Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, arcadian27 είπε

Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για τα χρήματα για το επίδομα θέρμανσης.Είμαι volton (είχα μπει τον Ιανουάριο με το 500αρι και παρέμεινα).Εχει βγει εκκαθάριση για το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου το οποίο αφορά η επιδότηση αλλά δεν το έχουν υπολογίσει. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε κανέναν δεν το έχουν περάσει ακόμα. Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο και για άλλους παρόχους. Το έχει δει κάποιος σε λογαριασμό αυτού το διαστήματος; Ευχαριστώ.

Κάποιοι από εδώ μέσα μερικοί τον έχουν πάρει... Δες  νομίζω τις πίσω σελίδες.. 

Αλλά πήγαινε και στο άλλο θέμα με επίδομα.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, arcadian27 είπε

Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για τα χρήματα για το επίδομα θέρμανσης.Είμαι volton (είχα μπει τον Ιανουάριο με το 500αρι και παρέμεινα).Εχει βγει εκκαθάριση για το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου το οποίο αφορά η επιδότηση αλλά δεν το έχουν υπολογίσει. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε κανέναν δεν το έχουν περάσει ακόμα. Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο και για άλλους παρόχους. Το έχει δει κάποιος σε λογαριασμό αυτού το διαστήματος; Ευχαριστώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/758984-ερώτηση-επίδομα-θέρμανσης/?do=getNewComment

12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Κάποιοι από εδώ μέσα μερικοί τον έχουν πάρει... Δες  νομίζω τις πίσω σελίδες.. 

Αλλά πήγαινε και στο άλλο θέμα με επίδομα.. 

5 λεπτά πριν, korakios είπε

Σας ευχαριστώ! Δεν είχα δει ότι έχει ειδικό thread.

Που βλέπουμε τους όρους απόδοσης του 50αρικου του e contract από τον ΗΡΩΝ? Ψάχνω στους όρους των προγραμμάτων αλλά δε βρίσκω κάτι. Θα προτιμούσα να μου πει κάποιος που το βρίσκω στο σάιτ ώστε να ξέρω γενικά. Ευχαριστώ!

27 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Που βλέπουμε τους όρους απόδοσης του 50αρικου του e contract από τον ΗΡΩΝ? Ψάχνω στους όρους των προγραμμάτων αλλά δε βρίσκω κάτι. Θα προτιμούσα να μου πει κάποιος που το βρίσκω στο σάιτ ώστε να ξέρω γενικά. Ευχαριστώ!

Στις 17/5/2024 στις 1:39 ΜΜ, korakios είπε

τα 50ρικα τα δίνουν στα "όνομα - bonus" προγράμματα που τα βλέπεις μόνο στην αίτηση που σου στέλνουν (όταν κάνεις ηλεκτρονικά

Στις 17/5/2024 στις 1:39 ΜΜ, korakios είπε

γιατί τα 50ρικα τα δίνουν στα "όνομα - bonus" προγράμματα που τα βλέπεις μόνο στην αίτηση που σου στέλνουν (όταν κάνεις ηλεκτρονικά)

Είχε αναφερθεί ότι υπάρχει προϋπόθεση να μην έχεις πάρει 50ρικο το τελευταίο εξάμηνο. Αυτό πώς προέκυψε;

Μόλις τώρα, gpapas640 είπε

Είχε αναφερθεί ότι υπάρχει προϋπόθεση να μην έχεις πάρει 50ρικο το τελευταίο εξάμηνο. Αυτό πώς προέκυψε;

απο όρους του νέου Yellow

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

απο όρους του νέου Yellow

Το θέμα είναι ότι ψάχνω μέσα στους όρους και δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αυτό ρωτάω να δω που το βρίσκω.

1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Nα ανησυχώ που από τέλη Μαρτίου δεν έχω λάβει την 20εύρη διατακτική Σκλαβενίτη από Elpe?

Έχει νόημα να στείλω μήνυμα στο chat τους ή να πάω κατευθείαν myrae?

ΥΓ. Υπόψη, οι υπόλοιπες προσφορές φαίνονται κανονικά στους λογαριασμούς μέχρι στιγμής(30 ευρώ κάθε μήνα επί 5 μήνες).

Κάνε καταγγελία myrae, εγώ έκανα γιατί είχε περάσει 1,5 μήνας και μου έλεγαν δικαιολογίες. Την επόμενη μέρα αμέσως με πήρε η πωλήτρια που μου έκλεισε τα συμβόλαια για να τις στείλει.

• Like 1

2 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Το θέμα είναι ότι ψάχνω μέσα στους όρους και δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αυτό ρωτάω να δω που το βρίσκω.

τότε έπρεπε να αναφέρεις οτι δεν κατάλαβες το πιο πάνω που είχα γράψει.

Τους όρους με τα 50ρικα δεν θα τους βρεις στο site μιας και όταν κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση σου στέλνουν το συμβόλαιο:

"Ονομα_προγράμματος - BONUS"

όπου bonus = το 50ρικο

Όταν λοιπόν θα κάνεις αίτηση θα μελετήσεις και το συμβόλαιο αν θα έχει όρο για το 50ρικο

• Like 1
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε έπρεπε να αναφέρεις οτι δεν κατάλαβες το πιο πάνω που είχα γράψει.

Τους όρους με τα 50ρικα δεν θα τους βρεις στο site μιας και όταν κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση σου στέλνουν το συμβόλαιο:

"Ονομα_προγράμματος - BONUS"

όπου bonus = το 50ρικο

Όταν λοιπόν θα κάνεις αίτηση θα μελετήσεις και το συμβόλαιο αν θα έχει όρο για το 50ρικο

Α μάλιστα, άρα είναι "έκπληξη" το αν θα πάρεις το 50αρικο. Το επιβεβαιώνεις σίγουρα μόνο μετά από δοκιμή. Οκ ευχαριστώ!

Μόλις τώρα, gpapas640 είπε

Α μάλιστα, άρα είναι "έκπληξη" το αν θα πάρεις το 50αρικο. Το επιβεβαιώνεις σίγουρα μόνο μετά από δοκιμή. Οκ ευχαριστώ!

δε θα το έλεγα έκπληξη απο τη στιγμή που πρώτα παίρνεις το συμβόλαιο της αίτησης και μετά προχωράς

• Like 1
  • Thanks 1

15 λεπτά πριν, vklon είπε

Κάνε καταγγελία myrae, εγώ έκανα γιατί είχε περάσει 1,5 μήνας και μου έλεγαν δικαιολογίες. Την επόμενη μέρα αμέσως με πήρε η πωλήτρια που μου έκλεισε τα συμβόλαια για να τις στείλει.

Άμα δε τους έχει ενοχλήσει καθόλου 2 μήνες τώρα, δεν είναι πιο λογικο να μιλήσει πρώτα μαζί τους?

Είπαμε χρήσιμος βουρδουλας το my rae αλλά να είμαστε και λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες 😂

1 λεπτό πριν, korakios είπε

δε θα το έλεγα έκπληξη απο τη στιγμή που πρώτα παίρνεις το συμβόλαιο της αίτησης και μετά προχωράς

Δε θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς διότι αυτό είναι το νόμιμο και το αυτονόητο.

Υποτίθεται όμως ότι πριν κάνεις αίτηση γνωρίζεις όλους τους όρους. Αλλιώς γιατί να μπεις στον κόπο να κάνεις την αίτηση? Για να σου σκάνε ψιλά γράμματα από δω κ από κει;

3 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Υποτίθεται όμως ότι πριν κάνεις αίτηση γνωρίζεις όλους τους όρους. Αλλιώς γιατί να μπεις στον κόπο να κάνεις την αίτηση? Για να σου σκάνε ψιλά γράμματα από δω κ από κει;

δε διαφωνώ

το σίγουρο όμως είναι να μην το σκαλίζετε παίρνοντας τηλέφωνα μιας και αργά ή γρήγορα θα το κόψουν και στο guarantee , απλά ας αργήσει όσο γίνεται

• Like 3

2 ώρες πριν, christakos07 είπε

Nα ανησυχώ που από τέλη Μαρτίου δεν έχω λάβει την 20εύρη διατακτική Σκλαβενίτη από Elpe?

Έχει νόημα να στείλω μήνυμα στο chat τους ή να πάω κατευθείαν myrae?

ΥΓ. Υπόψη, οι υπόλοιπες προσφορές φαίνονται κανονικά στους λογαριασμούς μέχρι στιγμής(30 ευρώ κάθε μήνα επί 5 μήνες).

Για πόσο καιρό μιλάς?

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...