Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 minutes ago, kegokego said:

Παιδιά μια ερώτηση, σκέφτομαι να πάω από Elpedison smart up που είμαι ακόμη στο κίτρινο της Volton που διαφημίζει 0,083 σταθερή τιμή εως 31/08, αυτή η τιμή είναι συν τον μηχανισμό διακύμανσης; Αν ναι τότε περίπου πόσο να βγαίνει η κιλοβατώρα τον μήνα;; Έχει και πάγιο 5 ευρώ, συμφέρει ή να κοιτάξω άλλου;

Εγώ πήγα και θα γυρίσω 15-20/8.

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε έναν γνωστό μου τον είπαν στην nrg του προσφέρουν κλειδωμένη τιμή για 4 μήνες στο prime 4u με 0,085. Κίτρινο και κλειδωμένη τιμή γίνεται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, lazarnik said:

Σε έναν γνωστό μου τον είπαν στην nrg του προσφέρουν κλειδωμένη τιμή για 4 μήνες στο prime 4u με 0,085. Κίτρινο και κλειδωμένη τιμή γίνεται; 

Ναι. Και τo smart up είχε κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/5 και μετά πήγε σε ρήτρα.

Αρκεί η NRG να μην έχει παίξει με τις λέξεις... να του δώσουν κλειδωμένη τελική τιμή 0.085. Όχι Σταθερή ονομαστική χρέωση ενέργειας: 0,085€/kWh που γράφει στο site δηλαδή ονομαστική + ρήτρα.

Επίσης υπάρχει το γνωστό θέμα με τις επιταγές mymarket, που επιστρέφεις την αξία σε περίπτωση αποχώρησης (νομίζω πριν τους 12 μήνες)

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι σωστά. Απλά με έκανε εντύπωση ότι δεν το έχει στο site. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Κιτρινο και κλειδωμένη τιμή είναι και το win της elpedison.απλα για 2 μήνες.

Δημοσ.
4 minutes ago, lazarnik said:

Ναι σωστά. Απλά με έκανε εντύπωση ότι δεν το έχει στο site. 

Αν παίζουν με τις λέξεις στο τηλέφωνο και η τιμή δεν είναι τελική, λογικό να μην υπάρχει στο site.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και σε μένα με είχαν πάρει από φυσικό αέριο μια μέρα και μου έλεγαν σταθερό δεν θα αλλάξει.

+1 λεπτό από την τιμή χρονδρικής. 

-Ποιο είναι λέω να το κοιτάξω. Δωράκια έχει;

-Το Maxi home 10 μου λέει. Όχι 

-Ευχαριστώ λέω. Θα σας ειδοποιήσουμε...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αρκεί η NRG να μην έχει παίξει με τις λέξεις... να του δώσουν κλειδωμένη τελική τιμή 0.085. Όχι Σταθερή ονομαστική χρέωση ενέργειας: 0,085€/kWh που γράφει στο site δηλαδή ονομαστική + ρήτρα.

Επίσης υπάρχει το γνωστό θέμα με τις επιταγές mymarket, που επιστρέφεις την αξία σε περίπτωση αποχώρησης (νομίζω πριν τους 12 μήνες)

Του στείλανε αυτό 

blank 2.pdf

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Οι του smart up elpe σε ποιο πρόγραμμα μπήκαμε ?,η μείναμε smart up με άλλη τιμή ?

Smart up με την τιμή με το μηχανισμό διακύμανσης. Αν είναι να παραμείνεις elpe άλλαξε πρόγραμμα,παίζουν φθηνότερα.τωρα έχουν βγάλει το elpedison win με κλειδωμένη τιμή για 2 μήνες (ακριβότερα βέβαια από το κλειδωμένο smart)

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win_133266/

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Του στείλανε αυτό 

blank 2.pdf 715.44 kB · 3 downloads

Αυτό είναι το prime 4U, δεν είναι κάτι καινούριο. Έχει μία βασική σταθερή + μηχανισμό διακύμανσης.

Τώρα πώς βασίζονται μερικοί σε αγνώστους τηλεφωνικούς παραμυθάδες είναι όντως άξιο απορίας....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, bilham είπε

Αυτό είναι το prime 4U, δεν είναι κάτι καινούριο. Έχει μία βασική σταθερή + μηχανισμό διακύμανσης.

Τώρα πώς βασίζονται μερικοί σε αγνώστους τηλεφωνικούς παραμυθάδες είναι όντως άξιο απορίας....

Δεν είπα είναι καινούριο. Κάτι δεν με κολλάει....Απλά γράψανε με κόκκινο από δίπλα σταθερό για 4 μηνες

Επεξ/σία από lazarnik
Δημοσ.

Έχω 2 διαφορετικές παροχές σε elpedison smart και βλέπω διαφορετική χρέωση ανά KWh για τους ίδιους μήνες. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα διαστήματα δεν είναι ίδια, π.χ. για τον Απρίλιο στους 2 λογαριασμούς έχω από 1-24/4 χρέωση 0,10754 €/kWh και από 1-20/4 χρέωση 0,10382 €/kWh, αντιστοίχως.

Βγαίνει αναλογική χρεώση για τις αντίστοιχες ημέρες του μήνα? Την τιμή των 0,10898 €/kWh (που βλέπω και στο ιστορικό τιμών στο excel του doomnx) θα την έβλεπα αν η χρέωση ήταν για την περίοδο 1-30/4?

Δημοσ.
18 minutes ago, lazarnik said:

Του στείλανε αυτό 

blank 2.pdf 715.44 kB · 6 downloads

10 minutes ago, bilham said:

Εδώ και η απάτη με τις "δωροκάρτες" του mymarket που κάθε άλλο παρά δώρο δεν είναι. 100% επιστροφή αξίας αν φύγεις πριν τον 1ο χρόνο, ή 50% επιστροφή αξίας αν φύγεις πριν το 2ο χρόνο.

Όροι Συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια - Δωροκάρτες My Market_ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.pdf

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bilham είπε

Διενεργών αιτήσεις εδώ!

Τι σόι πελάτης όμως; Σταθερός ή άστατος; 

Για να ξέρουμε δηλαδή... 😅

μόνο άστατους θα βρεις εδώ!! 😂

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...