Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Ευχαριστώ, κοίταζα στο excel του doom και δεν το έβλεπα, αλλά τελικά το έχει περασμένο κάτω στα "ψιλά γράμματα". Οποίο πρόγραμμα όμως δεν δίνει δώρο 500kwh, άρα ενδείκνυται μόνο για μικρές καταναλώσεις.

Επεξ/σία από atom7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tempo είπε

αν ο παλιός κάνει διακοπή και εγώ αιτηθώ επανασύνδεση θα πληρώσω κάτι επιπλέον (για την επανασύνδεση που θα γίνει πλέον στο όνομα μου);

Επίσης αν γνωρίζεις για πόσο καιρό απο την αίτηση διακοπής μέχρι την επανασύνδεση το σπίτι θα είναι χωρίς ρεύμα;

τιποτα δε πληρωνεις

θεωρητικα απο την ημερα αιτησης διακοπης ο ΔΕΔΔΗΕ εχει 2 μερες να κανει τη διακοπη. Απο την εναρξη εκπροσωπισης (οταν δηλαδη ο νεος παροχος που θα επιλεξεις πει στον ΔΕΔΔΗΕ εκπροσωπω εγω την συγκεκριμενη παροχη) εχει παλι 2 μερες να την επανασυνδεσει. Πρακτικα σε εντολες διακοπης απο τον τελικο πελατη (οταν δηλαδη δε κοβεται το ρευμα απο τον παροχο λογω χρεων κλπ) σπανια κανουν κατι παραπανω απο το να κατεβασουν τον μικροαυτοματο στο μετρητη

Επεξ/σία από alefther
  • Like 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Αν εχεις.ενεργα adblockers, απενεργοποίησης τα.

Αν έχεις ολοκληρώσει τη αίτηση και περιμένεις τη σύμβαση, τσεκαρε και τα spam

Δοκίμασα χωρίς adblokcer, τίποτα, ακριβώς το ίδιο σφάλμα.

Η αίτηση δεν ολοκληρώνεται, δεν λαμβάνω κανένα email (εννοείται κοιτάζω και spam).

Μόνη λύση το τηλ... ευχαριστώ και πάλι!

23 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Εγώ μόλις πήγα myrae την επομένη μου κλείσανε ραντεβού για δωροεπιταγές.

Κατηγορία αιτήματος τι εβαλες; 

37 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Εμένα πάντως τους πόντους go 4more απο τον περασμένο Νοεμβρη δεν τους έβαλαν ποτέ. Και μάλιστα μια απο τις τόσες φορές που κάλεσα μου το πέταξε η τηλεφωνήτρια οτι δεν έκατσα πολύ για αυτό.

Είχες το pdf με το promo προφανώς στο συμβόλαιο σου.Προχωρησες σε καταγγελία στο myrae πριν την εκπνοή των 150 ημερών?Αν όχι,κακώς θα τους είχες λάβει.

27 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Εγώ μόλις πήγα myrae την επομένη μου κλείσανε ραντεβού για δωροεπιταγές.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχει συμβεί αυτό.Οπως είπε και νωρίτερα βέβαια και ο φίλος ο καθένας πράττει όπως νομίζει.Εγω αναμένω αρχικά ένα μήνα.Μετα myrae ,μιας και θεωρώ ότι ο πωλητής ενδιαφέρεται κυρίως να πουλήσει και η φήμη έπεται. 

10 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Κατηγορία αιτήματος τι εβαλες; 

Βάλε:

Την εξυπηρέτηση μου από την εταιρία / Τη γενικότερη ποιότητα εξυπηρέτησης (αν και δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο)

• Like 1

1 hour ago, tempo said:

Καλησπέρα, μια ερώτηση που δεν έχει να κάνει με χρεώσεις αλλά νομίζω ότι ταιριάζει στο θέμα....

σε μερικές ημέρες μετακομίζω σε καινούργιο σπίτι που νοίκιασα, τώρα υπάρχει μέσα ενοικιαστής και ουσιαστικά η αλλαγή θα γίνει: βγαίνει ο ένας, μπαίνει ο άλλος σε μερικές ημέρες. 

Πως ακριβώς πρέπει να γίνει η μετάβαση; Πρέπει να διακόψει ο ένας (παλιός ενοικιαστής) με αίτηση διακοπής και να κάνει ο νέος (αίτηση ηλεκτροδότησης);

Μπορεί να γίνει απευθείας η αλλαγή του ονόματος; (αν φυσικά είναι στην ίδια εταιρεία φαντάζομαι).

Αυτό που θέλω είναι να μην υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποιο πιθανό χρεός του προηγούμενου ενοικιαστή.

Για να πάρεις τη παροχή στο όνομα σου:

1) Χρειάζεσαι μισθωτήριο, που σημαίνει ότι θα πρέπει ο άλλος να  έχει φύγει ήδη

2) Αφού κάνεις την αίτηση, έρχεται να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ (ας πούμε εντός 5 εργάσιμων), αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στον μετρητή. Αν ο μετρητής είναι ψηφιακός, ίσως γίνει η αλλαγή γρήγορα με τηλεμέτρηση.

Ο προηγούμενος θα λάβει τελικό λογαριασμό, οπότε δε θα γίνει μπάχαλο.

Φυσικά εάν δε σε εμπιστεύεται ότι θα κινήσεις γρήγορα τις διαδικασίες, έχει το δικαίωμα να ζητήσει διακοπή της παροχής αμέσως μόλις φύγει.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tempo είπε

αν ο παλιός κάνει διακοπή και εγώ αιτηθώ επανασύνδεση θα πληρώσω κάτι επιπλέον (για την επανασύνδεση που θα γίνει πλέον στο όνομα μου);

Επίσης αν γνωρίζεις για πόσο καιρό απο την αίτηση διακοπής μέχρι την επανασύνδεση το σπίτι θα είναι χωρίς ρεύμα;

Καλησπερα... Το καλυτερο να γινει η διακοπη του ρευματος... Θελει 2-3 ημερες... Και μετα εσυ ζητας την επανασυνδεση του ρευματος απο τον παροχο σου...Ευκολο ειναι..

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για να πάρεις τη παροχή στο όνομα σου:

1) Χρειάζεσαι μισθωτήριο, που σημαίνει ότι θα πρέπει ο άλλος να  έχει φύγει ήδη

2) Αφού κάνεις την αίτηση, έρχεται να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ (ας πούμε εντός 5 εργάσιμων), αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στον μετρητή. Αν ο μετρητής είναι ψηφιακός, ίσως γίνει η αλλαγή γρήγορα με τηλεμέτρηση.

Ο προηγούμενος θα λάβει τελικό λογαριασμό, οπότε δε θα γίνει μπάχαλο.

Φυσικά εάν δε σε εμπιστεύεται ότι θα κινήσεις γρήγορα τις διαδικασίες, έχει το δικαίωμα να ζητήσει διακοπή της παροχής αμέσως μόλις φύγει.

Και αν ειναι  ο μετρητης ψηφιακος  με τηλεμετρηση παλι θα ερθει  τεχνικος για την καταμετρηση εφοσον  εχει  ζητηθει η αλλαγη του  ονοματος... Μονο στην τακτικη καταμετρηση γινεται αυτοματα...

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

12 minutes ago, takoulou said:

Καλησπερα... Το καλυτερο να γινει η διακοπη του ρευματος... Θελει 2-3 ημερες... Και μετα εσυ ζητας την επανασυνδεση του ρευματος απο τον παροχο σου...Ευκολο ειναι..

Πανεύκολο... αρκεί ο μετρητής να είναι προσβάσιμος.

12 minutes ago, takoulou said:

Και αν ειναι  ο μετρητης ψηφιακος  με τηλεμετρηση παλι θα ερθει  τεχνικος για την καταμετρηση εφοσον  εχει  ζητηθει η αλλαγη του  ονοματος... Μονο στην τακτικη καταμετρηση γινεται αυτοματα...

Ααα μάλιστα... επιτόπια τηλεμέτρηση. Πληρώνεται κι αυτό με το κομμάτι... 🤪

• Haha 1

1 ώρα πριν, Captain_AMeAKA είπε

Εμένα πάντως τους πόντους go 4more απο τον περασμένο Νοεμβρη δεν τους έβαλαν ποτέ. Και μάλιστα μια απο τις τόσες φορές που κάλεσα μου το πέταξε η τηλεφωνήτρια οτι δεν έκατσα πολύ για αυτό.

Πόσο είχες κάτσει?

1 hour ago, Captain_AMeAKA said:

ο ιδιος ορος υπηρχε και τοτε με τις 150 μερες και προυποθεση αν εισαι πελατης

4 ώρες πριν, tempo είπε

ευχαριστώ για την απάντηση, απλά δεν γνωρίζω αν είναι καλό ο παλιός να κάνει αίτηση διακοπής ρευματοδότησης της παροχής και εγώ μετά αίτηση επανατροφοδότησης στο όνομα μου

Ακόμα και να μην έχει κάνει, πας με το μισθωτήριο και το παίρνεις στο όνομά σου.

4 ώρες πριν, atom7 είπε

Δοκίμασα χωρίς adblokcer, τίποτα, ακριβώς το ίδιο σφάλμα.

Η αίτηση δεν ολοκληρώνεται, δεν λαμβάνω κανένα email (εννοείται κοιτάζω και spam).

Μόνη λύση το τηλ... ευχαριστώ και πάλι!

Συνέβη σε αρκετούς από εμάς. Αν ξαναμπείς my.heron όμως θα δεις ότι η αίτηση έχει δρομολογηθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο off topic, Γνωρίζεται αν γίνεται εξουσιοδότηση σε επαγγελματική στέγη για να σου κάνει άλλος τις συχνές αλλαγές του ταχυτουρισμου; 

Θα μπορεί να βάλει το τηλέφωνο του αυτός που έχει πάρει την εξουσιοδότηση (αν τελικά γίνεται) αντί για αυτού που έχει ενοικιάσει την επαγγελματική στέγη;

Και ποιοι πάροχοι δίνουν δώρα σε επαγγελματικά προγράμματα; Ήρων, elpedison και Volton?

Επεξ/σία από prefuse

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...