Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, pagouris είπε

Καλησπέρα,

Βόλτον yellow simple protect υπάρχει κάτι κρυφό στα 0,083 μαξ χρέωση μέχρι 31 Αυγούστου; Σε σχέση με το πράσινο που έχω τώρα και χαμηλότερη χρέωση έχει και ελάχιστα μικρότερο πάγιο.

Είναι για νέους πελάτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ανέβασέ μας τον πίνακα

Απλά να πω πως έχω και αέριο μέσα. Αν και δεν μου στείλε του αερίου τιμές. Μόνο ρεύματος. Συνδυαστικά μήπως όντως ισχύει εκεί γιατί στο ρεύμα και γω βλέπω φθηνότερους παροχους 

Screenshot_2024-06-13-13-04-35-161_com.viber.voip.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, doomnx said:

50 € Go For More και 35 € Public στο Bright Up.

Μόλις μας πήραν τηλέφωνο να μας στείλουν τις δυο 20άρες Σκλαβενίτη. Αίτηση 26 Απριλίου 😂

τους επαιρνες κανα τηλ να τις ζητήσεις ή το αφησες σε αυτους οποτε το θυμηθούν;

Επεξ/σία από prefuse

16 ώρες πριν, xristosan είπε

Καλησπερα σε ολους για επαγγελματικο Γ21 μονο ημερα τι κανουμε??? volton εχω τωρα περιπου 2500 κιλοβατορες το μηνα

Eunice Weblue, ΗΡΩΝ BENEFIT, αλλά και τα σταθερά της PROTERGIA και ELPEDISON 

2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

παιδες καλησπερα,να κανω μια γενικη ερωτηση  επειδη δεν το πολυκατεχω,εχω εναν γειτονα που ειναι πωλητης αντιπροσωπος σε διαφορους παροχους,ανεκαθεν επειδη εχουμε και καλες σχεσεις του ελεγα που συμφερει να παμε μου ελεγε εκει,ημασταν δεη μετα πηγαμε ζενιθ πλεον προτεργια,εχοντας λοιπον και εγω δει ολα αυτα τα λουμπεν βιντεο για τρελες αυξησεις στο ρευμα τον ρωτησα τι συμβαινει και μου εξηγησε οτι για διαφορους λογους/πολεμος ανατιμησεις παγκοσμια οικονομια κτλ η τιμη του ρευματος στο μελλον θα αυξηθει και οτι απο δω και στο εξης ειναι πιο συμφερον να φυγουμε απο την πρασινη κλιμακα και να παμε στην μπλε που αν και πιο ακριβο ειναι σταθερο και δεν θα επηρεαζεται,ετσι ηθελα να ρωτησω αν τελικα ισχυει αυτο σαν γενικος κανονας ??

(συγκεκριμενα να πω πως μου εστειλε ενα πινακα τιμων και μου ειπε να παμε ηρων)

Μάντης;

Ουδείς γνωρίζει για τα μελλούμενα. Η τάση αυτή τη στιγμή είναι ανοδική, παραπέρα δεν ξέρουμε κάτι με βεβαιότητα.

Γιατί προτείνει ΗΡΩΝ ο συνάδερφος; VOLTON PROTERGIA έχουν καλύτερα προγράμματα αυτή τη στιγμή

12 λεπτά πριν, pagouris είπε

Καλησπέρα,

Βόλτον yellow simple protect υπάρχει κάτι κρυφό στα 0,083 μαξ χρέωση μέχρι 31 Αυγούστου; Σε σχέση με το πράσινο που έχω τώρα και χαμηλότερη χρέωση έχει και ελάχιστα μικρότερο πάγιο.

Κρυφό δεν υπάρχει, αλλά δεν είναι για ήδη πελάτες

• Like 1

19 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Απλά να πω πως έχω και αέριο μέσα. Αν και δεν μου στείλε του αερίου τιμές. Μόνο ρεύματος. Συνδυαστικά μήπως όντως ισχύει εκεί γιατί στο ρεύμα και γω βλέπω φθηνότερους παροχους 

Screenshot_2024-06-13-13-04-35-161_com.viber.voip.jpg

Τη μισή αλήθεια σου λέει. ΔΕΗ, ΗΡΩΝ και ELPEDISON έχουν δώρα.

7 λεπτά πριν, prefuse είπε

τους επαιρνες κανα τηλ να τις ζητήσεις ή το αφησες σε αυτους οποτε το θυμηθούν;

Έστειλα my.rae.gr

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τη μισή αλήθεια σου λέει. ΔΕΗ, ΗΡΩΝ και ELPEDISON έχουν δώρα.

Έστειλα my.rae.gr

Στις 30μερες από την εκπροσώπηση myrae??

(Για τις Σκλαβενίτης, όπως γράφει το συμβόλαιο)

Επεξ/σία από stavrakas112

Αν ένα ακίνητο έχει υπαχθεί στην καθολική υπηρεσία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και υπάρχει ένα χρέος, μπορεί να γίνει μεταφορά σε άλλο πάροχο; Αφού γίνει ρύθμιση χρέους εννοείται.

4 λεπτά πριν, Nate είπε

Αν ένα ακίνητο έχει υπαχθεί στην καθολική υπηρεσία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και υπάρχει ένα χρέος, μπορεί να γίνει μεταφορά σε άλλο πάροχο; Αφού γίνει ρύθμιση χρέους εννοείται.

Ναι μπορεί, αλλά πολλές φορές ζητάνε μεγαλύτερη εγγύηση

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Είμαι στο elpedison smart έχω για άλλους 4 μήνες δώρο τμηματικό -25€το μήνα κάπου εκεί.. αν αλλάξω και πάω στο bright θα χαθούν τα δώρα;

Το 5×20 είχες πάρει?Ε λογικά αν πας σε σταθερό (bright) θα υπογράψεις νέα σύμβαση,άρα θα το χάσεις αυτό.

Edit: βασικά τώρα που το ξανασκεφτομαι τσέκαρε τους όρους αν είχες το 5×20.Ισως μέσω myrae μπορείς να το διεκδικήσεις ακόμα και σε σταθερό. 

Επεξ/σία από messinia3

3 ώρες πριν, stavrakas112 είπε

Στις 30μερες από την εκπροσώπηση myrae??

(Για τις Σκλαβενίτης, όπως γράφει το συμβόλαιο)

Περισσότερο ήταν... Την Παρασκευή έστειλα my.rae αν θυμάμαι καλά 

• Like 1

20 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το 5×20 είχες πάρει?Ε λογικά αν πας σε σταθερό (bright) θα υπογράψεις νέα σύμβαση,άρα θα το χάσεις αυτό.

Edit: βασικά τώρα που το ξανασκεφτομαι τσέκαρε τους όρους αν είχες το 5×20.Ισως μέσω myrae μπορείς να το διεκδικήσεις ακόμα και σε σταθερό. 

Άμα αλλάξεις πρόγραμμα δεν δικαιούσαι το τμηματικό 5x20 το ρώτησα σήμερα στο τσατ για μια δικιά μου παροχή καθώς κανείς καινούργιο συμβόλαιο

7 ώρες πριν, doll είπε

καλημέρα. σε τριφασική παροχή 25 (που δεν μου χρειάζεται) γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη χρέωση? τι μπορώ να κάνω? μπορώ να κατεβάσω και την ισχύ π.χ. από 25 σε 15 και τι οικονομία θα πετύχω?image.png.ded5d3e5cdb6ffcf7ef6dca65ebb3569.png

Βεβαίως και μπορείς αλλά έχει κόστος.

6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Mονο αν πάρεις γραπτή βεβαίωση ότι δε θα σου χρεώσουν ρήτρα.

Οff topic αλλά δε γίνεται. Αφού έχεις τριφασικό δε γίνεται ηλεκτρολόγος να βάλει υπογραφή ότι έχεις μονοφασικό.

Γίνεται αλλά έχει κόστος.

38 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Είμαι στο elpedison smart έχω για άλλους 4 μήνες δώρο τμηματικό -25€το μήνα κάπου εκεί.. αν αλλάξω και πάω στο bright θα χαθούν τα δώρα;

ΝΑΙ 

43 λεπτά πριν, vklon είπε

Άμα αλλάξεις πρόγραμμα δεν δικαιούσαι το τμηματικό 5x20 το ρώτησα σήμερα στο τσατ για μια δικιά μου παροχή καθώς κανείς καινούργιο συμβόλαιο

Το έγραψα εξ αρχής ότι κάνεις νέο συμβόλαιο.Βεβαιο ότι από το chat θα σου πουν ότι το χάνεις.Το θέμα είναι τι γράφουν οι όροι του 5×20.Ηταν ξεχωριστό pdf.Αναλογα τι γράφουν ίσως υπάρχει μια πιθανότητα να το διεκδικήσει μέσω myrae.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...