Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 minutes ago, revmatopliktos said:

Το Λίνκ στο ινσομνια λέω εφόσον εδώ απαγορεύεται. Η βολτον δεν το έχει βάλει ακόμα.

Αμέσως να βγάλετε συμπεράσματα. 

Aυτό είπα κι εγώ...

Πας στο google και πατάς 'επιδομα θερμανσης insomnia' και μετά enter

13 minutes ago, elen46 said:

Μου έστειλαν μειλ ότι,δεν δύναται να ακυρωθεί το αίτημα εκπροσώπησης καθώς είχα ήδη περάσει σε αυτούς, αλλά μου γράφουν ότι μπορώ να αποχωρήσω από το πρόγραμμα κάνοντας αίτηση σε πάροχο της επιλογής μου, χωρίς ποινή πρόωρης αποχώρησης 

ΟΚ, όπως πρέπει... χωρίς παρατράγουδα. Κράτα το mail μέχρι να βγει τελικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Aυτό είπα κι εγώ...

Πας στο google και πατάς 'επιδομα θερμανσης insomnia' και μετά enter

ΟΚ, όπως πρέπει... χωρίς παρατράγουδα. Κράτα το mail μέχρι να βγει τελικός.

Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθειά σου, να σαι καλά!!!!

• Like 1

6 minutes ago, elen46 said:

2 minutes ago, elen46 said:

Ευχαριστούμε που έκανες το πείραμα. 😁

On 07/06/2024 at 13:15, takoulou said:

Δεν υπάρχει υπαναχώρηση.. 

Θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε.. Να δεις αν έχει πάει η αίτηση σου εκεί.. Και μετά βλέπεις.. 

On 07/06/2024 at 14:45, takoulou said:

Δεν είναι εύκολο... Μίλησες με τον Δεδδηε; Να δεις πρώτα αν έχει πάει η εντολή;

Κι εσύ όπως βλέπεις... φυσικά και δε γίνεται να ακυρωθεί το αίτημα εκπροσώπησης, όμως γίνεται να υποβληθεί αίτημα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και να αποχωρήσει ο καταναλωτής χωρίς να χρεωθεί ρήτρα αποχώρησης στο σταθερό τιμολόγιο.

• Like 1

Πέρασα στον Ηρων από 15/6. Ήμουν και παλιά μέχρι Δεκ του '23, όπου πήγα ελπε. 

Στο app (και μέσω browser στο my Heron) δεν βλέπω ακόμα την παροχή. Γράφει πάνω πανω ότι η αίτηση έχει σταλεί στο δεδδηε.Εν τω μεταξύ, λέει πάγια εντολή ενεργή, ενώ την έχω απενεργοποησει από την τράπεζα. 

Να τους πάρω να τους πω να το φτιάξουν ή δεν έχει νόημα; Θυμάμαι ότι παλιά μου έδιναν παράθυρο για να βάλω ένδειξη μέχρι 25-26 του μηνός. Και τώρα προφανώς δεν ξέρω πότε είναι, και κυρίως αυτό είναι που με απασχολεί. 

15 λεπτά πριν, physnik είπε

Πέρασα στον Ηρων από 15/6. Ήμουν και παλιά μέχρι Δεκ του '23, όπου πήγα ελπε. 

Στο app (και μέσω browser στο my Heron) δεν βλέπω ακόμα την παροχή. Γράφει πάνω πανω ότι η αίτηση έχει σταλεί στο δεδδηε.Εν τω μεταξύ, λέει πάγια εντολή ενεργή, ενώ την έχω απενεργοποησει από την τράπεζα. 

Να τους πάρω να τους πω να το φτιάξουν ή δεν έχει νόημα; Θυμάμαι ότι παλιά μου έδιναν παράθυρο για να βάλω ένδειξη μέχρι 25-26 του μηνός. Και τώρα προφανώς δεν ξέρω πότε είναι, και κυρίως αυτό είναι που με απασχολεί. 

Δεν έχει ενημερωθεί ακόμα συστημικά η παροχή σου, θέλει κάποιο χρόνο.Μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθεί και θα φανούν όλα ,ποτέ να δώσεις μετρήσεις, ενεργή πάγια εντολή κλπ..Ειναι συνήθης φαινόμενο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Κάποιος με εσωτερική ενημέρωση για τα νέα δώρα ΕΛΠΕ ; Από το site αφαίρεσαν πάντως το go4more...

Τώρα το μόνο που ισχύει είναι τα 35€ public στα σταθερά. Λογικά από τον νέο μήνα αν ανακοινωθεί κάτι καινούργιο με είπε η πωλήτρια 

Επεξ/σία από vklon

Μόλις τώρα, vklon είπε

Τώρα το μόνο που ισχύει είναι τα 35€ public στα σταθερά. Λογικά από τον νέο μήνα αν ανακοινωθεί κάτι καινούργιο 

Κανονικά έπρεπε να ανακοινωθεί 15 Ιουνίου το νέο δώρο αλλά πήρε παράταση μέχρι 21 το go4more... αρα λογικα απο Δευτερα πρεπει να βγαλουν καινουριο...

55 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Κανονικά έπρεπε να ανακοινωθεί 15 Ιουνίου το νέο δώρο αλλά πήρε παράταση μέχρι 21 το go4more... αρα λογικα απο Δευτερα πρεπει να βγαλουν καινουριο...

Ας μην το δένουμε και κόμπο ότι θα έχει και καινούργιο δώρο.. μακάρι βέβαια 

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.  Και πριν λίγους μήνες ήταν φειδωλη στα δώρα,  αλλά τον τελευταίο καιρό έδινε αρκετά. 

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. 

Προσωπικά θα φάω το 50αρικο του Ηρων και μετά θα επιστρέψω ή Ελπε ή Volton αναλόγως τα δώρα. 

• Like 1

Καιρό είχα να γράψω εδώ, καλώς σας βρήκα πάλι. Σκέφτομαι να πάω σε σταθερό για να μην ασχολούμαι με τις τιμές ως τον χειμώνα (6-7 μήνες ιδανικά), αλλά βλέπω ότι οι προτάσεις του εξελ του @doomx βγάζουν "νικητή" Εlpedison, DEH online + Protergia. Μονο η τελευταια εχει εξάμηνο, αλλά προτείνονται άλλα σταθερά τιμολόγια (όσο σκρόλαρα προς τα πίσω).

Υπάρχει δυνατότητα αποχώρησης προς κυμαινόμενο από σταθερό χωρίς τέλος πρόωρης διακοπής, όπως διάβασα σε μνμ του doomx; Κι αν ναι, μπορεί κάποιος να γράψει τις λεπτομέρειες ή να μου υποδείξει με λινκ κάποιο σχετικό ποστ εδώ; Στην αναζήτηση δεν βρήκα άκρη.

1 minute ago, jonkyr said:

Υπάρχει δυνατότητα αποχώρησης προς κυμαινόμενο από σταθερό χωρίς τέλος πρόωρης διακοπής, όπως διάβασα σε μνμ του doomx; Κι αν ναι, μπορεί κάποιος να γράψει τις λεπτομέρειες ή να μου υποδείξει με λινκ κάποιο σχετικό ποστ εδώ; Στην αναζήτηση δεν βρήκα άκρη.

Το ζητάς απ'την Εlpedison να πας σε κυμαινόμενο αζημίως, και το κάνουν χαριστικά... καλό θα είναι φυσικά να ζητήσεις και γραπτή επιβεβαίωση.

• Like 1

Ευχαριστώ, νομιζα οτι συνολικα στην αγορα ειχε αλλαξει κατι που δεν γνωριζα. Τσεκαρω τις επιλογες μου για σταθερο, δεν ειμαι καν σιγουρος αν πρεπει να παω εκει με 8μηνη δεσμευση.

15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το ζητάς απ'την Εlpedison να πας σε κυμαινόμενο αζημίως, και το κάνουν χαριστικά... καλό θα είναι φυσικά να ζητήσεις και γραπτή επιβεβαίωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην elpe πως βάζουμε πάγια εντολή για να αποφύγουμε την εγγύηση;

Δεν λειτουργεί όπως παλιά μέσω της ιστοσελίδας τους.

Από το myelpedison δοκίμασα 2-3 φορές να πληρώσω 0.01€ για να μπορέσω μετά να ενεργοποιήσω την πάγια εντολή αλλά δεν το δέχτηκε.

Και στο elpe app, βγάζει error με το που που επιλέγεις "Πληρώνω online"

Screenshot_2024-06-22-15-17-53-84_5d933e4ed2d80510ef50253a94ea6fa2.jpg

Επεξ/σία από prefuse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, prefuse said:

Στην elpe πως βάζουμε πάγια εντολή για να αποφύγουμε την εγγύηση;

Δεν λειτουργεί όπως παλιά μέσω της ιστοσελίδας τους.

Από το myelpedison δοκίμασα 2-3 φορές να πληρώσω 0.01€ για να μπορέσω μετά να ενεργοποιήσω την πάγια εντολή αλλά δεν το δέχτηκε.

Και στο elpe app, βγάζει error με το που που επιλέγεις "Πληρώνω online"

Screenshot_2024-06-22-15-17-53-84_5d933e4ed2d80510ef50253a94ea6fa2.jpg

Ο κανόνας λέει ότι δεν γίνεται. Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένεις να εκδοθεί πρώτα λογαριασμός. 

Σε ελάχιστους δούλεψε πάντως αυτός ο τρόπος με 0,01 πληρωμή αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα. 

Μην αγχώνεσαι πάντως. Είτε πληρώνεις κανονικά την εγγύηση και βγαίνει πιστωτικός λογαριασμός σε λίγες μέρες ή πληρώνεις το ποσό χωρίς την εγγύηση που υποθέτω σε αυτή την περίπτωση θα βγει μηδενικός λογαριασμός. 

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...