Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, doomnx είπε

Όχι άλλα έχει κάνα δίμηνο τώρα. Μερικοί λένε πώς μέσα από το my.elpedison τα κατάφεραν και πριν βγει ο λογαριασμός βάζοντας 0,01 € στο ποσό πληρωμής.

IMG_20240607_171819.png.1ea3f5be3af2c1aebede67f0c64f2283.png01..png.a3ddaebf17dc9451082b3468025c93f7.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω επειδή το Protergia Οικιακό Value Simple είναι το πιο οικονομικό σύμφωνα με το συγκριτικό, έχει ΟΤΣ?

Επειδή μίλησα με την εταιρεία και λέει ότι δεν έχει, αλλά αλλού βλέπω ότι τελικά έχουν όλα τα πράσινα προγράμματα προσαύξηση ΟΤΣ!! Τι ισχύει τελικά ξέρει κανείς? Η τιμή 0,09093€/kWh είναι τελικά τελική όπως λένε ή όχι?

Ευχαριστώ

Στις 18/5/2024 στις 11:52 ΜΜ, gpapas640 είπε

Ο go4more είναι στην ουσία ένας λογαριασμός πόντων, πάνω στον οποίον κουμπώνουν οι κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Εγώ προσωπικά έχω και χρεωστική κάρτα μισθοδοσίας και πιστωτική που συμμετέχουν στο go4more. Τον Οκτώβριο είχα πάρει 20.000 πόντους δηλώνοντας τα 4 τελευταία ψηφία της πιστωτικής. Οι πόντοι αυτοί δεν πηγαίνουν στην κάρτα αλλά στο λογαριασμό go4more. Οπότε εγώ τώρα τους εξαργυρώνω κάνοντας αγορές μέσω της χρεωστικής.

5 ώρες πριν, The_Judas είπε

Οι πόντοι go for more μπαίνουν και σε χρεωστική εθνικής;

Μπαίνουν στην κάρτα που δηλώνουμε στην πάγια εντολή;

• Like 1

12 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Το έκανα και αναμένω. Μέχρι τώρα τίποτα.

Και εγώ και ήρθε η τυποποιημένη απάντηση:

Αγαπητέ κύριε ***

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Elpedison μέσω της πλατφόρμας My Rae.

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας αναφορικά με τις δωροεπιταγές αξίας 40 € για τα super market "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αρμόδιο τμήμα διαχειρίζεται με σειρά καταχώρησης την διαδικασία αποστολής τους λόγω μεγάλου όγκου διαχείρισης.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών
ELPEDISON S.A

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Αυτό γίνεται αλλά πήγαινε να δεις αν έχει ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή.Screenshot_2024-06-17-14-33-19-694_eu.singularlogic.myelpedison_v3.png.646a650d2ce1f473074bdc4570a94c95.png

πάγια ενεργή.png

Επεξ/σία από geopro

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Αν σου είναι εύκολο, πως υπολογίζεις με το excel πότε τελειώνει το δώρο;

Αν μπορεί να περιγράψεις την διαδικασία με μερικά βήματα θα βοηθούσε.

κατεβάζω το excel & αν πχ, έχω 50€ δώρο από Ηρων, βάζω στο κελί τόσες kwh μέχρι να μου βγάλει ποσό κοντά στα 50€.

βάζω δλδ 120kwh, αν βγαίνει κάτω από 50€ ανεβάζω τις kwh. 
Ε όταν δω στο ρολόι ότι φτάνω τις συγκεκριμένες kwh αλλάζω πάροχο.

• Like 1

34 λεπτά πριν, DxL είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω επειδή το Protergia Οικιακό Value Simple είναι το πιο οικονομικό σύμφωνα με το συγκριτικό, έχει ΟΤΣ?

Επειδή μίλησα με την εταιρεία και λέει ότι δεν έχει, αλλά αλλού βλέπω ότι τελικά έχουν όλα τα πράσινα προγράμματα προσαύξηση ΟΤΣ!! Τι ισχύει τελικά ξέρει κανείς? Η τιμή 0,09093€/kWh είναι τελικά τελική όπως λένε ή όχι?

Ευχαριστώ

Το Value simple είναι κίτρινο κυμαινόμενο χωρίς μηχανισμό διακύμανσης ή ρήτρα αναπροσαρμογής

Η τιμή 0,09093€/kWh είναι τελική +5€ πάγιο, που λίγο πολύ έχουν όλα τα προγράμματα

14 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

υπαρχει λογος που ενεργοποιητε την παγια εντολη με αυτον τον τροπο; Αφου στον πρωτο λογαριασμο δεν χρεωνει εγγυηση....

Δυστυχώς η εγγύηση χρεώνεται αν δεν υπάρχει ενεργή πάγια εντολή.

• Like 1

21 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

υπαρχει λογος που ενεργοποιητε την παγια εντολη με αυτον τον τροπο; Αφου στον πρωτο λογαριασμο δεν χρεωνει εγγυηση....

Η εγγύηση χρεώνεται αν κατά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού δεν είναι ενεργή η πάγια εντολή. Συνήθως χρεώνουν 25 + 25 σε δυο μήνες. Αν κανείς ταχυτουρισμό μόνο τότε δεν χρεώνεται εγγύηση καθώς στο σύστημα όταν βγαίνει ο πρώτος έναντι φαίνεται ότι δεν είναι ενεργή η παροχή.

1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Και εγώ και ήρθε η τυποποιημένη απάντηση:

Αγαπητέ κύριε ***

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Elpedison μέσω της πλατφόρμας My Rae.

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας αναφορικά με τις δωροεπιταγές αξίας 40 € για τα super market "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αρμόδιο τμήμα διαχειρίζεται με σειρά καταχώρησης την διαδικασία αποστολής τους λόγω μεγάλου όγκου διαχείρισης.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών
ELPEDISON S.A

Ποτε είχες κάνει αίτηση στην ελπεντισον?

33 minutes ago, vklon said:

Η εγγύηση χρεώνεται αν κατά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού δεν είναι ενεργή η πάγια εντολή. Συνήθως χρεώνουν 25 + 25 σε δυο μήνες. Αν κανείς ταχυτουρισμό μόνο τότε δεν χρεώνεται εγγύηση καθώς στο σύστημα όταν βγαίνει ο πρώτος έναντι φαίνεται ότι δεν είναι ενεργή η παροχή.

42 minutes ago, geopro said:

Δυστυχώς η εγγύηση χρεώνεται αν δεν υπάρχει ενεργή πάγια εντολή.

εγω παντως και την πρωτη φορα που πηγα ελπε και τωρα την δευτερη ηταν σαφης η απαντηση τους , στον πρωτο λογαριασμο δεν μπαινει εγγυηση, απο κει και περα αν δεν υπαρξει παγια, τοτε μπαινει εγγυηση

Εχουμε κανα νεα απο καποιο μελος να πηρε ποντους εθνικη απο ελπεντισον με ενεργοποιηση μετα απο 28/5;

5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

εγω παντως και την πρωτη φορα που πηγα ελπε και τωρα την δευτερη ηταν σαφης η απαντηση τους , στον πρωτο λογαριασμο δεν μπαινει εγγυηση, απο κει και περα αν δεν υπαρξει παγια, τοτε μπαινει εγγυηση

Επί του παρόντος αυτό δεν ισχύει.

Το σύστημα μη βλέποντας ενεργή πάγια εντολή θα σέ χρεώσει εγγύηση (συνήθως 25€ για οικιακή παροχή) στο πρώτο λογαριασμό και άλλα 25€ στο δεύτερο λογαριασμό.

• Like 2

7 λεπτά πριν, geopro είπε

Επί του παρόντος αυτό δεν ισχύει.

Το σύστημα μη βλέποντας ενεργή πάγια εντολή θα σέ χρεώσει εγγύηση (συνήθως 25€ για οικιακή παροχή) στο πρώτο λογαριασμό και άλλα 25€ στο δεύτερο λογαριασμό.

Εμένα και σε ρεύμα και σε αέριο χρεώθηκε κανονικά...και στις δύο παροχές (στο ρεύμα σε δύο λογαριασμούς στο αέριο 50€ σε έναν) με το που έβαλα πάγια εντολή βγήκε μετά από μερικές ημέρες λογαριασμός που τα αφαιρούσε.. άρα no big deal 

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...