Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Τώρα διαβάζω για 50€ δώρο elpe. Έχουν μπει στο excell του doom οι νέες προσφορές ?

Δεν έχει στον υπολογισμό τα 50€ , αλλά δε νομίζω να έχει νόημα , 40€ Σκλαβενίτη και αν έχεις μικρή κατανάλωση βάζεις το απλό smart με τα 15€/μηνα δώρου ,

τι να υπολογίσεις ακριβώς ????

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

Το 50ρικο θα ισχύει μέχρι 15/6 άρα έχουμε χρόνο ,

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.291418d4eb85f8372671897629a3a11c.png

το μόνο που θα αλλάζει είναι στο τι θα παίζει απο Σκλαβενίτη απο τα κονέ του φόρουμ

βλέπω είναι και για φυσικό αέριο οπότε το double μετρά

βέβαια έχει το "ή" , θα δείξει αν εννοεί ή το ένα ή το άλλο ή και τα για τα 2 με 100€ συνολικά

Σωστά το λες , τουλάχιστον η δική μου επαφή με Ελπεντισον μου είπε ότι τα 2*15€+40€ Σκλαβενίτη έξτρα από το 50ρι με go4more είναι για περιορισμένο αριθμό παροχών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Πριν 10 μερες ειχα πάει Ελπε.... Τον Νοέμβριο μου ειχε ξανασυμβεί αυτό...
Θα κανω οτι ο Κορακιος... οπως και τότε. πήγα 5-10 μέρες Ηρων. Και ξανα πίσω.
Ελπίζω μέχρι τις 30 Μαίου να μουν εχουν στείλει τις επιταγες Σκλαβενίτη. Μετα Ηρων για το 50ρικο. Και παλι ΕΛΠΕ για 50 go for more κτλ. Σε λιγότερο από μήνα είχαν βάλει τότε τους πόντους.. 

Αισιόδοξο το σενάριο αλλά όχι και ανέφικτο.

Πήγα σε ελπε τρεις παροχές μόλις προχθές σε 2*15€ & 30€ πάμπλικ & 40€ Σκλαβενίτη αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε ταχυτουρισμό. Βέβαια τα δικά μου χρονικά περιθώρια είναι πιο περιορισμένα.

Ίσως να επιχειρούσα την μετατροπή από πάμπλικ σε go4more αλλά κάτι μου λέει ότι ακόμη και αν η μπεφόν συναινούσε σ' αυτό στη συνέχεια θα μπλοκαριστεί από ελπέ. Οπότε ίσως κάτσω στα αυγά μου.

Τί λέτε και εσείς ;

Επεξ/σία από geopro
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geopro είπε

Αισιόδοξο το σενάριο αλλά όχι και ανέφικτο.

Πήγα ελπε τρεις παροχές μόλις προχθές σε 2*15€ & 30€ πάμπλικ & 40€ Σκλαβενίτη αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε ταχυτουρισμό. Βέβαια τα δικά μου χρονικά περιθώρια είναι πιο περιορισμένα.

Ίσως να επιχειρούσα την μετατροπή από πάμπλικ σε go4more αλλά κάτι μου λέει ότι ακόμη και αν η μπεφόν συναινούσε σ' αυτό στη συνέχεια θα μπλοκαριστεί από ελπέ. Οπότε ίσως κάτσω στα αυγά μου.

Τί λέτε και εσείς ;

κάνε αλλαγή σε κάποιο πάροχο για γρήγορα σε 22 μέρες και μετά , τελευταία μέρα ,τσιμπάς την προσφορά της ελπέ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, korakios είπε

κάνε αλλαγή σε κάποιο πάροχο για γρήγορα σε 22 μέρες και μετά , τελευταία μέρα ,τσιμπάς την προσφορά της ελπέ

Πως μπορώ να πάρω τη προσφορά της ΕΛΠΕ με όλα τα καλούδια;

Δημοσ.

υποθέτω ότι τα συνδυαστικά προγράμματα με ρεύμα και αέριο πρέπει να είναι στον ίδιο αφμ; Παλιά η ζενίθ έτσι με είχε πει. Το ότι είναι στο ίδιο ακίνητο δεν φτάνει; Το σπίτι και το αέριο είναι στο όνομα της γυναίκας, το ρεύμα στο όνομά μου, αλλά δεν θα ήθελα να πάω και το ρεύμα στην γυνάικα γιατί μετά ο τουρισμός θα δυσκολέψει, θα θέλω εξουσιοδοτήσεις κλπ, αυτή δεν ασχολείται...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, leftermann είπε

υποθέτω ότι τα συνδυαστικά προγράμματα με ρεύμα και αέριο πρέπει να είναι στον ίδιο αφμ;

στον ίδιο αφμ

27 λεπτά πριν, stylish είπε

Της ηρων guarantee αυτο δεν ειναι;

ΗΡΩΝ Generous Guarantee Home (heron-revma.gr)

Γιατι δεν γραφουν για τα 50;

γιατί τα 50ρικα τα δίνουν στα "όνομα - bonus" προγράμματα που τα βλέπεις μόνο στην αίτηση που σου στέλνουν (όταν κάνεις ηλεκτρονικά)

Δημοσ.

@korakios

@doomnx

Επειδή λίγο μπερδεύτηκα στην ανάλυση των εξελ: Στο ένα βλέπω π.χ. τιμή kWh για Smart τελική 0,13382 ενώ στο άλλο 0.10898. Ποια η διαφορά των δύο?

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, leftermann είπε

υποθέτω ότι τα συνδυαστικά προγράμματα με ρεύμα και αέριο πρέπει να είναι στον ίδιο αφμ; Παλιά η ζενίθ έτσι με είχε πει. Το ότι είναι στο ίδιο ακίνητο δεν φτάνει; Το σπίτι και το αέριο είναι στο όνομα της γυναίκας, το ρεύμα στο όνομά μου, αλλά δεν θα ήθελα να πάω και το ρεύμα στην γυνάικα γιατί μετά ο τουρισμός θα δυσκολέψει, θα θέλω εξουσιοδοτήσεις κλπ, αυτή δεν ασχολείται...

Και πως θα ξέρουν ότι είναι το ΙΔΙΟ ακίνητο?

Θα έρθουν για αυτοψία?

Υπάρχει και το άλλο:

Πώς θα γίνει η συμφωνία και συναίνεση?

Από κοινού ταυτόχρονα ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skylouros είπε

@korakios

@doomnx

Επειδή λίγο μπερδεύτηκα στην ανάλυση των εξελ: Στο ένα βλέπω π.χ. τιμή kWh για Smart τελική 0,13382 ενώ στο άλλο 0.10898. Ποια η διαφορά των δύο?

Ευχαριστώ!

στο δικό μου έχω άκυρες τιμές χοντρικής και όπως λέω στην 1η σειρά πρέπει να μαντέψεις εσύ που θα κυμανθούν οι δείκτες :

ΤΕΑ (MCP avg)    ΛΠ    Αποκλίσεις

ο doomnx χρησιμοποιεί τρέχουσες τιμές για να βγαίνουν τα exante και να προβλέπει με σχετική ακρίβεια του επόμενου μήνα . Σε μένα είναι αδιάφορες οι τιμές ανα μήνα , και υπολογίζω ετήσιο

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Θα έρθουν να το δουν?

θα στείλεις εσύ επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση και θα το δεχτούν

signed by GREGORYMO

• Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Προσφορά από volton για 3ο πέρασμα(εχθές η αίτηση για ΔΕΗ ,σήμερα η προσφορά volton για να επιστρέψω)

στο πράσινο τους με 500kwh/μήνα δώρο + το πάγιο δώρο (4,90€)

Αξίζει λέτε? Η κατανάλωση μου είναι εκεί 400-500/μήνα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armenistis1980 είπε

Προσφορά από volton για 3ο πέρασμα(εχθές η αίτηση για ΔΕΗ ,σήμερα η προσφορά volton για να επιστρέψω)

στο πράσινο τους με 500kwh/μήνα δώρο + το πάγιο δώρο (4,90€)

Αξίζει λέτε? Η κατανάλωση μου είναι εκεί 400-500/μήνα

500 επί τιμή κιλοβατώρας VS elpe 40+50

στη volton τα παίρνεις στο λογαριασμό , στην ελπέ εκτός λογαριασμού με τυχών καθυστερήσεις

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios σωστά το γράφεις, αλλά δυστυχώς τα 50€ της elpe που είναι την κάρτα εθνικής δεν μπορώ να τα πάρω γιατί κανένας κοντινός δεν έχει εθνική!!!

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, GREGORYMO said:

Θα έρθουν για αυτοψία?

Υπάρχει και το άλλο:

Πώς θα γίνει η συμφωνία και συναίνεση?

Από κοινού ταυτόχρονα ?

μπορούν να το ξέρουν αν θέλουν. Στην τελική μπορεί να είναι στον ίδιο αφμ, και στην ίδια διεύθυνση ακόμα, αλλά να μην είναι στο ίδιο ακίνητο... Άμα τους πάω πακέτο μια παροχή ρεύματος και μια αερίου τι τους νοιάζει;

Τελος πάντων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...