Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έχεις αλλάξει πάροχο; Αν ναι, έχουν πάρει τις μετρήσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ για να γίνει η αλλαγή. Τώρα πότε θα φανεί στο σύστημά τους είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά συνήθως μέσα στο δίμηνο βγαίνει τελικός και η παροχή γίνεται ανενεργή.

Ναι έχω αλλάξει. Από 22/05. Πριν 3 μέρες μου ήρθε μήνυμα από τον επόμενο πάροχο ότι από 22/05 εκπροσωπούμαι στο νεό πάροχο. Αυτοί απλά μου ανέφεραν ότι ο νέος πάροχος δεν τους έστειλε τις ενδείξεις (δεν είπαν Δεδδηε) και ως εκ τούτου ακόμα είμαι ενεργός πελάτης.

21 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σου απάντησα εδώ,γιατί βγαίνουμε off topic.

Οκ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ναι έχω αλλάξει. Από 22/05. Πριν 3 μέρες μου ήρθε μήνυμα από τον επόμενο πάροχο ότι από 22/05 εκπροσωπούμαι στο νεό πάροχο. Αυτοί απλά μου ανέφεραν ότι ο νέος πάροχος δεν τους έστειλε τις ενδείξεις (δεν είπαν Δεδδηε) και ως εκ τούτου ακόμα είμαι ενεργός πελάτης.

Ναι, too soon για να φανείς στα συστήματα μάλλον. Μόνο η ΔΕΗ τα κάνει τσακ μπαμ αυτά. Αν θες τους κυνηγάς, αλλιώς απλά περιμένεις.

• Thanks 1

2 hours ago, darkmatinee said:

Η Elpedison με κολάζει άσχημα, σήμερα πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση για να στείλουν τις επιταγές του Σκλαβενίτη! @madboy ετοιμάσου 🤑

Καλοφάγωτες! Αντε και στις δικές μας!!! 😄

• Thanks 1

Προς ενημέρωση σας. Έκανα το econtract Στον Ηρων για το 50αρικο, επειδή αργούσαν πήρα τηλέφωνο την υπάλληλο που μου στείλε το email για την αποδοχή και με ενημέρωσε πως αν έχω κάποιον να προτείνω παίρνω 20 ευρώ σαν μπόνους. Δεν θέλω κάποιον να συστήσω απλά το αναφέρω αν έχετε μεταξύ σας διασυνδέσεις να τις εκμεταλευτείτε. Μπορεί και να το γνωρίζετε.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Christosg94 είπε

Προς ενημέρωση σας. Έκανα το econtract Στον Ηρων για το 50αρικο, επειδή αργούσαν πήρα τηλέφωνο την υπάλληλο που μου στείλε το email για την αποδοχή και με ενημέρωσε πως αν έχω κάποιον να προτείνω παίρνω 20 ευρώ σαν μπόνους. Δεν θέλω κάποιον να συστήσω απλά το αναφέρω αν έχετε μεταξύ σας διασυνδέσεις να τις εκμεταλευτείτε. Μπορεί και να το γνωρίζετε.

Αυτό ίσχυε από παλιά με το 20€ ωστόσο τον σύστηνες στην πωλήτρια και αυτός δεν λάμβανε τα 50€ του contract

• Like 1

3 ώρες πριν, vklon είπε

Δεν έχετε κάποιο κέρδος με το να κάνετε εσωτερική αλλαγή προγράμματος. Συμφέρει να πάτε σε έναν άλλο πάροχο και μετά να επιστρέψετε ως win-back και να πάρετε όλα τα δώρα που παίρνουν οι νέοι πελάτες σε οποίο πρόγραμμα επιλέξετε στην elpedison.

δεν έχω το χρόνο να πηγαίνω πέρα δώθε κ να κάνω αιτήσεις, φωτογραφήσεις μετρητη κλπ. Θέλω απλά να μετακινηθώ σε άλλο πρόγραμμα το πιο απλό γι αυτους

2 λεπτά πριν, Christosg94 είπε

Μόνο που για να πάρεις τα 20 της σύστασης που μπαίνουν στο λογαριασμό σου θα πρέπει η παροχή που θα συστησεις να μην έχει ξαναπάει πρόσφατα (αδιευκρίνηστο το πόσο ακριβώς θεωρούν ως πρόσφατα) στον ήρωνα. 

3 λεπτά πριν, vklon είπε

Αυτό ίσχυε από παλιά με το 20€ ωστόσο τον σύστηνες στην πωλήτρια και αυτός δεν λάμβανε τα 50€ του contract

εγώ που είχα συστήσει δύο παροχές παλιότερα, πήραν κανονικά τα 50 του econract και εγώ 40 σαν bonus έξτρα.

2 λεπτά πριν, GEORGES81 είπε

δεν έχω το χρόνο να πηγαίνω πέρα δώθε κ να κάνω αιτήσεις, φωτογραφήσεις μετρητη κλπ. Θέλω απλά να μετακινηθώ σε άλλο πρόγραμμα το πιο απλό γι αυτους

Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε πέρα δώθε θα κάνετε μια αίτηση για άλλου πχ ΔΕΗ (που είναι πιο γρήγορη) και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψετε πίσω win-back και μπορείτε να πάρετε από 120-135€ σε δώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ετσι το excel του korakios? "όχι για μέλη του φόρουμ insomnia"

Μου κοπηκαν τα ποδια 😅

Και σκεφτομουν να τα ζυγισω τωρα αν θα παω σε σταθερο για το καλοκαιρι

edit: εκτιμω το excel του doomnx

thank you both

Επεξ/σία από nikniknikniknik
  • Thanks 1

Να ενημερώσω ότι ήμουν πελάτης volton στο πράσινο ,ζήτησα να πάω στο κίτρινο με τις μειωμένες τιμές μέχρι τον Αύγουστο.Με έγραψαν έκανα αίτηση σε άλλο πάροχο και μέσα σε δύο ημέρες με κάλεσαν κ μου έδωσαν το πρόγραμμα που ήθελα.

• Haha 3

Καλησπέρα είμαι για μετακίνηση σε elpe το bright up μου έχουνε δώσει τηλεφωνικός το 50αρικο σε πόντους πως γίνεται να πάρουμε και τις δωροεπιταγες σε Σκλαβενίτη γνωρίζει κανεις;Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Μπορώ να ανοίξω αίτημα ραε ως εξουσιοδοτημένος επισυνάπτοντας την εξουσιοδότηση; Ή θα πρέπει να το ανοίξει ο κάτοχος της παροχής;

Το έχω κάνει τέσσερις (4) φορές με δικά μου στοιχεία για τρεις (3) διαφορετικές παροχές που διαχειρίζομαι, δηλαδή σε τρία (3) διαφορετικά ΑΦΜ (κανένα από αυτά το δικό μου) και ποτέ δεν είχα θέμα. Την μία φορά μάλιστα φτάσαμε και σε ενεργειακό διαμεσολαβητή. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ταυτοποίησης ή επισύναψης/παροχής εξουσιοδότησης. Σε όλες τις συνομιλίες εμφανιζόταν το δικό μου όνομα και όχι των κατόχων των παροχών. Εννοείται ότι πάντα η έκβαση ήταν θετική προς τους κατόχους των παροχών. Από την εμπειρία μου η πιο χρονοβόρα να συνεννοηθείς για να δικαιωθείς είναι η ELPEDISON...

Επεξ/σία από myrmigki
  • Like 1
  • Thanks 1

Στις 8/6/2024 στις 11:39 ΠΜ, vklon είπε

Γιατι υπάρχουν πιο συμφέρουσα προγράμματα όπως το εξάμηνο της  Elpedison το bright up που έχει 0,089 kWh  και 9,90€ πάγιο. Αν βάλεις και τα δώρα της Elpedison 40€ Σκλαβενίτη, 35€ public και 50€ go for more μηδενίζεις το πάγιο.

αν πάω από elpe smart σε elpe bright up δικαιούμαι τα δώρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...