Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Εμένα πάντως όταν είχε αρχές του έτους το γνωστό θέμα με το φάγωμα του 50€ όταν μου έβγαλαν έκτακτο πλήρωσα μόνο αυτόν.. όχι και τον προηγούμενο (δεν είχα όμως πάγια)..

Ο προηγούμενος όμως πως έκλεισε λογιστικά; Ακυρώθηκε ή συμψιφίστηκε με πιστωτικό υπόλοιπο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, necromanthus είπε

Ο προηγούμενος όμως πως έκλεισε λογιστικά; Ακυρώθηκε ή συμψιφίστηκε με πιστωτικό υπόλοιπο;

Συμψηφισμό με πιστωτικό υπόλοιπο.. και διαθέσιμος για πληρωμή ήταν ο τελευταίος μόνο 

3 ώρες πριν, leftermann είπε

μπορούν να το ξέρουν αν θέλουν. Στην τελική μπορεί να είναι στον ίδιο αφμ, και στην ίδια διεύθυνση ακόμα, αλλά να μην είναι στο ίδιο ακίνητο... Άμα τους πάω πακέτο μια παροχή ρεύματος και μια αερίου τι τους νοιάζει;

Τελος πάντων...

Κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της κανόνες.

Πήγαινε σε κάποια άλλη.

ΑΥΤΟΙ χάνουν τον πελάτη.

3 ώρες πριν, armenistis1980 είπε

@korakios σωστά το γράφεις, αλλά δυστυχώς τα 50€ της elpe που είναι την κάρτα εθνικής δεν μπορώ να τα πάρω γιατί κανένας κοντινός δεν έχει εθνική!!!

Θα μπορούσε να βρεθεί και κάποιος από το φόρουμ.

Δεν ξέρω όμως πώς θα γίνει λόγω εμπιστοσύνης κτλ

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Θα μπορούσε να βρεθεί και κάποιος από το φόρουμ.

Δεν ξέρω όμως πώς θα γίνει λόγω εμπιστοσύνης κτλ

Ναι το σκέφτηκα και εγώ και θα μπορούσα και να βοηθήσω. Αν όμως για κάποιο λόγο κολλήσει το πράμα και πχ δεν αποδοθούν, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Καλό θα πας να κάνεις και θα βρεθείς και ότι τα έφαγες. Οπότε ίσως καλύτερα γνωστό κοντινό πρόσωπο.

8 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ναι το σκέφτηκα και εγώ και θα μπορούσα και να βοηθήσω. Αν όμως για κάποιο λόγο κολλήσει το πράμα και πχ δεν αποδοθούν, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Καλό θα πας να κάνεις και θα βρεθείς και ότι τα έφαγες. Οπότε ίσως καλύτερα γνωστό κοντινό πρόσωπο.

Εγώ περιμένω ΑΚΟΜΑ τους πόντους του Νοεμβρίου.

Δεν θα τους χαρίσω , βέβαια.

4 hours ago, armenistis1980 said:

@korakios σωστά το γράφεις, αλλά δυστυχώς τα 50€ της elpe που είναι την κάρτα εθνικής δεν μπορώ να τα πάρω γιατί κανένας κοντινός δεν έχει εθνική!!!

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο go4more και με μια απλή prepaid η οποία εκδίδεται σχετικά γρήγορα.

----

On 15/05/2024 at 11:22, korakios said:

Loop Fly GIF by Selfish Generation

70€ ... 😂

Σιγά μη μπλέξω με go4more... στο επαγγελματικό ακόμα και με 0.10 που έχει το πράσινο της elpe, κάθε μέρα που περνάει θα πληρώνω 2.5 - 3.0 ευρώ για κατανάλωση ρεύματος. Σε 20 μέρες δηλαδή θα έχω κάψει 50 ευρώ, οπότε ποιο είναι το όφελος;

Η volton μου έστειλε τη δωροεπιταγή public την 1η μέρα της εκπροσώπησης. 👍  Μάλιστα εφόσον δεν έχω viber, ήρθε σε SMS. Τζάμπα μελάνια, τέλεια. Τώρα περιμένω και τα 40 της elpe του Σκλαβενίτη για τη τερματισμένη παροχή, εκτός κι αν κάνουν κουτσουκέλες.

Τον άλλο μήνα ΗΡΩΝ άνευ καφρίλας, κι επιστροφή Volton σε 10 μέρες αν ισχύει ο δωρεάν μήνας και τον Ιούνιο.

---

Στο οικιακό elpe με πήραν τηλέφωνο για ραντεβού (μετά από 1 μήνα) για τις επιταγές σκλαβενίτη. Θα κάτσω μέχρι τέλος Μαϊού στο smart up, και μετά Volton.

• Like 1

Καλησπέρα, έχω 2 Γ23 επαγγλεματικές παροχές με αρκετά μεγάλες καταναλώσεις (15-20ΜW/μήνα),

Τον τελευταίο χρόνο οι παροχές είναι στην Ελιν (Power on!Business Βοnus +, Power on!Business 23).

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος απο την εταιρία με εξαίρεση την συνέπεια έκδοσης λογαριασμών,

σήμερα με λίγο ψάξιμο είδα πως η EUNICE power (WeEnergy) έχει καλύτερη τιμή κιλοβατόρας στο WeBlue.

και θέλω να ρωτήσω ποιά η αποψή/εμπειρία σας για την EUNICE power (We);

Εχετε καποιό άλλο πρόγραμμα να προτείνετε;

Ευχαριστώ,

1 hour ago, Lunarinx said:

Καλησπέρα, έχω 2 Γ23 επαγγλεματικές παροχές με αρκετά μεγάλες καταναλώσεις (15-20ΜW/μήνα),

Τον τελευταίο χρόνο οι παροχές είναι στην Ελιν (Power on!Business Βοnus +, Power on!Business 23).

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος απο την εταιρία με εξαίρεση την συνέπεια έκδοσης λογαριασμών,

σήμερα με λίγο ψάξιμο είδα πως η EUNICE power (WeEnergy) έχει καλύτερη τιμή κιλοβατόρας στο WeBlue.

και θέλω να ρωτήσω ποιά η αποψή/εμπειρία σας για την EUNICE power (We);

Εχετε καποιό άλλο πρόγραμμα να προτείνετε;

Ευχαριστώ,

Mε τόση μεγάλη κατανάλωση, τι να σου κάνει ο τουρισμός... σωστά κάνεις και ψάχνεις το φτηνότερο γενικώς τιμολόγιο, κι όντως είναι το WeBlue. Eνδείξεις θα δίνεις κάθε μήνα εδώ https://eunice-power.gr/dose-ti-metrisi-sou/ (θα σου πούνε αυτοί ημερομηνίες). Επειδή είναι 1 κουτάκι, θα γράψεις πχ Ημερήσιο ΧΧΧΧΧ, Νυχτερινό ΧΧΧΧΧ

Η We βγάζει εκκαθαριστικούς λογαριασμούς με τις ενδείξεις των πελατών, το πολύ 10 μέρες μετά τη καταχώρηση. Καλή εξυπηρέτηση έχουν.

• Like 3
  • Thanks 1

18 ώρες πριν, necromanthus είπε

Ναι το ποσό είναι σωστό, ωστόσο δεν εκδόθηκε πιστωτικό 18,66 αν εννοείς αυτό.

Στο δεύτερο έκτακτο εκκαθαριστικό προκύπτουν τα -18, 66 από το σύνολο Α, Β, Γ, Ε, ΣΤ και ΦΠΑ ωστόσο προσθέτει και το σύνολο του προηγούμενου λανθασμένου  εκκαθαριστικού (56,29) και το συνολικό ποσό που προέκυψε είναι 37,63. Οπότε έχω χρεωθεί με δυο εκκαθαριστικούς για την ίδια περίοδο (56,29 + 37,63)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.fa7a4efb586c878b41433f5929739aa4.png

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.bc9eec3dfedd05a40273061b879627a2.png

επικοινώνησε αρχικά με το chat , λογικά το myheron αργεί να ενημερωθεί αλλά στο τέλος πρέπει να φαίνεται το σωστό ποσό σα σύνολο

• Thanks 1

19 ώρες πριν, desiro είπε

Καλησπερα παιδια!! Μου ηρθε στο viber ενα μνμ με ενα κωδικο για δωροεπιταγη 30 ευρω public!! Περιμενω αλλα 3 30αρια γτ μετεφερα 4 παροχες συνολικα!! Ξερεις κανεις αν μπορω να τα χρησιμοποιησω αθροιστικά δλδ 120 ευρω? Ή πρεπει να κανω 4 αγορες κ να χρησιμοποιηθουν απο 30 ευρω?  Εχει προχωρησει καποιος σε καποια αγορα?

Εγώ που επικοινώνησα με το τηλεφωνικό κέντρο του public κάθε φορά μου έλεγαν διαφορετικό αριθμό δωροκαρτών καθώς δε γνώριζαν. Στο τέλος με πήρε ένας υπεύθυνος και με ενημέρωσε πως γίνεται μέχρι 3 δωροεπιταγές και ένα κουπόνι (πχ μπορεί να προέρχεται από ανακύκλωση συσκευής) για κατάστημα η τηλεφωνική παραγγελία.

Παντως παιδες επειδη εβαλα παγια εντολη πιστωτικη της Εθνικης (go4more) για Ελπε, μου πιστωσαν αρκετους ποντους που για τα 90 ευρω λογαριασμο πρεπει να βγηκε καπου 5 ευρω σε εξαργυρωση δεν το λες κι ασχημα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα ανησυχώ που από τέλη Μαρτίου δεν έχω λάβει την 20εύρη διατακτική Σκλαβενίτη από Elpe?

Έχει νόημα να στείλω μήνυμα στο chat τους ή να πάω κατευθείαν myrae?

ΥΓ. Υπόψη, οι υπόλοιπες προσφορές φαίνονται κανονικά στους λογαριασμούς μέχρι στιγμής(30 ευρώ κάθε μήνα επί 5 μήνες).

Επεξ/σία από christakos07

14 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Nα ανησυχώ που από τέλη Μαρτίου δεν έχω λάβει την 20εύρη διατακτική Σκλαβενίτη από Elpe?

Έχει νόημα να στείλω μήνυμα στο chat τους ή να πάω κατευθείαν myrae?

ΥΓ. Υπόψη, οι υπόλοιπες προσφορές φαίνονται κανονικά στους λογαριασμούς μέχρι στιγμής(30 ευρώ κάθε μήνα επί 5 μήνες).

Εξαρτάται ποιος στην έδωσε. Αν είναι συνεργάτης τύπου befon ή teleraise θα σε παραπεμψουν σε αυτους. Κακως το αφησες τοσο καιρο.

• Like 1

Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για τα χρήματα για το επίδομα θέρμανσης.Είμαι volton (είχα μπει τον Ιανουάριο με το 500αρι και παρέμεινα).Εχει βγει εκκαθάριση για το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου το οποίο αφορά η επιδότηση αλλά δεν το έχουν υπολογίσει. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε κανέναν δεν το έχουν περάσει ακόμα. Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο και για άλλους παρόχους. Το έχει δει κάποιος σε λογαριασμό αυτού το διαστήματος; Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...