Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση 

Η κοπελιά μου θα νοικιάσει διαμέρισμα από 1η Ιουνίου. Επειδή δεν την βλέπω να ασχολείται με τουρισμό και επειδή το σπίτι θα θερμαίνεται με κλιματιστικα και προβλέπω τουλάχιστον για τους χειμερινούς μήνες κατανάλωση πάνω από 600kWh/ μήνα, συμφέρει το σταθερό της ΕΛΠΕ ή κάτι μου διαφεύγει; 

Βέβαια τους καλοκαιρινούς μήνες, για φέτος τουλάχιστον, θα έχει πολύ χαμηλές καταναλώσεις, αλλά από Σεπτέμβριο που θα είναι η κύρια χρήση, δεν ξέρουμε τι θα παίξει. Οπότε μήπως είναι καλύτερα να καβατζωσει από τώρα καλή τιμή και ας χάσει ένα 5ευρω το μήνα λόγω παγίου. 

Υγ. Θα έχει και κοτ β αν έχει κάποια σημασία αυτό. 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι Smart ΕΛΠΕ και πρέπει να κάνω αλλαγή ονόματος παροχής (λόγω κληρονομιάς), στέλνω την αίτηση και μου προσφέρουν νεο συμβόλαιο Smart up+50 gomore. Το πάγιο 4 + 0,085 θα ισχύσει μέχρι 31/5? Μετά ότι κάτσει? Υπάρχει κάτι καλύτερο να διεκδικήσω?

Σε αίτημα RAE για την μη έκδοση λογαριασμού 1-2 μήνες που με ξέχασαν (παραβίαση του όρου για έκδοση κάθε μήνα), μου έδωσαν 3 πάγια δώρο=16€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Το θέμα είναι ότι ψάχνω μέσα στους όρους και δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αυτό ρωτάω να δω που το βρίσκω.

Άρθρο Ε4 από τους ειδικούς όρους του YELLOW FREE HOME BONUS.

agHdyAP.jpeg

19 λεπτά πριν, api23 είπε

Είμαι Smart ΕΛΠΕ και πρέπει να κάνω αλλαγή ονόματος παροχής (λόγω κληρονομιάς), στέλνω την αίτηση και μου προσφέρουν νεο συμβόλαιο Smart up+50 gomore. Το πάγιο 4 + 0,085 θα ισχύσει μέχρι 31/5? Μετά ότι κάτσει? Υπάρχει κάτι καλύτερο να διεκδικήσω?

Σε αίτημα RAE για την μη έκδοση λογαριασμού 1-2 μήνες που με ξέχασαν (παραβίαση του όρου για έκδοση κάθε μήνα), μου έδωσαν 3 πάγια δώρο=16€

Smart με όλα τα δώρα.

54 λεπτά πριν, physnik είπε

Ερώτηση 

Η κοπελιά μου θα νοικιάσει διαμέρισμα από 1η Ιουνίου. Επειδή δεν την βλέπω να ασχολείται με τουρισμό και επειδή το σπίτι θα θερμαίνεται με κλιματιστικα και προβλέπω τουλάχιστον για τους χειμερινούς μήνες κατανάλωση πάνω από 600kWh/ μήνα, συμφέρει το σταθερό της ΕΛΠΕ ή κάτι μου διαφεύγει; 

Βέβαια τους καλοκαιρινούς μήνες, για φέτος τουλάχιστον, θα έχει πολύ χαμηλές καταναλώσεις, αλλά από Σεπτέμβριο που θα είναι η κύρια χρήση, δεν ξέρουμε τι θα παίξει. Οπότε μήπως είναι καλύτερα να καβατζωσει από τώρα καλή τιμή και ας χάσει ένα 5ευρω το μήνα λόγω παγίου. 

Το σταθερό της ΕΛΠΕ είναι μέχρι 31/12.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
Δημοσ.

Συμπληρωσα μηνα Βολτον με 360kw και εκανα online αιτηση Ηρων guarantee περιμενω συμβολαιο να δω τους ορους για το 6 μηνο 

Δημοσ.
5 hours ago, energy52 said:

Παντως παιδες επειδη εβαλα παγια εντολη πιστωτικη της Εθνικης (go4more) για Ελπε, μου πιστωσαν αρκετους ποντους που για τα 90 ευρω λογαριασμο πρεπει να βγηκε καπου 5 ευρω σε εξαργυρωση δεν το λες κι ασχημα..

Πότε σου τράβηξαν τα λεφτά;

Σε εμένα τα τράβηξαν στις 10 και ακόμα δε μπήκαν οι πόντοι. Στο app τις Εθνικής έλεγε σε 5 εργάσιμες που έχουν περάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@api23

εχε υποψιν σου  θα χρειαστει και καινουριο πιστοποιητικο για τη ΔΕΗ λογω της αλλαγης του ονοματος.

Επεξ/σία από dimviii
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimviii είπε

@api23

εχε υποψιν σου  θα χρειαστει και καινουριο πιστοποιητικο για τη ΔΕΗ λογω της αλλαγης του ονοματος.

Αν έχει λήξει που μάλλον ναι 

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, battlerager said:

Πότε σου τράβηξαν τα λεφτά;

Σε εμένα τα τράβηξαν στις 10 και ακόμα δε μπήκαν οι πόντοι. Στο app τις Εθνικής έλεγε σε 5 εργάσιμες που έχουν περάσει.

Άλλαξαν οι όροι για την απόδοση πόντων από την Ελπέ.  Από 5 εργάσιμες τώρα θα είναι 15 εργάσιμες. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήγα από ελπε στην Ζενίθ στο choice στις 18/02 και ξανά επέστρεψα στην ελπε στις 21/03. Όμως έως τώρα δεν έχω λάβει λογαριασμό από ζενίθ. Ούτε κάποιον έναντι, ούτε τελικό. Ούτε στην εφαρμογή τις ζενίθ έχει τίποτα. Πώς πρέπει να κινηθώ; Να ζητήσω έκδοση λογαριασμού ή να κάνω την πάπια, μήπως και δεν εκδοθεί ποτέ;

Δημοσ.
18 minutes ago, vali said:

Καλησπέρα, πήγα από ελπε στην Ζενίθ στο choice στις 18/02 και ξανά επέστρεψα στην ελπε στις 21/03. Όμως έως τώρα δεν έχω λάβει λογαριασμό από ζενίθ. Ούτε κάποιον έναντι, ούτε τελικό. Ούτε στην εφαρμογή τις ζενίθ έχει τίποτα. Πώς πρέπει να κινηθώ; Να ζητήσω έκδοση λογαριασμού ή να κάνω την πάπια, μήπως και δεν εκδοθεί ποτέ;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεχάσουν να βγάλουν λογαριασμό κάποια στιγμή. Ξεκινά να ελπίζεις σε κάποιο άλλο θαύμα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Το σταθερό της ΕΛΠΕ είναι μέχρι 31/12.

Οπότε συμφέρει προς το παρόν αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει το Γενάρη του '25;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, physnik είπε

Οπότε συμφέρει προς το παρόν αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει το Γενάρη του '25;

Έτσι ακριβώς στα μεγάλα κρύα μένεις ξεκρέμαστος.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, energy52 είπε

Παντως παιδες επειδη εβαλα παγια εντολη πιστωτικη της Εθνικης (go4more) για Ελπε, μου πιστωσαν αρκετους ποντους που για τα 90 ευρω λογαριασμο πρεπει να βγηκε καπου 5 ευρω σε εξαργυρωση δεν το λες κι ασχημα..

Μόνο σε πιστωτική μπαίνουν πόντοι στην Εθνική (go4more) όταν κάνουμε πάγια στην Ελπε ή και σε χρεωστική (μισθοδοσίας) ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, physnik είπε

Ερώτηση 

Να κοιταξεις να δεις και  για νυχτερινο...

• Like 1
Δημοσ.
On 17/04/2024 at 23:41, kegokego said:

Το έναντι που δεν πλήρωσα γιατί το χρεώνει στον εκκαθαριστικό; Εκεί δεν ξανά υπολογίζει όλες τις kWh?

Πες ότι καις σύνολο 1000kw.

Aν έχει βγει έναντι με 500kw, τότε πληρώνεις 500kw στον έναντι και 500kw στον εκκαθαριστικό. Αν ο έναντι είναι απλήρωτος, λογικό να χρωστάς και τις 1000kw. Συν τα δημοτικά τέλη του έναντι που άφησες απλήρωτα.

Σωστές είναι οι χρεώσεις, μη μπερδεύεις το λογιστικό ποσό με το πληρωτέο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...