Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά,

Δύο αιτήσεις 1 Μαΐου με τις 2 40ευρες για Σκλαβενίτη, πήρα τηλέφωνο από Πέμπτη και πίεζα για τις επιταγές, καθώς έβλεπα ότι συμφορουμιτες που έκαναν αίτηση πιο μετά είχαν ξεκινήσει και έπαιρναν τις επιταγές, μετά από πολλά τηλέφωνα, τις έστειλαν σήμερα (4 * 20). Οπότε κάνετε κανένα τηλέφωνο και πιέστε όσοι δεν έχετε παραλάβει ακόμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

29 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Δύο αιτήσεις 1 Μαΐου με τις 2 40ευρες για Σκλαβενίτη, πήρα τηλέφωνο από Πέμπτη και πίεζα για τις επιταγές, καθώς έβλεπα ότι συμφορουμιτες που έκαναν αίτηση πιο μετά είχαν ξεκινήσει και έπαιρναν τις επιταγές, μετά από πολλά τηλέφωνα, τις έστειλαν σήμερα (4 * 20). Οπότε κάνετε κανένα τηλέφωνο και πιέστε όσοι δεν έχετε παραλάβει ακόμα.

Που κάνουμε το τηλέφωνο? Στον πωλητή που μας εξυπηρέτησε ή κάπου αλλού?

18 λεπτά πριν, skylouros είπε

Που κάνουμε το τηλέφωνο? Στον πωλητή που μας εξυπηρέτησε ή κάπου αλλού?

Εγώ πήρα στο 2112117320 ζήτησα την πωλήτρια που με εξυπηρέτησε, ωστόσο πάντα μιλάει στο τηλέφωνο. Οπότε στην κοπέλα που θα το σηκώσει ανέφερε το πρόβλημα και επέμεινε, θα καταγράψει αυτή τα στοιχεία σου ώστε να στην στείλει και να μην περιμένεις πότε (και αν) θα σε καλέσουν εκείνοι. Εγώ αυτό έκανα, μου είπαν Παρασκευή ότι θα τις έφερναν χθες, χθες δεν ήρθε κανένας, οπότε ξαναπήρα το μεσημέρι και τελικά είπαν ότι ήταν προγραμματισμένη η αποστολή για σήμερα, πράγματι σήμερα το πρωί 8:30 τις έφεραν.

Καλημέρα παιδιά, 

Οι επιταγές Σκλαβενίτη από elpedison δείχνουν να μας τελειώνουν από τα δώρα μέχρι νεωτέρας. Παραμένουν οι go4more πόντοι και τα 35 public στα μπλε.Αν κάποιος έχει άκρη για κάτι καλύτερο ενημερώνει.

Είμαι Elpedison κίτρινο. Σκέφτομαι να γυρίσω σε σταθερό. Αν πάω volton, μετά από πόσες να επιστρέψω elpe για να πάρω τα δώρα;

Επισκέπτης

Ανεβαίνει ή Κατεβαίνει;;;;

Υπάρχει κάπου να παρακολουθώ την εβδομαδιαιά μέση τιμη ΤΕΑ; Έτσι απο περιέργεια, μην σας ζαλίζω συνεχώς...

3 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

Υπάρχει κάπου να παρακολουθώ την εβδομαδιαιά μέση τιμη ΤΕΑ; Έτσι απο περιέργεια, μην σας ζαλίζω συνεχώς...

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

Βάζεις το διάστημα που σε ενδιαφέρει και βλέπεις. 

Καλημέρα. 4 παροχές από ΕΛΠΕ σε volton χωρίς εγγύηση λόγω εξόφλησης των λογαριασμών. Μέχρι 15-20 Αυγούστου και μετά πίσω ΕΛΠΕ ανάλογα με δώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής στην elpedison, σήμερα με άφησε να την ενεργοποιήσω το σύστημα στο myelpedison/πληρώνω online με χρέωση 0,01 (σε μηδενικό υπόλοιπο) κ χωρίς να έχει εκδοθεί λογαριασμός. Είναι η πρώτη μου εκπροσώπηση στην elpedison και από τις 28/05 που ξεκίνησε το προσπαθούσα αλλά μου έβγαζε σφάλμα μέχρι τώρα.

Επεξ/σία από stavrakas112

Οι δωροεπιταγές public σας ήρθαν αμέσως με την ενεργοποίηση της παροχής; Απ΄την προηγούμενη βδομάδα που ενεργοποιήθηκε η παροχή δεν ήρθε κάτι σε μένα.

37 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

Όχι ρε τώρα που συνηθίσαμε; Μη χαθείς 😂

• Haha 1

1 λεπτό πριν, Con_stant1ne είπε

Οι δωροεπιταγές public σας ήρθαν αμέσως με την ενεργοποίηση της παροχής; Απ΄την προηγούμενη βδομάδα που ενεργοποιήθηκε η παροχή δεν ήρθε κάτι σε μένα.

Μπορεί να καθυστερήσουν μερικές μέρες. (Σε εμένα μετά από 5 μέρες ήρθαν όταν ενεργοποιήθηκαν όλες οι παροχές που μετέφερα)

• Thanks 1

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Aν σου ζητάει γεμή, τότε έχεις πατήσεις επαγγελματικό πρόγραμμα.

https://publicity.businessportal.gr/

Έτσι νόμιζα κι εγώ. Ότι πάτησα κατά λάθος επαγγελματικό. Αλλά δεν...

Άλλη μια επιτυχία της μηχανοργάνωσης του Ηρων.

Επειδή εχθες είχε πάει αργά θα το κάνω χωρίς να μπω στο myheron.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...