Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,
εκανα αιτηση για ηρων μεσω e-contract για το YELLOW ONE HOME BONUS.
Moυ έστειλαν το email και στο διαρκεια συνδεσης γράφει 12 μήνες αντι για αορίστου(όπως εγραφε το guarantee στον προηγουμενο μου τουρισμο).
Προχωράω κανονικά η παίζει κάποιο θέμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Καλησπέρα,
εκανα αιτηση για ηρων μεσω e-contract για το YELLOW ONE HOME BONUS.
Moυ έστειλαν το email και στο διαρκεια συνδεσης γράφει 12 μήνες αντι για αορίστου(όπως εγραφε το guarantee στον προηγουμενο μου τουρισμο).
Προχωράω κανονικά η παίζει κάποιο θέμα?

Εφόσον δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης δεν έχεις κανένα θέμα.

Το 12μηνο υπάρχει γενικά στα κίτρινα αλλά είναι τυπικό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, madboy είπε

Κατεβάστε το Excel του DoomX βάλτε την μηνιαία κατανάλωση και δείτε τελικές τιμές. 2 λεπτά υπόθεση είναι.

Και οχι δεν αξίζει σταθερό ακόμα και με 200 Kwh μηνιαία κατανάλωση.

Τον πρώτο μήνα πηγαίνεις Ηρων για το 50αρικο και πληρώνεις 10 ευρώ για 200 Kwh και τον αλλο μήνα πας Volton για τις 500 Kwh δωρο και πληρώνεις 28 ευρώ. 

Μετά πας και μια βόλτα στην Ελπε με κάποια προσφορά που θα έχει βγάλει εως τότε και για ενα τρίμηνο είσαι καλυμμενος. Μετά πάς πάλι απο την αρχή σε παρόχους με προσφορές.

Δεν έχουν όλοι την όρεξη και τον χρονο να τσεκάρουν τιμές και να αλλάζουν εταιρεία κάθε μήνα κυνηγώντας προσφορές. Μια χαρά ειναι κ τα σταθερά

Και ειλικρινά ειναι κατάντια το γεγονός οτι εχουμε απο τα ακριβότερα ρεύματα στην Ευρώπη και ο μεσος καταναλωτής αναγκάζεται να κάνει τον τουρίστα

Επεξ/σία από Stathis85
  • Like 1
  • Thanks 1

18 minutes ago, madboy said:

Κατεβάστε το Excel του DoomX βάλτε την μηνιαία κατανάλωση και δείτε τελικές τιμές. 2 λεπτά υπόθεση είναι.

Και οχι δεν αξίζει σταθερό ακόμα και με 200 Kwh μηνιαία κατανάλωση.

Τον πρώτο μήνα πηγαίνεις Ηρων για το 50αρικο και πληρώνεις 10 ευρώ για 200 Kwh και τον αλλο μήνα πας Volton για τις 500 Kwh δωρο και πληρώνεις 28 ευρώ. 

Μετά πας και μια βόλτα στην Ελπε με κάποια προσφορά που θα έχει βγάλει εως τότε και για ενα τρίμηνο είσαι καλυμμενος. Μετά πάς πάλι απο την αρχή σε παρόχους με προσφορές.

ΗΡΩΝ σε ποια προγραμματα δινει το 50αρι που δε θελει 6μηνη παραμονη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

ΗΡΩΝ σε ποια προγραμματα δινει το 50αρι που δε θελει 6μηνη παραμονη;

Μόνο στο solar generous (Είναι το τελευταίο στο e-contract)

Δεν υπάρχει ρήτρα εξάμηνης παραμονής αλλά δεν δίνεται το 50€ στα αλλά προγράμματα αν έχεις ξαναπάρει το δώρο τους τελευταίους 6 μήνες 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 3

17 minutes ago, Stathis85 said:

Δεν έχουν όλοι την όρεξη και τον χρονο να τσεκάρουν τιμές και να αλλάζουν εταιρεία κάθε μήνα κυνηγώντας προσφορές. Μια χαρά ειναι κ τα σταθερά

Και ειλικρινά ειναι κατάντια το γεγονός οτι εχουμε απο τα ακριβότερα ρεύματα στην Ευρώπη και ο μεσος καταναλωτής αναγκάζεται να κάνει τον τουρίστα

Αν δεν έχει κάποιος 5 λεπτά να κοιτάξει στις 2 του μηνός το excel του DoomX για να δει τι τον συμφέρει, εννοείται τότε καλά κάνει και δεν ασχολείται με τον ενεργειακό τουρισμό. 

Είπαμε δεν είναι υποχρεωτικό να κάνουν όλοι τουρισμό,  ούτε το επιβάλλει κάποιος. 

Απλά μετά δεν νομίζω να έχει λόγο να παραπονιέται για ακριβό ρεύμα. Αν και υπάρχουν σταθερά με μικρότερη διάρκεια από έτος με πολύ καλή τιμή Kwh. 

Αν θες όμως να μην πλουτιζει ο κάθε παροχος εις βάρος σου, προφανώς και κάνεις τον τουρίστα. 

• Like 7

2 ώρες πριν, Stathis85 είπε

Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανείς σε αυτά που λες όμως υπάρχει ένα δεδομένο καθεστώς. Όλοι μέσα σε αυτό παίζουμε μπάλα.

Εδώ προσφέρονται οικονομικές λύσεις, και μάλιστα δωρεάν. Αυτό θα ήταν καλό να γίνει κατανοητό διότι τη σημερινον ημέραν η πληροφορία (και μάλιστα οργανωμένη και στοχευμενη) κοστίζει γενικά. Σκέψου ότι υπάρχουν μέλη που κάθονται και φτιάχνουν αναλυτικά εξελ ή απαντούν σε ερωτήματα χωρίς αντάλλαγμα, θυσιάζοντας δικό τους χρόνο για να μη θυσιάσουμε εμείς το δικό μας.

Όποιος λοιπόν θέλει τις αξιοποιεί αυτές τις λύσεις. Δεν είναι υποχρεωτικό. Και σαφώς ο καθένας έχει περιορισμένο χρόνο, όμως καλό είναι να βλέπουμε και αυτούς που διαθέτουν δικό τους χρόνο προς όφελος των υπολοίπων.

• Like 6
  • Thanks 2

Ήρθε σήμερα sms από δεδδηε για καταχώρηση μετρήσεων. Στο λινκ έλεγε για την αλλαγή στο καθεστώς της καταμέτρησης, η οποία θα γίνεται μηνιαίως στο εξής και στη συνεχεία έπρεπε να κάνω εγγραφή/ σύνδεση για να καταχωρήσω ενδείξεις.

Το θέμα είναι ότι έχω ζενιθ από τις αρχές του μήνα και πριν ήμουν στον ηρωνα και πριν το ήρωνα ήμουν προτεργια.

Στην εφαρμογή της ζενιθ δεν μπορώ να καταχωρήσω, επίσης, τις ενδείξεις μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχο κουμπί καταχώρησης.
Η υπάλληλος στην εξυπηρέτηση δεν μπορούσε να ανοίξει την καρτέλα μου λόγω συστημικού προβλήματος και συνεπώς δεν μπορούσε να μου πει τι ακριβώς γίνεται αλλά αναφέρθηκε μόνο στην αλλαγή της καταμέτρησης.

Το ερώτημα είναι γιατί ζητάει ο δεδδηε καταχώρηση εφόσον είμαι σε άλλον πάροχο. Δηλαδή τώρα θα κάνουμε καταχώρηση στο δεδδηε μέσα από την εφαρμογή του και δε θα χρησιμοποιούμε την εφαρμογή των εναλλακτικών, θα κάνουμε κ στους 2;

Τελικά η volton έβγαλε τελικό λογαριασμό μέσω αιτήματος  ΡΑΕ ενώ αυτοί με έβλεπαν ενεργώ ακόμα στο συστήματα τους.21/05 είχα φύγει για ΕΛΠΕ, στις 07/06 έκανα τό αίτημα, σήμερα 10 μέρες μετά (εργάσιμες)απάντησησαν.

Φυσικά έκανα κάποιες οχλήσεις σε δεδδηε και volton.

Για μια ακόμη φορά  respect σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται λίγο παραπάνω, εξοικονομώντας μας αρκετά χρήματα.

• Like 1

26 λεπτά πριν, alxnt είπε

Ήρθε σήμερα sms από δεδδηε για καταχώρηση μετρήσεων. Στο λινκ έλεγε για την αλλαγή στο καθεστώς της καταμέτρησης, η οποία θα γίνεται μηνιαίως στο εξής και στη συνεχεία έπρεπε να κάνω εγγραφή/ σύνδεση για να καταχωρήσω ενδείξεις.

Το θέμα είναι ότι έχω ζενιθ από τις αρχές του μήνα και πριν ήμουν στον ηρωνα και πριν το ήρωνα ήμουν προτεργια.

Στην εφαρμογή της ζενιθ δεν μπορώ να καταχωρήσω, επίσης, τις ενδείξεις μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχο κουμπί καταχώρησης.
Η υπάλληλος στην εξυπηρέτηση δεν μπορούσε να ανοίξει την καρτέλα μου λόγω συστημικού προβλήματος και συνεπώς δεν μπορούσε να μου πει τι ακριβώς γίνεται αλλά αναφέρθηκε μόνο στην αλλαγή της καταμέτρησης.

Το ερώτημα είναι γιατί ζητάει ο δεδδηε καταχώρηση εφόσον είμαι σε άλλον πάροχο. Δηλαδή τώρα θα κάνουμε καταχώρηση στο δεδδηε μέσα από την εφαρμογή του και δε θα χρησιμοποιούμε την εφαρμογή των εναλλακτικών, θα κάνουμε κ στους 2;

οι ενδειξεις που καταχωρουσες στα site των εναλλακτικων ποτε δεν ηταν επισημες.

Οι επισημες ενδειξεις παντα ηταν αυτες που καταχωρουσες στον ΔΕΔΔΗΕ (παλιοτερα ανα διμηνο, πλεον ανα μηνα). Βαση αυτων εβγαιναν και βγαινουν εκκαθαριστικοι λογαριασμοι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, alefther said:

οι ενδειξεις που καταχωρουσες στα site των εναλλακτικων ποτε δεν ηταν επισημες.

Οι επισημες ενδειξεις παντα ηταν αυτες που καταχωρουσες στον ΔΕΔΔΗΕ (παλιοτερα ανα διμηνο, πλεον ανα μηνα). Βαση αυτων εβγαιναν και βγαινουν εκκαθαριστικοι λογαριασμοι.

Κανένα πρόβλημα να κάνω καταχώρηση στο δεδδηε, αλλά θα κάνω μόνο εκεί και οχι στο app της ζενιθ; Αυτό δεν έχω καταλάβει.

Εσένα σου ήρθε sms;

Το μπέρδεμα δημιουργείται γιατι, συγκυριακά, γιατί αυτό το μήνα δεν μπορώ να καταχωρήσω στη ζενιθ και ο λόγος οτι θα ξαναμετρήσει πάλι ο δεδδηε(αυτό είπαν).
Ο δεδδηε, όμως, στέλνει sms να μετρήσω εγώ αφού κάνω πρώτα εγγραφή στην υπηρεσία του.

Επεξ/σία από alxnt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alxnt είπε

Κανένα πρόβλημα να κάνω καταχώρηση στο δεδδηε, αλλά θα κάνω μόνο εκεί και οχι στο app της ζενιθ; Αυτό δεν έχω καταλάβει.

Εσένα σου ήρθε sms;

δεν εχει κανενα νοημα να κανεις καταχωρηση στη ζενιθ, η ζενιθ ενδειξεις παιρνει απο τον ΔΕΔΔΗΕ, αν ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει κοιταει αν εδωσες εσυ στην ζενιθ, και αν δεν εχει ο ΔΕΔΔΗΕ και δεν εχεις δωσει στην ζενιθ βγαζει εναντι. Αν δωσεις στον ΔΕΔΔΗΕ αυτοματα τις παιρνει και η Ζενιθ

οχι γιατι εχω τηλεμετρηση απο τους πρωτους λογω φβ

Επεξ/σία από alefther

1 hour ago, koriosg4 said:

Τελικά η volton έβγαλε τελικό λογαριασμό μέσω αιτήματος  ΡΑΕ ενώ αυτοί με έβλεπαν ενεργώ ακόμα στο συστήματα τους.21/05 είχα φύγει για ΕΛΠΕ, στις 07/06 έκανα τό αίτημα, σήμερα 10 μέρες μετά (εργάσιμες)απάντησησαν.

Tσακ μπαμ τον έβγαλαν εσένα. Έμενα στο σπίτι τώρα έβγαλαν εκκαθαριστικό για Μάρτιο και μου χρωστάνε τελικό για 10 μέρες του Απριλίου. Ως δικαιολογία για τη καθυστέρηση έδωσαν την πρόσφατη ενοποίηση συστημάτων με την κεν. Ποια πρόσφατη δηλαδή... αυτό είχε γίνει τον Ιανουάριο-Φεβρουαριο.

Και κλασικά μου έφαγαν πάλι 1 μέρα δημοτικά τέλη... ο έναντι ήταν 29 μέρες και ο εκκαθαριστικός 28. Αλλά δε κάνω αμφισβητηση για 0.50, ίσως χρεώσουν 1 μέρα λιγότερη στον τελικό.

Πάντως με τζάμπα ρεύμα, χαλάλι τα λάθη και οι καθυστερήσεις.

• Like 1

Ερωτηση μιας και δεν ειχα χρονο να ασχοληθω τον τελευταιο 1,5 μηνα λογω θεματων: συνεχιζουμε τουρισμο με δωρακια σε Ηρων, Ελπε και βολτον ή εχει γινει τιποτα συνταρακτικο?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...