Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, doomnx said:

Τι διαφημισάρα έβγαλε ο ΗΡΩΝ; 😂😂

https://youtu.be/b7UY-ORur98

Εγώ πάντως ακουλουθώ τις συμβουλές του ΗΡΩΝ... δουλεύω ξεβράκωτος και δε χρειάζομαι κλιματιστικό.

Spoiler

4.jpg.9796682435baadfc5518ecfb410e1787.jpg

• Haha 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Σεβαστή ομάδα... γνώμες... αλλαγή από Ήρων(μετάβαση 8/6 με 50€) σε Win ΕΛΠΕ μέχρι 21/6 για τους 50€ go for more (όταν μπουν).. η αναμονή μέχρι Ιούλιο (με κίνδυνο να μην υπάρχει κάτι καλό) και βλέπω τότε που να πάω ?

Πόσο καις το μήνα;

3 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Πόσο καις το μήνα;

Γύρω στα 100-120 το μήνα 

Απλά από Παρασκευή θα μπει και κλιματιστικό στο παιχνίδι (δεν υπήρχε μέχρι τώρα) οπότε σίγουρα για τον επόμενο 1,5 μήνα θα είναι περισσότερο.

15 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αφού τώρα είσαι Ήρωνα οι επιλογές τουρισμού που σου απομένουν είναι elpedison και volton. Ανάλογα τις καταναλώσεις σου και το όποιο ρίσκο θες να πάρεις επιλέγεις επόμενο προορισμό.😄

Volton με αυτά που διαβάζω έχω σχηματίσει αρνητική άποψη (όχι ότι για Ήρων έχω καλύτερη αλλά δίνει 50€) και δεν έχω τρελές καταναλώσεις (100-120/μήνα) αλλά θα ανέβουν λόγω κλιματιστικού από Παρασκευή..

3 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Γύρω στα 100-120 το μήνα 

Απλά από Παρασκευή θα μπει και κλιματιστικό στο παιχνίδι (δεν υπήρχε μέχρι τώρα) οπότε σίγουρα για τον επόμενο 1,5 μήνα θα είναι περισσότερο.

Volton με αυτά που διαβάζω έχω σχηματίσει αρνητική άποψη (όχι ότι για Ήρων έχω καλύτερη αλλά δίνει 50€) και δεν έχω τρελές καταναλώσεις (100-120/μήνα) αλλά θα ανέβουν λόγω κλιματιστικού από Παρασκευή..

Για τόσο μικρές καταναλώσεις προσωπικά δε θα σύστηνα volton, αφού δε θα είναι μεγάλο το όφελος. Αυτή τη στιγμή όμως και στα κυμαινόμενα (όπως είναι το win) η elpedison δε δίνει κάτι το ιδιαίτερο. (50 ευρώ σε πόντους go4more)

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Για τόσο μικρές καταναλώσεις προσωπικά δε θα σύστηνα volton, αφού δε θα είναι μεγάλο το όφελος. Αυτή τη στιγμή όμως και στα κυμαινόμενα (όπως είναι το win) η elpedison δε δίνει κάτι το ιδιαίτερο. (50 ευρώ σε πόντους go4more)

Αυτή είναι η σκέψη μου αν αξίζει τώρα για οπότε μπουν τα 50€ της εθνικής η αναμονή για κάτι καλύτερο.. απλά θα έφευγα έτσι και αλλιώς από Ήρων μέχρι τέλος Ιουνίου 

Για να πω κι εγώ την εμπειρία μου, αποφάσισα να φύγω απο Elpedison λογω 0,17 βράδυ-πρωί.

Έκανα αίτηση Volton yellow protect και περιμένω ακόμα.. Στο ενδιάμεσο πρόλαβαν να κάνουν και λάθος (ή "λαθος") καθώς στο συμβόλαιο μου έγραψαν το μπλε πρόγραμμα 6μήνου. Ευτυχώς που το είδα.

4 ώρες πριν, messinia3 είπε

Οι δωροεπιταγές Σκλαβενίτη, απλά αναγράφονται στη σύμβαση. Δεν έχουν ξεχωριστούς όρους. Τελευταία καθυστερούν λιγάκι και παραλαμβόνονται και μετά το μήνα (παλιότερα στο 20ημέρο τις λάμβανες)

Έχω υπογράψει 8/5 (40 ημέρες δλδ) τη σύμβαση με elpedison και οι δωροεπιταγές άφαντες. Έστειλα χθες μέσω myrae αίτημα και έστειλαν πριν λίγο την τυποποιημένη απάντηση...

2 minutes ago, mikepaltri said:

Έχω υπογράψει 8/5 (40 ημέρες δλδ) τη σύμβαση με elpedison και οι δωροεπιταγές άφαντες. Έστειλα χθες μέσω myrae αίτημα και έστειλαν πριν λίγο την τυποποιημένη απάντηση...

Ποια ειναι η τυποποιημενη απαντηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 50€ go4more της elpedison αναφερουν:

image.png.0bda7d45f1818827c14bc49e7ea03a6c.png

Συμφωνα με αυτο, αν μείνεις στην elpedison 2-3 μηνες (λιγοτερο απο 150 ημέρες) ειναι αμφιβολο αν θα λαβεις ποτε τους πόντους. Κανω καπου λαθος;

Επεξ/σία από SlotKiller

3 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ποια ειναι η τυποποιημενη απαντηση;

Αγαπητέ κύριε ***,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Elpedison μέσω της πλατφόρμας My Rae.

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας αναφορικά με τις δωροεπιταγές αξίας 40 € για τα super market "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αρμόδιο τμήμα διαχειρίζεται με σειρά καταχώρησης την διαδικασία αποστολής τους, λόγω μεγάλου όγκου διαχείρισης.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών
ELPEDISON S.A

6 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Εγώ πριν από 3 μέρες έκανα αίτημα μέσω ΡΑΕ για 4 παροχές μου και σήμερα πήραν τηλέφωνο για την αποστολή των δωροεπιταγών από συμβόλαια 1/5. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα σε καλέσουν.

• Like 1

2 minutes ago, vklon said:

Αγαπητέ κύριε ***,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Elpedison μέσω της πλατφόρμας My Rae.

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας αναφορικά με τις δωροεπιταγές αξίας 40 € για τα super market "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αρμόδιο τμήμα διαχειρίζεται με σειρά καταχώρησης την διαδικασία αποστολής τους, λόγω μεγάλου όγκου διαχείρισης.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών
ELPEDISON S.A

Εγώ πριν από 3 μέρες έκανα αίτημα μέσω ΡΑΕ για 4 παροχές μου και σήμερα πήραν τηλέφωνο για την αποστολή των δωροεπιταγών από συμβόλαια 1/5. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα σε καλέσουν.

Δλδ για να παρουμε δωροεπιταγες ανοιγουμε rae;

Οι πωλητες ελπεντισον του φορουμ εχουν καμια πληροφορια; Παμε rae ή να περιμενουμε;

1 λεπτό πριν, Georgebek2 είπε

Οι πωλητες ελπεντισον του φορουμ εχουν καμια πληροφορια; Παμε rae ή να περιμενουμε;

Αν έχει περάσει 1 μήνας και δεν τις έχουν στείλει άνοιξε αίτημα ΡΑΕ για να τις λάβεις σίγουρα ειδικά αν έχεις φύγει 

• Like 2

16 λεπτά πριν, SlotKiller είπε

Τα 50€ go4more της elpedison αναφερουν:

image.png.0bda7d45f1818827c14bc49e7ea03a6c.png

Συμφωνα με αυτο, αν μείνεις στην elpedison 2-3 μηνες (λιγοτερο απο 150 ημέρες) ειναι αμφιβολο αν θα λαβεις ποτε τους πόντους. Κανω καπου λαθος;

όχι δεν κάνεις λάθος.Και στο προηγούμενο ανάλογο promo ως καταληκτική ημερομηνία πίστωσης ήταν 150 ημέρες, αλλά στους περισσότερους πιστώθηκαν πριν το δίμηνο. Οι όροι πάντως είναι σαφείς.

9 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Γενικά έχουν θέμα με τις δωρο επιταγές.Αργούν πολύ πλέον. Εγώ με ΡΑΕ για τη δική μου παροχή τις έλαβα στο μήνα και για άλλους που έκανα ανάλογη διαδικασία τις έλαβαν λίγο αργότερα.

• Like 1

Στις 15/6/2024 στις 3:45 ΜΜ, Dogtor21 είπε

Σχεδόν σε όλους... αλλά έχει γίνει η αίτηση (σε εμένα δλδ και τις 2 φορές που εκανα).. απλά μπορεί να μην έχει πάρει τα δικαιολογητικά και να στα ζητήσουν εκ νέου με mail..

Από το Σάββατο προσπαθώ σχεδόν κάθε μέρα, συνεχώς το ίδιο σφάλμα στο τέλος της διαδικασίας για το e-contract και δεν λαμβάνω ποτέ κάποιο email που να επιβεβαιώνει την αίτηση (ούτε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του ΗΡΩΝα).

Αναρωτιέμαι αν φταίει που έφυγα "πρόσφατα" από αυτούς και δεν έχει βγει ακόμα τελικός λογαριασμός. Μήπως για κάποιο λόγο με μπλοκάρει το σύστημά τους...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, atom7 είπε

Από το Σάββατο προσπαθώ σχεδόν κάθε μέρα, συνεχώς το ίδιο σφάλμα στο τέλος της διαδικασίας για το e-contract και δεν λαμβάνω ποτέ κάποιο email που να επιβεβαιώνει την αίτηση (ούτε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του ΗΡΩΝα).

Αναρωτιέμαι αν φταίει που έφυγα "πρόσφατα" από αυτούς και δεν έχει βγει ακόμα τελικός λογαριασμός. Μήπως για κάποιο λόγο με μπλοκάρει το σύστημά τους...

Κάλεσε εσύ στην εξυπηρέτηση και ανάφερε τους το πρόβλημα. Θα σου προτείνουν να κανείς το συμβόλαιο με πωλητή με το 50€. Σε δικιά μου παροχή αυτό μου πρότειναν γιατί δεν φαινόταν τερματισμένη στο σύστημα

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...