Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@doomnx ερωτήθηκε παλιά και φυσικά κανείς δε ξέρει... ίσως να έχεις εσύ κάποιον γνωστό να μας διαφωτίσει.... ;

Τι γίνεται αν η παροχή φτάσει στο -99 και κάνουμε αίτηση σε νέο πάροχο; Το γελάμε τώρα, αλλά με τους ρυθμούς που αλλάζουμε πάροχο θα φτάσει αυτή η ώρα...

• Haha 5
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@doomnx ερωτήθηκε παλιά και φυσικά κανείς δε ξέρει... ίσως να έχεις εσύ κάποιον γνωστό να μας διαφωτίσει.... ;

Τι γίνεται αν η παροχή φτάσει στο -99 και κάνουμε αίτηση σε νέο πάροχο; Το γελάμε τώρα, αλλά με τους ρυθμούς που αλλάζουμε πάροχο θα φτάσει αυτή η ώρα...

Μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιούν και την αλφάβητο. πχ α1...α9, αα....αω κτλ 😜

• Haha 3
Δημοσ.
35 minutes ago, ekrepali said:

Οταν φθασεις στο -99 και αλλαξεις παροχο τοτεεεε ταρααααα τααααααααα τααααμμ.... θα παει στο 100.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σοβαρά τώρα, πάλι θα πάμε στο -01. Μηδενίζει το κοντερ.!!

16 ώρες πριν, doomnx είπε
  • Smart: 15 €/μήνα στο λογαριασμό για 2 μήνες + 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη + 50 € σε πόντους Go For More.
  • Ειδικό (πράσινο), Smart Up, Smart Zero, Bright Up: 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη + 50 € σε πόντους Go For More.

Σίγουρος για 2Χ20ευρώ Σκλαβενιτη ? Εμενα αρχικα μου ειπαν για 2, αλλα στο συμβολαιο γραφουν μια και ειπαν λαθος, μια δίνουν τωρα. Μιλαμε για το Smart. ΤΟ 15ευρώ για  2 μήνες ισχύει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, doomnx είπε

Και πάλι φθηνότερη βγαίνει η ΕΛΠΕ.

Είναι και το Smart Up για το υπόλοιπο του Μαΐου και το Volton Simple Protect μέχρι Ιούλιο. Αλλά δεν συμφέρουν μακροπρόθεσμα.

Το volton είδα και εγώ μέχρι 31/07/24 λέω να πάω και 31/07 τη κάνω με ελαφρά...

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 10 μερες ειχα πάει Ελπε.... Τον Νοέμβριο μου ειχε ξανασυμβεί αυτό...
Θα κανω οτι ο Κορακιος... οπως και τότε. πήγα 5-10 μέρες Ηρων. Και ξανα πίσω.
Ελπίζω μέχρι τις 30 Μαίου να μουν εχουν στείλει τις επιταγες Σκλαβενίτη. Μετα Ηρων για το 50ρικο. Και παλι ΕΛΠΕ για 50 go for more κτλ. Σε λιγότερο από μήνα είχαν βάλει τότε τους πόντους.. 
Νομίζω πρεπει να εχω βγάλει κανενα 1000ρικο με αυτην την ιστορια...

Μονο αυτό με προβλημάτισε λιγο
Χρόνος Απόδοσης Δώρου: Το Δώρο θα αποδοθεί στον δικαιούχο Πελάτη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη, όπως περιγράφονται στη Σύμβαση, από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / ΕΔΑ Αττικής Α.Ε. / ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.) και αφού πραγματοποιηθεί η εκπροσώπηση της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON και με την προϋπόθεση ότι κατά τη χρονική στιγμή της απόδοσης του Δώρου ο ως άνω δικαιούχος είναι ενεργός Πελάτης της ELPEDISON, ήτοι η αντίστοιχη παροχή του εκπροσωπείται από την ELPEDISON. Η καταληκτική ημερομηνία για την πίστωση του Δώρου είναι εκατό πενήντα (150) ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON, μετά την παρέλευση της οποίας ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου έχει η ELPEDISON ή/και η Εθνική Τράπεζα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Πριν 10 μερες ειχα πάει Ελπε.... Τον Νοέμβριο μου ειχε ξανασυμβεί αυτό...
Ελπίζω μέχρι τις 30 Μαίου να μουν εχουν στείλει τις επιταγες Σκλαβενίτη. Μετα Ηρων για το 50ρικο. Και παλι ΕΛΠΕ για 50 go for more κτλ. Σε λιγότερο από μήνα είχαν βάλει τότε τους πόντους.. 

Χρόνος Απόδοσης Δώρου: Το Δώρο θα αποδοθεί στον δικαιούχο Πελάτη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη, όπως περιγράφονται στη Σύμβαση, από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / ΕΔΑ Αττικής Α.Ε. / ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.) και αφού πραγματοποιηθεί η εκπροσώπηση της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON και με την προϋπόθεση ότι κατά τη χρονική στιγμή της απόδοσης του Δώρου ο ως άνω δικαιούχος είναι ενεργός Πελάτης της ELPEDISON, ήτοι η αντίστοιχη παροχή του εκπροσωπείται από την ELPEDISON. Η καταληκτική ημερομηνία για την πίστωση του Δώρου είναι εκατό πενήντα (150) ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON, μετά την παρέλευση της οποίας ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου έχει η ELPEDISON ή/και η Εθνική Τράπεζα.

Ναι αλλά στους 2 μήνες δε θα μπορείς πάλι 50 με ήρωνα αφού πρέπει να μην ήσουν εκεί για 6 μήνες για να το δικαιούσαι. Επίσης, σε 2 μήνες δε ξέρεις αν θα υπάρχει η προσφορά της ελπεντισον. Ίσως υπάρχει κάτι άλλο. Αλλά και όλους να λένε ότι οι τιμές θα αυξηθούν, δε ξέρουμε τι θα γίνει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, visualmaster είπε

το θέμα είναι να μην αφήσεις πιστωτικό στον Ήρων

3 λεπτά πριν, visualmaster είπε

δε νομίζω , 500-600€ βγαίνουν απο το καλοκαίρι περίπου

4 λεπτά πριν, visualmaster είπε

όπως όλους

Μόλις τώρα, skylouros είπε

Ναι αλλά στους 2 μήνες δε θα μπορείς πάλι 50 με ήρωνα αφού πρέπει να μην ήσουν εκεί για 6 μήνες για να το δικαιούσαι.

προς το παρών το guarantee δεν έχει τέτοιο όρο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

το θέμα είναι να μην αφήσεις πιστωτικό στον Ήρων

δε νομίζω , 500-600€ βγαίνουν απο το καλοκαίρι περίπου

όπως όλους

προς το παρών το guarantee δεν έχει τέτοιο όρο

Καλή είδηση, δεν το ήξερα.. κάπου σε κάποιο ποστ είχα δει το ότι θέλει να μην είσαι εδώ και 6 μήνες σε αυτό. Τέλεια!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, skylouros είπε

Καλή είδηση, δεν το ήξερα.. κάπου σε κάποιο ποστ είχα δει το ότι θέλει να μην είσαι εδώ και 6 μήνες σε αυτό. Τέλεια!

το νέο Yellow , άγνωστο αν θα το φορέσουν γενικότερα , το μόνο σίγουρο είναι αν μερικοί το σκαλίσουν στα τηλέφωνα θα το κόψουν όπως έγινε με το 100+ρικο σε ΚΟΤ

Δημοσ.

Παιζω μπάλα με 2-3 παροχές για αυτό είπα 1000+. Οντως το όριο με το 50 ευρω δεν υπάρχει στο ενα προγραμμα (για το εξάμηνο Ηρων). Συμφωνω σε όλα Κοράκιε. Συνεχίζουμε ακαθεκτοι. Σεμνά και τα-πει-να

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 50ρικο θα ισχύει μέχρι 15/6 άρα έχουμε χρόνο ,

Spoiler

image.png.291418d4eb85f8372671897629a3a11c.png

το μόνο που θα αλλάζει είναι στο τι θα παίζει απο Σκλαβενίτη απο τα κονέ του φόρουμ

βλέπω είναι και για φυσικό αέριο οπότε το double μετρά

βέβαια έχει το "ή" , θα δείξει αν εννοεί ή το ένα ή το άλλο ή και τα για τα 2 με 100€ συνολικά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Έκανα αίτηση στη ΔΕΗ από volton μετά από το 2ο πέρασμα. Με ξαναπήραν τηλέφωνο για προσφορά και θα με ξαναπάρουν αργότερα γιατί μίλησα πρώτα με την εξυπηρέτησή τους για την εκκρεμότητα με τον τελικό λογαριασμό από το πρώτο περασμα....

Τώρα διαβάζω για 50€ δώρο elpe. Έχουν μπει στο excell του doom οι νέες προσφορές ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...