Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 minutes ago, Dogtor21 said:

Με ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες κιόλας... ακόμη ενεργός είμαι Elpedison... ενεργός ΗΡΩΝ...και περιμένω να φανεί η εκ νέου μετάβαση στην Elpedison που έκανα αίτηση στις 21 😎😎

Καταναλώνεις αρκετές Kwh; Γιατί οταν ολοκληρωθεί η μετάβαση θα έχεις μείνει 17 μέρες περίπου στον Ηρων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, madboy είπε

Καταναλώνεις αρκετές Kwh; Γιατί οταν ολοκληρωθεί η μετάβαση θα έχεις μείνει 17 μέρες περίπου στον Ηρων. 

Όχι ιδιαίτερα πολλές..θα μείνει ένα πιστωτικό φαντάζομαι για επόμενη χρήση 😉

• Like 1

Καλησπέρα 

Ήμουν Zenith και πριν κανένα δίμηνο έκανα ηλεκτρονικά αίτημα να πάω στο σταθερό της protergia.

Μετά από 3 ημερες με κάλεσαν από zenith και τελικά συμφώνησα να μείνω zenith.

Μου έστειλαν κάτι ηλεκτρονικά και συμφώνησα ουσιαστικά να ξαναπάω σε αυτούς αποτι κατάλαβα και μου είπαν πως εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κάτι θα το κανονίσουν εκείνοι.

παρολαυτα μεταφέρθηκα για 2 ημέρες στην protergia συστημικα.

Από την πλευρά μου τους έστειλα αίτημα υπαναχωρης με email.

Ομως  έκδωσαν λογαριασμό με ρήτρα αποχώρησης 50€ και 10 ευρώ ακόμα τα υπόλοιπα.

Έχει νόημα η μπορώ να κάνω κάτι?

Just now, neofitosgr78 said:

Καλησπέρα 

Ήμουν Zenith και πριν κανένα δίμηνο έκανα ηλεκτρονικά αίτημα να πάω στο σταθερό της protergia.

Μετά από 3 ημερες με κάλεσαν από zenith και τελικά συμφώνησα να μείνω zenith.

Μου έστειλαν κάτι ηλεκτρονικά και συμφώνησα ουσιαστικά να ξαναπάω σε αυτούς αποτι κατάλαβα και μου είπαν πως εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κάτι θα το κανονίσουν εκείνοι.

παρολαυτα μεταφέρθηκα για 2 ημέρες στην protergia συστημικα.

Από την πλευρά μου τους έστειλα αίτημα υπαναχωρης με email.

Ομως  έκδωσαν λογαριασμό με ρήτρα αποχώρησης 50€ και 10 ευρώ ακόμα τα υπόλοιπα.

Έχει νόημα η μπορώ να κάνω κάτι?

Αμφισβήτηση λογαριασμού στο myrae και επισυνάπτεις αντίγραφο του απεσταλμένου mail της υπαναχώρησης... πας δηλαδή στο mail και κάνεις εκτύπωση σε pdf. Eννοειται επισυνάπτεις και την υπογεγραμμένη φόρμα υπαναχώρησης που έχεις σε εκείνο το mail ως συνημμένο.

Πρόσφατα @elen46 έκανε αντίστοιχη υπαναχώρηση στην elpedison κι έγινε δεκτή κι έχει γραπτή βεβαίωση ότι είναι αζημιως.

Ελπίζω να είχες υποβάλλει σωστά το αίτημα υπαναχώρησης.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλημέρα.Πηρα τηλ στην volton για της 500kw που δίνουν δωρεάν και μου είπαν ότι οι 500 αφαιρούνται στον εκκαθαριστικό (4ομηνα).. Δηλαδή εάν πάω για ένα μήνα και μετά κάνω αίτηση να φύγω ισχύει ότι δεν της παίρνεις;; Ευχαριστώ.

16 minutes ago, rex78 said:

Καλημέρα.Πηρα τηλ στην volton για της 500kw που δίνουν δωρεάν και μου είπαν ότι οι 500 αφαιρούνται στον εκκαθαριστικό (4ομηνα).. Δηλαδή εάν πάω για ένα μήνα και μετά κάνω αίτηση να φύγω ισχύει ότι δεν της παίρνεις;; Ευχαριστώ.

Τις παίρνεις... δε ξέρουμε εμείς οι τουρίστες και ξέρουν αυτοί; 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 4

9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τις παίρνεις... δε ξέρουμε εμείς οι τουρίστες και ξέρουν αυτοί; 

Δηλαδή εσύ πήγες για ένα μήνα, έφυγες και της πήρες;; Ρωτάω μην πάω για μαλλί και φύγω κουρεμένος 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μπήκαμε στη μηνιαία καταμέτρηση. Σήμερα 8:30 χτύπησαν τα κουδούνια οι νέοι καταμετρητες γιατί δεν ήξεραν που είναι τα ρολόγια. Για να δούμε τι θα γίνει και με τη μηνιαία. Περιοχή Γιάννενα. 

Και κάτι άλλο. Πόσο κάνει η ελπεντισον να βγάλει τελικό όταν πας σε άλλο παροχο; Έχω φύγει από 13/6.

Επεξ/σία από physnik
  • Like 1

25 λεπτά πριν, physnik είπε

Τελικά μπήκαμε στη μηνιαία καταμέτρηση. Σήμερα 8:30 χτύπησαν τα κουδούνια οι νέοι καταμετρητες γιατί δεν ήξεραν που είναι τα ρολόγια. Για να δούμε τι θα γίνει και με τη μηνιαία. Περιοχή Γιάννενα. 

Και κάτι άλλο. Πόσο κάνει η ελπεντισον να βγάλει τελικό όταν πας σε άλλο παροχο; Έχω φύγει από 13/6.

Εμένα από 8/6 ακόμη..πιθανολογω ότι θα βγει κανονικά τέλος του μήνα που έβγαιναν μέχρι τώρα 

34 λεπτά πριν, rex78 είπε

Δηλαδή εσύ πήγες για ένα μήνα, έφυγες και της πήρες;; Ρωτάω μην πάω για μαλλί και φύγω κουρεμένος 😂😂

4 φορες το εχω κανει, ετοιμαζομαι για την πέμπτη.... συνεχισε κανονικά.

• Like 4

Ήμουν στο Ελπε σμαρτ και πήγα στο bright up γιατί η τιμή του σμαρτ έχει πάει στα 0,16 και δειχνει ανοδική τάση. Έτσι μέχρι τέλος του χρόνου θα είμαι κλειδωμένος στα 0,089 οπότε τέλος ο τουρισμός για φέτος. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι τιμές στα κυμαινόμενα κάτω από το 0,089 μέχρι το τέλος του 2024; Το ρωτάω γιατί βλέπω τους παρόχους να επιμένουν και να "σπρώχνουν" τους πελάτες τους προς τα σταθερά λες και ξέρουν ότι θα βγουν κερδισμένοι στο τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Elpedison έβγαλε νέο κυμαινόμενο πρόγραμμα το οποίο δίνει 300€ δώρο τμηματικά σε ένα χρόνο (25€ τον μήνα) με κλειδωμένη τιμή 0,087€ ως τον Δεκέμβριο και πάγιο 9,9€. Αυτοί το διαφημίζουν πως είναι για όσους έχουν φορτιστή στο σπίτι που όμως δεν αναγράφεται στους όρους ως προϋπόθεση  https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-drive-green-welcome-electricity_133292/

Επεξ/σία από vklon
  • Like 4

Καλημέρα Παιδιά. Μια ερώτηση για volton. Το δώρο με τις 500 κιλοβατωρες μετραει απο τη στιγμη που φανεί η ένδειξη στο δεδδηε μέχρι 30 ημερολογιακές ημέρες ή μετράει μόνο για τον μήνα που γίνεται η αλλαγή;

2 λεπτά πριν, crazyhorse1 είπε

Καλημέρα Παιδιά. Μια ερώτηση για volton. Το δώρο με τις 500 κιλοβατωρες μετραει απο τη στιγμη που φανεί η ένδειξη στο δεδδηε μέχρι 30 ημερολογιακές ημέρες ή μετράει μόνο για τον μήνα που γίνεται η αλλαγή;

Από τη στιγμή που θα φανεί η ένδειξη μέχρι 30 ημερολογιακές ημέρες. Προσοχή ότι το δώρο αφορά μόνο το ρεύμα και ΟΧΙ τις ρυθμιζόμενες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...