Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα εχω κανει συνδυαστικο πακετο ρευμα-αεριο στην ελπεντισον.

Πρωτος λογαριασμος αεριου δεν εχει εκδοθει.

Αν φυγω στο ρευμα και παω σε αλλη εταιρεια υπαρχει ο κινδυνος να χασω το πιστωτικο (δωρο) στο αεριο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα σας

Και για σήμερα (όσοι απαντήσουν μέσα στην μέρα) 

Απο το κονε cted μου μπορεί να δωθεί τα 30€ public, μαζί με τα υπόλοιπα εννοείτε δώρα. Pm me, thanks

Μου ήρθε χτες μήνυμα από ελπε ότι εκπροσωπούμαι από 30/05. Δε το βιάζομαι καθόλου, αλλά επειδή είδα ότι σε πολλούς το μήνυμα από public ήρθε αμέσως, σημαίνει ότι κάπου σκάλωσε ή τα στέλνουν και αργότερα?

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Guarantee και επιστρέφεις για Go For More.

εννοεις generous guarantee και επιλογη χωρις προσταασια τιμης,και μολις ενεργοποιηθω ξαναγυριζουμε elpe για go for more.

• Like 2

7 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Μου ήρθε χτες μήνυμα από ελπε ότι εκπροσωπούμαι από 30/05. Δε το βιάζομαι καθόλου, αλλά επειδή είδα ότι σε πολλούς το μήνυμα από public ήρθε αμέσως, σημαίνει ότι κάπου σκάλωσε ή τα στέλνουν και αργότερα?

Σε εμένα έστειλε πρώτα το μήνυμα της εκπροσώπησης και μετά από 2 μέρες ήρθαν ταυτόχρονα όλες οι δωροεπιταγές από τις παροχές μου.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios η protergia έχει εφαρμογή δικιά της για να βάλουμε την πάγια (όπως ελπέ και Ήρων); Δε βλέπω κάτι. Αν δεν έχει, οι τράπεζες χρεώνουν για να βάλεις-βγάλεις πάγια αλλά και για να εξοφλείς κάθε μήνα, έτσι δεν το συζητώ καν για κανέναν.

To 6μηνο που γράφεις ότι πρέπει να έχει περάσει για το 50άρικο στον Ήρωνα είναι από την ημερομηνία που φτάνει η τελευταία εκκαθάριση ή από την ημερομηνία έκδοσης του τελικού λογαριασμού; Είναι για όλα τα κίτρινα του Ήρωνα το 6μηνο αυτό ή μόνο για μερικά;

Γενικά αργοπεθαίνει πλέον ο τουρισμός πάντως.

Edit: Στο εξέλ στο επαγγελματικό Ελπέ Smart Zero for Business έχει ξεμείνει μάλλον κατά λάθος το 5Χ10 δώρο, ενώ από ό,τι βλέπω είναι πλέον 2Χ15.

Επεξ/σία από tryfos

Τελικά κατέληξα στο Volton Blue fixed 6m με τραπεζικη εντολή για να παιρνω την τιμή με συνεπεια .Δεν εχω το κουραγιο να αλλαζω καθε μηνα και μετα το καλοκαιρι βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ όλου για την βοήθεια.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, bilham είπε

Σε άλλα νέα τώρα η ΗΡΩΝ κυκλοφορεί 2 νέα κίτρινα προγράμματα οικιακά και 1 επαγγελματικό

Είναι τα Benefit Home και Benefit Business S, και το One. Είναι τύπου ΜΤΑ Χ απώλειες + περιθώριο κέρδους, τα 2 πρώτα. Δώρο τα πάγια (5,5) για τους πρώτους 6 μήνες

Το One έχει στοιχεία πράσινου με ΤΕΑ από προηγούμενους μήνες (και προς στιγμήν είναι αρκετά ακριβό)

Που τα βλέπεις αυτά, δεν υπάρχουν καν στο site ούτε στα excel. Επίσης τιμές δεν αναφέρεις, αν μπορούμε κι εμείς από κάπου να τις δούμε.

Επεξ/σία από tryfos

12 ώρες πριν, bilham είπε

Σε άλλα νέα τώρα η ΗΡΩΝ κυκλοφορεί 2 νέα κίτρινα προγράμματα οικιακά και 1 επαγγελματικό

Είναι τα Benefit Home και Benefit Business S, και το One. Είναι τύπου ΜΤΑ Χ απώλειες + περιθώριο κέρδους, τα 2 πρώτα. Δώρο τα πάγια (5,5) για τους πρώτους 6 μήνες

Το One έχει στοιχεία πράσινου με ΤΕΑ από προηγούμενους μήνες (και προς στιγμήν είναι αρκετά ακριβό)

Επίσης, η Ζενίθ νέα προωθητική ενέργεια στα Home more με  promo 90€, το οποίο θα αποδίδεται στους τελευταίους τρεις μήνες της Σύμβασης (10,11,12 από 30€) και Home Smart Night με promo 60€, το οποίο θα αποδίδεται τμηματικά στους λογαριασμούς καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης (5Χ12)

Της Ζενίθ έχουν ανέβει και στο site τους, της ΗΡΩΝ όχι ακόμα

Υπάρχουν αρκετά 6μηνα

σιγουρα κακο

μαλλον αυτο θα συνδυαστει με κοψιμο του 50 ε δωρο εγγραφης στον πρωτο λογαριασμο

7 minutes ago, tryfos said:

Που τα βλέπεις αυτά, δεν υπάρχουν καν στο site ούτε στα excel. Επίσης τιμές δεν αναφέρεις, αν μπορούμε κι εμείς από κάπου να τις δούμε.

Ο @bilham είναι ενεργειακός εκπρόσωπος (αν το λέω σωστά) και έχει πληροφόρηση από τις εταιρίες για τα προγράμματα λίγες μέρες νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Προφανώς τα μαθαίνει νωρίτερα για να προλάβει να ενημερωθεί και να τα πουλήσει όταν θα είναι εμπορικά διαθέσιμα.

• Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Στην υπογραφή μου θα βρεις την πιο πρόσφατη έκδοση 

Ναι το είδα μετα ευχαριστώ! Κοίταζα λίγο και μάλλον με συμφέρει να πάω για 15-20 μέρες ELPE για τα δώρα και μετά Volton για ένα μήνα που θα καίω φουλ A/C μέχρι να φύγω για διακοπές.

Μια διευκρίνιση παρακαλώ, τα 2x15€ αποδίδονται αναλογικά, άρα για 20 μέρες αντιστοιχούν 10€ σωστά; Επίσης, οι δωροεπιταγές (σκλαβενίτη, public) προϋποθέτουν παραμονή για κάποιο διάστημα; Θυμάμαι κάποια στιγμή είχαν βάλει κάποιο τέτοιο όρο, μετά διάβασα εδώ ότι τελικά τις στέλνουν ακόμα και αν έχεις φύγει; Ξέρουμε τι ισχύει;

Για Γ21, αν καίω πολύ λίγο (περίπου 100-130) δεν συμφέρει να πάω στο Ελπέ Smart Zero, που έχει μηδενικό πάγιο και δίνει και 15€ δώρο για 2 μήνες; Τώρα είμαι στον Ήρωνα και έχω εξαντλήσει τα δώρα.

Τα υπόλοιπα (πχ weblue Γ21) μπορεί στην τιμή kwh να βγαίνουν λιγότερα αλλά χωρίς το 15€ δώρο, θα είμαι πολύ παραπάνω. Επίσης, όπως γράφω και αλλού, δεν μπορώ να βάλω στους υπόλοιπους πάγια μέσω του site τους, οπότε μπλέκεις με χρεώσεις τραπεζών βάλε-βγάλε πάγια+μηνιαία χρέωση για να πληρώνεις.

3 λεπτά πριν, atom7 είπε

Ναι το είδα μετα ευχαριστώ! Κοίταζα λίγο και μάλλον με συμφέρει να πάω για 15-20 μέρες ELPE για τα δώρα και μετά Volton για ένα μήνα που θα καίω φουλ A/C μέχρι να φύγω για διακοπές.

Μια διευκρίνιση παρακαλώ, τα 2x15€ αποδίδονται αναλογικά, άρα για 20 μέρες αντιστοιχούν 10€ σωστά; Επίσης, οι δωροεπιταγές (σκλαβενίτη, public) προϋποθέτουν παραμονή για κάποιο διάστημα; Θυμάμαι κάποια στιγμή είχαν βάλει κάποιο τέτοιο όρο, μετά διάβασα εδώ ότι τελικά τις στέλνουν ακόμα και αν έχεις φύγει; Ξέρουμε τι ισχύει;

Τα 2×15 όπως το είπες αναλογικά με τις ημέρες παραμονής. 

Για public οι επιταγές έρχονται σχεδόν άμεσα με την ολοκλήρωση της εναρξης εκπροσώπησης.

Για τις επιταγές Σκλαβενίτη δεν υπάρχουν όροι,αλλά κάνουν κάνα μήνα μέχρι να τις παραλάβεις.Φροντισε να αναγράφεται στη σύμβαση για να μην έχεις πρόβλημα αν χρειαστεί να φύγεις νωρίτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, atom7 είπε

Ναι τα 2x15 αποδίδονται αναλογικά ανά μέρα. Η δωροεπιταγή public έρχεται όταν ενεργοποιείται η παροχή αμέσως. (Για τα public είναι μέχρι σήμερα εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μήνυμα). Τα 40€ Σκλαβενίτη εμένα η πωλήτρια μου τα γράφει στο συμβόλαιο συνεπώς μπορείς να τα διεκδικήσεις άμα φύγεις νωρίτερα(γιατί κάνουν 2-3 εβδομάδες συνήθως να έρθουν). Αν δεν τα γράφει είναι πιο δύσκολο να τα πάρεις αν έχεις φύγει. 

Επεξ/σία από vklon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...