Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Γιατι υπάρχουν πιο συμφέρουσα προγράμματα όπως το εξάμηνο της  Elpedison το bright up που έχει 0,089 kWh  και 9,90€ πάγιο. Αν βάλεις και τα δώρα της Elpedison 40€ Σκλαβενίτη, 35€ public και 50€ go for more μηδενίζεις το πάγιο.

Σ ευχαριστλω φιλε μου. Αυτο δεν ειχα προλαβει να το δω.

Ειναι οντως ξεκαθαρο 0.089 χωρις να στην φερνουν καπου αλλο;

Επισης κατι ειχα διαβασε να επικοινωνησουμε με καποια παιδια εδω μεσα για τα δωρα;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, SlotKiller είπε

Σ ευχαριστλω φιλε μου. Αυτο δεν ειχα προλαβει να το δω.

Ειναι οντως ξεκαθαρο 0.089 χωρις να στην φερνουν καπου αλλο;

Επισης κατι ειχα διαβασε να επικοινωνησουμε με καποια παιδια εδω μεσα για τα δωρα;

Σου έστειλα μήνυμα. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό είναι μπλε με σταθερή τιμή κιλοβατώρας.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πρέπει να πας πχ 1/7 και να φύγεις στις 25/7. Να μη μεσολαβεί επιτοπια και να έχουν ενημερωθεί συστεμικά από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι έφυγες πριν προλάβουν να βγάλουν έναντι

Θεωρητικά θα είμαι από 5 και είχα σκοπό περί τις 25-26-27 max να έφευγα 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vklon είπε

Ναι στον ΗΡΩΝ μου έχει τύχει παλιότερα. Τώρα με την μηνιαία καταμέτρηση όλοι οι λογαριασμοί θα είναι εκκαθαριστικοί.

Σ ευχαριστώ πολύ! Ο τελευταίος εκκαθαριστικός έχει εκδοθεί χρονικά μετά την αλλαγή στην Elpedison. Φαντάζομαι ότι τη συνέπεια του εκκαθαριστικού θα την ψάχνουμε και δεν θα τη βρίσκουμε στον τελικό που ΘΑ βγει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Θεωρητικά θα είμαι από 5 και είχα σκοπό περί τις 25-26-27 max να έφευγα 

Επίσης περνάει κάθε 10 του μηνός ο ΔΕΔΗΕ..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Είναι ανάλογα την περιοχή... Θα πρέπει να το δεις αν το αναγράφει ο λογαριασμός η τηλέφωνο στον Δεδδηε για σιγουριά.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Είναι ανάλογα την περιοχή... Θα πρέπει να το δεις αν το αναγράφει ο λογαριασμός η τηλέφωνο στον Δεδδηε για σιγουριά..

Εδώ και δύο μήνες στο app της ELPEDISON έχει μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ 10 του μηνός για αυτό το είπα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Εδώ και δύο μήνες στο app της ELPEDISON έχει μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ 10 του μηνός για αυτό το είπα 

Απλα το ειπα  για επιβεβαιωση..Αν  ειναι σωστη η ημερομηνια αυτη...

Δημοσ.
51 minutes ago, Dogtor21 said:

Aν πας στις 5/7 και πάρει επιτόπια ο ΔΕΔΔΗΕ στις 10/7... τότε αν φύγεις στις 25/7... θα σου έρθει εκκαθαριστικός για 5 μέρες, και στα καπάκια τελικός.

Για λοιπά θέματα ΔΕΔΔΗΕ εδώ

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, vklon said:

Γιατι υπάρχουν πιο συμφέρουσα προγράμματα όπως το εξάμηνο της  Elpedison το bright up που έχει 0,089 kWh  και 9,90€ πάγιο. Αν βάλεις και τα δώρα της Elpedison 40€ Σκλαβενίτη, 35€ public και 50€ go for more μηδενίζεις το πάγιο.

μήπως μπορώ να έχω κ εγώ πληροφορίες για τα δώρα?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, savoukos είπε

μήπως μπορώ να έχω κ εγώ πληροφορίες για τα δώρα?

Σας έστειλα μήνυμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν πας στις 5/7 και πάρει επιτόπια ο ΔΕΔΔΗΕ στις 10/7... τότε αν φύγεις στις 25/7... θα σου έρθει εκκαθαριστικός για 5 μέρες, και στα καπάκια τελικός.

Για λοιπά θέματα ΔΕΔΔΗΕ εδώ

Μιλάμε για 5/6 με πιθανή ημερομηνία αποχώρησης γύρω στις 27

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Μιλάμε για 5/6 με πιθανή ημερομηνία αποχώρησης γύρω στις 27

Έχει να κάνει με τον κύκλο τιμολόγησης του ΗΡΩΝ που θα πέσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...