Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 minutes ago, prefuse said:

Λίγο off topic, Γνωρίζεται αν γίνεται εξουσιοδότηση σε επαγγελματική στέγη για να σου κάνει άλλος τις συχνές αλλαγές του ταχυτουρισμου; 

Θα μπορεί να βάλει το τηλέφωνο του αυτός που έχει πάρει την εξουσιοδότηση (αν τελικά γίνεται) αντί για αυτού που έχει ενοικιάσει την επαγγελματική στέγη;

Και ποιοι πάροχοι δίνουν δώρα σε επαγγελματικά προγράμματα; Ήρων, elpedison και Volton?

Ναι...κάνε μια απλή εξουσιοδότηση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-exousiodoteses

με αιτιολογία:

"να ενεργεί ως νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης μου για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας (αριθμός παροχής)"

--------

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι μόνο σε κατάστημα θα ξεμπερδεύει εύκολα. Σε αιτήσεις μέσω τηλεφώνου, ίσως φάει επιπλέον μέρες για έλεγχο της εξουσιοδότητης απ'το νομικό τμήμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλημερα , δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.. μπαινεις στην προτεργια και λεει Βρες το τιμολόγιο που σου ταιριάζει (protergia.gr) και σου βγαζει το value fair με 0.14 αντι για το value simple που ειναι 0.09 που ακριβως ειναι η παγιδα?

καλημερα , δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.. μπαινεις στην προτεργια και λεει Βρες το τιμολόγιο που σου ταιριάζει (protergia.gr) και σου βγαζει το value fair με 0.14 αντι για το value simple που ειναι 0.09 που ακριβως ειναι η παγιδα?

35 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Να πουλήσουν θέλουν. 

10 ώρες πριν, doomnx είπε

Συνέβη σε αρκετούς από εμάς. Αν ξαναμπείς my.heron όμως θα δεις ότι η αίτηση έχει δρομολογηθεί

Όχι σε εμένα δυστυχώς όταν μπαίνω στο my.heron δείχνει ακόμα την παλιά παροχή και κανένα νέο αίτημα. Ίσως εκεί είναι και το "κόλλημα", επειδή συστημικά φαίνεται ακόμα ενεργή. Πήρα τηλ και ένα ευγενέστατο παλικάρι μου έδωσε το email του να στείλω τα δικαιολογητικά που προσπαθώ να επισυνάψω και μου είπε θα το προχωρήσει εκείνος (με το 50άρικο του e-contract) φυσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, atom7 είπε

Όχι σε εμένα δυστυχώς όταν μπαίνω στο my.heron δείχνει ακόμα την παλιά παροχή και κανένα νέο αίτημα. Ίσως εκεί είναι και το "κόλλημα", επειδή συστημικά φαίνεται ακόμα ενεργή. Πήρα τηλ και ένα ευγενέστατο παλικάρι μου έδωσε το email του να στείλω τα δικαιολογητικά που προσπαθώ να επισυνάψω και μου είπε θα το προχωρήσει εκείνος (με το 50άρικο του e-contract) φυσικά.

Α δεν έχει εκδοθεί ακόμα τελικός;

Επεξ/σία από doomnx

Είμαι στο ΔΕΗ MyHome4ALL. Έχω νυχτερινό μετρητή. 
Ένα άτομο είμαι προς το παρών σε 70 μέτρα σπίτι. Αξίζει να πάω στο Protergia Value Simple? Μέχρι πότε θα ισχύει αυτό το πρόγραμμα? Υπάρχει περίπτωση π.χ σε 2 μήνες να γίνει πιο ακριβό από της ΔΕΗ?

8 λεπτά πριν, kalaxan είπε

Ένα άτομο είμαι προς το παρών σε 70 μέτρα σπίτι. Αξίζει να πάω στο Protergia Value Simple? Μέχρι πότε θα ισχύει αυτό το πρόγραμμα? Υπάρχει περίπτωση π.χ σε 2 μήνες να γίνει πιο ακριβό από της ΔΕΗ?

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μετά από καιρό.. 

53 λεπτά πριν, kalaxan είπε

Τα προγράμματα της ΔΕΗ είναι πολύ κοντά με το Simple της Protergia από την αρχή του έτους. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές από το Simple αυτή τη στιγμή.

Πάντως σε αυτό που έχεις συνημμένο στην υπογραφή σου φαίνεται πιο συμφέρουσα επιλογή το simple. Απο εκει εβγαλα το συμπερασμα.. (Δεν έχω go 4 more)

Για μικρές καταναλώσεις 100-150 που το καλοκαιρι μπορουν να φτάσουν μέχρι 200 κιλοβατωρες, πιστευετε αξιζει το σταθερο τιμολογιο ή ο τουρισμός; Επίσης, δεν ξερω αν εχουμε ενδειξεις για το τι θα γινει με τις τιμες απο φθινόπωρο και με τα δωρα των παροχων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Ήρων το Yellow one home επιλέγουμε σωστά για τουρισμό?

Yellow free home το ονόμασαν αποτι βλέπω.

Επεξ/σία από armenistis1980

15 minutes ago, crazyhorse1 said:

Για μικρές καταναλώσεις 100-150 που το καλοκαιρι μπορουν να φτάσουν μέχρι 200 κιλοβατωρες, πιστευετε αξιζει το σταθερο τιμολογιο ή ο τουρισμός; Επίσης, δεν ξερω αν εχουμε ενδειξεις για το τι θα γινει με τις τιμες απο φθινόπωρο και με τα δωρα των παροχων.

Αν είσαι άνετα οικονομικά, σταθερό. Αλλιώς κυνηγάς τα δωράκια  με τουρισμό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, crazyhorse1 είπε

Σε αυτή την φάση βρίσκομαι και εγώ και το σκεφτόμουν το σταθερό αλλά είναι γλυκός (με ρίσκο βέβαια) ο τουρισμός. Η αλήθεια είναι ότι με το σταθερό ξενοιασες..Τώρα ενδείξεις μάλλον προς μείωση πηγαίνουν η έστω να μένεις ένα διάστημα... αλλά φυσικά κανείς δεν ξέρει 

Επεξ/σία από Dogtor21

Κατεβάστε το Excel του DoomX βάλτε την μηνιαία κατανάλωση και δείτε τελικές τιμές. 2 λεπτά υπόθεση είναι.

Και οχι δεν αξίζει σταθερό ακόμα και με 200 Kwh μηνιαία κατανάλωση.

Τον πρώτο μήνα πηγαίνεις Ηρων για το 50αρικο και πληρώνεις 10 ευρώ για 200 Kwh και τον αλλο μήνα πας Volton για τις 500 Kwh δωρο και πληρώνεις 28 ευρώ. 

Μετά πας και μια βόλτα στην Ελπε με κάποια προσφορά που θα έχει βγάλει εως τότε και για ενα τρίμηνο είσαι καλυμμενος. Μετά πάς πάλι απο την αρχή σε παρόχους με προσφορές.

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...