Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, POUARO said:

03/06/2024 πήρα μήνυμα ότι η παροχή μου εκπροσωπείται απο elpedison (μεταφορά απο ΗΡΩΝ ), ενώ με είχαν πείσει να παραμείνω στον ΗΡΩΝ και είχα συμφωνήσει. Τώρα από τον ΗΡΩΝ μου λενε  ότι η αίτηση μεταφοράς εκκρεμεί από τον ΔΕΔΔΗΕ . Πόσο ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΡΝΕΙ? Είναι ΗΔΗ 10 ΜΕΡΕΣ!!!

απάντησα εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πως αντεχετε ρε παιδια ολες αυτες τις διαδικασιες του τουρισμου! εντωμεταξυ αρχισε και η ελπεντισον να διαφημιζει το σταθερο, εχουν καταλαβει οτι πολλοι πανε στην δεη μπλε.

1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε

πως αντεχετε ρε παιδια ολες αυτες τις διαδικασιες του τουρισμου! εντωμεταξυ αρχισε και η ελπεντισον να διαφημιζει το σταθερο, εχουν καταλαβει οτι πολλοι πανε στην δεη μπλε.

Σιγά τις διαδικασίες. Με ένα τηλέφωνο, ένα λογαριασμό και την ταυτότητα αλλάζεις πανεύκολα.

10 ώρες πριν, physnik είπε

Εμένα με προβληματίζει περισσότερο αυτό που λέει στο τέλος: 

"μετά την παρέλευση της οποίας ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου..."🤨

@doomx Το Εlpe win λέει στους όρους ex-post. Στο excel το έχεις στα ex-ante λόγω κλειδωμένης τιμής; (Σορρυ αν το έχεις ήδη πει)

Ναι, επειδή είναι γνωστή η τιμή του επόμενου μήνα μπαίνει στα ex-ante μέχρι να λήξει η προσφορά.

• Like 2

Το πρόβλημα που είχε προκύψει με την Volton,  στην οποία ήμουν για το διάστημα 06-03-2024 έως 12-04-2024, και έβγαλε λογαριασμό έναντι με χρέωση  139.57 € για το μετέπειτα διάστημα(που είχα φύγει) 12-04-2024 έως 12-05-2024 επιλύθηκε αφού έβγαλε άλλους τρεις λογαριασμούς την ίδια ημέρα (10-06-2024) για το διάστημα  06-03-2024 έως 12-05-2024 με τον τελευταίο να είναι ΤΕΛΙΚΟΣ και ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ.
Όπως έπρεπε δηλαδή.🥳

• Like 2

Σχετικά με ταχυτουρισμο ή μάλλον υπερ-ταχυτουρισμο κτλ κτλ

Την Τρίτη 11/6 εκανα αίτηση στον Ηρων 

Τεταρτη ειδοποίηση ότι το προώθησα στον Δεδδηε. 

Πέμπτη νέκρα. 

Σήμερα Παρασκευή κατά τις 12 με παίρνουν από Ελπεντισον που ήμουν. Δεν απαντάω γιατί ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα. Προφανώς για αντιπροσφορα. Δεν ξαναπήραν.

Το μεσημέρι κατά τις 4 αγνωστο νούμερο, λέω η Ελπε πάλι, αλλά τελικά ήταν από Ηρων. Αρχίζει να μου λέει τα σχετικά με το πρόγραμμα που αιτηθηκα. Έλεγε έλεγε χωρίς να τη διακόψω σχεδόν. Ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα και πόσο καλοί κτλ κτλ. Τι έγινε λέω, τι έπαθαν. Είπαμε κάτι σχετικά γιατί μου είπε ότι είναι το σκέτο benefit, της λέω είναι το benefit bonus, Μου λέει α ναι έχετε δώρο. Ωραία. Και στο τέλος μου λέει θα σας ειδοποησουμε όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση και να ξέρετε ότι αν σας πάρουν από την προηγούμενη εταιρεία, εμείς είμαστε οι καλύτεροι. Α μαλιστα λέω. Γιαυτό όλο αυτό. Εντάξει λέω, μην ανησυχείτε. Με ρώτησε κι αν έχω κι άλλη παροχή στο όνομά μου...

Μπαίνω δεδδηε από το λινκ για την ΥΔΕ αλλά και από το app ακόμα δεν έχει αυξηθεί το νούμερο. 

Οπότε, πιθανόν να μην έχει γίνει ακόμα η αλλαγή παρόλο που με πήρε η ελπε, και να μην υπαρχει θέμα υπερ-ταχυτουρισμου ( με πιστωτικά στον Ηρων για τη μία μέρα κτλ) σε περίπτωση που πάρουν για να με κρατήσουν στην ελπε. 

Αφού παρέλαβα το κουπόνι public άμεσα (2 μέρες μετά την ενεργοποίηση της παροχής μου) σήμερα έφτασαν και οι 2Χ20 Σκλαβενίτης!! Ευχαριστώ ΕΛΠΕ!!! Σήμερα έφυγα για Volton για τις 500kwh δωρεάν και σε 30 ημέρες ακριβώς επιστροφή στην ELPE για τα νεα δώρα που θα σκάσουν μύτη!!! 😎😎

• Thanks 1

1 ώρα πριν, kegokego είπε

Αφού παρέλαβα το κουπόνι public άμεσα (2 μέρες μετά την ενεργοποίηση της παροχής μου) σήμερα έφτασαν και οι 2Χ20 Σκλαβενίτης!! Ευχαριστώ ΕΛΠΕ!!! Σήμερα έφυγα για Volton για τις 500kwh δωρεάν και σε 30 ημέρες ακριβώς επιστροφή στην ELPE για τα νεα δώρα που θα σκάσουν μύτη!!! 😎😎

Σκλαβενίτη μετά από πόσο καιρό; 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέμεινα τον Απρίλιο 14 ημέρες στην Volton και σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός. Το πρόγραμμα ήταν το Πρασινο ειδικό με τις 500 δωρεάν Kwh και το δωρεάν πάγιο του μήνα.

Μήπως ξέχασαν να βγάζουν σωστούς λογαριασμούς; Με έχουν χρεώσει και το πάγιο για τις αντίστοιχες ημέρες καθώς και τις Kwh.

Σας παραθέτω και τον λογαριασμό να δείτε και εσείς.

Να μιλήσω με αυτούς για διόρθωση του λογαριασμού ή Ραε;

Spoiler

Volton2.jpgVolton1.jpg

Επεξ/σία από madboy

45 minutes ago, madboy said:

Παρέμεινα τον Απρίλιο 14 ημέρες στην Volton και σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός.

13 μέρες, όχι 14.

45 minutes ago, madboy said:

Παρέμεινα τον Απρίλιο 14 ημέρες στην Volton και σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός. Το πρόγραμμα ήταν το Πρασινο ειδικό με τις 500 δωρεάν Kwh και το δωρεάν πάγιο του μήνα.

Μήπως ξέχασαν να βγάζουν σωστούς λογαριασμούς; Με έχουν χρεώσει και το πάγιο για τις αντίστοιχες ημέρες καθώς και τις Kwh.

Σας παραθέτω και τον λογαριασμό να δείτε και εσείς.

Να μιλήσω με αυτούς για διόρθωση του λογαριασμού ή Ραε;

Στις 13 μέρες δικαιούσαι 216kw δωρεάν και μηδενικό πάγιο, οπότε είναι λάθος ότι σε χρέωσαν. Κάνε αμφισβήτηση στο myrae.

Παρατηρώ ότι ο λογαριασμός είναι εκκαθαριστικός, οπότε σου χρωστάνε τελικό για 1 μέρα.

2 λεπτά πριν, pdim16 είπε

Παιδιά η ελπεντισον πλεον δίνει μόνο 50 ευρώ σε go4more? Τις έκοψε κ τις δωροεπιταγες public/Σκλαβενίτη;

Public 35 ευρώ δίνουν μόνο για τα σταθερά τους.Σκλαβενιτη προς ώρας δε δίνουν.τα 50 σε go4more μέχρι 21/06.

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, pdim16 είπε

Παιδιά η ελπεντισον πλεον δίνει μόνο 50 ευρώ σε go4more? Τις έκοψε κ τις δωροεπιταγες public/Σκλαβενίτη;

Σκλαβενίτη μέχρι 20€ μπορείς να πάρεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση για το excel σχετικά με το Generous Solar:

Αφού στο site του ΗΡΩΝ λέει:

image.png.ee2895103a3bd7e823e4205ac172e6b3.png

και άρα η τιμή της kWh επιδοτείται από το ΕΝ.Α - γιατί στο excel σου δεν περιλαμβάνει αυτή την έκπτωση; Υπάρχει κάποια "παγίδα" στο εν λόγω πρόγραμμα;

Επεξ/σία από atom7
αφαιρεση tag @doomnx

10 minutes ago, atom7 said:

@doomnx Ερώτηση για το excel σχετικά με το Generous Solar:

Αφού στο site του ΗΡΩΝ λέει:

image.png.ee2895103a3bd7e823e4205ac172e6b3.png

και άρα η τιμή της kWh επιδοτείται από το ΕΝ.Α - γιατί στο excel σου δεν περιλαμβάνει αυτή την έκπτωση; Υπάρχει κάποια "παγίδα" στο εν λόγω πρόγραμμα;

Αν φύγεις πριν τους 12 μήνες επιστρέφεις πίσω τις εκπτώσεις του ΕΝ.Α.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...