Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, tryfos είπε

Δεν αναφέρεται στο εξέλ από πότε υπολογίζεται το 6μηνο, από την τελευταία μέτρηση ή από την έκδοση του τελικού λογαριασμού;

άγνωστο τι θεωρεί ο Ηρων ως 6μηνο (θα το προσθέσω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

άγνωστο τι θεωρεί ο Ηρων ως 6μηνο (θα το προσθέσω)

Οκ, για ένα γρήγορο πέρασμα από Ελπέ σε επαγγελματικό SmartZero, ίσα-ίσα για λήψη 15€ ή 30€ (αν μείνω για 2 μήνες) σε πολύ μικρή κατανάλωση 100-150kwh, πως σου φαίνεται; Δεν βρίσκω κάτι άλλο άμεσο τουριστικό για Γ21 και έχει και 0 πάγιο, που σε μικρές καταναλώσεις αξίζει.

Επεξ/σία από tryfos

2 λεπτά πριν, tryfos είπε

Οκ, για ένα γρήγορο πέρασμα από Ελπέ σε επαγγελματικό SmartZero, ίσα-ίσα για λήψη 15€ ή 30€ (αν μείνω για 2 μήνες) σε πολύ μικρή κατανάλωση 100-150, πως σου φαίνεται; Δεν βρίσκω κάτι άλλο άμεσο τουριστικό για Γ21 και έχει και 0 πάγιο, που σε μικρές καταναλώσεις αξίζει.

θα πήγαινα Ήρων για το 50ρικο , ελπέ νομίζω παίζουν τα 40€ Σκλαβενίτη και για Γ21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλαξαν τα δώρα από ZeniΘ. Το More θα δίνει έως 90 € μετά τον 9ο μήνα παραμονής (έως 30 €/μήνα) και το Smart Night έως 60 € (έως 5 €/μήνα). Πρόσθεσα και το δεύτερο πρόγραμμα στα ex-post.

Προσοχή στο «έως». Αυτά τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να μην δημιουργείται αρνητικό υπόλοιπο σε κανέναν μήνα και μάλιστα στο Smart Night εξαιρείται το πάγιο.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

θα πήγαινα Ήρων για το 50ρικο , ελπέ νομίζω παίζουν τα 40€ Σκλαβενίτη και για Γ21

Είμαι Ήρων δυστυχώς, μίλησα στο τηλέφωνο για το smart zero, δεν δίνουν τους πόντους εθνικής στα επαγγελματικά, για τα 40 του Σκλαβενίτη δεν ρώτησα για να είμαι ειλικρινής.

Πάντως για κάτι άμεσο τουριστικό για 1-2 μήνες δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν μου διαφεύγει κάτι, ε;

Επεξ/σία από tryfos

6 λεπτά πριν, tryfos είπε

Είμαι Ήρων δυστυχώς, μίλησα στο τηλέφωνο για το smart zero, δεν δίνουν τους πόντους εθνικής στα επαγγελματικά, για τα 40 του Σκλαβενίτη δεν ρώτησα για να είμαι ειλικρινής.

Πάντως για κάτι άμεσο τουριστικό για 1-2 μήνες δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν μου διαφεύγει κάτι, ε;

για τα 40 του Σκλαβενίτη ρώτα doomnx

@doomx τα 40 Σκλαβενίτης δίνονται στα επαγγελματικά από Ελπέ; Κοιτάω για smart zero. Επίσης, πως τρέχει περίπου τώρα η διαδικασία, γιατί έχω καιρό να πάρω, πως στις στέλνουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Spoiler

Μόλις με έδειξε στο από της ΕΛΠΕ ενεργό. Τι βλέπουν τα ματάκια μου;

Επεξ/σία από Lewnidas1995

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Μόλις με έδειξε στο από της ΕΛΠΕ ενεργό. Τι βλέπουν τα ματάκια μου;

μάλλον απο ταχυτουρισμό παλιότερα ? Ή διόρθωση .... Ανέβασε λογαριασμό ολόκληρο

επίσης σβήσε τα στοιχεία σου

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, korakios said:

μάλλον απο ταχυτουρισμό παλιότερα ? Ή διόρθωση .... Ανέβασε λογαριασμό ολόκληρο

Από τουρισμό είχα τελικό 2,75€ το οποίο μάλιστα διπλό πλήρωσα λόγο πάγιας και τα επέστρεψαν πίσω μετά από ένα μηνα

Επεξ/σία από Lewnidas1995

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Από τουρισμό είχα τελικό 2,75€ το οποίο μάλιστα διπλό πλήρωσα λόγο πάγιας και τα επέστρεψαν πίσω μετά από ένα μηνα

αφού γράφει , είναι απο το επίδομα που δεν αφορά το παρών νήμα

Επεξ/σία από korakios

Πόσο τρόμπες είναι εκεί στη Volton; Μάλλον μας περνάνε για ιθαγενείς που θα θαμπωθουν από τα καθρεφτσκια. 

Εν συντομία: Αφού πέρασα όλο το χειμώνα με σκληρό τουρισμό αλλάζοντας πάροχο κάθε μήνα και κυνηγώντας τα δώρα, στα μέσα Φεβρουαρίου είπα να αραξω γιατί είχα μπουχτισει παλεύοντας με τα λάθη και τις παραλείψεις των παρόχων. Πήγα λοιπόν στη Volton παίρνοντας τις 500kw δωρεάν με το σκεπτικό ότι ο χειμώνας έφευγε και οι καταναλώσεις θα επέστρεφαν πάλι στα χαμηλά επίπεδα. 

Έρχεται ο πρώτος λογαριασμός, στον οποίο είχα το δώρο των 500kw, και γίνεται το πρώτο φάουλ,μου βάζουν κατανάλωση 56kw. Λέω οκ θα γίνει εκκαθάριση στους επόμενους. Από τότε έχουν βγει ακόμα δύο λογαριασμοι, εναντι και οι δύο, στους οποίους έχω χρεωθεί 400kw στον καθένα. Να σημειώσω ότι έχω τηλεμετρούμενο μετρητή από τον οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ παίρνει καθε μήνα ένδειξη. Εξαιτίας αυτού δεν μπορώ να δώσω ενδειξη στο portal της Volton όταν ανοίγει το παράθυρο και με χρεώνουν με έναντι που εχουν υπερδιπλάσια κατανάλωση από την πραγματική.

Συνολικά λοιπόν με έχουν χρεώσει 200+ kw παραπάνω από την πραγματική μου κατανάλωση οπότε η ΡΑΕ ήταν για ακόμα μια φορά μονόδρομος, με την ελπίδα ότι θα τους βάλει χέρι και θα βγάλουν διορθωτικό λογαριασμό που θα ανταποκρίνεται στην πραγματική κατανάλωση αυτών των τριών μηνών. 

• Like 1

@Lewnidas1995 σβήσε τα στοιχεία σου

1 λεπτό πριν, Giannis_Io είπε

Πόσο τρόμπες είναι εκεί στη Volton; Μάλλον μας περνάνε για ιθαγενείς που θα θαμπωθουν από τα καθρεφτσκια. 

Εν συντομία: Αφού πέρασα όλο το χειμώνα με σκληρό τουρισμό αλλάζοντας πάροχο κάθε μήνα και κυνηγώντας τα δώρα, στα μέσα Φεβρουαρίου είπα να αραξω γιατί είχα μπουχτισει παλεύοντας με τα λάθη και τις παραλείψεις των παρόχων. Πήγα λοιπόν στη Volton παίρνοντας τις 500kw δωρεάν με το σκεπτικό ότι ο χειμώνας έφευγε και οι καταναλώσεις θα επέστρεφαν πάλι στα χαμηλά επίπεδα. 

Έρχεται ο πρώτος λογαριασμός, στον οποίο είχα το δώρο των 500kw, και γίνεται το πρώτο φάουλ,μου βάζουν κατανάλωση 56kw. Λέω οκ θα γίνει εκκαθάριση στους επόμενους. Από τότε έχουν βγει ακόμα δύο λογαριασμοι, εναντι και οι δύο, στους οποίους έχω χρεωθεί 400kw στον καθένα. Να σημειώσω ότι έχω τηλεμετρούμενο μετρητή από τον οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ παίρνει καθε μήνα ένδειξη. Εξαιτίας αυτού δεν μπορώ να δώσω ενδειξη στο portal της Volton όταν ανοίγει το παράθυρο και με χρεώνουν με έναντι που εχουν υπερδιπλάσια κατανάλωση από την πραγματική.

Συνολικά λοιπόν με έχουν χρεώσει 200+ kw παραπάνω από την πραγματική μου κατανάλωση οπότε η ΡΑΕ ήταν για ακόμα μια φορά μονόδρομος, με την ελπίδα ότι θα τους βάλει χέρι και θα βγάλουν διορθωτικό λογαριασμό που θα ανταποκρίνεται στην πραγματική κατανάλωση αυτών των τριών μηνών. 

έχει αναφερθεί αρκετές φορές , δε συγχρονίζουν με ΔΕΔΔΗΕ , μόνο στο βύσμα ο @ekrepali έκατσε 😛

• Thanks 1
  • Haha 2

13 λεπτά πριν, tryfos είπε

@doomx τα 40 Σκλαβενίτης δίνονται στα επαγγελματικά από Ελπέ; Κοιτάω για smart zero. Επίσης, πως τρέχει περίπου τώρα η διαδικασία, γιατί έχω καιρό να πάρω, πως στις στέλνουν;

Δίνονται και στα επαγγελματικά τα 40. Υπολόγιζε ότι θα λάβεις τις διατακτικές Σκλαβενίτη κανά μήνα μετά την ενεργοποίηση.

3 minutes ago, korakios said:

αφού γράφει , είναι απο το επίδομα που δεν αφορά το παρών νήμα

Ούτε το πρόσεξα κορακιε, σε ευχαριστώ. Άρα οποίος έχει κάνει τουρισμό αυτούς τους μήνες το επίδομα θα το πάρει από τον κάθε πάροχο ξεχωριστά.

καλη η ενημέρωση 

@doomnx λες να πάρω τηλέφωνο για την δωροεπιταγή public;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...