Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για να προλάβεις το 50αρι σε πόντους go4more είναι μέχρι 21/06.Εχει βγάλει βέβαια πολύ καλύτερες προσφορές από τις τρέχουσες η elpe.

Μεχρι 21/06 αποκλειεται να αλλαξω..δεν θελω μπερδεματα με πιστωτικα κτλ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, madboy είπε

Ούτε απλή πληρωμή μπορείς να κάνεις για να πεις ότι μετά θα επιλέξεις την πάγια εντολή. 

Όσον αφορά την δεύτερη πρόταση σου, μπορείς να πληρώσεις όλο το ποσό χωρίς τα 25 ευρώ της εγγύησης. Και μετά από λίγες μέρες θα αφαιρεθεί το ποσό της εγγύησης και θα είναι μηδενικός ο λογαριασμός. 

διαχειρίζομαι 4 παροχές με 2 προφίλ (το δικό μου + της συζύγου), ίδιες κινήσεις - ίδιος υπολογιστής - ίδιες αλλαγές παρόχων - ίδια χρονική στιγμή, στο ένα προφίλ δέχτηκε καταχώρηση πιστωτικής πριν την έκδοση λογαριασμού, στο άλλο προφίλ δεν δέχεται. Δεν ξέρω σε τί οφείλεται η διαφοροποίηση. 

• Like 1

3 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

εγω παντως και την πρωτη φορα που πηγα ελπε και τωρα την δευτερη ηταν σαφης η απαντηση τους , στον πρωτο λογαριασμο δεν μπαινει εγγυηση, απο κει και περα αν δεν υπαρξει παγια, τοτε μπαινει εγγυηση

Εχουμε κανα νεα απο καποιο μελος να πηρε ποντους εθνικη απο ελπεντισον με ενεργοποιηση μετα απο 28/5;

Με χρέωσε κανονικότατα 25 € στον πρώτο λογαριασμό εμένα και στις 2 παροχές. Αλλά δεν με έκαιγε ιδιαίτερα αφού την έκανα για ΗΡΩΝ.

2 ώρες πριν, speedobear είπε

Με κάλεσαν από Ζενίθ μόλις για ένα χρόνο χωρίς πάγιο, κιλοβατώρα στα €0,09 και δώρο ταξίδι σε Πάρο Νάξο Ίο.

Έχει κάνει χρήση κανείς; Αξίζει ;

Δεν είναι σταθερό αυτό 10000%

Καλησπερα παιδες. Αξιωθηκαν επιτελους μετα απο πολλες πιεσεις οι καραγκιοζηδες απο τη Volton να μας βγαλουν λογαριασμο που περιλαμβανει 4 μηνες. Απο 25/01 - 28/5. Δεν εννοω εξοφλητικο απλα εννοω ειναι ο μοναδικος λογαριασμος που εχουμε λαβει τοσο καιρο. Περαν του οτι θα την κανουμε δεδομενα απο τους ηλιθιους , αναρωτιεμαι αν γινεται να κανουμε διακανονισμο για το ποσο (424 ευρω) χωρις να χρειαστει να αφησουμε να ληξει ο λογαριασμος ωστε να μη χρεωθουμε ΚΑΙ κερατιατικα περαν απο τα οσα εχουν ηδη χρεωσει. Ο λογαριασμος ληγει 5/7

ΑΝ πουμε οτι κανονιζουμε αυτη τη στιγμη να παμε σε αλλη εταιρεια και αφου ακομα δεν εχουμε ληξιπροθεσμο λογαριασμο, θα μπορεσουμε? Κι ας μας στειλουν μετα το τελικο και να κανουμε διακανονισμο τοτε? 

Btw μας χρεωσαν γι'αυτο το 4μηνο ΟΛΕΣ τις ωρες με την ιδια τιμη οπως φαινεται και στην παρακατω εικονα: 

image.png.65badc19554068217383c2c08ec55502.png

Εχει κι αλλο ενα μικρο πινακακι πιο κατω: 

image.png.564b3d8674b8c272d7191c8c31d31948.png

Ευχαριστω εκ των προτερων

18 minutes ago, tasos.pr said:

διαχειρίζομαι 4 παροχές με 2 προφίλ (το δικό μου + της συζύγου), ίδιες κινήσεις - ίδιος υπολογιστής - ίδιες αλλαγές παρόχων - ίδια χρονική στιγμή, στο ένα προφίλ δέχτηκε καταχώρηση πιστωτικής πριν την έκδοση λογαριασμού, στο άλλο προφίλ δεν δέχεται. Δεν ξέρω σε τί οφείλεται η διαφοροποίηση. 

Η δυνατότητα αυτή είναι η εξαίρεση στον κανόνα και μακάρι να ξέραμε το "κόλπο".

Έχω δοκιμάσει από διαφορετικούς υπολογιστές,  browsers και σε διαφορετικές ημέρες και ποτέ δεν τα κατάφερα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ashaman είπε

ΑΝ πουμε οτι κανονιζουμε αυτη τη στιγμη να παμε σε αλλη εταιρεια και αφου ακομα δεν εχουμε ληξιπροθεσμο λογαριασμο, θα μπορεσουμε? Κι ας μας στειλουν μετα το τελικο και να κανουμε διακανονισμο τοτε? 

Ναι φύγε τώρα για άλλον πάροχο. Όταν βγάλουν τελικό αποφασίζεις πώς θα τον πληρώσεις. Απλά έχε το νου σου γιατί μάλλον χάνεις όλη την έκπτωση συνέπειας (αν είχες).

Επεξ/σία από doomnx

3 minutes ago, doomnx said:

Ναι φύγε τώρα για άλλον πάροχο. Όταν βγάλουν τελικό αποφασίζεις πώς θα τον πληρώσεις. Απλά έχε το νου σου γιατί μάλλον χάνεις όλη την έκπτωση συνέπειας (αν είχες).

Πρέπει να είχαμε αν δεν κάνω λάθος. Δλδ ακόμα και για το 4μηνο που έχει ήδη βγει θα αφαιρέσουν την έκπτωση συνέπειας αν πάω σε άλλη εταιρεία; 

8 λεπτά πριν, Ashaman είπε

Πρέπει να είχαμε αν δεν κάνω λάθος. Δλδ ακόμα και για το 4μηνο που έχει ήδη βγει θα αφαιρέσουν την έκπτωση συνέπειας αν πάω σε άλλη εταιρεία; 

Most probably.

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί, για έναν μονάχα πάροχο να κελαηδάω, θα κάνω 20 αλλαγές, θα παίρνω δώρο επιταγές, από elpedison σε ήρων θα πετάω......

• Like 2
  • Haha 14

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, Ashaman said:

Όταν εκδωθεί τελικός, αν υπάρχει ανεξόφλητο έστω και €0.01 από τον εκκαθαριστικό... θα σου χρεώσουν την έκπτωση συνέπειας του εκκαθαριστικού (την οποία έχουν βάλει προκαταβολικά και συμπεριλαμβάνεται στις τελικές τιμές που βλέπεις).

Σε περίπτωση διακανονισμού o οποίος εξοφλείται εμπρόθεσμα, δε γνωρίζω αν συνεχίζεις να θεωρείσαι συνεπής ή όχι. Ρώτα κι αν σου πούνε ναι, καλό θα είναι να το ζητήσεις και γραπτώς κατά τον διακανονισμό.

Οι κιλοβατώρες δε χρεώθηκαν όλες με ίδια τιμή αλλά με μέσο όρο. Κάτω υπάρχει η ανάλυση ανά μήνα που επισύναψες.

Να αλλάξεις πάροχο εννοείται πως μπορείς, αυτό όμως δε λύνει το πρόβλημα σου... ότι άφησες να περάσουν τόσοι μήνες χωρίς να βάζεις 100 ευρώ στην άκρη (όσα θα πλήρωνες δηλαδή αν έβγαιναν έναντι στην ώρα τους). Ή θα μπορούσες με τουρισμό να μην είχες πληρώσει τίποτα για ρεύμα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 2

2 ώρες πριν, energy52 είπε

Μεχρι 21/06 αποκλειεται να αλλαξω..δεν θελω μπερδεματα με πιστωτικα κτλ..

Εγώ σε 15 μέρες περίπου το τρώω το 50αρι...ειδικά τώρα με air-condition άνετα...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μάλλον με βλέπω να αποχαιρετώ το Protergia Value Simple. Αν και αυτή τη στιγμή είναι το πιο οικονομικό κίτρινο (με την έκπτωση 21 % που δίνει) δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει τον άλλο μήνα  ,  ειδικά βλέποντας την εξέλιξη της ΤΕΑ Ιουνίου έως σήμερα και χρησιμοποιώντας το excel του doomnx.

Επίσης είναι άγνωστος παράγοντας αν θα συνεχίσει την έκπτωση και τον άλλο μήνα και επειδή θέλω σταθερότητα για το επόμενο εξάμηνο (θα μένω σε δύο σπίτια άρα θα είναι διπλοί οι  λογαριασμοί ρεύματος) μάλλον με βλέπω για Elpedison Bright Up.

Μερικές απορίες για την Elpedison :

α. Τι γίνεται με την εγγύηση στην περίπτωση που επιλέξω πάγια εντολή? Χρεώνεται στον πρώτο λογαριασμό και επιστρέφει στον δεύτερο?

β. Η έκδοση λογαριασμών είναι σταθερή όπως είναι στην Protergia κάτι που μου αρέσει γιατί έχω προγραμματισμό στα έξοδά μου?

γ. Πόσο κάνει να βγει ο πρώτος λογαριασμός?

δ. Τα δώρα (πόντοι και δωροεπιταγή public) πότε τα παίρνουμε?

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από yiankap

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...