγής είναι μικρό λόγω της εισαγωγής πράσινων μεθόδων φωτοβολταικών & ανεμογεννητριών.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Εχω μια εβδομαδα που απέστειλα στην βολτον τα δικαιολογητικά και σημερα μου εστειλαν ξανα email να τους στειλω τα δικαιολογητικά.τι γινεται ρε παιδια;

20 minutes ago, fysikos said:

Εχω μια εβδομαδα που απέστειλα στην βολτον τα δικαιολογητικά και σημερα μου εστειλαν ξανα email να τους στειλω τα δικαιολογητικά.τι γινεται ρε παιδια;

Κατάστημα και ξεμπερδευεις σε 1 μέρα. Αλλιώς καλά Χριστούγεννα 

• Like 1

Καλησπέρα κ.συνδαιτημονες. Να ρωτήσω ανακοινώθηκαν τιμές protergia για μήνα Ιούλιο; Ειμαι στο κίτρινο οικιακό simple value της protergia. Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, geopro είπε

Πήρα τις 2Χ20€ με ACS εδώ και μια εβδομάδα, όπως και τη δωροεπιταγή public (σχεδόν άμεσα). Δεν έχουν έρθει οι πόντοι go for more. Συμβόλαιο στις 30/5.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 3

26 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα κ.συνδαιτημονες. Να ρωτήσω ανακοινώθηκαν τιμές protergia για μήνα Ιούλιο; Ειμαι στο κίτρινο οικιακό simple value της protergia. Ευχαριστώ 

Όχι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Στα 0,14 €/kWh αναμένεται, εκτός αν δώσει πάλι επιπλέον έκπτωση.

• Like 1

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κατάστημα και ξεμπερδευεις σε 1 μέρα. Αλλιώς καλά Χριστούγεννα 

οι 500kwh δωρο,μετρανε κ με αιτηση σε καταστημα;

12 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όχι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Στα 0,14 €/kWh αναμένεται, εκτός αν δώσει πάλι επιπλέον έκπτωση.

Οπότε οχι τραγική άνοδος ακομη..

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Οπότε οχι τραγική άνοδος ακομη..

Εξαρτάται. Είναι 55% πάνω. Πόσο πρέπει να φτάσει δλδ; 😂

Γενικά το Simple είναι από τα φθηνότερα ex-ante.

Πάντως σχετικά με τα καινούργια προγράμματα της ELPEDISON βλέπω αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Η προϋπόθεση για να ενταχθεί ο Πελάτης στο προϊόν Elpedison Drive Green Electricity είναι να έχει προμηθευτεί το φορτιστή του ηλεκτρικού ή Plug-in υβριδικού οχήματός του από την ELPEDISON.

Οπότε για την ώρα το αφήνω εκτός εξέλ.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...