Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2024 στις 4:08 ΠΜ, linkinpark4175 είπε

Καλησπερα παιδια, εχετε καποια προταση για προγραμμα με πολυ μικρο μηνιαιο κοστος γιατι θα ειναι αδειο και θα εχει σχεδον μηδενικη καταναλωση?

ΖΕΝΙΘ Power Home Smart Night με προσφορά τα πάγια, PROTERGIA οικιακό plus με καλή τιμή αυτό το μήνα και 1€ πάγιο, ΗΡΩΝ Yellow Free HOME 0€ πάγιο και Yellow Benefit Home (καλύτερη τιμή) με προσφορά 6 μήνες τα πάγια (και μετά βλέπεις κάτι άλλο)

Στις 14/6/2024 στις 11:58 ΠΜ, archiezulu είπε

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-more/

Το more της ζενίθ δίνει 90 ευρώ τμηματικα στους 3 τελευταίους μηνες του χρόνου της σύμβασης , σου μηδενίζει το πάγιο 5χ12=60 και σου δίνει και 30 ευρώ δώρο 

Δεν νομίζω να ισχύει ακόμα η προσφορά για τα πάγια στο more

Στις 15/6/2024 στις 4:53 ΜΜ, vklon είπε

Αξίζει τον κόπο να μεταφέρεις την παροχή έστω και μια φορά τον μήνα καθώς έχεις ένα όφελος 100-200€ κάθε μήνα που μπορεί να ξεπερνάει το κόστος του λογαριασμού σου.

Υπερβολικά αισιόδοξο ακόμα και τα 100€ κάθε μήνα...

9 ώρες πριν, chocorellos είπε

παιδιά για επαγγελματικά που κοιτάω?

Στο εργαλείο της ΡΑΑΕΥ https://invoices.rae.gr/epaggelmatiko-2/

ή αν έχεις κατεβάσει το excel του korakios αλλάζεις τις τιμές χονδρικής κάθε μήνα

και αν δεν βγάζεις άκρη στείλε μου πμ

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει και αυτο με 0 παγιο.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-smart-zero_133204/

παιδια η elpedison δινει καποιο επιπλεον δωρο σε καταστημα;

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

4 λεπτά πριν, The_Judas είπε

υπαρχει και αυτο με 0 παγιο.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-smart-zero_133204/

παιδια η elpedison δινει καποιο επιπλεον δωρο σε καταστημα;

Αύριο αν ανακοινωθεί κάτι καινούργιο. Προς το παρόν είναι μόνο τα 50€ goformore στο smart zero

• Like 2

Στον Ηρωνα πιστωτικο,

Πιο περα απ τα 50 φτανει,

Ειναι της τρελας το δεσμευτικο,

Ο τουρισμος τετοια μας κανει,

Γιατι οταν τσιμπησεις το πιστωτικό,

Αρχιζει πια να μη σου φτανει,

Και τοτε ψαχνεις για το επόμενο,

Πιστωωωτικοοοοο.....

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 5

4 minutes ago, The_Judas said:

Οι πόντοι go for more μπαίνουν και σε χρεωστική εθνικής;

Μπαίνουν στην κάρτα που δηλώνουμε στην πάγια εντολή;

μπαινουν στην καρτα που εδωσες τα 4 τελευταια ψηφια. ΑΝ και ΟΤΑΝ μπουν

• Like 1

Βλέπω πλέον στο https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/ ότι για να βάλεις πάγια εντολή εξόφλησης λογαριασμού και να σου επιστραφεί η εγγύηση πρέπει να έχει βγει ο 1ος λογαριασμός. Γνωρίζει κανείς γιατί αυτή η αλλαγή;

• Thanks 1

31 λεπτά πριν, geodimis είπε

Βλέπω πλέον στο https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/ ότι για να βάλεις πάγια εντολή εξόφλησης λογαριασμού και να σου επιστραφεί η εγγύηση πρέπει να έχει βγει ο 1ος λογαριασμός. Γνωρίζει κανείς γιατί αυτή η αλλαγή;

Όχι άλλα έχει κάνα δίμηνο τώρα. Μερικοί λένε πώς μέσα από το my.elpedison τα κατάφεραν και πριν βγει ο λογαριασμός βάζοντας 0,01 € στο ποσό πληρωμής.

• Like 1

1 ώρα πριν, geodimis είπε

Πριν λίγους μήνες έμπαινε πανεύκολα η πάγια εντολή και μάλιστα καταχωρώντας απλά τον αριθμό της κάρτας χωρίς ημερομηνία λήξης και το τριψήφιο.
Πλέον δεν γίνεται έτσι. Αν πας εκεί που γίνεται η καταχώρηση, αν δεν έχει βγει ο πρώτος λογαριασμός, δε σε αφήνει. Πρέπει να βγει ο πρώτος λογαριασμός όπου τότε γίνεται και καταχωρείς την κάρτα με μια ελάχιστη χρέωση (τύπου €0,10). Στον πρώτο λογαριασμό έχει χρεωθεί η μισή εγγύηση €25 και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εξυπηρέτησης δεν χρεώνεται στην κάρτα όταν τρέξει η πρώτη χρέωση πάγιας.

Οταν εκδοθεί λογαριασμός απο Ελπε, μπορεί να πληρώσει κάποιος τον λογαριασμό χώρις να συμπεριλάβει την εγγύηση με παγια εντολή; Λογικά μέχρι την ημερομηνία λήξης πληρωμής του λογαριασμού υποθέτω θα έχουν προλάβει να αφαιρέσουν την εγγυηση με διορθωτικό λογαριασμό; 

Στην μια παροχή πλήρωσα κανονικά την εγγυηση και μετα απο μια εβδομάδα περίπου, εκδόθηκε πιστωτικό υπολοιπο λογαριασμού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώντας να κάνω ταχυμεταφορά από ELPE σε ΔΕΗ και πάλι πίσω για να επωφεληθώ την προσφορά που τρέχει με go4more έχει κολλήσει η κατάσταση στο ΔΕΔΔΗΕ, πιο συγκεκριμένα:

- 30/05: Κάνω αίτημα στη ΔΕΗ και λαμβάνω sms ότι το αιτημα μου ολοκληρωθηκε

- 31/05: Λαμβάνω sms απο ΔΕΗ που με ενημερώνει ότι το αιτημα προωθηθηκε στο ΔΕΔΔΗΕ και ο χρονος ολοκληρωσης εκτιμαται στις 2 εργασιμες μερες

- 03/06: Λαμβάνω πάλι sms απο ΔΕΗ που μου ζητάει να στείλω τις επικαιροποιημενες ενδειξεις μου στο [email protected] προκειμενου να προχωρησει το αιτημα. Τις στέλνω την ίδια μέρα.

- 10/06: Βλέπω ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά μου (δεν εχει αλλάξει το τελευταιο ψηφίο) οπότε τηλεφωνώ στη ΔΕΗ και μου λεει οτι φαινεται να εχει κολλησει στο ΔΕΔΔΗΕ και να μιλησω μαζι τους.

- 10/06: Επικοινωνώ με ΔΕΔΔΗΕ και μου λενε οτι η μεταφορά εχει κολλησει γιατί ο πάροχος απο τον οποιο φευγω (ELPE) εδωσε διαφορετικη μέτρηση από τον καταμετρητή του ΔΕΔΔΗΕ που εχει περασει καποιες μέρες νωρίτερα. Μου ζητάνε να δώσω τη δικιά μου ενδείξη για να την καταχωρύσουν ώστε να προχωρήσει η αίτηση μετάβασης. Δίνω τη δικιά μου μέτρηση, η οποια παρεμπιπτόντως ήταν κοντά με της ELPE, οποτε το λαθος ειχε γινει απο τον καταμετρητη του ΔΕΔΔΗΕ.

- 13/06: Δεν εχει συμβει ακομα κατι, οποτε επικοινωνω παλι με ΔΕΔΔΗΕ και τους ρωταω σε ποιο σημειο βρισκεται το αιτημα μου. Μου λενε οτι δεν εχει προχωρησει, τους ζηταω να το επισπευσουν και μου λενε οκ.

17/06 (σήμερα): Κάνω και παλι τηλεφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ για να δω που βρισκεται, αυτή τη φορα μου λενε ότι πρεπει να κλεισω ραντεβου για να περασει καταμετρητης απο το ΔΕΔΔΗΕ να παρει μετρηση ωστε να προχωρησει η μεταβάση. Αυτο δεν μου το ειχαν πει στις προηγουμενες επικοινωνιες.

Ρίξτε λιγο τα φωτα σας στην περιπτωση οι πιο εμπειροι, πως πρεπει να κινηθω εδώ ώστε να ξεμπλέξω το συντομοτερο δυνατόν.

Επεξ/σία από Gianniz
  • Sad 1

Καλησπέρα, ευχαριστώ τα μέλη για την πληροφόρηση που παρέχουν τόσους μήνες.

Από τον Νοέμβριο που ξεκίνησα τον τουρισμό, κάνω εναλλαγές μόνο μεταξύ Ελπέ & Ήρων εκμεταλλευόμενος τα δώρα, χωρίς να χω κάποιο παρατράγουδο.

Το excel βοήθησε αρκετά ώστε να υπολογίζω πότε τελειώνει το δώρο, κάθομαι και 3-4 μέρες επιπλέον (να μην με που & γύφτο 🤡) & αλλάζω πάροχο.

Σήμερα ενώ περίμενα μέρες μήπως βγάλει η Ελπέ κάτι, πήγα τελικά σε Volton για 1η φορά, (Yellow Simple) γιατί είμαι ερωτευμένος με το aircondition και δεν μπορώ να το αποχωριστώ! 😂

• Like 2

44 minutes ago, bob o mastoras said:

Καλησπέρα, ευχαριστώ τα μέλη για την πληροφόρηση που παρέχουν τόσους μήνες.

Από τον Νοέμβριο που ξεκίνησα τον τουρισμό, κάνω εναλλαγές μόνο μεταξύ Ελπέ & Ήρων εκμεταλλευόμενος τα δώρα, χωρίς να χω κάποιο παρατράγουδο.

Το excel βοήθησε αρκετά ώστε να υπολογίζω πότε τελειώνει το δώρο, κάθομαι και 3-4 μέρες επιπλέον (να μην με που & γύφτο 🤡) & αλλάζω πάροχο.

Σήμερα ενώ περίμενα μέρες μήπως βγάλει η Ελπέ κάτι, πήγα τελικά σε Volton για 1η φορά, (Yellow Simple) γιατί είμαι ερωτευμένος με το aircondition και δεν μπορώ να το αποχωριστώ! 😂

Αν σου είναι εύκολο, πως υπολογίζεις με το excel πότε τελειώνει το δώρο;

Αν μπορεί να περιγράψεις την διαδικασία με μερικά βήματα θα βοηθούσε.

• Like 1

Στις 8/6/2024 στις 11:23 ΠΜ, ekrepali είπε

Myrae, αιτιολογία 'Άλλο'.

Για σκλαβενιτη που μου χρωστούσαν επιταγές, μόλις άνοιξα αίτημα με πήρανε τηλ σε 2 μέρες.

Το έκανα και αναμένω. Μέχρι τώρα τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...