Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, yiankap είπε

Παιδιά μάλλον με βλέπω να αποχαιρετώ το Protergia Value Simple. Αν και αυτή τη στιγμή είναι το πιο οικονομικό κίτρινο (με την έκπτωση 21 % που δίνει) δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει τον άλλο μήνα  ,  ειδικά βλέποντας την εξέλιξη της ΤΕΑ Ιουνίου έως σήμερα και χρησιμοποιώντας το excel του doomnx.

Επίσης είναι άγνωστος παράγοντας αν θα συνεχίσει την έκπτωση και τον άλλο μήνα και επειδή θέλω σταθερότητα για το επόμενο εξάμηνο (θα μένω σε δύο σπίτια άρα θα είναι διπλοί οι  λογαριασμοί ρεύματος) μάλλον με βλέπω για Elpedison Bright Up.

Μερικές απορίες για την Elpedison :

α. Τι γίνεται με την εγγύηση στην περίπτωση που επιλέξω πάγια εντολή? Χρεώνεται στον πρώτο λογαριασμό και επιστρέφει στον δεύτερο?

β. Η έκδοση λογαριασμών είναι σταθερή όπως είναι στην Protergia κάτι που μου αρέσει γιατί έχω προγραμματισμό στα έξοδά μου?

γ. Πόσο κάνει να βγει ο πρώτος λογαριασμός?

δ. Τα δώρα (πόντοι και δωροεπιταγή public) πότε τα παίρνουμε?

Ευχαριστώ 

1)Η πάγια εντολή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν βγει ο πρώτος λογαριασμός και είναι 25€. Μόλος τον πληρώσετε βγαίνει άμεσα πιστωτικός -25€. 

2)Ναι κάθε μήνα βγάζουν λογαριασμό τώρα με την μηνιαία καταμέτρηση θα γίνεται και χωρίς να καταχωρείτε την μέτρηση στην εφαρμογή 

3)Μετά από έναν μήνα μπορεί και σε τρεις εβδομάδες αν έχουν μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ

4)Η δωροεπιταγή public δίνεται από κάποια κανάλια πώλησης της elpedison και αποστέλλεται αυτόματα με την ενεργοποίηση της παροχής. Τα go for more συνήθως σε 15 μέρες πιστώνονται με ένα μήνα 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, vklon είπε

1)Η πάγια εντολή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν βγει ο πρώτος λογαριασμός και είναι 25€. Μόλος τον πληρώσετε βγαίνει άμεσα πιστωτικός -25€. 

2)Ναι κάθε μήνα βγάζουν λογαριασμό τώρα με την μηνιαία καταμέτρηση θα γίνεται και χωρίς να καταχωρείτε την μέτρηση στην εφαρμογή 

3)Μετά από έναν μήνα μπορεί και σε τρεις εβδομάδες αν έχουν μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ

4)Η δωροεπιταγή public δίνεται από κάποια κανάλια πώλησης της elpedison και αποστέλλεται αυτόματα με την ενεργοποίηση της παροχής. Τα go for more συνήθως σε 15 μέρες πιστώνονται με ένα μήνα 

Ε μια ενστασουλα στο τελευταίο την έχω.Ελαχιστες οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί και πιστωθηκαν σε 15 μέρες.Στο προηγούμενο ανάλογο promo ένας μέσος όρος θεωρώ ότι ήταν κοντά στον ενάμισι μήνα.

1 minute ago, yiankap said:

Εγώ που θα κάνω 2 αιτήσεις στο ίδιο ΑΦΜ σε διαφορετικές παροχές θα τα πάρω διπλά τα δώρα ή τα παίρνω μια φορά?

Διπλά 

25 minutes ago, panosena said:

Έχω κλείσει μια βδομάδα που... προσπαθώ (!!!)...να γίνω πελάτης της Volton

Ξεκίνησες ψάχνοντας πωλητές στο insomnia και μετά έκανες αίτημα στην ιστοσελίδα να σε καλέσουν εκείνοι; Εσύ δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο;🤪

• Like 1

1 minute ago, fysikos said:

πως λέγεται το πρόγραμμα του ήρωα με τις 590kwh δωρο; μπορώ να φύγω οπότε θελω; τώρα είμαι στην ελπε

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα 

35 λεπτά πριν, yiankap είπε

Εγώ που θα κάνω 2 αιτήσεις στο ίδιο ΑΦΜ σε διαφορετικές παροχές θα τα πάρω διπλά τα δώρα ή τα παίρνω μια φορά?

Τα δώρα είναι για κάθε παροχή άρα θα πάρετε δίπλα δώρα 

• Like 1

1 ώρα πριν, vklon είπε

Η δωροεπιταγή public δίνεται από κάποια κανάλια πώλησης της elpedison και αποστέλλεται αυτόματα με την ενεργοποίηση της παροχής. 

ποια ειναι αυτα τα καναλια πωλησης;

16 λεπτά πριν, The_Judas είπε

ποια ειναι αυτα τα καναλια πωλησης;

Η elpedison συνεργάζεται με δυο εταιρείες πωλήσεων. Οι δωροεπιταγές δεν είναι στα επίσημα promo καθώς δεν τις βλέπεις στις διαφημίσεις όπως το go for more και δίνονται ως έξτρα δώρο όπως και κάποια αλλά έξτρα συμβόλαια. Πχ τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη τις έχει σταματήσει η μια εταιρεία ενώ η άλλη δίνει ακόμα υπό προϋποθέσεις.

9 λεπτά πριν, doll είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να δω αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση στην volton?

Φαίνεται από τον ΔΕΔΔΗΕ αν έχει αλλάξει το ψηφίο διαδοχής και έχει ανεβεί +1. Μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ να σε ενημερώσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς τηλέφωνο Volton μη 5ψήφιο για κλήση από κινητό?

Επίσης, για το πράσινο σε Volton που δίνει (έως) 500 KWh δωρεάν για 1 μήνα, σε περίπτωση που πριν την ολοκλήρωση του μήνα π.χ. στις 15 ημέρες γίνει καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ και οι KWh που έχουν ξοδευτεί είναι >250 (π.χ. 300), τότε στον αντίστοιχο λογαριασμό δωρεάν είναι μόνο οι πρώτες 250 (κατ' αναλογία για τις 15 από τις 30 ημέρες) και οι υπόλοιπες 50 χρεώνονται? Και μετά έχεις άλλες 250 δωρεάν στο πρώτο 15ημερο (κατ'αναλογία) του επόμενου λογαριασμού?

Επεξ/σία από mousmoulis

34 minutes ago, mousmoulis said:

Γνωρίζει κανείς τηλέφωνο Volton μη 5ψήφιο για κλήση από κινητό?

Ανοίγεις το google, πατάς 'volton επικοινωνία' και μετά enter

• Thanks 1
  • Haha 1

Έχοντας μεταφερθεί στην Elpedison σε μια παροχή πρόσφατα με διάφορα δώρα (Public, Σκλαβενίτης, Go4more), αν ζητήσω αλλαγή προγράμματος στην ίδια εταιρεία, επηρεάζονται τα δώρα αυτά ;

Το λέω γιατί μέχρι στιγμής μόνο την επιταγή του Public έχω πάρει 

16 ώρες πριν, akis_supernatural είπε

Καλησπερα σας,

μετα απο χρονια στο myhome online με χρεωση 0,00844 το συμβολαιο μου ληγει τελος του μηνα, θα μπορουσατε να με κατευθυνετε σε ποια εταιρια να παω και σε ποιο προγραμμα? εκαθαριστικος που μου ειχε ερθει το χειμωνα για περιοδο 09/23-01/24 εκαψα 850Kw

Ευχαριστω

0,084 θα εννοείς

Μπορείς να συνεχίσεις στο ίδιο πρόγραμμα με 0,123 και πάγιο 3,5. Δεν σε συμφέρει σε άλλο σταθερό γιατί έχεις μικρή κατανάλωση και θα σε φάνε τα πάγια (9,90€)

Γνώμη μου να κοιτάξεις ένα οικονομικό πρόγραμμα με φθηνό πάγιο πχ Power Home Smart Night με δώρο τα πάγια για ένα χρόνο ή PROTERGIA οικακό plus με 1€ πάγιο

16 ώρες πριν, speedobear είπε

Με κάλεσαν από Ζενίθ μόλις για ένα χρόνο χωρίς πάγιο, κιλοβατώρα στα €0,09 και δώρο ταξίδι σε Πάρο Νάξο Ίο.

Έχει κάνει χρήση κανείς; Αξίζει ;

Δεν γνωρίζω κανένα πρόγραμμα της Ζενίθ με 9 λεπτά. Σου είπαν ψέματα

Μάλλον εννοείς δώρο τα πάγια για ένα χρόνο σε κυμαινόμενο

Το ταξίδι είναι απάτη και μούφα, τα έχω ξαναγράψει

Έχει καλά προγράμματα η Ζενίθ αλλά μην εμπιστεύεσαι κανέναν από το τηλέφωνο...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...